تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 29 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خود مدیری با ساختن اون برنامه شوخی با مجری های اون ور ابی نشون داد ایتم سازی هنوز هم میتونه جواب بده
    خداییش اون تک قسمت اینقدر عالی کار شده بود که هنوز هم تو سیستم خود ومن و خیلی ها هست و هنوز هم بعد مدت ها با دیدنش ادم کلی میخنده

هم تو اون تک قسمت هم تو این مجموعه اول شوخی کردم اوجه کار مربوط به بازی سیامک انصاری بود که هر دو جا خداییش عالی بازی کرده بود
    اون برنامه با این که آیتمی بود ولی یک فکر پشت سرش بود و مثل یه داستان آغاز و پایان داشت و نمی شه با این مجموعه مقایسه کرد.( هر چند باز می گم قضاوت زوده )
    تو این مجموعه به غیر از خشایار الوند نویسنده ی مطرح دیگه ای وجود نداره و البته به نظر من الوند هم بیشتر یه مکمل خوب واسه نویسنده هایی مثل قاسمخانی و صحت هست. پس نمی شه انتظار زیادی داشت.
    قبل تر از این حتی قاسمخانی و انصاری هم این روش رو با فضانوردان امتحان کردن. با یه تیم بازیگران قوی ولی اون ها هم شکست خوردن. حالا نمی دونم چرا مدیری دست به این ریسک بزرگ زده!؟

2. این کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

قسمت 1 و 2 = کلا چرت !
    امیدوارم روندش همین جوری نباشه
    اصلا بی معنی ترین شوخی بود که میتونست باشه !

4. 2 کاربر از arash66_2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

همون قهوه تلخم مردم به خاطر شناخت قبلی که ازش داشن خریدنو گر نه اون و چنداناز این سر نبود!

6. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جوّ بدی علیه‌شه تو این تاپیک !!

یاد اون صحنه ی فرندز افتادم که دارن دسر میخورن راس میگه it tastes like feeeeet ! بعد جویی بی تفاوت میگه i like it !

( اینو گفتم که یعنی منم فرندز دیدم ! نگید سطحی نگر(!!)ه و از اوناست که به ترک دیوار هم میخنده احتمالا )

من 10-15 قسمت از ویلای من رو دیده بودم و شاید دلیل اصلیش همون بود ! یه مزخرف به تمام معنا که سطح توقعم رو به شدت پایین آورده بود ... واسه همین نشستم با دلی آرام و شاد و بدون انتظار قسمت اولشو دیدم و در عین ناباوری 3-4 جا خندیدم !

متنش به نظرم به جز اون مصاحبه مردمی که کپی برداری و مضحک بود تو بقیه آیتماش خوب بود ... تو قسمت اول آیتم اخبار و بازجویی مهران غفوریان بهتر از بقیه بود .

خلاصه که i like it .... دیدنش قطعا بهتر از ندیدنه !

8. 3 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرت و پرت به تمام معنا.

از همون زمان که مدیری قهوه تلخ رو نصفه نیمه ول کرد رفت دیگه ازش متنفر شدم. حالا هم که هی هر چند وقت یک بار مزخرفاتی به اسم "سریال" رو داره میریزه تو سوپر مارکت ها و پول به جیب میزنه.

10. 10 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تو آیتم آخر واقعا دیالوگ فوق العاده ای گفتن "ما با پدیده‌ای روبرو هستیم که در دوربین زُل می زند و به مردم دروغ می گوید!"
    سیاسی ترین دیالوگ مجموعه همین دیالوگ بود عجیبه گیر ندادن بهش

12. این کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در حالت کلی میشه گفت این 2 قسمت به خوبی جمع نشده بود و آیتم ها ضعیف بودن ..

اما میتونم بگم 4 تا از آیتم ها خوب بودن و علرغم تنه ای که مطلب زده بودن خوب هم ساخته شده بود ...

===

ولی از نظر تکنیکی و تصویربردری و نوع کادر بندی ها و اصلاح رنگ ها و صدا گذاری کار خوبی هست ..

===

مورد بعدی اینه که هر سریالی ممکنه بالا پایین داشته باشه .. امید است در ادامه روندش خوب بشه ..

اینکه بیایم نقد خوب کنیم خیلی بهتر از اینه که بیایم عصبانی یک سری چیز ها بگیم .... ( برای مثال شاهگوش هم همینطور بود تا قسمت 3 - 4 ) اما یک دفه ب الان که رسیده به قسمت 7 داره کم کم نظر ها بر می گرده ....

حداقل حداقل حداقلش اینه که از " خنده بازار " سطحش خیلی بالاتره ... !!!!!!!!!!!! که تلویزیون بهش می نازه ..

یک نکته ای که هست 2 دسته وجود دارند .. 1 - دانلود کردند و غر میزنن : ) 2 - خریدند و غر میزنن : ) ( لول )

14. 3 کاربر از e4lyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو آیتم آخر واقعا دیالوگ فوق العاده ای گفتن "ما با پدیده‌ای روبرو هستیم که در دوربین زُل می زند و به مردم دروغ می گوید!"
    خب کی برای شنیدن تکه‌های سیاسی میره سریال بخره؟!!

من طنز اجتماعی را به طنز سیاسی ترجیح میدم چون باهاش بیشتر میشه خندید! فکر میکنم بیشتر تماشاگران این سریال همینطور باشند! (چون تو اکثر تالارها و نقدها قسمت اول نتونسته نظرها را به سمت خودش جذب شده و ماکزیمم شده سری اول خنده‌بازار!!!)

16. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب کی برای شنیدن تکه‌های سیاسی میره سریال بخره؟!!

من طنز اجتماعی را به طنز سیاسی ترجیح میدم چون باهاش بیشتر میشه خندید! فکر میکنم بیشتر تماشاگران این سریال همینطور باشند! (چون تو اکثر تالارها و نقدها قسمت اول نتونسته نظرها را به سمت خودش جذب شده و ماکزیمم شده سری اول خنده‌بازار!!!)
    اتفاقا این آیتم با اینکه تیکه سیاسی داشت خنده دارترین آیتم هم بود(بیشتر مردم از این آیتم به عنوان آیتم خنده دار یادکردن)
    منم دقیقا با شما موافقم با این تفاوت که آیتمی که سیاسی باشه و خنده دار به نظرم خیلی بهتر میشه
    متاسفانه مجموعه اول اینطور نبود و آیتم های سیاسیش خنده ای نداشت
    ولی تا جایی که یادمه تابحال توسریال های مدیری قسمت اول شوخی کردم نسبت به قسمت اول سایر سریالاش خنده دارتر بود بخاطر همین به آینده این کار شدیدا امیدوارم: دی

18. این کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عزیزم بی مصلحت نیست بالاخره مهران تنها کسی بود که بهش اجازه دادن در سعد اباد فیلم برداری کنه!
    هیچ مجوزی بی حکمت نیس!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •