تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 106

نام تاپيک: بـحـث - غرب و حقیقت در سایه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قاعدتا اگر مواد مخدر هم زیادی مصرف کنی نابود میشی ! فقط مشکل اینه که مواد مخدر شما رو به سمت خودش می کشونه !!
    جذابیت حضور در فضای مجازی رو در تحلیلت در نظر بگیره !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این یک پروسه مکانیکی در مغز هستش که هر وقت از هرچیزی بیشتر استفاده کنید بهش معتاد میشید. باز هم به نحوه ی استفاده مونده و در مورد خودم با اینکه سالهاست از فیس بوک استفاده میکنم اما بهش اعتیاد پیدا نکردم. صحبت هایی هم که آرمان کرد به نظرم خیلی جالب بودن و ابعاد خیلی وسیعتری از این ماجرا رو مورد بررسی قرار داده بود.

در مورد این لینکی به عنوان منبع معرفی شده نمیشه به عنوان منبع پذیرفت. دلایلش هم مشخصه که از ابتدا مقاله با هدف القای نظر شخصی هستش و در فضای بی طرف نگارش نشده، تحقیق هایی که بهشون اشاره شده هیچکدوم داده های آماریشون اشاره نشده، لینک هم معتبر نیست و ... . اگر از یک نهاد بین المللی یا یک نهاد معتبر که جزئیات داده های آماری مورد استفاده در تحقیق رو قرار داده لینک بذارید اونوقت میشه گفت فرضیه شما مورد تایید هستش.
    Last edited by Saeed Dz; 27-10-2013 at 02:07.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

این یک پروسه مکانیکی در مغز هستش که هر وقت از هرچیزی بیشتر استفاده کنید بهش معتاد میشید. باز هم به نحوه ی استفاده مونده و در مورد خودم با اینکه سالهاست از فیس بوک استفاده میکنم اما بهش اعتیاد پیدا نکردم. صحبت هایی هم که آرمان کرد به نظرم خیلی جالب بودن و ابعاد خیلی وسیعتری از این ماجرا رو مورد بررسی قرار داده بود.

در مورد این لینکی به عنوان منبع معرفی شده نمیشه به عنوان منبع پذیرفت. دلایلش هم مشخصه که از ابتدا مقاله با هدف القای نظر شخصی هستش و در فضای بی طرف نگارش نشده، تحقیق هایی که بهشون اشاره شده هیچکدوم داده های آماریشون اشاره نشده، لینک هم معتبر نیست و ... . اگر از یک نهاد بین المللی یا یک نهاد معتبر که جزئیات داده های آماری مورد استفاده در تحقیق رو قرار داده لینک بذارید اونوقت میشه گفت فرضیه شما مورد تایید هستش.
    حداقل می دونیم که این پروسه ی مکانیکی ! در مورد مواد مخدر صادق نیست بلکه مصرف خود این مواد سبب اعتیاد میشه بخاطر تاثیری که بر ذهن انسان داره. فیسبوک از وقتی راه اندازی شد جذابیت عجیبی داشت . بخاطر ماهیت همچین چیزی هست. ولی با این وجود الزامی نداره همه تحت تاثیرش باشن . تجربه شخصی شما که نمیتونه بعنوان دلیل بحساب بیاد !

در ابتدای مقاله به یافته هایی که در کتاب ویلیام جى ، منتشر شده اشاره میکنه که عنوانش هم هست شاخص های فرهنگی.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حداقل می دونیم که این پروسه ی مکانیکی ! در مورد مواد مخدر صادق نیست بلکه مصرف خود این مواد سبب اعتیاد میشه بخاطر تاثیری که بر ذهن انسان داره. فیسبوک از وقتی راه اندازی شد جذابیت عجیبی داشت . بخاطر ماهیت همچین چیزی هست. ولی با این وجود الزامی نداره همه تحت تاثیرش باشن . تجربه شخصی شما که نمیتونه بعنوان دلیل بحساب بیاد !

در ابتدای مقاله به یافته هایی که در کتاب ویلیام جى ، منتشر شده اشاره میکنه که عنوانش هم هست شاخص های فرهنگی.
    محمد جان تلاش توجیه کنی، مثالت با واقعیت تناسبی نداره. در مورد فیس بوک اگر ماهیتش اعتیاد آور بود (که نیست) هر کسی حتی من یا ... باهاش کار کرده یا میکنه قاعدتن باید اعتیاد پیدا میکرد. در مورد مواد مخدر که ماهیتن اعتیاد اور هست چه من استفاده کنم و چه شخص دیگه ای حتمن اعتیاد پیدا خواهیم کرد. در مورد پروسه ای هم که به اعتیاد می انجامه هیچ تفاوتی بین فیس بوک و مواد مخدر وجود نداره، همیشه پروسه یکی هستش اما تفاوت در اینکه هر کدوم شدت و محرک متفاوتی دارن.
    کتاب یا هر منبع دیگه ای در صورتی میتونه درست باشه که جزئیات داده های آماری در اون دقیق ذکر شده باشه. صرف کتاب بودن که نمیشه گفت درسته دلیلش هم واضح هستش و اون اینکه هرکسی میتونه کتاب بنویسه (منم در حال نوشتن هستم در حالی که تخصصی ندارم فعلن).
    Last edited by Saeed Dz; 27-10-2013 at 15:58.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

محمد جان تلاش توجیه کنی، مثالت با واقعیت تناسبی نداره. در مورد فیس بوک اگر ماهیتش اعتیاد آور بود (که نیست) هر کسی حتی من یا ... باهاش کار کرده یا میکنه قاعدتن باید اعتیاد پیدا میکرد. در مورد مواد مخدر که ماهیتن اعتیاد اور هست چه من استفاده کنم و چه شخص دیگه ای حتمن اعتیاد پیدا خواهیم کرد. در مورد پروسه ای هم که به اعتیاد می انجامه هیچ تفاوتی بین فیس بوک و مواد مخدر وجود نداره، همیشه پروسه یکی هستش اما تفاوت در اینکه هر کدوم شدت و محرک متفاوتی دارن.
    کتاب یا هر منبع دیگه ای در صورتی میتونه درست باشه که جزئیات داده های آماری در اون دقیق ذکر شده باشه. صرف کتاب بودن که نمیشه گفت درسته دلیلش هم واضح هستش و اون اینکه هرکسی میتونه کتاب بنویسه (منم در حال نوشتن هستم در حالی که تخصصی ندارم فعلن).
    همونطور که انتظار میره ، این یک رابطه ی کاملا بی استثنا نیست. همونطور که برای دخانیات و مواد مخدر هم استثا هست ... در اعتیاد فرد به مواد مخدر خیلی عوامل دیگه هم دخیل هست که شاید بدون اونها حتی با استعمال اعتیاد رخ نده. در هر صورت ما بعنوان اصلی ترین عوامل یکسری چیزها رو شناسایی میکنیم و در نظر میگیریم و تحلیلشون میکنیم.

شما گفتید از هر چیز زیاد استفاده بشه اعتیاد میاره و فیسبوک رو در این دسته قرار دادید. خب این پاسخ به حساب نمیاد. بعدش سوال پیش میاد که اصلا چرا انسان از فیسبوک زیاد استفاده میکنن که معتاد بشن و میبینید که عملا سوال سرجاشه !!

قطعنا هر منبعی در صورتی درسته که اون ویژگی هارو داشته باشه. کتابی که در مقاله بهش اشاره شده به فارسی هم ترجمه شده قابل پیگیری هست چقدر این ویژگی رو داره ... من هم نگفتم صرف اینکه کتابی با این عنوان هست پس قضیه اثباته !!

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همونطور که انتظار میره ، این یک رابطه ی کاملا بی استثنا نیست. همونطور که برای دخانیات و مواد مخدر هم استثا هست ... در اعتیاد فرد به مواد مخدر خیلی عوامل دیگه هم دخیل هست که شاید بدون اونها حتی با استعمال اعتیاد رخ نده. در هر صورت ما بعنوان اصلی ترین عوامل یکسری چیزها رو شناسایی میکنیم و در نظر میگیریم و تحلیلشون میکنیم.

شما گفتید از هر چیز زیاد استفاده بشه اعتیاد میاره و فیسبوک رو در این دسته قرار دادید. خب این پاسخ به حساب نمیاد. بعدش سوال پیش میاد که اصلا چرا انسان از فیسبوک زیاد استفاده میکنن که معتاد بشن و میبینید که عملا سوال سرجاشه !!

