تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 249 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برای جلوگیری از بایگانی شدن پیراهن علی کریمی/ شماره 8 پرسپولیس به مارکو رسید

ورزش > لیگ برتر - پیراهن شماره هشت پرسپولیس که در چند سال اخیر متعلق به علی کریمی بود به مارکو اسچپانویچ رسید.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بعد از جدایی علی کریمی از پرسپولیس که خلاف میل این بازیکن اتفاق افتاد، هیچ‌یک از سرخپوشان به خودشان اجازه ندادند پیراهن شماره هشت را برای فصل آتی برتن کنند اما گویا علی دایی می‌خواهد این پیراهن را به مارکو بدهد! پیش از این یکی، دو بازیکن پرسپولیس به شدت برای پوشیدن پیراهن شماره هشت ابراز تمایل کرده بودند اما به توصیه بازیکنان بزرگتر تیم‌شان از این کار صرف‌نظر کردند. نفرات قدیمی و باتجربه پرسپولیس به همبازیان خود توصیه کرده بودند که هرگز سمت پیراهن شماره هشت نروند چراکه هواداران به شدت به این مسئله حساس هستند و به احتمال زیاد واکنش نشان می‌دهند. نکته جالب توجه اینکه کادرفنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز به این مسئله اشراف کامل دارند و از این جهت تصمیم گرفتند که پیراهن شماره هشت را به مارکو بدهند. آنها در اصل با یک تیر دو نشان زدند؛ اول اینکه جلوی بایگانی شدن پیراهن علی کریمی را گرفتند و دوم اینکه پیراهن را به بازیکن خارجی دادند که اگر هم با اعتراض هواداران مواجه شود، متوجه آن نخواهد شد! ضمن اینکه مارکو به احتمال خیلی قوی بازیکن نیمکت‌نشین پرسپولیس خواهد بود چراکه از نظر فنی در سطح معمولی قرار دارد. به‌هر حال این تصمیم در هنگام سفر پرسپولیسی‌ها به مشهد گرفته شد و قرار است در بازی این تیم مقابل تراکتورسازی پیراهن شماره هشت سرخپوشان را برتن مارکو اسچپانویچ ببینیم. موردی که قطعاً به مذاق هواداران پرسپولیس خوش نخواهد آمد.

............................

فتح الله زاده:رویانیان امسال که در ستاد سوخت نیستی قطعا نمی‌توانی به بازیکنانت پورشه بدهی! /رویانیان:وقتی که من در ستاد سوخت بودم برای شما که خیلی منفعت داشت پس چرا ناراحتید؟

فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال در واکنش اظهارات چند روز گذشته رویانیان واکنش تندی نشان داده و خطاب به سردار گفته که آقای رویانیان امسال که در ستاد سوخت نیستی قطعا نمی‌توانی به بازیکنانت پورشه بدهی! رویانیان هم در جواب گفته که از خبرنگاری که مدیر عامل شده تعجب می کنم!

به گزارش خبرنگار به نظر می اید کرکری استقلال و پرسپولیس از جمع هواداران و بازیکنان و مربیان به مدیر عامل ها رسیده، آن هم نه کرکری معمول بلکه صحبت هایی که بیشتر بوی پول را یاد آدم می آورد و آن هم نه پولی که بتوان به راحتی خورد بلکه پولی که سرآخر در گلوی طماع گیر می کند.

فتح الله می گوید: هنگامی که با رویانیان در برنامه ورزش و مردم حاضر شده بودیم همه چیز به خوبی و خوشی تمام شده بود ولی حالا می‌گویم که وقتی گفته بودم شما به بازیکنانتان پورشه می‌دهید و بازیکنان من با چک‌های برگشتی زندگی می‌کنند حرف سال گذشته را زدم به این دلیل که هنوز تاریخ چک‌های بازیکنان من نرسیده که بخواهم در مورد فصل جدید حرف بزنم.

فتح‌الله‌زاده افزود: هنوز هم روی صحبت‌هایم هستم و می‌گویم که سال گذشته پورشه به بازیکنان دادید اما این کار را وقتی انجام می‌دادید که در ستاد سوخت بودید اما حالا که از این ستاد رفته‌اید خبری از پورشه نیست. سال گذشته سقف قرارداد وجود داشت و به ما مجوز نمی‌دادند که بازیکنی بالای سقف قرارداد ببندد اما شما سال گذشته سقف را شکستید و با قول‌های کلان و رقم‌های بالا فوتبال را خراب کردید.

مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه تاکید کرد: امسال سقفی وجود ندارد و چیزی نیست که بخواهیم آن را پنهان کنیم اما محض اطلاع شما باید بگویم که ما سقف را رعایت کردیم هرچند باید با شما فرق داشته باشیم چون تیم ما در جمع 8 تیم برتر آسیا حضور دارد و باید انتظارات هوادارانم را برآورده کنم. اینکه گفته‌اند من 5 بازیکن بالای یک میلیارد و نیم گرفته‌ام صحت ندارد و اشتباه به عرض رویانیان رسانده‌اند چون فکر می‌کنم او خودش این کار را انجام داده است. آن بازیکنی که هر یک روز در میان مصاحبه می‌کند و حتی ادب را رعایت نمی‌کند سال گذشته پورشه‌اش را گرفت و حتی بازی هم نمی‌کرد. همین شد که پرسپولیس هفتم و یا سیزدهم شد. جالب است حالا همان بازیکن در حالی که لیگ شروع نشده به خاطر دریافت نکردن مطالباتش اعتراض می‌کند. آقای بازیکن چرا سالی که پورشه گرفتی اعتراض نکردی؟ امیدوارم امسال که رویانیان می‌خواهد کمتر پول بدهد آن بازیکن بتواند شرایط باشگاهش را تحمل کند.

مدیر عامل باشگاه استقلال هم در جواب گفته که تعجب می‌کنم به خاطر اینکه یک خبرنگاری که مدیرعامل شده اینطور حرف‌هایی را بر زبان بیاورد.

مدیرعامل قرمز‌پوشان در پایان یادآور شد: شما به خودتان اجازه داده‌اید و در خصوص من و ستاد سوخت هم حرف زده‌اید. عزیز من وقتی که من در ستاد سوخت بودم برای شما که خیلی منفعت داشت پس چرا ناراحتید؟ البته من باز هم می‌گویم الان مهمترین وظیفه من خدمت به هواداران و نوکری مردم است. وقت ندارم که زیاد جواب این حرف ها را بدهم البته نمی‌دانم چرا بعضی‌ها در خصوص برخی حرف های من که اسمی از کسی نیاورده‌ام ناراحت شده‌اند. این برای من و مردم خیلی جالب است.

نکته ای که در دعوای دو مدیر عامل به راحتی می توان دید این است که وقتی دو مدیر عامل که در راس دو باشگاه بزرگ و محبوب قرار دارند شروع به مشاجره می کنند چه چیزهایی که نباید فاش شود، فاش می شود....

.............................

احتمال محرومیت دهنوی، کریمی و خلیل‌زاده

دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان شکایت‌های خود از یکدیگر را پس گرفتند.

به گزارش شفقناورزشی- جمعی از مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان چهارشنبه شب در جلسه‌ای به بررسی آخرین اتفاقات رخ داده بین خود پرداخته و بر سر شکایت هایی که از یکدیگر و بازیکنان خود انجام داده بودند توافقاتی کردند.

یعقوب کریمی و شجاع خلیل‌زاده بازیکنانی بودند که ابتدا با پرسپولیس قرارداد بستند و از این باشگاه پول هم گرفتند اما در نهایت به سپاهان رفتند. پرسپولیس خواستار بازگشت پولی که به این دو بازیکن داده بود، شد و در آن سو نیز سپاهان پولی که به دهنوی داده بود را از پرسپولیس طلب کرد. این یکی از مواردی بود که دو باشگاه بر سر آن توافق کردند و قرار شد هر باشگاه پول خود را پس بگیرد.

مورد دیگری که در این جلسه بحث شد موضوع شکایت دو باشگاه از یکدیگر و شکایت سپاهان از رویانیان بود. در این رابطه نیز قرار شد هر دو باشگاه شکایت‌های خود را از یکدیگر پس بگیرند.

حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی که در این نشست حضور داشت خطاب به مسئولان دو باشگاه گفت: اگر هم شما شکایت خود را از این بازیکنان پس بگیرید، کمیته انضباطی رای خود را برای آنها صادر خواهد کرد چرا که این بازیکنان تخلف کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، قرار است کمیته انضباطی به زودی رای خود را درباره شجاع خلیل‌زاده، یعقوب کریمی و قاسم دهنوی اعلام کند. احتمال محرومیت دو، سه جلسه‌ای و جریمه برای این سه بازیکن وجود دارد.

.................................

2. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نیلسون موسسه خیریه تاسیس می‌کند

آرزویم این است که وقتی به کشورم برگشتم یک موسسه خیریه برای کمک به افراد نیازمند تأسیس کنم تا به آنها در زمینه‌های پزشکی و مسائل دیگر رایگان خدمات بدهد

قانون انلاین- نیلسون، دروازه‌بان محبوب پرسپولیس قرار است در کشورش -برزیل- یک مووسه خیریه تاسیس کند. او در گفت‌وگوی مفصل با فارس خبر داد: «دوست دارم به افرادی که نیاز دارند کمک کنم، وقتی این افراد را می‌بینم خدا را بیشتر شکر می‌کنم که همه چیز در زندگی‌ام دارم، من نمی‌توانم فقط خودم و خانواده‌ام را ببینم، کمکی از دستم بربیاید انجام می‌دهم، آرزویم این است که وقتی به کشورم برگشتم یک موسسه خیریه برای کمک به افراد نیازمند تأسیس کنم تا به آنها در زمینه‌های پزشکی و مسائل دیگر رایگان خدمات بدهد.»

...............

بازیکن پرسپولیس فتح‌الله‌زاده را به شکایت تهدید کرد

مدافع ملی‌پوش پرسپولیس می‌گوید بازی با تراکتورسازی قابل پیش‌بینی نیست.

سیدجلال حسینی در گفت‌وگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درباره آخرین شرایط پرسپولیس در آستانه آغاز فصل جدید لیگ برتر اظهار کرد: خوشبختانه امسال کارمان را خیلی زود شروع کردیم و همه چیز خوب پیش رفته است. روحیه بازیکنان بالاست و کادرفنی هم برنامه‌های منظمی برای تیم در نظر گرفته است. امیدوارم بتوانیم با قدرت لیگ را شروع کنیم.

وی درباره شکست پرسپولیس در دو بازی تدارکاتی آخر خود گفت: بازی تدارکاتی برای این است که نقاط ضعف و قوت خود را پیدا کنیم. ما هم در دو بازی آخر خوب بازی کردیم. درست است که باختیم اما خیلی چیزها را فهمیدیم و آمادگی بدنی و تاکتیکی‌مان را حفظ کردیم.

حسینی درباره دیدار نخست تیمش برابر تراکتورسازی گفت: مطمئنا بازی بسیار سختی برای هر دو تیم خواهد بود. تراکتورسازی جزو تیم‌هایی است که در چند سال گذشته مدعی بوده و تماشاگران خوبی هم دارد که حتی در تهران از این تیم حمایت می‌کنند. در کنار آن اولین بازی‌های لیگ همیشه سخت است. واقعا دیدار با تراکتورسازی قابل پیش‌بینی نیست و باید تلاش کنیم که بهترین نتیجه‌ را بگیریم.

مدافع پرسپولیس درباره حضور کریمی و انصاری‌فرد در تراکتورسازی گفت: فوتبال حرفه‌ای همین است و بازیکن نمی‌داند فصل بعد برای کدام تیم بازی می‌کند. آنها جزو بهترین‌ها هستند و الان هم برای موفقیت تراکتورسازی تلاش می‌کنند اما در آزادی بازی می‌کنیم و برد می‌خواهیم.

