بچه ها رو سیتینگ بازی کلیک می کنم چرا باز نمی کنه و این ارورو میده؟ هرکاری کردم درست نشد؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها رو سیتینگ بازی کلیک می کنم چرا باز نمی کنه و این ارورو میده؟ هرکاری کردم درست نشد؟!!
آخر من نفهمیدم مشکل از کجاست؟با اینکه بازی رو کامل نصب کردم میگه نصب نشده بازی.
pro evolution soccer is not installed
اگه کرک هم می خواسته حتما باید dvd 2 می ذاشته دیگه...
یکی راه حل بده من کلا گیج شدم
کرک رو چطور نصب کنم؟اولین پستی که برای نصب کرک بود رو رفتم اما نشد.
یکی کامل توضیح بده من چیکار کنم؟
مشکل نداره :
سوختی ؟ببین تو فایل rld رو چرا نداری ؟ از فلدر کرک کپی کردی ؟ بعدشم موقع نصب باید انتی ویروس غیرفعال کنی بعد نصب هم باید فلدر pes رو بذاری تو لیست سفید آنتی ویروس
چون آنتی ویروس ها با این فایل rld مشکل دارن میزنن پاکش میکنن
در ضمن دوستان تنظیمات دسته رو به شکل زیر تطبیق بدند که درست کار کنه واسشون چون تنظیمات پیش فرض قاطیه چک کردم دیدم مثلث جای مربع هست دایره جای ضربدر یا جهت های rs
![]()
راستش عرضم به خدمتت که من فقط 3 پارت بازی رو دان کردم و هنوز 2-3تایی مونده!اینجا رو هم که میبینی اینکارو کردم که فقط اون 3 پارتی رو که دان کرده بودم به صورت شکسته اکسترکتش کردم و میخواستم به محتویات و...ش پی ببرم!!
به اون چیزایم که گفتی قکر نکنم ربطی داشته باشه ! حالا من بعد دانلود کامل کلا جزغاله نشم؟![]()
Last edited by M E S S I; 20-09-2013 at 11:21.
دوستان لطف می کنین پوشه ی کرک تون رو بذارید من مشکلم حل بشه.
چون تو dvd 2 چیزی به اسم کرک نبود
iq رو ... خوبه بهت میگم فایل ستینگ به تنهایی اجرا نمیشه باید کامل بازی رو نصب کنی بعد
بیا اینو تو یکی از سایت ها گذاشته بودن :
فایل ستینگ برنامه هست من خودم صبح گرفتم تنهایی اجرا نشد
فوقش دانلود میکنی میبینی اجرا نمیشه بازی ... اقلا میتونی رایتش کنی بازی رو ببری بساط پهن کنی دم مترو بفروشی![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/users/505/game/sports/PES.2014.Reloaded.Crack_p30 download.com.zip
رمز فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com
space رو حذف کن موقع کپی هم انتی ویروس غیرفعال باشه
404 not found
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)