صب رفتم دیدم رونالدو مصدوم ، ایضا آدریانو ، ریبری هم که مصدوم بود ! فعلا 4 امتیاز منفی به حساب ما!
صب رفتم دیدم رونالدو مصدوم ، ایضا آدریانو ، ریبری هم که مصدوم بود ! فعلا 4 امتیاز منفی به حساب ما!
این هفته اصلا هفته خوبی نبوده.خیلی به بارین امیدوارم بودیم...البته بعد نشده تا الان و روبن یک گل زده و یک پنالتی گرفته ولی حیف امتیاز آلبا پرید![]()
هفته بدی بود .
بنزما و دروازه بانم اصلآ بازی نکردن .
سقوط تا رده نهم![]()
فکر کنم کلا برای همه هفته بدی بود
با توجه به اینکه اکثر گلزنان مطرح شب خوبی نداشتند و اکثر تیمها گل خوردند،هم امتیازات گلزنی کسب نشد و هم کلین شیت
فقط این وسط افرادی خوش شانس بودند
بازیها دو هفته دیگه ادامه پیدا میکنه
این هفته واقعا افتضاح شد
اگئرو و زلاتان که بازی نکردن...الان هم که اومدم تعویض کنم دیدم زده بازی گالا و یونتوس شروع شده و اجازه تعویض نمیده![]()
هنوز اجازه تعویض صادر نشده !
تعویض باز شد
بشتابید..........![]()
خوب توی لیگ این هفته بیشتر از همه امتیاز اوردم ولی به دلیل 8- امتیازی که خوردم 65 امتیاز بیشتر به کمکم نیومد و رسیدم به رده 4 جدول.
این هفته خیلی از بازیکنان اصلی رو اکثر تیم های صعود کننده استرحت داده بودن و خب یکم از این بابت اکثر تیم های فانتزی دچار مشکل شدن.
خدا رو شکر که نیمار رو به تیم اوردم و کاپیتان گذاشتمش وگرنه بقیه بازیکنا زسیاد امتیاز نگرفتن.
من این هفته افتضاح بودم.
تنها شانسی که اوردم خرید دفاع بایر لورکوزن بود که 14 امتیاز برام گرفت
برای من میشه گفت خوب بود.یکم اختلاف امتیازهام کم شد و در مرحله حذفی دیگه نباید فرصتی رو از دست بدم.
در روز 4 و 5 بدترین اتفاقات برای من افتاد.در یکیش که زمان لازم رو برای تعویض نداشتم و در دومی هم که موقع تعویض اینترنتم قطع شد!!!!!!!!
خودم حساب کردم دیدم حداقل 30-35 امتیاز به همین راختی از دست دادم.بگذریم که در هفته هایی که همه با رونالدو و کاپیتان کردنش امتیاز پارو میکردن من رونالدو نداشتم
به قول یکی از مفسران:این فوتبال فانتزی هست.شانس خیلی دخیل هست تا هوشیاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)