تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 118

نام تاپيک: حقیقت داریم ؟

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

سلام دوست عزیز . من پست شما رو مربوط به موضوع بحث نمیدونم .
    ولی چند تا سوال دارم
    1-هدف از خلقت نوزادی که 1 ماهه وارد اتاقک گاز هیتلر میشه و بغل مادرش باهم میسوزن چیه؟
    بهتره جوابتون این نباشه که عبرتی باشه برای دیگران
    2-هبچ اتغاقی تصادفی نیست . همه چیز از قوانین علت و معلول پیروی میکنن . اما آیا اعمال انسان هم پیروی قوانین علت و معلول هست؟ اگه آره پس اختیار چیست؟
    زندگی هر فردی یک هدف مشخصی داره
    این یک جمله ی خیلی وسیع و عمومی هست و بیشتر ارزش هنری داره تا ارزش علمی
    در این تاپیک تا جایی که من میدونم بحث یک بحث علمی و انسانی هست که افراد باید با ارائه ی مدرک نظر خودشون رو پشتیبانی کنن تا بقیه نظر بدن و بحث کنن
    این دنیا بر اساس عدالت نیست و جنبه امتحانی داره در دنیای ارواح عدالت صد در صد اجرا میشه و خدا جبران میکنه اون مادر و نوزاد در اون دنیا در بهشتی هستند که قابل وصف نیست .دراونجا مورد رحمت و عنایت خدا قرار میگیرند این جبران به حدی هست که که انسان ارزو میکنه کاش تو این دنیا مادی بدنش رو با قیچی تیکه تیکه کرده بودن.. همیشه یادتون باشه این دنیا در برابر اون دنیا جاودانه هیچی نیست انگار یک ثانیه بوده .. .در واقع در دنیا ارواح اصلا" این دنیا و همه مصیبت هایی که کشیدیم را فراموش خواهیم کرد..

همه افعال و اختیارات انسان محدود و در دایره قسمت و تقدیر الهی هست .این مسئله بر میگرده به فلسفه جبر و اختیار و قضا و قدر که این مبحث پیچیده و طولانی هست و باید یه تاپیک و نظر سنجی جداگانه براش زده بشه تا اونجا به بحث بپردازیم
    Last edited by badboys_87; 14-03-2014 at 01:27.

2. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

مرسی از جواب . حالا دوباره چند سوال برای من ایجاد شدن .
    1- شما از کجا میدونید این دنیا دنیای عدالت نیست و بنابراین یک دنیای دیگری وجود داره که توش روح ها زندگی میکنن و عدالت توش هست
    2-عدالت از دیدگاه شما چیه؟ و چرا لزوما چیزیه که باید وجود داشته باشه؟
    3-چه طور میشه نتیجه گرفت بهشتی وجود داره که قابل وصف نیست اما ذهن انسان موظفه که اونو درک کنه و براش امید وار باشه
    4-آیا این بهشت فقط در صورتی متعلق به افراد میشه که بدنشون تکه تکه شده باشه؟ آیا به طور کلی کسانی که زندگی سختی داشتن لزومی داره که یه زندگی مجدد جادویی بهشون جایزه داده بشه؟
    5-آیا هیچ مدرکی برای اثبات این ادعا ها وجود داره؟ منظور من از مدرک ، مدرک فیزیکی هم نیست که تا به حال پیدا نشده و نخواهد شد . مدرک استدلالی هم برای من مورد قبول هست
    6-اگر همه ی افعال و اختیارات انسان محدوده پس چطور خودش این رو فهمیده؟
    7-قضا و قدر نه ، ولی اختیار تاپیک جداگانه داره .
    مرسی که وقت میزارین و جواب مینویسید

4. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این دنیا بر اساس عدالت نیست و جنبه امتحانی داره در دنیای ارواح عدالت صد در صد اجرا میشه و خدا جبران میکنه اون مادر و نوزاد در اون دنیا در بهشتی هستند که قابل وصف نیست .اونجا مورد رحمت و عنایت خدا قرار میگیرند این جبران به حدی هست که که انسان ارزو میکنه کاش تو این دنیا مادی بدنش رو با قیچی تیکه تیکه کرده بودن.. همیشه یادتون باشه این دنیا در برابر اون دنیا جاودانه هیچی نیست انگار یک ثانیه بوده .. همین الان که ما اینجا هستیم 9 ماه در رحم مادر بودیم .اصلا" یادمون نیست .در واقع در دنیا ارواح اصلا" این دنیا و همه مصیبت هایی که کشیدیم را فراموش خواهیم کرد..

