دوستان خسته نباشید همگی ...
حامد جان یه خسته نباشی و تشکر ویژه هم نثار ِ تو میکنم !![]()
دوستان خسته نباشید همگی ...
حامد جان یه خسته نباشی و تشکر ویژه هم نثار ِ تو میکنم !![]()
با تشکر از حامد ، تاپ 5 عالی بود
فقط اگه من جنس مخالف بودم پدر حامدو درمیاوردم، فک کنم حامد کرکترهای Playable مد نظرش بوده بیشتر وگرنه به نظر من Elizabeth از Bioshock Infinite میتونست تو لیست باشه و همینطور Lara Croft
+
یه همچین تاپیکی باس برا Soundtrack بازی ها وجود داشته باشه، موسیقی واقعا تو هر اثری یه مهره بزرگ به حساب میاد ....
Last edited by mjorh; 21-10-2013 at 09:47.
خسته نباشید به دست اندرکارهای لیست و نویسنده های مطالب که با تقریب خوبی میشه گفت حامد
در مورد رتبه ها که صحبت ها گفته شد، خصوصا راجع به کاراکترهای انحصاری ها که دیگه قصد تکرارش رو ندارم
فقط اگه اشتباه نکنم بین لیست های مختلفی که پایگاه های معتبرتر برای برترین کاراکترهای تاریخ بازی های
ویدئویی عرضه کردند بالاترین رتبه ای که Big Boss کسب کرده، با یه اختلاف کاملا قابل ملاحظه در لیست ما باشه
یعنی دُزِ فیوِرِتسیم بیش از حد بالا زده : دی
محتوای مخفی: در همین راستا...
من اضافه کنم: لینک در واقع خیلی بیشتر از یک "کِیس" داره، فقط توی Ocarina of Time به تنهایی سه تا کیس مختلف داشتیم که فقط یکیشون زلدا بود : دی
یا توی Majora's Mask زلدا اصلا حضور نداره...
دلیل اصلی نام گذاری بازی رو میاموتو در حدود یک سال پیش توی 25 اُمین سالگرد این سری ازش پرده برداری کرد:
بعد از اینکه توی اواسط دهه 80 میلادی ایده اولیه طراحی بازی شکل می گیره و کلیات کار انجام میشه، میاموتو تصمیم می گیره که اسم بازی رو The Legend of (...)
بگذاره که جای "سه نقطه" هنوز مجهول باقی مونده بوده، که یکی از همکاران میاموتو پیشنهاد اسم Zelda رو میده که نام همسر یکی از نویسنده های مشهور امریکایی
اون زمان بوده! نام Link هم همونطور که از اسمش پیداست به خاطر نقش Link در ارتباط بین زمان های مختلف هست(سفر در زمان از مهم ترین بخش های این سری به شمار میاد)
خسته نباشيد به بچه هاي مسيول تاپيك
عالي بود بي نظير بود محشر بود و تو رتبه هاي 5 تاي اول جاي بيگ باس و مستر چيف هم تحسين برانگيز بود و هيچ گونه نقدي به ليست وارد نيست و كاملا محشر و بيست بود
در كل تاپيك فوق العاده عالي بود
.
Last edited by halflife g; 21-10-2013 at 17:13.
Sarcasm !خسته نباشيد به بچه هاي مسيول تاپيك
عالي بود بي نظير بود محشر بود و تو رتبه هاي 5 تاي اول جاي بيگ باس و مستر چيف هم تحسين برانگيز بود و هيچ گونه نقدي به ليست وارد نيست و كاملا محشر و بيست بود
در كل تاپيك فوق العاده عالي بود![]()
Sarcasm از نوع حرفه ای !فقط اگه اشتباه نکنم بین لیست های مختلفی که پایگاه های معتبرتر برای برترین کاراکترهای تاریخ بازی های
ویدئویی عرضه کردند بالاترین رتبه ای که Big Boss کسب کرده، با یه اختلاف کاملا قابل ملاحظه در لیست ما باشه
یعنی دُزِ فیوِرِتسیم بیش از حد بالا زده : دی
+
+
خدا این دو جبهه مخالف رو ازمون نگیره ، آآآمین !
Last edited by mjorh; 21-10-2013 at 19:30.
Sarcasm چيه باو.......
ديدم كلا اينجا هر كس انتقاد ميكنه بهش حمله ميشه و مورد غضب واقع ميشه تصميم گرفتيم از اين به بعد كلا از همه چيز تعريف كنيم تا پيشرفت كنيم(نرمش قهرمانانه ورژن انجمن)
+
اين گربه هم ديگه خيلي تكراري شده از اون يكي كه تو پروفايلت گذاشتي استفاه كن تپلتر از اين يكيه
.
مرسی معراج جان
یک سوال داشتم در مورد همین نکته انحصاری که همیشه ذهن منو مشغول کرده البته شاید دو تا سوال![]()
الان فریمن جز کدوم دسته از شخصیت ها قرار میگیره؟ ایا یک کاراکتر انحصاری است؟ تا اونجایی که من اطلاع دارم فریمن جز شخصیت های انحصاری PC قلمداد میشه. و بیشتر مورد توجه PC بازها بوده.
پس الان فریمن هم جز همین کاراکترهای انحصاری میشه که نمی خوای بحثشو باز کنی؟
(البته منم موافقم نمی خواهیم که بحثشو تکرار کنیم فقط این نکته رو می خوام درست تر بفهمم، لطفا اگر توضیحی میدی فقط داخل همین چهارچوب سوالم باشه)
Last edited by Layken; 21-10-2013 at 19:56.
Half-Life و تبعا فریمن مالتی پلتفرم به حساب میان، از نظر عرضه شدن به جز PC، شماره اول روی PS2 و شماره دوم روی PS3 و X360 منتشر شدن، فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتر داشته باشه
اینکه بگیم فریمن یه کاراکتر انحصار PC هست فقط توی صحبت های "جنگ پلتفرم ها" و فن و فن بازی مصداق داره، یعنی همون چیزی که قصد ندارم بهش وارد بشیم. فریمن همون طور که از اسمش
پیداست متعلق به همه اقشار هست : دی
البته صحبت من و منظورم از اون قسمت "خصوصا انحصاری ها" فکر کنم واضح بوده باشه، همین موردُ مسعود جان با جمله بندی بهتر گفته بود، نقل قول می گیرم:
کلا شخصیت هایپ شده زیاد داریم ( حالا نمی خوام بگم دانته هست یا نه) که بعضی هاشون از اونجایی که انحصاری هستن یه عملیات شهادت طلبانه می خواد توضیحش
تشکر معراج بابت توضیحاتت
+
لیست کامل شد و این هم عکس کلیه شخصیت ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو این مدت که دنبال عکس و شخصیت ها بودم خیلی عکس بود که جمع کردم چندتاشون هم براتون اپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به نظرتون کار اشتباهیه کمپانی راک استار دوباره مکس پین 1 رو با کمی تغییر و با تکنولوژِی روز بازسازی بسازه ؟ یه جورایی بازنگری ... من فکر میکنم خیلی طرفدار پیدا کنه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)