قطعنا هر منبعی در صورتی درسته که اون ویژگی هارو داشته باشه. کتابی که در مقاله بهش اشاره شده به فارسی هم ترجمه شده قابل پیگیری هست چقدر این ویژگی رو داره ... من هم نگفتم صرف اینکه کتابی با این عنوان هست پس قضیه اثباته !!
    به هیچ وجه اینطور که شما میگی نیست و بعداز چند بار استعمال در مورد مواد مخدر حتمن فرد اعتیاد پیدا خواهد کرد. اما در مورد فیس بوک یا سایت هایی دیگه اصلن اینطور نیست و برای مثال خودم بیشتر از 5 سال هستش که استفاده میکنم اما هیچ اعتیادی نسبت بهش پیدا نکردم. از شرایط یک مثال درست و به جا اینکه نقض نشه اما مثال شما خیلی راحت نقض میشه.
    اینطور که شما میگی معلومه با این پروسه آشنا نیستی و اینکه من بیام توضیح بدم بی فایده هستش.

چند موردش رو آرمان ذکر کرد اما در کل میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. به هر حال به چیزی که بعداز تغییر در سازو کار بدن و مغز رخ میده اعتیاد گفته میشه و قبل از اون اعتیاد تلقی نمیشه.

خب شما خیلی راحت جزئیات داده های آماری رو به من و دیگر دوستان نشون بده. تکرار میکنم که این مقاله به دلایل مختلف غیر قابل استناد هستش و نه فقط به این دلیل اما شما همین داده های اماری معتبر رو برام قرار بدی، قبول میکنم که مقاله قابل استناد هستش.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به هیچ وجه اینطور که شما میگی نیست و بعداز چند بار استعمال در مورد مواد مخدر حتمن فرد اعتیاد پیدا خواهد کرد. اما در مورد فیس بوک یا سایت هایی دیگه اصلن اینطور نیست و برای مثال خودم بیشتر از 5 سال هستش که استفاده میکنم اما هیچ اعتیادی نسبت بهش پیدا نکردم. از شرایط یک مثال درست و به جا اینکه نقض نشه اما مثال شما خیلی راحت نقض میشه.
    اینطور که شما میگی معلومه با این پروسه آشنا نیستی و اینکه من بیام توضیح بدم بی فایده هستش.

چند موردش رو آرمان ذکر کرد اما در کل میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. به هر حال به چیزی که بعداز تغییر در سازو کار بدن و مغز رخ میده اعتیاد گفته میشه و قبل از اون اعتیاد تلقی نمیشه.

خب شما خیلی راحت جزئیات داده های آماری رو به من و دیگر دوستان نشون بده. تکرار میکنم که این مقاله به دلایل مختلف غیر قابل استناد هستش و نه فقط به این دلیل اما شما همین داده های اماری معتبر رو برام قرار بدی، قبول میکنم که مقاله قابل استناد هستش.
    یعنی حتی یک نفر هم وجود نداره که با مصرف چندبار مواد مخدر ، وابستگی جدی براش بوجود نیومده باشه ؟! شخصا تعداد زیادی این گونه افراد رو می شناسم !! چطور همچین جمله ی مطلقی رو بکار بردی ؟!

راحت نقض شدن رو من نمیدونم یعنی چی ! ولی توضیح دادم قاعده ای که گفتم برعکس حرفی که شما زدی مطلق نیست و کاملا استثنا پذیره ... استثنا پذیری هم دلیل بر رد کامل نیست ...

مطالعات زیادی صورت گرفته من خیلی به اونها برخوردم در مورد قدرت اعتیاد اوری شبکه های اجتماعی ... متاسفانه فرصتم اینقدر نیست که برگردم و تک تک اونهارو دوباره پیدا کنم و ارجاع بدم شمارو به اونها ... مطمئنم جوینده یا بنده هست.

اگر من جزئیات داده های اماری رو در اختیار شما قرار ندم ، اونوقت موضوع رد شده به حساب میاد ؟!

شما گفتی یک منبع معرفی کن من یه منبع خیلی خوب مثل فوکویاما معرفی کردم که به برخی کتابها استناد کرده بود. اگر فرصت تایپ تک تک صفحه های کتاب و ارسالش برای شمارو داشتم دریغ نمیکردم ! وقتی گفتم کتاب هب فارسی ترجمه شده و جوینده یابنده هست یعنی اینکه منو با سازمان امار و اطلاعات امریکا یا احیانا اداره پست اشتباه نگیری فکر کنی شما باید یجا بشینی فقط بگی به من نشون بدید!! ... بحث رو با کشتی اشتباه نگیرید لطفا دوستان !!

