تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 103

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2013-2014

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

قهرمانی کاملا حق لیورپول بود، خیلی هم از سیتی قشنگ تر بازی کردن این فصل، فقط اگه راجرز، ونسان کامپانی منچستر سیتی رو داشت، الان با اختلاف ۱۰ امتیاز قهرمان شده بود. خیلی ناراحت شدم اون شب گریه های سوارز رو دیدم، این فصل فوق العاده بود.
    تیمی که 49 گل تو یه فصل میخوره به نظر من چندان هم لایق قهرمانی نیست ..!!

زیبا بازی کردن لزومآ نتیجش جام گرفتن نیست از قدیم هم همینطور بوده .

البته در اینکه لیورپول با این بازیکنا این فصل خارق العاده عمل کرده شکی نیست ... بسیار تیم شایسته ای بودن این فصل

2. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

کلا لیورپول این فصل خیلی دوست داشتنی بود ... کلا این مدل تیما رو خیلی دوست دارم ... تیم هایی مثل لیورپول . دورتمند . اتلتیکو مادرید . ناپولی . نمونه وطنی نفت تهران ... تیم هایی که با هزینه کم غول میکشن ...

4. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دلم میخواد چندتا صفحه در مورد این فصل لیگ برتر بنویسم حیف که وقتش رو نمیکنم، کلی حرف تو دلم مونده
    فعلا یه چند تا نکته بابت این هفته ی اخری ...

یکی از پر نوسان ترین صدر های تاریخ لیگ برتر رو شاهد هستیم.. صدر جدولی که تا حالا 25 بار در طول فصل جا به جا شده.

افت آرسنال یا بهتر بگیم کم اوردن این تیم و بعدش نتیجه نگرفتن من سیتی و بعد از اون صدر نشینی چلسی که به نظر می اومد خوب تاکتیک های تیم شکل گرفته که به نظرم رقابت در چند جبهه و عملکرد بد بد هجومی تیم اون ها رو از صدر به پایین اورد و بعد از اون لیورپولی که حریف ها رو قتل عام میکرد تا اون بازی و اون لحظه خاص بازی در چلسی.

به نظرم تاریخی ترین لحظه این فصل ، لحظه لغزش جرارد بود .. لحظه ای که نماد ضعف های اصلی لیورپول در این فصل بود و لحظه ای که سرنوشت جام رو رقم زد.
    به یاد داشته باشیم که همین لیورپول چند هفته اول فصل رو با چه دفاع منسجمی بازی میکرد و اون امار خیلی خوب رو داشت ، اما ماجرا زمانی شکل گرفت که سوارز برگشت...
    سوارز باور نکردنی بازی میکرد ، به هیچ دروازه بانی رحم نمیکرد و ترسناک ترین بازیکن لیگ شد ، با استوریج کاری رو کردن که قابل باور نبود ، هماهنگی بیش از حد ، گل زنی در عین از حود گذشتگی ، جذاب و زیبا ، جوری که منه طرفدار من یونایتد رو هم به تحسین شون وا میداره ، اما این برتری قدرت هجومی لیورپول بلایی به سرشون اورد که هنوز خودشون شاید درکش نکنند ، راجرز اواسط فصل فهمید که این اتکا به حمله داره بالانس تیم رو از بین میبره ، نه تنها از نظر تاکتیکی و استراتژی بلکه از نظر ذهنی دیگه بازیکنا به مشکل بر خوردن ، وقتی همه دقایق بازی به فکر حمله هستی و ذهنت درگیره هجومه ، سخته که توی اون دقایق حساس و ظریف دفاعی بتونی ماهیت ذهنیت رو به حرکات ، دستورات و عمل های بدنی که در دفاع باید خیلی سریع اتفاق بیافته رو تطبیق بدی.

واسه همین هست که میگم اون لحظه لغزش جرارد نماد مشکلات بارز و حل نشدنی این فصل لیورپول بود.
    اما راحرز هر کاری کرد نشد، پس مجبور به تمرکز صد در صدی رو حمله شد جوری که اگه 3 تا گل خورد باید 5 تا بزنه و بالعکس .