حسینی درباره جدیدترین صحبت‌های فتح‌الله‌زاده که باز هم به مساله پورشه گرفتن بازیکن پرسپولیس اشاره کرده است، اظهار کرد: دوست ندارم دیگر درباره این مساله صحبتی کنم. فقط این را می‌دانم که بازیکن پرسپولیس این روزها از این حرف‌ها خیلی ناراحت هستند و واقعا خسته شده‌اند. اگر کسی بار دیگر از این حرف‌ها بزند، مطمئن باشید که بازیکنان پرسپولیس از او شکایت خواهند کرد. آقای فتح‌الله‌زاده باید ثابت کند که بازیکنان پرسپولیس پورشه گرفتند. آیا سندی برای حرف‌هایتان دارید؟ اگر اتهامات خود را ثابت نکنند، نه من بلکه همه بازیکنان پرسپولیس شکایت خواهیم کرد. اصلا به استقلالی‌ها ربطی ندارد که چه کار می‌کنیم. همین طور به ما ربط ندارد که آنها چه می‌کنند. متاسفانه فقط می‌خواهند فشارها را روی پرسپولیس بیشتر کنند اما مردم واقعیت‌ها را می‌دانند. پرسپولیس را دوست دارم و با تمام وجودم برای موفقیت این تیم تلاش می‌کنم اما از مردم می‌خواهم که فریب این چیزها را نخورند.

.........................

این تیم در هتل قصر زرین اسکان داشتند و دیشب به میزبانی آستان قدس رضوی به زیارت حرم امام رضا(ع) رفتند.

جنوب نیوز- کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در قالب دو گروه به مشهد مقدس سفر کرد.

به گزارش فارس، با تصمیم علی دایی تیم فوتبال پرسپولیس برای زیارت حرم آقا امام رضا(ع) در دو گروه ساعت 12 و 16 بعد از ظهر دیروز عازم مشهد شد. کاروان اول شامل 17 نفر از اطرافیان تیم و کاروان دوم شامل بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس بودند. در شرایطی کاروان دوم پرسپولیس وارد مشهد شد که حدود 500هوادار با داشتن پلاکاردهایی در حمایت از علی دایی و پرسپولیس در فرودگاه حضور پیدا کردند و شعارهایی را علیه استقلالی‌ها سر دادند.

پرسپولیسی‌ها با کمک نیروی انتظامی موفق به ترک فرودگاه شدند. این تیم در هتل قصر زرین اسکان داشتند و دیشب به میزبانی آستان قدس رضوی به زیارت حرم امام رضا(ع) رفتند. پرسپولیسی‌ها ساعت 8 و 30 دقیقه صبح شنبه به تهران باز گشتند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: ادامه عکسها 

.....................

فاصله کوتاه ستاره سابق فوتبال تا آزادی

افرادی مثل علی پروین، افشین پیروانی و علیرضا منصوریان و برخی چهره های دیگر به دنبال بخشش اکبریان از راه قانونی بودند که ظاهرا موفق هم شده اند.
    به گزارش دادناک، علی اکبریان مهاجم سابق پرسپولیس و استقلال چند سال پیش گرفتار غول اعتیاد و قاچاق مواد مخدر شد و به زندان افتاد و دادگاه براساس قانون برایش حکم حبس ابد تعیین کرد. این اتفاق تلخ برای مهاجم سرخابی ها باعث شد بسیاری از بزرگان فوتبال برای نجات این بازیکن سابق دست به کار شوند و از راه های قانونی تلاش کنند تا بتوانند اکبریان را به زندگی برگردانند.

یک منبع آگاه در این زمینه گفت: با پیگیری های اهالی فوتبال و با توجه به قوانین عفو اسلامی، حکم حبس ابد اکبریان شکسته شده است و این حکم تبدیل به 15 سال حبس شده است. البته مراحل اداری برای ابلاغ حکم هنوز طی نشده است ولی به زودی این اتفاق رخ می دهد و بر این اساس اکبریان به احتمال زیاد حدود دو سال دیگر از زندان آزاد می شود.

افرادی مثل علی پروین، افشین پیروانی و علیرضا منصوریان و برخی چهره های دیگر به دنبال بخشش اکبریان از راه قانونی بودند که ظاهرا موفق هم شده اند. این افراد به اکبریان اولتیماتوم داده اند که پس از شکسته شدن حکم و آزادی اش از زندان باید سالم و پاک زندگی کند و بتواند پدر خوبی برای فرزندانش باشد.

شنیدیم که علی نظری جویباری قام مقام باشگاه استقلال نیز حاضر شده که پس از آزادی اکبریان، شغلی در اختیارش قرار بدهد.

..........................

کریمی و کریم با دایی چشم‌تو‌چشم می‌شوند

این هم‌هتلی شدن دو تیم می‌تواند رودررویی انصاری‌فرد و علی کریمی با دایی را در پی داشته باشد و حتی تنش‌ها و حساسیت‌هایی را بین هواداران دو تیم ایجاد کند

قانون آنلاین- چهار روز دیگر به برگزاری دیدار حساس پرسپولیس و تراکتورسازی باقی مانده و همگان منتظر رویارویی پرسپولیسی‌های سابق و شاکی در ترکیب تراکتور با پرسپولیس هستند. اما این رویارویی زودتر از این موعد و یک روز قبل از بازی رخ خواهد داد.
    بنا به گفته مدیرعامل باشگاه تبریزی، این تیم روز اول مرداد وارد تهران می‌شود و در هتل المپیک استقرار پیدا می‌کند.
    در همین حال قرار است پرسپولیسی‌ها هم در هتل المپیک اردوی قبل از اولین بازی خود در لیگ سیزدهم را برگزار کنند. این هم‌هتلی شدن دو تیم می‌تواند رودررویی انصاری‌فرد و علی کریمی با دایی را در پی داشته باشد و حتی تنش‌ها و حساسیت‌هایی را بین هواداران دو تیم ایجاد کند.

.....................

4. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عکس رو داشته باش
    چقدر 6

6. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نفت تهران به دنبال جذب خانزاده
    ورزش > لیگ برتر - محمدرضا خانزاده بازیکن پرسپولیس در حال حاضر همراه با این تیم تمرین می‌کند و این در حالی است که نفت تهران او را می‌خواهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ خانزاده فصل گذشته فرصت این را داشت که با مربیگری یحیی گل محمدی خودش را نشان دهد و سرمربی سابق پرسپولیس از این بازیکن در چند بازی استفاده کرد و به توانایی‌های او اعتقاد داشت. گل محمدی که حالا هدایت نفت تهران را برعهده دارد این بازیکن را می‌خواهد و حتی مسوولان نفت این موضوع را به اطلاع مسوولان پرسپولیس رسانده‌اند. با این حال هنوز علی دایی در این مورد تصمیم خاصی نگرفته و مشخص نیست که آیا خانزاده در پرسپولیس خواهد ماند یا این که راهی نفت خواهد شد.

نباید خانزاده رو به نفت بدن...بعد از اون بازی هایی که سرما اوردن برای انتقال یعقوب کریمی

8. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شماره های بازیکنان پرسپولیس مشخص شد/2 کیا به عالیشاه رسید ،8 کریمی به مارکو

سایت گل – شماره پیراهن های بازیکنان پرسپولیس برای فصل جدید لیگ برتر مشخص شد.در این بین برخی بازیکنان فصل قبل شماره هایشان را تغییر دادند اما گرفتن شماره های مهم تیم مثل 2 و 8 که متعلق به دو بازیکن بزرگ باشگاه بود از سوی دو بازیکن جدید اتفاق جالبی است.

با این وجود گفته می شود دایی این شماره ها را تائید کرده و قرار است بازیکنان در فصل جدید با این شماره ها به میدان بروند.

شماره پیراهن ها به شرح زیر است:

1-رضا محمدی،2- امید عالیشاه،3 – محمدرضا خانزاده ،4- سیدجلال حسینی،5- قاسم دهنوی، 6 – محسن بنگر ،7 – حمیدرضا علی عسگری ،8 – مارکو شپانوویچ ، 9 – رضا حقیقی ،10 – غلامرضا رضایی ،11 – پیام صادقیان ،12 – میثم حسینی ،13-حسین ماهینی ،14 – محمد نوری ،16– مهرداد پولادی ،17 – یونس شاکری ،18 – مهرداد کفشگری ،19 – محمد حسین کنعانی ،20 – علیرضا نورمحمدی ، 21 – امیر عابدزاده ،22-میلاد غریبی ،23 – سید مهدی سید صالحی ،24 – هادی نوروزی ،33- محمد عباس زاده ،40 – نیلسون کوریا جونیور.