در هر صورت در سایت یونیسکو کتب معرفی شده در مورد شاخص های فرهنگی ، کتاب ویلیام بنت هم معرفی شده. امیدوارم اگر مایل به دونستن هستی ، این برای اینکه جلبت کنه تا بخونیش کافی باشه !

7. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

هیچ چیز خوشونت آمیزی در بازی سیمز نیست که باعث تحریک و یا سوق دادن افراد به خودکشی بشه و بر عکس سیمز یک تمرین زندگی هستش که به نظر من خیلی هم مفید هستش. جالبه آقای عباسی از مذهب صحبت نمیکنن که دائم در حال تبلیغ یک زندگی خیالی در جهان باقی هستش!
    در بازیهای خشنی مثل world of warcraft یا حتی call of duty هم شما حق ندارید به کودکان و غیر نظامی ها حمله یا شلیک کنید چه برسه به the sims که بیشتر یک بازی فانتزی هستش.
    منظور خشونت نیست ، منظور تمرین زندگی که میگینه ، منظورشون اینه که با انجام اون کارها از نظر ذهنی تخلیه میشید ... اما چون در واقع

یه خشنودی گذراست و اثرات کاری که انجام دادید در زندگی واقعی دیده نمیشه ، براتون مشکل ایجاد میشه.

شاید نکات دیگه ای هم مد نظرشون بوده ولی من تا حدی که با طرز فکر ایشون آشنایی دارم ، این رو از صحبتاشون برداشت میکنم ...
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 27-10-2013 at 20:34.

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض فیس بوک حس رفاه و رضایت از زندگی را کاهش می‌دهد

نتایج تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشگاه میشیگان نشان می دهد که استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک حس رفاه و رضایت از زندگی بزرگسالان جوان را کاهش می دهد.
    به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از مهر، محققان دانشگاه میشیگان اعلام کردند که استفاده از فیس بوک موجب می شود که مردم احساس بدتری نسبت به رضایت و رفاه زندگی خود داشته باشند و هرچقدر آنها بیشتر از فیس بوک استفاده کنند این احساس بدتر می شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تحقیق که شرکت کنندگان را به مدت دو هفته دنبال کرده است می افزاید که استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک می توانند تبعات منفی روانشناختی نیز به دنبال داشته باشد
    فیس بوک در حال حاضر بیش از یک میلیارد نفر عضو دارد که نیمی از این تعداد روزانه به آن مراجعه می کنند.
    محققان اظهار داشتند: از نظر ظاهری، فیس بوک ارائه کننده یک منبع با ارزش برای تحقق نیاز اولیه انسان به ارتباطات اجتماعی است اما به جای ارتقا احساس رفاه و خوشی فیس بوک این احساس را در فرد تخریب می کند.
    گراهام جونز روانشناس اینترنت از انجمن روانشناسی بریتاینا که بخشی از این تحقیقات نبوده است گفت: این تحقیق مسئله ای را نشان می دهد که سایر تحقیقات نیز بر آن تأکید کرده اند، تحقیقاتی که نشان می دهند فیس بوک دارای تبعات منفی روانشناختی بوده، افزایش یافته است.
    در این میان برخی از تحقیقات نشان می دهد که این شبکه اجتماعی تأثیرات مثبتی هم روی کاربران خود دارد.
    در این تحقیق شرکت کنندگان به پرسشهای درباره چگونگی احساس، نگرانی، احساس تنهایی و میزان استفاده از فیس بوک از انجام آخرین تحقیق، پاسخ داده اند.
    نتایج این تحقیقات نشان داد که هرچقدر افراد بیشتر از فیس بوک استفاده کنند احساس آنها بدتر می شود. همچنین مشخص شد که هرچقدر افراد بیشتر از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند سطح رضایت آنها از زندگی بیشتر کاهش پیدا می کند.
    محققان همچنین دریافته اند که افراد زمانی از فیس بوک بیشترین استفاده را می کنند که احساس تنهایی می کنند و این احساس تنهایی صرفا به معنای تنها بودن آنها در آن لحظه نیست.
    محققان اظهار داشتند که تحقیقات آنها نخستین تحقیقی است که تأثیر فیس بوک را روی رفاه کاربرانش طی زمان بررسی کرده است.

10. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فکر می کنم پست هایی که اخیرا داده شده بحث عادت و اعتیاد هست که با هم اشتباه گرفته میشه... عادت اون پروسه مکانیکی است که در صورت تکرار پدید میاد و اعتیاد یک حالت Compulsion هست که با اجبار همراهه. ما هنوز حتی بین روانشناس ها در اعتیاد به اینترنت هم توافق نظر نداریم چه برسه به اعتیاد به فیسبوک.. چنین پدیده ای وجود نداره. عادت به فیسبوک بحث دیگری است.

نتایج تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشگاه میشیگان نشان می دهد که استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک حس رفاه و رضایت از زندگی بزرگسالان جوان را کاهش می دهد.
    به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از مهر، محققان دانشگاه میشیگان اعلام کردند که استفاده از فیس بوک موجب می شود که مردم احساس بدتری نسبت به رضایت و رفاه زندگی خود داشته باشند و هرچقدر آنها بیشتر از فیس بوک استفاده کنند این احساس بدتر می شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تحقیق که شرکت کنندگان را به مدت دو هفته دنبال کرده است می افزاید که استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک می توانند تبعات منفی روانشناختی نیز به دنبال داشته باشد
    فیس بوک در حال حاضر بیش از یک میلیارد نفر عضو دارد که نیمی از این تعداد روزانه به آن مراجعه می کنند.
    محققان اظهار داشتند: از نظر ظاهری، فیس بوک ارائه کننده یک منبع با ارزش برای تحقق نیاز اولیه انسان به ارتباطات اجتماعی است اما به جای ارتقا احساس رفاه و خوشی فیس بوک این احساس را در فرد تخریب می کند.
    گراهام جونز روانشناس اینترنت از انجمن روانشناسی بریتاینا که بخشی از این تحقیقات نبوده است گفت: این تحقیق مسئله ای را نشان می دهد که سایر تحقیقات نیز بر آن تأکید کرده اند، تحقیقاتی که نشان می دهند فیس بوک دارای تبعات منفی روانشناختی بوده، افزایش یافته است.
    در این میان برخی از تحقیقات نشان می دهد که این شبکه اجتماعی تأثیرات مثبتی هم روی کاربران خود دارد.
    در این تحقیق شرکت کنندگان به پرسشهای درباره چگونگی احساس، نگرانی، احساس تنهایی و میزان استفاده از فیس بوک از انجام آخرین تحقیق، پاسخ داده اند.
    نتایج این تحقیقات نشان داد که هرچقدر افراد بیشتر از فیس بوک استفاده کنند احساس آنها بدتر می شود. همچنین مشخص شد که هرچقدر افراد بیشتر از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند سطح رضایت آنها از زندگی بیشتر کاهش پیدا می کند.
    محققان همچنین دریافته اند که افراد زمانی از فیس بوک بیشترین استفاده را می کنند که احساس تنهایی می کنند و این احساس تنهایی صرفا به معنای تنها بودن آنها در آن لحظه نیست.
    محققان اظهار داشتند که تحقیقات آنها نخستین تحقیقی است که تأثیر فیس بوک را روی رفاه کاربرانش طی زمان بررسی کرده است.
    یک نمونه دیگه از اشتباه گرفتن Causation و Correlation که البته محققان این اشتباه رو نکردند ولی افرادی که این خبر رو نوشتند سهوی یا عمدی ترویج اطلاعات غلط و اشتباه می کنند.

اصل مقاله در ژورنال PLOS One :

در خود مقاله فقط علامت سوال هایی عنوان شده و توصیه به تحقیق بیشتر. تنها توضیح قابل توجهی که هست اینه که ابزارهایی مثل فیسبوک باعث میشن مقایسه سطح زندگی افراد با هم بسیار ساده تر باشه چون افراد مرتب از زندگی سایرین مطلع میشن و برای همین به خاطر حسادت یا چنین چیزهایی، باعث بشه ناراحت بشن که خب این عبارت رو برای مهمانی رفتن هم میشه گفت و به همین شکل صادقه.

12. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

استقلال فرهنگی کشور چیزیه که باعث مقاومت در مقابل دیدگاه غربی میشه

چون( ما = دین ) ، پس هیچوقت از این "ما" نمیشه انتقاد کرد یا ایرادی بهش گرفت .

و یه مسئله ی دیگه اینه که جامعه ی ریاکاری داریم ...
    در اینصورت میتونیم خیلی راحت یه دیدگاه اشتباه رو بپذریم!!
    نقل قول از ص1
    Last edited by Iloveu-ALL; 25-12-2013 at 20:52.

14. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •