بله قابلیت جدیدشه.
خیلی شبیه s2 شده
![]()
بله قابلیت جدیدشه.
خیلی شبیه s2 شده
![]()
اگر منظورتون پست من بود که تو آب نیوفتاده . گفتم بار اول توی گل و لای بود . بار دوم زمین خشک و بار سوم فقط نیمه خیس بود و آب به برد و مدارات داخلی نرسیده بود.
اگر کامل بره تو آب که دیگه تکلیفش روشنه !!!![]()
من دارم دیوانه ی این نوت میشم ولی لامصب از وقتی تو دست زیاد شده مخصوصا این مدل های فیک چینی بدجوری ازش بدم اومده...
احساس میکنم اگه یکی بگیرم یکی دستم ببینه بگه این اسکلو ببین
بیشتر نظرم رو نوت 10.1 ـه اما واسه تبلت من آیپد رو میپسندم. اما این خیلی امکانات باحالی داره قلمش خیلی خوب شده Scrab booker خیلی کاربردیه... من خیلی تو نت میچرخم واسه تحقیق و پروژه و کتاب خوندن چیزایی که واسه دسته بندی کردنشون تو آیپد خیلی اذیت میشم
آره منم تو فکر تبلتــه رفتم ولی همش میگم مشکل با حملش پیدا میکنم ... حالا فعلا تو فروش نوت1 مون موندیم ...![]()
دیگه از اسم سامسونگ بدم میاد اعصابمو خورد میکنه حساسیت پیدا کردم ختی به اسمش حالمو به هم میزنه با این طراحی و بیمزگیاش چیه این همین طوری همش داره گوشیای بزرگ وزشت میسازه اگه راست میگه بره یه طراحیه قشنگ بزاره روی این گوش کوباش دیگه حتی میرم گوشی فیک بخرم با قیمت فضایی ولی سامسونگ اگه گوشی مفتی هم بهم بده نمیگیرم خیلی مسخره بازی راه انداخته چیه همین طور داهر چیپ قوی میزاره سی پی و قوی میزاره ولی یه ذره فرق نمیکنه با گوشی قبلیش مثلا اچ تی سی وان خیلی فشنگ و سخت افزار عالی جنس بدنه اس رو نگاه هم که میکنی کیف میکنی دوربین 4 مگاپیکسلش داره با 13 مگای اس 4 رقابت میکنه دیگه خودتون بگید اچ تی سی بهتره یا سامسونگ به نظر من ال جی هم بهتر از سامسونگه هر چی باشه گوشیاس قشنگه و همه کار هم ازش بر میاد
اسلحه روی شقیقه شما گذاشتن و گفتن سامسونگ بخرین ؟
واقعا موندم چرا تو هر تاپیکی یکی مثل شما میاد یه چیزی میپرونه و بحث راه میندازه ؟ هر کسی اگر توی تاپیک مورد علاقه خودش پست بده این هم تاپیک به بیراهه کشیده نمیشه ! منم از کلی چیزا بدم میاد باید برم توی تاپیکش جار بزنم ؟؟؟
=))) خیلی باحاله =))))))
خداوکیلی یکی بگه فاز این چیه الان![]()
![]()
من الان 4 ساله پلاستیکی خریدم هنزوم نمیدونم جایگزینش چی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)