همه افعال و اختیارات انسان محدود و در دایره قسمت و تقدیر الهی هست .این مسئله بر میگرده به فلسفه قضا و قدر که این مبحث پیچیده هست و باید یه تاپیک و نظر سنجی جداگانه براش زده بشه
    متاسفانه شما مجازید پست پشت پست بدون ارتباط با موضوع تاپیک و کاملا خارج از قوانین انجمن ارسال کنید ولی نقد کردن مجاز نیست و با فیل*ترینگ! و حذف شدنت مواجه میشه

فقط این رو میتونم بگم با این نظرات شما تفکرات بمبگذاران انتحاری و تروریستها برام کاملا روشن میشه که بر اساس چه تفکری دست به همچین کارهایی میزنن و بدن خودشون و صدها انسان دیگه رو با قیچی! و هرچیزی دیگه تیکه تیکه میکنن

6. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

مرسی از جواب . حالا دوباره چند سوال برای من ایجاد شدن .
    1- شما از کجا میدونید این دنیا دنیای عدالت نیست و بنابراین یک دنیای دیگری وجود داره که توش روح ها زندگی میکنن و عدالت توش هست
    2-عدالت از دیدگاه شما چیه؟ و چرا لزوما چیزیه که باید وجود داشته باشه؟
    3-چه طور میشه نتیجه گرفت بهشتی وجود داره که قابل وصف نیست اما ذهن انسان موظفه که اونو درک کنه و براش امید وار باشه
    4-آیا این بهشت فقط در صورتی متعلق به افراد میشه که بدنشون تکه تکه شده باشه؟ آیا به طور کلی کسانی که زندگی سختی داشتن لزومی داره که یه زندگی مجدد جادویی بهشون جایزه داده بشه؟
    5-آیا هیچ مدرکی برای اثبات این ادعا ها وجود داره؟ منظور من از مدرک ، مدرک فیزیکی هم نیست که تا به حال پیدا نشده و نخواهد شد . مدرک استدلالی هم برای من مورد قبول هست
    6-اگر همه ی افعال و اختیارات انسان محدوده پس چطور خودش این رو فهمیده؟
    7-قضا و قدر نه ، ولی اختیار تاپیک جداگانه داره .
    مرسی که وقت میزارین و جواب مینویسید
    حقیقت ما روح الهی ماست ..زندگی حقیقی در دنیای دیگری هست ..این دنیا صرفا" برای پس دادن امتحان و تکامل روح ساخته شده و ارزش زندگی کردن نداره ..این اعتقاد از آموز ه های الهی سرچشمه میگیره و مستقیما" توسط خداوند این موضوع رو فهمیدم .خدا هر انسانی رو که دوست داره سخت تر امتحان میکنه .. مثلا" حادثه عاشورا یک امتحان سخت برای امام حسین بود ... زندگی همه پیامبران و امامان رو اگه مطالعه کنید متوجه خواهید شد همه انها در طول زندگی با سختی ها و مشکلات بسیار زیادی مواجه شدن و مصیبت های زیادی کشیدن .بهتون توصیه میکنم فیلم مصائب مسیح رو حتما" نگاه کنید ...همه این بلا ها ی پی در پی امتحان و بلای الهی بود ه.. هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهد ...

سلسله موی دوست حلقه دام بلاست .. شما داستان حضرت یعقوب رو اگه کاملا" مطالعه کنید میبینید چه امتحان های سختی از او گرفته شده و چه بلا ها و مصیبت هایی سرش می اید همه این ها توسط خداست و حکمتش ازمایش حضرت یعقوب بوده و صبر یعقوب به همین خاطر اصطلاح همه شده..