در این بین تنها کسی که فعلا شماره اش مشخص نیست علیرضا حقیقی است که شاید با انتقال رضا محمدی به ذوب آهن او شماره یک را بگیرد.شاید ههم دایی برای حقیقی یک شماره دیگر انتخاب کند.

10. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

قرمز دوستان از ترکیب تیم در بازی های دوستانه و احیانا ترکیب مورد نظر دایی اطلاعی دارند ؟

با توجه به علاقه دایی به سیستم 4-2-3-1 و بازیکنان این تیم به نظرم به راحتی می تونه یک 2-3-1 خطرناک رو شکل بده :

دهنوی - حقیقی
    صادقیان - نوری - عالیشاه
    سید صالحی

12. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قرمز دوستان از ترکیب تیم در بازی های دوستانه و احیانا ترکیب مورد نظر دایی اطلاعی دارند ؟

با توجه به علاقه دایی به سیستم 4-2-3-1 و بازیکنان این تیم به نظرم به راحتی می تونه یک 2-3-1 خطرناک رو شکل بده :

دهنوی - حقیقی
    صادقیان - نوری - عالیشاه
    سید صالحی
    احتمالا ترکیب همینه ولی فکر کنم به جای عالیشاه، رضایی رو میگذاره و شاید جای دهنوی، کفشگری

14. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دهنوی - حقیقی
    صادقیان - نوری - عالیشاه
    سید صالحی
    ولی من شنیده بودم دایی از 3 هافبک دفاعی استفاده می کنه یعنی چهار سه دو یک !!!به خاطر همین کمی نگران بار هجومی تیم بودم

16. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

متاسفانه موج جدیدی از حاشیه ها دوباره دور و بر تیم رو تا حدودی در برگرفته.
    امروز سید جلال مدیر عامل تیم رقیب رو تهدید به شکایت در صورت ادامه دادن حرفاش بدون سند در مورد قراردادهای پارسال و پورشه و بنز گرفتن بازیکنای پرسپولیس کرده.
    این حرفایی که عنوان میشه در حالیکه همه از خرجای تیم رقیب خبر دارن فقط یه نقشه است برای منحرف کردن تمرکز بازیکنای پرسپولیس و اذهان عمومی
    کاش بازیکنای تیم درگیر این حرفای الکی نمیشدن و جواب حریف رو نمیدادن.

18. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دنیزلی تاهفته آینده به پرسپولیس پول می دهد

مسئولان فیفا با درخواست باشگاه پرسپولیس مبنی بر تمدید مهلت برای ارسال لایحه به فیفا در مورد ممدوتال موافقت کردند.
    به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ به دلیل شکایت ممدوتال به فیفا مبنی بر اینکه باشگاه پرسپولیس 120 هزار دلار از مطالبات او را پرداخت نکرده است مسئولان این باشگاه نیز که مخالف این موضوع بودند به دنبال تهیه لایحه‌ای برای جواب دادن به فیفا شدند اما با توجه به اینکه در نامه فیفا به پرسپولیسی‌ها آمده بود که قرمزپوشان فقط می‌توانند تا 16 جولای جواب آنها را بدهند از همین رو پرسپولیسی‌ها برای اینکه لایحه پرقدرت‌تری را به فیفا بفرستند در نامه‌ای از آنها خواستند که 10 روز بیشتر اجازه دهد تا لایحه خود را ارسال کنند که فیفا نیز با این پشنهاد باشگاه پرسپولیس موافقت کرد.

از همین روز قرار است تا تاریخ 26 جولای لایحه دفاعی پرسپولیسی‌ها به فیفا ارسال شود.

همچنین مسئولان باشگاه پرسپولیس در تماسی با دنیزلی اعلام کردند که منتظر اعلام آمادگی‌اش برای حضور در ترکیه و دریافت بخشی دیگر از طلب خود هستند.

دنیزلی اعلام کرده تا هفته آینده جواب پرسپولیسی‌ها را خواهد داد.
    Last edited by MoJtaBa.R; 21-07-2013 at 13:44.

20. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •