خیلی دوست داشتم یک امکانی فراهم میشد تا در انجمن بدون ترس از فیلتر شدن یا حذف شدن پست راحت بتونیم با هم بحث و تبادل نظر کنیم و هرکسی نظر خودشو ازادانه بیان کنه و دیگران اونو نقد کنن..قوانین انجمن انسانی خیلی دست و پا گیر سخت گیرانه و علمیه ..من بحث رو همینجا تموم میکنم و دیگه کش نمیدم از بن شدن میترسم اگه کسی خواست بیشتر بدونه میتونه با من تو مسنجر بحث کنه.. من خوشحال میشم اگه کسی منو مجاب کنه من از اعتقاداتم دست بر میدارم من انسان منعطفی هستم
ما حقیقت داریم..؟؟؟
بحث کلی من این بود که ما حقیقت داریم ولی حقیقت ما جسم ما و این دنیای مادی نیست حقیقت ورای این دنیای مادیه ..جسم ما قابل تجزیه و فانی هست ولی روح ما ثابت و جاودانه .روح انسان اصالت دارد نه جسم. این جهان هم افریده شده برای امتحان نه زندگی ..زندگی حقیقی در دنیا دیگری میباشد ... خیلی ممنون که به من وقت دادید و نظرات منو پاک نکردید... من بیشتر سعی مکنم در تاپیک روح فعالیت کنم ..باز هم ممنون... اگه از دست من ناراحت شدید منو ببخشید من هیچ قصد بدی نداشتم
دیگران سوال کردن من هم مجبور شدم پاسخ بدم وگرنه قصد حاشیه بردن تاپیک رو نداشتم.... باز هم معذرت میخواهم دیگه من اینجاها پیدام نمیشه
انهایی هم که شما نام بردید به نظر من کافر هستند به نام دین و خدا این کارها رو انجام میدن انها دشمن دین هستند ...و هیچ گونه توجیه و عذر شرعی نداره کارشون و بیشتر وابسته به فرقه های وهابی و تندرو مذهبی هستند من کاملا" مخالفم باهاشون و خیلی خطرناکن
دین واقعی عشق به خداست ...دوست داشتن زیبایی ها و خوبی ها ..خوش باشید