1- این دنیا ما برای آزمایش افریده شده ایم اساس این دنیا بر پایه پارادوکس و تناقص ایجاد شده و ماهیت آزمایشی داره .فاصله طبقاتی بین انسان ها .تفاوت ها در ثروت و قدرت و حتی قیافه انسان ها بر اساس آزمایش الهی طراحی شده .تا باطن حقیقی انسان ها شناخته بشه و انسان نیکو کار از انسان فاسق شناخته بشه .و هر کسی به اندازه نیت و اعمالش در اون دنیا مورد محاسبه و بازخواست قرار میگیره یا متنعم میشه یا مورد عقاب قرار میگیره ..
    مثلا" انسان ثروتمند مثل بیل گیتس با ثروت زیاد آزمایش خواهد شد(شکر گذاری و کمک به فقرا) و هرکسی بامش بیش برفش بیشتر مسئولیتش در اون دنیا بیشتره ..خدا هرچیزی به هرکسی داده به همون اندازه بازخواست میکنه .
    انسان فقیر هم با فقرش آزمایش خواهد شد (صبر در برابر مشکلات و سختی ها و شکر گذاری)
    ..این که چرا در این دنیا عدالت وجود نداره یا دنیا به این صورت آفریده شده پاسخیه که در اون دنیا کاملا" مشخص میشه .در یوم المجادله هر انسانی میتونه اعتراض کنه به خدا و به هرکسی توضیح داده خواهد شد...در ضمن دنیای دیگه اگه وجود نداشته باشه هیچ وقت عدالت برقرار نمیشه .همچنین دنیای ارواح یا عالم کبیر اعتقاد بنیادی خیلی از مذاهبه که معتقدند روح انسان بعد از مرگ وارد این دنیا خواهد شد و تا ابدیت زندگی خواهد کرد.. .برای بیشتر اشنا شدن میتونید کتاب سفر روح و سرنوشت روح رو مطالعه کنید تحقیقات دکتر مایکل نیوتون به مسئله حسابرسی و ثواب و عقاب کاملا" پرداخته شده

2-انسان فطرتا" عدالت گراست ..میل به عدالت در وجود همه انسان هاست و انسان از بی عدالتی خشمگین و ناراحت میشه ..در ثانی انسان گرایش به بی نهایت و کمال داره این دنیا مطلوب نیست دنیا ی پیش رو پس از مرگ یک دنیا مطلوب و بسیار بزرگتر و پیشرفته تر از این دنیاست که کاملا" عدالت برقرار خواهد شد

3-نعمت های بهشتی کاملا" روحی هستند و تا انسان تجربه نکنه نمیتونه درک کنه و فراتر از توصیفه .بهشت وعده الهیه و حتما" محقق خواهد شد

4-من کی چنین حرفی رو زدم شما بد برداشت کردید .. من قبلا" عرض کردم در اون دنیا انسان باز خواست میشه و طبق حساب کتاب بسیار دقیقی اعمال و نیات انسان محاسبه شده و عدالت اجرا میشود و حق هیچ کسی ضایع نمیشه و به هیچ کسی ظلم نخواهد شد.. خدا فرموده جزیی ترین عمل انسان حتی به اندازه یک ذره مثقال باشه هم محاسبه میشه.

5-مدرک خود انسانه و نشانه هایی که خدا در زندگی انسان ها قرار داده شده ..حتی تو همین دنیا هم ما بعضی اوقات نتایج اعمال خودمون رو میبینیم (تاوان )پس حساب و کتاب واقعی وجود خواهد داشت ..برهان فطری به نظر من بهترین دلیل میتونه باشه در ضمن من سعی میکنم اثبات استدلالی کنم ولی این تاپیک ربطی نداره .. هرکسی دوست داشت میتونه در مسنجر با من صحبت کنه تا من قانعش کنم.

