سلام
کرک که هست براش ولی باید یه نت وصل شین تا کرک شه
خلاصه برای وین 8 هم یه مدت گذشت تا یه کرک خوب براش اومد ، برای اینم باید صبر کنید فعلا
البته از اسکایپ هم میتونید اکتیو کنید
سلام
کرک که هست براش ولی باید یه نت وصل شین تا کرک شه
خلاصه برای وین 8 هم یه مدت گذشت تا یه کرک خوب براش اومد ، برای اینم باید صبر کنید فعلا
البته از اسکایپ هم میتونید اکتیو کنید
چطوری از طریق اسکایپ اکتیو میشه؟؟؟
والا من که 32 بیتیش رو نصب کردم ولی چیزی که مشاهده میکنم 40 % از رم رو همیشه گرفته
رم لب تابم هم 4 گیگ هستش
در ضمن موزیلا هم که اجرا میکنم بعد از 30 ثانیه موزیلا یه ارور میده و میگه یا باید خارج بشی یا باید ریستارت کنی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
این کرک آنلابن فکر کنم جدیدا اومده خوبه
---------------------------------------------------
تو 8 میگفتن الکی ترافیک میخوره تو 8.1 هم همین جوریه ؟
رم من که حدود 32 درصد با برنامه های معمولی اشغال هست. اینارو هم ببندم پایین تر هم میاد.
نسخه من Pro هست.
4 گیگ رم دارم
درباره ترافیک هم توی 8 هم وقتی خاصیت Live Tile رو خاموش میکردین مشکل خاصی نبود. بعد از نصب هم باید تمام گزینه های فرستادن گزارش باگ و اینا به مایکروسافت رو خاموش کنید.
با اسکایپ اکتیو کردم دائمی، اینطوری مشکلات احتمالی کرک رو هم ندارم
خب منم بالاخره نصب کردم
با همین کرک آنلاین هم تو 1 دقیقه به راحتی اکتیو کردمش
3 گیگ رم دارم 30 درصدش مصرف شده
نسخه 32 بیت پرو هم دارم
فقط یه سوال چه جوری میشه این قسمت های که تو صفحه استارت هستن مثل قسمت وضع هوا رو روی دسکتاپ اضافه کرد ؟
دوستان کامل ترین نسخه که باید نصب کنیم pro هست یا enterprise?
دوستان نسخه pro اصلی هنوز نیوده ..... کسی لینکی نداره
نسخه Pro VL اومده ولی مدیا سنتر روش add نمیشه ..... من تمام ویندوز رو بخاطر مدیا سنترش میخوام ..... 17 اکتبر
متشکرم.
بچه ها من 8.1 اینترپرایز دانلود کردم 64 بیتی می خوام از طریق فلش رو لپ تابم نصب کنم با چندین برنامه هم عملیات نصب رو طی کردم ولی وقتی به 10 درصد می رسد موقع نصب ویندوز ارور 0x80070570 می ده و خارج میشه.
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)