تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 103 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

جل الخالق قدرت خدا رو ببین

گوشی سه دفعه افتاده تو آب بازم کار می کنه؟

راستی تو اون ویدئو که لیچ کرده بودم طرف با قلم رو کلید لمسی بک ضربه می زنه و کار می کنه کسی متوجه نشده بود؟ تو نوت2 کار نمی کنه باید دکمه روی قلم رو بگیری و یه د برعکس رو صفحه بکشی که بک کنه
    بله قابلیت جدیدشه.
    خیلی شبیه s2 شده

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جل الخالق قدرت خدا رو ببین

گوشی سه دفعه افتاده تو آب بازم کار می کنه؟
    اگر منظورتون پست من بود که تو آب نیوفتاده . گفتم بار اول توی گل و لای بود . بار دوم زمین خشک و بار سوم فقط نیمه خیس بود و آب به برد و مدارات داخلی نرسیده بود.

اگر کامل بره تو آب که دیگه تکلیفش روشنه !!!

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من دارم دیوانه ی این نوت میشم ولی لامصب از وقتی تو دست زیاد شده مخصوصا این مدل های فیک چینی بدجوری ازش بدم اومده...
    احساس میکنم اگه یکی بگیرم یکی دستم ببینه بگه این اسکلو ببین

بیشتر نظرم رو نوت 10.1 ـه اما واسه تبلت من آیپد رو میپسندم. اما این خیلی امکانات باحالی داره قلمش خیلی خوب شده Scrab booker خیلی کاربردیه... من خیلی تو نت میچرخم واسه تحقیق و پروژه و کتاب خوندن چیزایی که واسه دسته بندی کردنشون تو آیپد خیلی اذیت میشم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آره منم تو فکر تبلتــه رفتم ولی همش میگم مشکل با حملش پیدا میکنم ... حالا فعلا تو فروش نوت1 مون موندیم ...

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پلاستیکی تا 3 ماه دیگه بیاد میخرمش

6. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیگه از اسم سامسونگ بدم میاد اعصابمو خورد میکنه حساسیت پیدا کردم ختی به اسمش حالمو به هم میزنه با این طراحی و بیمزگیاش چیه این همین طوری همش داره گوشیای بزرگ وزشت میسازه اگه راست میگه بره یه طراحیه قشنگ بزاره روی این گوش کوباش دیگه حتی میرم گوشی فیک بخرم با قیمت فضایی ولی سامسونگ اگه گوشی مفتی هم بهم بده نمیگیرم خیلی مسخره بازی راه انداخته چیه همین طور داهر چیپ قوی میزاره سی پی و قوی میزاره ولی یه ذره فرق نمیکنه با گوشی قبلیش مثلا اچ تی سی وان خیلی فشنگ و سخت افزار عالی جنس بدنه اس رو نگاه هم که میکنی کیف میکنی دوربین 4 مگاپیکسلش داره با 13 مگای اس 4 رقابت میکنه دیگه خودتون بگید اچ تی سی بهتره یا سامسونگ به نظر من ال جی هم بهتر از سامسونگه هر چی باشه گوشیاس قشنگه و همه کار هم ازش بر میاد

8. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه از اسم سامسونگ بدم میاد اعصابمو خورد میکنه حساسیت پیدا کردم ختی به اسمش حالمو به هم میزنه با این طراحی و بیمزگیاش چیه این همین طوری همش داره گوشیای بزرگ وزشت میسازه اگه راست میگه بره یه طراحیه قشنگ بزاره روی این گوش کوباش دیگه حتی میرم گوشی فیک بخرم با قیمت فضایی ولی سامسونگ اگه گوشی مفتی هم بهم بده نمیگیرم خیلی مسخره بازی راه انداخته چیه همین طور داهر چیپ قوی میزاره سی پی و قوی میزاره ولی یه ذره فرق نمیکنه با گوشی قبلیش مثلا اچ تی سی وان خیلی فشنگ و سخت افزار عالی جنس بدنه اس رو نگاه هم که میکنی کیف میکنی دوربین 4 مگاپیکسلش داره با 13 مگای اس 4 رقابت میکنه دیگه خودتون بگید اچ تی سی بهتره یا سامسونگ به نظر من ال جی هم بهتر از سامسونگه هر چی باشه گوشیاس قشنگه و همه کار هم ازش بر میاد
    اسلحه روی شقیقه شما گذاشتن و گفتن سامسونگ بخرین ؟
    واقعا موندم چرا تو هر تاپیکی یکی مثل شما میاد یه چیزی میپرونه و بحث راه میندازه ؟ هر کسی اگر توی تاپیک مورد علاقه خودش پست بده این هم تاپیک به بیراهه کشیده نمیشه ! منم از کلی چیزا بدم میاد باید برم توی تاپیکش جار بزنم ؟؟؟

10. 4 کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

=))) خیلی باحاله =))))))

12. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خداوکیلی یکی بگه فاز این چیه الان

14. این کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من الان 4 ساله پلاستیکی خریدم هنزوم نمیدونم جایگزینش چی خوبه

16. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •