آقا من میخوام یه بازیکن رو از تیم ملی ترنسفر کنم چطوریه؟
میخوام لواندوفسکی رو بیارم بایرن ولی مثل قبلاً نیست که مستقیم بری از تو تیم ملیش ترنسفرش کنی! کسی میدونه راهشو؟
آقا من میخوام یه بازیکن رو از تیم ملی ترنسفر کنم چطوریه؟
میخوام لواندوفسکی رو بیارم بایرن ولی مثل قبلاً نیست که مستقیم بری از تو تیم ملیش ترنسفرش کنی! کسی میدونه راهشو؟
سلام داداش
داداش برو تو edit بعد گزينه ترانسفر رو بزن
راحت جادار مطمئن![]()
خب مشکل همینجاست دیگه، مثل قبلا نیست که بری از تو تیم ملی ترنسفرش کنی، موقعی که میری تو تیمی که میخوای بازیکن براش بیاری تیمهای ملی نیستن که بری بازیکن و بیاری!![]()
از تيم ملي نميشه کلا
من اول مبتدی بودم و اصلا بلد نبودم تکنیک بازی کنم اما وقتی اون فیلم اموزش تکنیک ها رو از این تاپیک گرفتم خیلی حال کردم دمتون گرمولی بعضی از مواقع اصلا اون تکییک دربیلی که من می خوام رو نمی زنه نمی دونم مشکل از دسته ام هست یا نه
اگر می شه بگید برای این مشکل باید چیکار کنم؟
البته من یکی دو پا رو بلد نیستم می شه کسی که بلد هست یه چند تا ترفند رو اینجا بزار
کسی نیست جواب منو بده
من دو سه ماهی میشه pes بازی نکردم همون موقع هم تو صفحات میگشتی میدیدی گفتم که اصلا دریبل نمیشه زد من خوراکم تو pes2013 دریبل زدن بود ولی تو 2014 خیلی بد و کند اجرا میشدن دریبل ها و اکثرا هم اجرا نمیشدن
ولی همون دو سه ماه پیش یه اپدیت رسمی کونامی اومد گرفته بودم بهتر شده بود و راحت تر دریبل زده میشد پچ pes edit بگیر واسه 2014 اپدیت کونامی هم هست
اقا دسته من شوک نداره چطور می تونم مثل pes13
بازی کنم ؟
ضربه ایستگاهی و شروع مجدد و کرنر منظورمه
آقا همه ی دریبل ها که تو ویدئو ها اومده با L3 و R3 هستش ( که فکر کنم همون شوک هاست)
ولی یه عده مثل من با کیبورد بازی می کنن، تکلیفمون چیه؟؟؟
شوک کدوما میشه؟؟؟
راهنمایی لطفا...
میشه بگی دقیقا چطوراینکارو بکنیمیعنی مراحل این کار رو اگه میشه مرحله به مرحله توضیح بدی؟؟
گرافیکمم:NVIDIA GeForce GT 630 هستش
ممنون
Last edited by mrm.1999@ymail.com; 11-06-2014 at 15:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)