تنها دلم برای سوارز و استوریجی میسوزه که بیشترین حد توان و کاری که میتونستن رو انجام دادن ولی حالا دستشون از جام کوتاه ، گریه های سوارزی که یه لحظه هم از ترس دوربین هایی که منتظر شکار اشک هاشند پیراهنش رو از روی سرش کنار نمیزد واقعا تلخ بود. و چه تلخه که بفهمیم زیادی خوب بودن اون ها کمی باعث ضعفشون شد.

در اخر اینکه از هفته اخر این لیگ لعنتی لذت ببرید

Last edited by eman619rv; 10-05-2014 at 22:58.

6. 15 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نمودار جالبی دیدم راجع به عملکرد کلیه تیم های لیگ برتری مقابل تیم های "بالای جدول" و "پایین جدول"

در نمودار:

محور افقی امتیاز کسب شده در هر بازی مقابل تیم های بالای جدول
    محور عمودی امتیاز کسب شده در هر بازی مقابل تیم های پایین جدول
    و خط قرمز رنگ نماینده نقاطی هست که عملکرد مقابل تیم های بالا و پایین جدول یکسان بوده.

بنابراین طبق نمودار:

• آرسنال در بین کل تیم های لیگ برتری بیشترین امتیازات رو مقابل تیم های پایین جدول کسب کرده که یونایتد و لیورپول از این نظر در جایگاه های بعدی هستند.
    • چلسی و سیتی بیشترین به طور مشترک امتیازات رو مقابل تیم های بالای جدولی کسب کردند و اختلاف جزئی که در جدول دارند به خاطر تیم های پایین جدولی هست.
    • چلسی و ساندرلند تنها تیم هایی هستند که مقابل تیم های بالای جدول در هر بازی امتیاز بیشتری رو گرفتند تا مقابل تیم های پایین جدول.
    • و موارد متعدد دیگه ای که خودتون می تونید نتیجه گیری کنید.

8. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب این فصل هم به خوبی و خوشی به پایان رسید

10. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

آرسنال، من سیتی و منچستر وضعیت ژاوی 34 ساله رو زیر نظر دارن.

Talk Sport

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فصل لیگ برتر این درسو به ما داد که توی این لیگ یه لحظه غفلت می تونه جام رو از یه تیم بگیره!
    صدر جدول اون قدر چرخید که آخر قهرمانی به من سیتی رسید یعنی تیمی که به نظرم قهرمانی رو بیشتر میدون پرمهره بودنشه
    جالبه این فصل منچستر که کلا افت داشت آرسنال هم تا نیمه راه خوب بود و کلا مدعی های سه تا تیم بودن و حالا در نظر بگیرید فصل بعد اگه مدعی ها 5 تا بشن دیگه رقابت چی میشه!

+

این تیم منتخب از نگاه WhoScored که با توجه به بیشترین امتیازهایی هستش که بازیکنا در طول فصل از این سایت گرفتن و به خاطر همین یکمی عجیبه:

اینم تیم منتخب بازیکنایی که تازه این فصل به تیمشون ملحق شده بودن:

13. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

چقدر واقعا ناراحت کننده بود که لیورپول قهرمان نشد ....واقعا بازی چشم نوازی داشت این فصل و فقط یه لغزش از یه اسطوره .....
    امسال واقعا لیگ جذابی داشت جزیزه ...ایشاالله سال بعد هم همینطور یا حتی بهتر باشه

15. این کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تبریک به من سیتی ، مزد برنامه ریزی و نا امید شدن خودشون رو گرفتن ، بین مدعیان کمترین میزان صدرنشینی(فکر کنم 4 هفته) رو داشتن ولی در آخر اون ها بودن که جام رو به خونه بردن.

بهترین های فصل لیگ برتر

لویس سوارز همون طور که پیش بینی میشد دو جایزه مهم رو برد ، هم کفش طلا و هم بهترین بازیکن فصل. 30 گل (به تعبیری 31 ) و 25 پاس گل( به تعبیری 11!) در 33 بازی . سوارز روی بیش از 55 درصد گل های لیورپول تاثیر مستقیم داشته و اگر بخوایم تخمین بزنیم روی بیش از 50 درصد گل های بقیه هم تاثیر غیر مستقیم داشت.

یکی از خوش شانسی های لیورپول در این فصل این بود که سوارز بجز اون 5 بازی اولیه که محروم بود در طول فصل مصدوم نبود و تونست در همه بازی ها حاضر باشه. در حالی که بقیه مهاجم های مهم دیگر تیم ها همه با مصدومیت های زیادی رو به رو شدن .
    حضور یایاه توره هم که حسابی به چشم میاد در میان برترین گلزنان...
    تونی پولیس ناجی کریستال پالاس هم به عنوان بهترین سرمربی فصل انتخاب شد. پولیس نه تنها توی کسب نتیحه موفق بود ، بلکه واقعا فوتبال کریستال پالاس رو احیا کرد. با بازیکنای کم تجربه و متوسط یه تیم یکدست ساخت که بازی روان شون و قدرت تاکتیکی شون دور از انتظار بود.

بخشی از صحبت های پولیس بعد از کسب این عنوان مهم:

This is a community club based in the most densely populated area in London and has a great opportunity of pushing forward,” he said. “We’ve got to stay in the Premier League for the next two or three years to realise what we can eventually achieve. We have to look forward and say this is the way we will go and do it

دستکش طلایی هم به طور مشترک به چک و شچزنی رسید با 16 بازی کلین شیت ، هر چند پیتر چک این کار رو در 2 بازی کمتر انجام داده.

جایزه بهترین های هر ماه به تفکیک به این افراد تعلق گرفت:

April
    Player:
    Connor Wickham (Sunderland); Manager: Tony Pulis (Crystal Palace)

March
    Players:
    Steven Gerrard, Luis Suarez (both Liverpool); Manager: Brendan Rodgers (Liverpool)

February
    Player: Daniel Sturridge (Liverpool); Manager: Sam Allardyce (West Ham United)

January
    Player:
    Adam Johnson (Sunderland); Manager: Manuel Pellegrini (Manchester City)

December
    Player:
    Luis Suarez (Liverpool); Manager: Manuel Pellegrini (Manchester City)

November
    Player:
    Tim Krul; Manager: Alan Pardew (both Newcastle United)

October
    Player:
    Sergio Aguero (Man City); Manager: Mauricio Pochettino (Southampton)

September
    Player:
    Aaron Ramsey; Manager: Arsene Wenger (both Arsenal)

August
    Player:
    Daniel Sturridge; Manager: Brendan Rodgers (both Liverpool)

این اینفوگراف زیر هم دیگه کامل ثابت میکنه که یکی از پر هیجان ترین فصل های تاریخ رو پشت سر گذاشتیم. لیورپول و من سیتی تونستن بعد از چلسی 2009/2010 در رده های دوم بیشترین تعداد گل زده قرار بگیرین . همچنین رکورد 96 درصدی تماشاگران و دومین فصل کم مساوی تاریخ همه از یه لیگ جذاب و پویا خبر میده.

Last edited by eman619rv; 14-05-2014 at 13:52.

17. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

• آرسنال و منچستر سیتی به دنبال جذب دی ماریا هستن.

• چلسی به دنبال به خدمت گرفتن لالانا هست.

• لوییک رمی : " دلم برای لیگ قهرمانان تنگ شده . لیگ قهرمانان یک رقابت بسیار ویژه است . فصل آینده دوباره میتوانم در لیگ قهرمانان بازی کنم. باید ببینیم چه می شود یا در اینجا میمانم یا در لیگ قهرمانان بازی میکنم . "

رمی در فصل جاری در 27 بازی 14 گل زده. تخمین قیمت این بازیکن 12 میلیون پوند هست که به احتمال زیاد با حضور QPR در لیگ برتر قیمت بازیکن هم بالاتر می ره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •