شما بايد برگردي طبقه بالا.بعد اون آخر اون محوطه يه سري اسكلت دار زده شدن بين اونا يه جسد هست كه اونم دار زدن بپر اونو بزن بيوفته بعد اونو كولش كن باخودت بياربزار رو اون دكمه هه بعدش ديگه راه معلومه.
شما بايد برگردي طبقه بالا.بعد اون آخر اون محوطه يه سري اسكلت دار زده شدن بين اونا يه جسد هست كه اونم دار زدن بپر اونو بزن بيوفته بعد اونو كولش كن باخودت بياربزار رو اون دكمه هه بعدش ديگه راه معلومه.
سلام
من اونجارو رد کردم ولی اینجا گیر کردم هر چی این 4 تا اهرمو میکشم هیچ اتفاقی نمی افته باید چیکار کنم
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 28-08-2009 at 04:59.
اونجا هم اول اون سبز رو بكش بعد بورو سمت چپ از اون چوبه بورو بالا بعدش اونجا كه نشون ميده يه چيز باز ميشه بورو اونجا جولوش r1بزن كه اون يارو هه ازاد شه.بعد همينجوري بقيه رو هم بزن.درست يادم نيست به رتيب كدوما بودنو كدوم دستگيره برا كدوم ور.
سلام
ممنون شرمنده دوباره به ترتر افتادم
![]()
باید به جایی که اون آتیش میفته (بالای سر جنازه که سیاه شده ) بری و با Golden Fleece اون آتیش رو دفع کنی.یعنی وقتی که نزدیکه بهت برخورد کنه زود از پشم زرین استفاده کنی.
سلام
برادران محترم
دوباره بوق زدم
ممنون![]()
سلام
بدجوری گیر کردم سیومو آپلود کردم اگه میشه این قسمتو برام رد کنید دوباره برام آپلود کنید
لطفا
ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Mehdi.ss; 30-08-2009 at 01:22.
تصویر برای من نشون داده نمیشه.دوباره آپ کن.سلام
برادران محترم
دوباره بوق زدم
ممنون
اینم عکسش
اون جلو راهی نداره میفته تو دره
قبلش یه مجسمه بود که از چشمش نور آبی میومد یه بالابرم جلوش بود ولی چیزی نیست جلوی چشماش بزارم
اینم عکسش
قبل از اینم تویه اون اوتاقه یه جا کنار دیوار از من r1 می خواد ولی باز نمیشه
اینم عکسش
من عاشق این بازیم ولی بد گیر کردم
Last edited by Mehdi.ss; 30-08-2009 at 22:05.
اون دوتا رو شرمنده یادم نمیاد ولی این یکی رو همون بالا 2 تا مجسمه هست که میزاری جلو چشمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)