6-اختیارات انسان محدوده ..شما هرگز نمیتونید با سرنوشت تون بجنگید و چیزی که توسط خدا مقدر شده حتما" اتفاق خواهد افتاد به طور مثال اگه مقدر شده باشه در فلان روز و در فلان ثانیه انسانی بمیرد این اتفاق خواهد افتاد ...مثلا" انسان نمیتونه رشد نکنه .. انسان نمیتونه نمیره و همه انسان ها مرگ رو خواهند چشید.. انسان نمیتونه بدون اکسیژن نفس بکشه .. رزق و روزی انسان هم مقدر شده و هر انسانی برای یک هدف مشخص افریده شده .البته در بحث قضا و قدر میشه بیشتر در این زمینه صحبت کرد

از قدیم گفتن هرکسی را بهر کاری ساخته ان...

مثلا" استعداد موسیقی بتهون در ضمیر ناخودآگاه او قرار داده شده و او برای موزیسین شدن افریده شده و این تقدیر او بوده
    هیچ کسی بیهوده افریده نشده و به حال خود رها نشده و خدا وند کار عبث و بیهوده انجام نمیده.
    Last edited by badboys_87; 14-03-2014 at 05:12.

8. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

متاسفانه شما مجازید پست پشت پست بدون ارتباط با موضوع تاپیک و کاملا خارج از قوانین انجمن ارسال کنید ولی نقد کردن مجاز نیست و با فیل*ترینگ! و حذف شدنت مواجه میشه

فقط این رو میتونم بگم با این نظرات شما تفکرات بمبگذاران انتحاری و تروریستها برام کاملا روشن میشه که بر اساس چه تفکری دست به همچین کارهایی میزنن و بدن خودشون و صدها انسان دیگه رو با قیچی! و هرچیزی دیگه تیکه تیکه میکنن
    منظور از نقد کردن رو نمی فهمم ..اینجا من کسی رو نقد نکردم همه دارند منو نقد میکنند !!!!! من محترمانه دارم بحث و تبادل نظر میکنم ازمن سوالی پرسیده شد من هم محترمانه پاسخ دادم و هیچ گونه قصد بدی هم ندارم ..

جالبه که چرا چنین برداشتی رو از گفته های من کردید بمبگذاران انتحاری چه ارتباطی به نظریات من داره همه اونها به جهنم خواهند رفت و من کار انها را شایسته نمیدانم و از آنها بدم میاد.من مثال زدم نگفتم بیایید بدن انسان رو قیچی قیچی کنید ...خدا حتی دوست نداره قطره خونی از بینی کسی خاارج بشه خداوند خیلی مهربان و بخشنده هست و سرچشمه فیض و رحمت در بعضی موارد مثلا" حادثه عاشورا یا صلیب کشیده شدن حضرن عیسی حکمتی در کار بوده وگر نه خدا سختی بندگانش رو نمیخواد

من گفتم در این دنیا ی ازمایشی هرکسی هر چه قدر درد کشیده باشه و بدبختی در اون دنیا به همون قدر جبران میشه و اون فرد در درجه بالاتری از بهشت قرار خواهد گرفت .. خدا جابر ه یعنی جبران کننده

حضرت سعدی می فرماید
    سلسله موی دوست حلقه دام بلاست
    هر که در این حلقه نیست فارغ از این ماجراست

گر بزنندم به تیغ در نظرش بی‌دریغ
    دیدن او یک نظر صد چو منش خونبهاست

گر برود جان ما در طلب وصل دوست
    حیف نباشد که دوست دوست‌تر از جان ماست
    Last edited by badboys_87; 14-03-2014 at 03:45.

10. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1-
    مثلا" استعداد موسیقی بتهون در ضمیر ناخودآگاه او قرار داده شده و او برای موزیسین شدن افریده شده و این تقدیر او بوده
    هیچ کسی بیهوده افریده نشده و به حال خود رها نشده و خدا وند کار عبث و بیهوده انجام نمیده.
    با توضیحات شما قاتلین و جنایتکاران هم باید در ضمیر ناخودآگاهشون قاتل و جنایتکار باشن و این تقدیر هم بیهوده نبوده هر کسی را بهر کاری ساخته اند! و قدرت و اختیار تغییر این تقدیر رو هم ندارند
    تقدیر از قبل تعیین شده و ضمیر ناخودآگاه از قبل تنظیم شده و غیر قابل تغییر ،به نظر خودتون با این توضیحاتتون در تضاد نیست ؟

1- این دنیا ما برای آزمایش افریده شده ایم اساس این دنیا بر پایه پارادوکس و تناقص ایجاد شده .فاصله طبقاتی بین انسان ها .تفاوت ها در ثروت و قدرت و حتی قیافه انسان ها بر اساس آزمایش الهی طراحی شده .تا باطن حقیقی انسان ها شناخته بشه و انسان نیکو کار از انسان فاسق شناخته بشه .و هر کسی به اندازه نیت و اعمالش در اون دنیا مورد محاسبه و بازخواست قرار میگیره یا متنعم میشه یا مورد عقاب قرار میگیره ..

12. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

با توضیحات شما قاتلین و جنایتکاران هم باید در ضمیر ناخودآگاهشون قاتل و جنایتکار باشن و این تقدیر هم بیهوده نبوده هر کسی را بهر کاری ساخته اند! و قدرت و اختیار تغییر این تقدیر رو هم ندارند
    تقدیر از قبل تعیین شده و ضمیر ناخودآگاه از قبل تنظیم شده و غیر قابل تغییر ،به نظر خودتون با این توضیحاتتون در تضاد نیست ؟
    خیر .. همه انسان ها بیگناه و معصوم آفریده شده ان و دارای وجدان الهی و قوه تشخیص هستند حالا به هر دلیلی دست به جنایت میزنن نمیشه چنین چیزی رو قاطعانه گفت .فقط در یک سری موارد خاص
    البته در این زمینه اختلاف نظر زیادی وجود داره ..همه اینها پاسخش در دنیای ارواح هست .در تعالیم مذهبی بین امتحان و ممتحن نسبیت وجود داره و از قانون خاصی پیروی میکنه ..هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهد به خاطر همین پیامبران و انسان های بزرگ سخت تر امتحان شدن .امتحان انسان های عادی خیلی خیلی راحت تره

به نظر من این موضوع در بعضی موارد صدق میکنه مثلا" یزید جنایتکار برای امام حسین آفریده شده بود و حادثه عاشورا سرنوشت امام حسین و امتحان الهی او بوده(این نظر شخصی منه) به خاطر همینه که میگن کل ارض کربلا کل یوم عاشورا
    یا به طور مثال ذلیخا امتحان الهی حضرت یوسف بوده .... صلیب کشیدن حضرت عیسی سرنوشت او بوده و خداوند از این کارها یک حکمت بزرگی داره که برای افراد عادی شاید قابل فهم و درک نباشه شما داستان حضرت موسی و خضر رو حتما" مطالعه کنید .حتی حضرت موسی با ان همه مقام و عظمتش خیلی مواقع به کار های خدا اعتراض میکنه و وقتی حضرت خضر حکمت کار ذو بهش توضیح میده آرام میشه..

دوران هشت ساله دفاع مقدس برای ملت ما یک امتحان بزرگ بود .البته این نظر شخصی منه خیلی ها مخالفند ولی من اینطوری فکر میکنم.ما کارهای خدا رو هرگز نخواهیم فهمید و اون دنیا مشخص میشه. که هدف از افرینش موجودی مثل صدام چی بوده تحلیل این مسائل خیلی خیلی سخته و کار ما نیست

در واقع زندگی انسان یه بخش تقدیرو جبره و یه بخشی اختیار و تفاوت این دو رو سخت میتونیم تحلیل کنیم. به همین خاطر دکتر شریعتی میگه:

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم
    Last edited by badboys_87; 14-03-2014 at 03:42.

14. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منظور از نقد کردن رو نمی فهمم ..اینجا من کسی رو نقد نکردم همه دارند منو نقد میکنند !!!!! من محترمانه دارم بحث و تبادل نظر میکنم ازمن سوالی پرسیده شد من هم محترمانه پاسخ دادم و هیچ گونه قصد بدی هم ندارم ..

جالبه که چرا چنین برداشتی رو از گفته های من کردید بمبگذاران انتحاری چه ارتباطی به نظریات من داره همه اونها به جهنم خواهند رفت و من کار انها را شایسته نمیدانم و از آنها بدم میاد.من مثال زدم نگفتم بیایید بدن انسان رو قیچی قیچی کنید ...خدا حتی راضی نیست قطره خونی از بینی کسی خاارج بشه خداوند خیلی مهربان و بخشنده هست و سرچشمه فیض و رحمت

من گفتم در این دنیا ی ازمایشی هرکسی هر چه قدر درد کشیده باشه و بدبختی در اون دنیا به همون قدر جبران میشه و اون فرد در درجه بالاتری از بهشت قرار خواهد گرفت .. خدا جابر ه یعنی جبران کننده

حضرت سعدی می فرماید
    سلسله موی دوست حلقه دام بلاست
    هر که در این حلقه نیست فارغ از این ماجراست

گر بزنندم به تیغ در نظرش بی‌دریغ
    دیدن او یک نظر صد چو منش خونبهاست

گر برود جان ما در طلب وصل دوست
    حیف نباشد که دوست دوست‌تر از جان ماست
    ارتباط اینجاست که اونها هم با همین اعتقاد شما دست ادم کشی و خودکشی میزنن
    یعنی دقیقا این تفکر که در این دنیا باید درد و سختی کشید و به دیگران هم درد و سختی داد تا در دنیای مجهول و خیالیه دیگری جوی های روان و حوریان فلان نسیبشان شود

تمام مطالبون هم کاملا اف تاپیک و هم خلاف قوانین انجمن هست و بحثهای ممنوعه ولی چرا رسیدگی نمیشه برام جالبه

اینجا بحث علمی بر منبای اصول علمی باید صورت بگیره ولی مطالب شما کوچکترین نزدیکی به بحث غلمی نداره

16. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

تمام مطالبون هم کاملا اف تاپیک و هم خلاف قوانین انجمن هست و بحثهای ممنوعه ولی چرا رسیدگی نمیشه برام جالبه
    خیلی دوست داشتم یک امکانی فراهم میشد تا در انجمن بدون ترس از فیلتر شدن یا حذف شدن پست راحت بتونیم با هم بحث و تبادل نظر کنیم و هرکسی نظر خودشو ازادانه بیان کنه و دیگران اونو نقد کنن..قوانین انجمن انسانی خیلی دست و پا گیر سخت گیرانه و علمیه ..من بحث رو همینجا تموم میکنم و دیگه کش نمیدم از بن شدن میترسم اگه کسی خواست بیشتر بدونه میتونه با من تو مسنجر بحث کنه.. من خوشحال میشم اگه کسی منو مجاب کنه من از اعتقاداتم دست بر میدارم من انسان منعطفی هستم

برای رسیدن به حقیقت
    ما باید در مورد خیلی از مسائل صحبت کنیم ..روح -- اثبات خالق و آفرینش هوشمندانه --هدفمندی جهان--معاد .تقدیر و قضای الهی ... در درجه اول باید همه فرضیه های علمی ممکن اینجا قرار داده بشه همه آزادانه نظرات موافق و مخالفشونو بیان کنند و در آخر یک جمع بندی کلی بشه تا به نتیجه قطعی برسیم که حقیقت این جهان چیه و منظور از آفرینش چه بوده ؟ . من مایلم ولی متاسفانه قوانین انجمن اجازه چنین کاری نمیده به خاطر همین من در این گونه موارد بیشتر در سایت های دیگه بحث میکنم ..احساس میکنم اینجا کسی تشنه حقیقت نیست .خیلی ها هم حقیقت رو میدونند ولی از قصد از نظریه های دیگری مثل تکامل داروین و آغاز بی علت جهان جانبداری میکنند

