تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 21 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 204

نام تاپيک: راه حل مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ سری E و F روی کامپیوتر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام تلوزیون ما سامسونگ سری 6400 اسکایپو هم روش نصب کردم برنامه SAMYGO رو هم دانلود کردم و ریختم داخل فلش ولی وقتی میخوام برنامه SAMYGO رو از رو فلش نصب کنم چیزی نیست که نصبش کنم یعنی اصلا تلوزیون فایلو نشون نمیده که نصب کنم لطفا راه حلشو برام بگین.
    دوست عزیز
    شما نمی توانید از روی فلش برنامه را نصب کنید باید از قسمت اسمارت هاب و در همان صفحه بگردید
    و آیتمی مانند این را پیدا کنید

لطفا پست اول این تایپیک را بدرستی خوانده و مو به مو عمل کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام جناب متین پور
    بنده هم UA40F6450 دارم و تمام مراحل را مو به مو انجام دادم اما در اسمارت هاب هرچ گزینه ای جهت نصب samygo ظاهر نمی شود و من هم مشکل دیگر دوستان رو با این مدل TV دارم.
    البته در نت جستجو کردم و یک فایل samygo با حجم بالا(50 مگ) پیدا کردم که گفته بود برای سری F این نصب شود ولی هنوز تست نکردم و نتیجه را بعد از تست خدمت دوستان ارائه میکنم..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این فایل هم کار نکرد حجم بالاش به خاطر فایل های داخل پوشه data بود که کلا باید جدا دانلود کرد

به نظر شما با اپدیت کردن تلوزیون این مشکل حل میشه؟؟؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آقا تو پست اول لینک دانلود برنامه sumygo برای تلویزیون که یک فایل زیپ است کار نمیکند و در صفحه باز شده گزینه ای برای دانلود وجود ندارد.لطفا رسیدگی کنید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا تو پست اول لینک دانلود برنامه sumygo برای تلویزیون که یک فایل زیپ است کار نمیکند و در صفحه باز شده گزینه ای برای دانلود وجود ندارد.لطفا رسیدگی کنید.
    دوست عزیز
    تمامی فایلها قابل دسترسی است

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با تشکر.بالاخره تونستم که دانلود کنم.حالا یک سوال دارم.در تلویزیونهای سری f فایل دیتایی را که در پست اول برای این سری گذاشته اید دقیقا چه نقشی بازی میکند و باید آنرا چکار کنیم؟(معادل کدام فایل دانلودی در آموزش سری e میباشد؟)یعنی اینکه ما در آموزش سری e یک فایل سامی گو برای تی وی داشتیم و یک فایل سامی گو برای کامپیوتر.حالا در آموزش سری f هم یک فایل سامی گو مخصوص این سری برای تی وی گذاشته اید به همرا یک فایل دیگر به نام دیتا که مخصوص سری f میباشد.این فایل دیتا چه کاری میکند و باید دقیقا آنرا چکار کنیم؟و سوال بعدی هم اینکه در سری f میتوانیم از فایل سامی گو مخصوص کامپیوتر که برای سری e گذاشته اید استفاده کنیم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

جناب متین پور لطف بزرگی میکنید اگر جواب سوال پست قبلیم رو بدید.متشکرم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با تشکر.بالاخره تونستم که دانلود کنم.حالا یک سوال دارم.در تلویزیونهای سری f فایل دیتایی را که در پست اول برای این سری گذاشته اید دقیقا چه نقشی بازی میکند و باید آنرا چکار کنیم؟(معادل کدام فایل دانلودی در آموزش سری e میباشد؟)یعنی اینکه ما در آموزش سری e یک فایل سامی گو برای تی وی داشتیم و یک فایل سامی گو برای کامپیوتر.حالا در آموزش سری f هم یک فایل سامی گو مخصوص این سری برای تی وی گذاشته اید به همرا یک فایل دیگر به نام دیتا که مخصوص سری f میباشد.این فایل دیتا چه کاری میکند و باید دقیقا آنرا چکار کنیم؟و سوال بعدی هم اینکه در سری f میتوانیم از فایل سامی گو مخصوص کامپیوتر که برای سری e گذاشته اید استفاده کنیم یا نه؟
    دوست عزیز
    آن دو فایل حتما باید با هم در تلویزیون نصب بشود آنها مکمل همدیدگر هستند و بدون هم کارایی ندارند و باقی کار بمانند سری e انجام می شود.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام من تلویزیون ساسونگ مدل ua40f5590am دارم میخواستم ببینم این همون سری f هست که شما گفتید توی این پست؟ مشکل بعدیم با ضبط کردن برنامه دارم وقتی کول دیسکو وصل میکنم با فرمت ext4 فرمت میشه و بعد که میخوام برنامه های ضبط شده رو روی ویندوز اجرا کنم ازم درخواست فرمت کردن کول دیسک رو میده میخواستم ببینم راهی هست که بتونم فیلم های ضبط شده روی اون رو داشته باشم ممنون.
    Last edited by rezaafs; 09-04-2014 at 13:35.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من تلویزیون ساسونگ مدل ua40f5590am دارم میخواستم ببینم این همون سری f هست که شما گفتید توی این پست؟ مشکل بعدیم با ضبط کردن برنامه دارم وقتی کول دیسکو وصل میکنم با فرمت ext4 فرمت میشه و بعد که میخوام برنامه های ضبط شده رو روی ویندوز اجرا کنم ازم درخواست فرمت کردن کول دیسک رو میده میخواستم ببینم راهی هست که بتونم فیلم های ضبط شده روی اون رو داشته باشم ممنون.
    دوست عزیز
    بله سری F است و از پست اول استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •