این هم کارت خوبیه ولی اگر تونستی 6870 گیر بیاری ...یا از فروشگا ها یا از داخل همین فروما بصورت دست دو حرف نداره
بستگی داره بازیور به چه صورت میخای دنبال کنی در کل این گرافیک ها در حد بازی های حرفه ای نیستن![]()
این هم کارت خوبیه ولی اگر تونستی 6870 گیر بیاری ...یا از فروشگا ها یا از داخل همین فروما بصورت دست دو حرف نداره
بستگی داره بازیور به چه صورت میخای دنبال کنی در کل این گرافیک ها در حد بازی های حرفه ای نیستن![]()
کلا اصلا معلوم نیست تو این قسمت دنباله چی میگردی یه بار دنباله x9...x7...x6هستی حالا میگی x3 در کل همین x3 هم جوابگوی سیس شما خواهد بود ولی برای نصب برخی cpu cooler ها دچار محدودیت فضاست که اگر تو کار اور و از این جور عملیات هستی حتما دنباله همون x7 x9 باش![]()
دوست عزیز من میخواهم چیز هایی هم کنارش یاد بگیرم![]()
سلام دوستان یه گرافیک در حد 300 تومن به من 6670 گفته شد ببخشید یه گرافیک دیگه در این حد میگید با مشخصات ؟!!!!![]()
چرا دوستان اینقدر بی حوصله اند؟ لطفا کمک کنید ممنون![]()
سلام دوستان یه هارد ssd خوب با قیمت حدودی 200تا250 چیه؟ ایا روی هر مادر بردی سوار میشن؟![]()
1:با این قیمت نیست.
2:بله
64 گیگ ارزونترینش کدومه؟ که روش ویندوزمو نصب کنم ؟ و جنسشم خوب باشه؟![]()
سلام دوستان من برای ارتقای سیستم یکی از دوستان یه ماربرد خیلی خوب ترجیحا ایسوس داری پورت یو اس بی سه و یه سی پیو متوسط در حد Ci3 نیاز دارم دو گیگ رم هم نیاز دارم در ضمن این سیستم برای کار در موبایل فروشی هست گرافیک هم ان برد باشه کافی هست فقط میخواهم روان کار کنه و مشکلی نداشته باشه چون ویندوزش هم باید ایکس پی باشه وسیستم مچ باشه تا حدود 800 تومن هزینه
ممنون میشم راهنمایی کنید قیمت و مشخصات را میخواهم
سلام.
لطفا تاپيک جدا بزنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)