ما حقیقت داریم..؟؟؟
    بحث کلی من این بود که ما حقیقت داریم ولی حقیقت ما جسم ما و این دنیای مادی نیست حقیقت ورای این دنیای مادیه ..جسم ما قابل تجزیه و فانی هست ولی روح ما ثابت و جاودانه .روح انسان اصالت دارد نه جسم. این جهان هم افریده شده برای امتحان نه زندگی ..زندگی حقیقی در دنیا دیگری میباشد ... خیلی ممنون که به من وقت دادید و نظرات منو پاک نکردید... من بیشتر سعی مکنم در تاپیک روح فعالیت کنم ..باز هم ممنون... اگه از دست من ناراحت شدید منو ببخشید من هیچ قصد بدی نداشتم

دیگران سوال کردن من هم مجبور شدم پاسخ بدم وگرنه قصد حاشیه بردن تاپیک رو نداشتم.... باز هم معذرت میخواهم دیگه من اینجاها پیدام نمیشه

انهایی هم که شما نام بردید به نظر من کافر هستند به نام دین و خدا این کارها رو انجام میدن انها دشمن دین هستند ...و هیچ گونه توجیه و عذر شرعی نداره کارشون و بیشتر وابسته به فرقه های وهابی و تندرو مذهبی هستند من کاملا" مخالفم باهاشون و خیلی خطرناکن

دین واقعی عشق به خداست ...دوست داشتن زیبایی ها و خوبی ها ..خوش باشید
    Last edited by badboys_87; 14-03-2014 at 05:40.

18. 2 کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خیلی دوست داشتم یک امکانی فراهم میشد تا در انجمن بدون ترس از فیلتر شدن یا حذف شدن پست راحت بتونیم با هم بحث و تبادل نظر کنیم و هرکسی نظر خودشو ازادانه بیان کنه و دیگران اونو نقد کنن..قوانین انجمن انسانی خیلی دست و پا گیر سخت گیرانه و علمیه ..من بحث رو همینجا تموم میکنم و دیگه کش نمیدم از بن شدن میترسم اگه کسی خواست بیشتر بدونه میتونه با من تو مسنجر بحث کنه.. من خوشحال میشم اگه کسی منو مجاب کنه من از اعتقاداتم دست بر میدارم من انسان منعطفی هستم

ما حقیقت داریم..؟؟؟
    بحث کلی من این بود که ما حقیقت داریم ولی حقیقت ما جسم ما و این دنیای مادی نیست حقیقت ورای این دنیای مادیه ..جسم ما قابل تجزیه و فانی هست ولی روح ما ثابت و جاودانه .روح انسان اصالت دارد نه جسم. این جهان هم افریده شده برای امتحان نه زندگی ..زندگی حقیقی در دنیا دیگری میباشد ... خیلی ممنون که به من وقت دادید و نظرات منو پاک نکردید... من بیشتر سعی مکنم در تاپیک روح فعالیت کنم ..باز هم ممنون... اگه از دست من ناراحت شدید منو ببخشید من هیچ قصد بدی نداشتم

دیگران سوال کردن من هم مجبور شدم پاسخ بدم وگرنه قصد حاشیه بردن تاپیک رو نداشتم.... باز هم معذرت میخواهم دیگه من اینجاها پیدام نمیشه

انهایی هم که شما نام بردید به نظر من کافر هستند به نام دین و خدا این کارها رو انجام میدن انها دشمن دین هستند ...و هیچ گونه توجیه و عذر شرعی نداره کارشون و بیشتر وابسته به فرقه های وهابی و تندرو مذهبی هستند من کاملا" مخالفم باهاشون و خیلی خطرناکن

دین واقعی عشق به خداست ...دوست داشتن زیبایی ها و خوبی ها ..خوش باشید
    حقیقتا باید جایی برای ریسک پزیری مدیران و گفتن مشکلات حقیقتی دوستان باشه ما همه انسانیم و در مواقعی به مشکلات و سوالاتی میرسیم که مغز ما قابلیت جواب دادنشون رو نداره.......................

و رسیدگی میشه ولی چون جایی است برای رفع مشکلات دوستان فروم کار این دوست عزیز رو از گردونه این تاپیک حذف نمی کنند..........

20. این کاربر از sasansamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •