دوست عزیز
شما نمی توانید از روی فلش برنامه را نصب کنید باید از قسمت اسمارت هاب و در همان صفحه بگردید
و آیتمی مانند این را پیدا کنید
لطفا پست اول این تایپیک را بدرستی خوانده و مو به مو عمل کنید.
دوست عزیز
شما نمی توانید از روی فلش برنامه را نصب کنید باید از قسمت اسمارت هاب و در همان صفحه بگردید
و آیتمی مانند این را پیدا کنید
لطفا پست اول این تایپیک را بدرستی خوانده و مو به مو عمل کنید.
سلام جناب متین پور
بنده هم UA40F6450 دارم و تمام مراحل را مو به مو انجام دادم اما در اسمارت هاب هرچ گزینه ای جهت نصب samygo ظاهر نمی شود و من هم مشکل دیگر دوستان رو با این مدل TV دارم.
البته در نت جستجو کردم و یک فایل samygo با حجم بالا(50 مگ) پیدا کردم که گفته بود برای سری F این نصب شود ولی هنوز تست نکردم و نتیجه را بعد از تست خدمت دوستان ارائه میکنم..
این فایل هم کار نکرد حجم بالاش به خاطر فایل های داخل پوشه data بود که کلا باید جدا دانلود کرد
به نظر شما با اپدیت کردن تلوزیون این مشکل حل میشه؟؟؟
آقا تو پست اول لینک دانلود برنامه sumygo برای تلویزیون که یک فایل زیپ است کار نمیکند و در صفحه باز شده گزینه ای برای دانلود وجود ندارد.لطفا رسیدگی کنید.
دوست عزیز
تمامی فایلها قابل دسترسی است
با تشکر.بالاخره تونستم که دانلود کنم.حالا یک سوال دارم.در تلویزیونهای سری f فایل دیتایی را که در پست اول برای این سری گذاشته اید دقیقا چه نقشی بازی میکند و باید آنرا چکار کنیم؟(معادل کدام فایل دانلودی در آموزش سری e میباشد؟)یعنی اینکه ما در آموزش سری e یک فایل سامی گو برای تی وی داشتیم و یک فایل سامی گو برای کامپیوتر.حالا در آموزش سری f هم یک فایل سامی گو مخصوص این سری برای تی وی گذاشته اید به همرا یک فایل دیگر به نام دیتا که مخصوص سری f میباشد.این فایل دیتا چه کاری میکند و باید دقیقا آنرا چکار کنیم؟و سوال بعدی هم اینکه در سری f میتوانیم از فایل سامی گو مخصوص کامپیوتر که برای سری e گذاشته اید استفاده کنیم یا نه؟
جناب متین پور لطف بزرگی میکنید اگر جواب سوال پست قبلیم رو بدید.متشکرم.
دوست عزیز
آن دو فایل حتما باید با هم در تلویزیون نصب بشود آنها مکمل همدیدگر هستند و بدون هم کارایی ندارند و باقی کار بمانند سری e انجام می شود.
سلام من تلویزیون ساسونگ مدل ua40f5590am دارم میخواستم ببینم این همون سری f هست که شما گفتید توی این پست؟ مشکل بعدیم با ضبط کردن برنامه دارم وقتی کول دیسکو وصل میکنم با فرمت ext4 فرمت میشه و بعد که میخوام برنامه های ضبط شده رو روی ویندوز اجرا کنم ازم درخواست فرمت کردن کول دیسک رو میده میخواستم ببینم راهی هست که بتونم فیلم های ضبط شده روی اون رو داشته باشم ممنون.
Last edited by rezaafs; 09-04-2014 at 13:35.
دوست عزیز
بله سری F است و از پست اول استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)