دوستان نسخه ناقص نیست.
این لینکو بخوونید...فیلترشکن میخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نسخه ناقص نیست.
این لینکو بخوونید...فیلترشکن میخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا انقدر بازیو ضعیف ساختن
سازنده ها مگه مریض بودن بازی رو ضعیفتر کنن که امتیازاش هم به گفته دوستان کم بشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
دوستان این وضعیت کرک شماره 3 + آپدیت 1 چطوره ؟ برای بنده که مشکل موزاییک ( شطرنجی شدن ) برطرف شده . اما بازی هر چند دقیقه یک بار می پره بیرون . مخصوصا زمانی که جا به جا می شم به یه ساختمون دیگه . کسی راه حلی داره ؟
زمین بسکتبال رو کسی ندیده ؟ توی تریلرش که توپ بسکتبال بود .
در ضمن کسی نمی دونه علایقی مثل غذا یا ماه تولد و یا سبک آهنگ مورد علاقه مانند سیمز 3 کجا رفتند ؟
به طور کلی اصلا چنگی به دل نمی زنه . احساس می کنم سیمز 3 بدون پک بازم سرتره
Last edited by Public Enemy; 08-09-2014 at 21:30.
خب تو کرک ورژن ۳ همین مشکل برطرف شده دیگه
منم همین حسو دارم
کرک شماره 3 نصبه بازم می پره بیرون .
توی فایل های تورنت که می گردم یه آپدیت دیگه واسه نسخه Digital deluxe هم هست که 280 مگه . حال اونم تست می کنم ببینم چه می شود نتیجشو می گم
دوستان مراقب cow plant باشین ! یه گیاه هستش شبیه گاوه . اگر سیمزتون فضانورد باشه و به ماموریت های فضایی بره احتمالا تخم این گل رو پیدا می کنه . احتمال داره در هنگام ماهیگیری و یا کند و کاو نیز پیدا بشه . اگه بکارین یه گل شبیه گاو بیرون میاد !!!
اما نکته جالب این گل اینه که حداقل هر 12 ساعت یک بار باید غذا بهش بدین . اگر ندین اون از دهنش یه تیکه کیک میاره بیرون که به زبونش چسبیده . اگر بخواین کیک رو وردارین شما رو قورت می ده . به احتمال زیاد بار اول پرت می شین بیرون ولی بار دوم قطعا مردین !!!!
![]()
اینطور که معلومه هیچکی راضی نیست از بازی
یه پارت یک گیگی مونده
امشب همونو دانلود کنم تمومه
اینطور که معلومه بازی بیرون میپره که معلومه هنوز کرکش خیلی مشکل داره بخاطر همین پشیمون شدم دانلود کردم
مثل اینکه تو بازی ماشین هم وجود نداره.کلا زدن همه چیزو حذف کردن![]()
عجب دیدم یه چیزی جاش خالیه گفتی فهمیدم قضیه چیهقبلنا یه تاکسی بود ماشین می تونستی بخری حالا همه چی به فراموشی سپرده شده . حتی خبری از دوچرخه و اتوبوس مدرسه نیز نیست
البته برا من که فرقی نکرد من تو سیمز ۳ با جارو اینور و اونور می رفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)