اصلا سیم کارت برام مهم نیست
otg ساپورت نمی کنه اما فکر می کنید تو آپدیت بعدیش بیاد؟
از کجا بگیرم بهتره؟ اگه اینجا نمیشه پیغام خصوصی بدید
اصلا سیم کارت برام مهم نیست
otg ساپورت نمی کنه اما فکر می کنید تو آپدیت بعدیش بیاد؟
از کجا بگیرم بهتره؟ اگه اینجا نمیشه پیغام خصوصی بدید
اگه otg مهمه برات اینو نگیر و دنبال یه چیزی باش که داشته باشه.چون معلوم نیست آپدیت درستش کنه به احتمال زیاد نمیشه.
جایی سراغ ندارم
این تبلت بازی gta چجوری اجرا می کنه ؟ هم نسخه اولش هم بقیه نسخه های جدید این بازیو؟
مي خوام تبلت بخرم
برام مهمه كه به اينترنت دسترسي داشته باشم خونه كه واي فاي هست
اما در حال سفر آيا مي شه با اين تبلت كه سيم كارت نمي خوره هم بجز واي فاي به نت وصل شد؟
خیر نمیشه وصل شد
سلام
من همین چند دقیقه پیش وصل شدم به وای فای
داره دانلود سیستمی میکنه 120مگ
امیدوارم اتفاقات خوبی بیفته
اپدیت شد و تغییری دیدم حتما اینجا تغییراتو مینویسم
اگه از دوستان هم جدیدا اپدیت کرده بگه چه تغییراتی داشته
Last edited by kalepoook; 04-10-2013 at 20:33.
من آپدیت کردم.به غیر از قابلیت چند یوزره و برنامه play game چیز جدیدی ندیدم.سرعتشم فرقی نکرده البته هنوز ریست فکتوری نکردم.کابل otgندارم.دوستان تست کنن اطلاع بدن
سلام دوستان من یه ماهی میشه این تبلت رو خرییدم و خیلی ازش راضیم .. از طریق آموزش motochoper توی XDA تونستم براحتی روتش کنم .. ولی این آپدیت 120 مگابایتی که اومده رو دانلود کردم و در حین نصب اررور داد .. چندین بار امتحان کردم و نشد .. جالبیش اینه که هیچ توضیح اضافه ای نمیده و فقط مینویسه Error ! کسی همچین مشکلی داشته با این تبلت ؟
ضمن اینکه خیلی خوشحالم که بلاخره یه انجمن فارسی پیدا کردم که توش راجب این تبلت بحث بشه
سلام.من هم با همون روش روتش کرده بودم و آپدیت 120 مگی هم گرفتم و راحت نصب شد ولی آنروت شده بود که با همون روش قبلی دوباره روتش کردم.
احتمالا درست دانلود نشده.شما یک بار ریست کلیش بکن و دوباره دانلود و نصب کن احتمالا درست میشه
OTG هم تست کردم همچنان ساپورت نمیشه(4.2.2)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)