تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 37 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 367

نام تاپيک: آموزش ضبط فیلم از تلویزیون روی فلش مموری

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. تلوزیون بنده تصویر ضبط میکنه (بدون نیاز به این روش)ولی صدا نداره. چیکارش کنم صدا هم پخش کنه؟
    چطوری میشه فایلی که ظبط کرده به فلش انتقالش بدم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کانال های دیجیتال رو ظبط میکنه؟ یعنی از رسی.ور ظبط نمیکنه؟
    Last edited by pars20; 08-12-2013 at 11:04.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. تلوزیون بنده تصویر ضبط میکنه (بدون نیاز به این روش)ولی صدا نداره. چیکارش کنم صدا هم پخش کنه؟
    چطوری میشه فایلی که ظبط کرده به فلش انتقالش بدم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کانال های دیجیتال رو ظبط میکنه؟ یعنی از رسی.ور ظبط نمیکنه؟
    دوست عزیز
    بله فقط کانالهای دیجیتال را ضبط می کند و معمولا دستگاه های دیگر خودشان این قابلیت را دارند و برای اینکه صدا فیلم ضبط شده تان را بشنوید نیاز به یک مدیا پلیری که از فایل TS پشتیبانی بکند را دارید مثل
    K-Lite_Codec_Pack-1000_Full و البته این در صورتی است که روی فلش یا هارد فایل تان ذخیره و به کامپیوترتان انتقال داده باشید.و در غیر این صورت هیچ کاری نمی شود کرد و برای انتقال از هارد تلویزیون به فلش چون با سیستم شما آشنایی ندارم نمی دانم

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majid-n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا کسی اصلا تو تلوزیون الجی جواب هم گرفته

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا کسی اصلا تو تلوزیون الجی جواب هم گرفته
    دوست عزیز
    برای اینکار نیاز به تست کردن دارد و برای اینکار یک عدد فلش مموری را یا به وسیله سیستم عامل لینوکس از طریق کامپیوتر و یا از دوستان تان که تلویزیون سامسونگ دارند فرمت کنید و از پست اول باقی مراحل را انجام بدهید و به تلویزیون تان برای ضبط کردن وصل و امتحان کنید ببینید تلویزیون شما به غیر از هارد خودش آیا روی مموری هم ضبط می کند یا نه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    برای اینکار نیاز به تست کردن دارد و برای اینکار یک عدد فلش مموری را یا به وسیله سیستم عامل لینوکس از طریق کامپیوتر و یا از دوستان تان که تلویزیون سامسونگ دارند فرمت کنید و از پست اول باقی مراحل را انجام بدهید و به تلویزیون تان برای ضبط کردن وصل و امتحان کنید ببینید تلویزیون شما به غیر از هارد خودش آیا روی مموری هم ضبط می کند یا نه
    آقای ناظر انجمن برادر متین پور من به تلوزیون الجی هم دسترسی دارم هم یه فلش 8 گیگ با سرعت usb3 و هم به یک کامپوتر لینوکسی اینای که گفتین انجام دادم ولی تو کامپوتر با نرم افزار میخوام فرمت کنم میگه نمی توانم فرمت کنم
    Last edited by majid-n; 09-12-2013 at 23:04.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقای ناظر انجمن برادر متین پور من به تلوزیون الجی هم دسترسی دارم هم یه فلش 8 گیگ با سرعت usb3 و هم به یک کامپوتر لینوکسی اینای که گفتین انجام دادم ولی تو کامپوتر با نرم افزار میخوام فرمت کنم میگه نمی توانم فرمت کنم
    دوست عزیز
    منظور شما از نرم افزار همان برنامه کوچکی که ما برای آموزش گذاشتیم ؟ یا اینکه اصلا شما نمی توانید از طریق سیستم عامل لینوکس فلش تان را فرمت کنید؟

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    منظور شما از نرم افزار همان برنامه کوچکی که ما برای آموزش گذاشتیم ؟ یا اینکه اصلا شما نمی توانید از طریق سیستم عامل لینوکس فلش تان را فرمت کنید؟
    اقا من با لینوکس فلش رو فرمت کردم ولی با اون نرم افزار تو صفحه اول هست نتونستم فرمت کنم میگه نمیشه یکی از اقایون تو صفحه هفت شماره ۷۰ همین مسعله منو داره ایشون عکس هم گذاشته
    Last edited by majid-n; 10-12-2013 at 23:52.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا من با لینوکس فلش رو فرمت کردم ولی با اون نرم افزار تو صفحه اول هست نتونستم فرمت کنم میگه نمیشه یکی از اقایون تو صفحه هفت شماره ۷۰ همین مسعله منو داره ایشون عکس هم گذاشته
    دوست عزیز
    آیا شما اینکار را انجام دادید
    در بالای صفحه دو ردیف نوشته نمایان می شود که سرفصل آن Drive 0 و Drive 1است شما روی Drive 1 کلیک می کنید تا به رنگ آبی در بیاید.

و بعد از آن روی دکمه Adjust USB کلیک می کنید .

اگر فلش مموریتان بدرستی با سیستم عامل لینوکس فرمت شده باشد حتما از این روش پارتیشن بندی میشود

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    آیا شما اینکار را انجام دادید
    در بالای صفحه دو ردیف نوشته نمایان می شود که سرفصل آن Drive 0 و Drive 1است شما روی Drive 1 کلیک می کنید تا به رنگ آبی در بیاید.

و بعد از آن روی دکمه Adjust USB کلیک می کنید .

اگر فلش مموریتان بدرستی با سیستم عامل لینوکس فرمت شده باشد حتما از این روش پارتیشن بندی میشود
    nvsji درسته اگه فلشی با یک سیستم عامل لینوکسی فرمت شه حالا به هر فرمت رایج در لینوکس آن فلش دیگر در ویندوز شناسای نمیشه درسته این عمل برا من رخ داده ولی نمیدونم چرا ود این نرم افزار میگه نمیتونم فرمت کنم و این عطلاعاتی که این نرم افزارراجب یک فلش داده برا من نمی داد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    تلویزیون ما هم lg هست و من دقیقا مشکل آقا مجید رو دارم.اتفاقا با لینوکس هم فرمتش کردم و بازم این نرم افزار پارتیشن بندیش نکرد و اصلا یه جورایی نمیشناستش. پیغامی هم که میده اینه که فرمت فلش شما "xfs" نیست! لینوکس هم اشکال فرمتش FAT ، ext2 ، و ext4 هست و اصلا فرمتی به نام xfs تو لینوکس نیست. اگه ما رو راهنمایی کنید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •