نیلسون موسسه خیریه تاسیس میکند
آرزویم این است که وقتی به کشورم برگشتم یک موسسه خیریه برای کمک به افراد نیازمند تأسیس کنم تا به آنها در زمینههای پزشکی و مسائل دیگر رایگان خدمات بدهد
قانون انلاین- نیلسون، دروازهبان محبوب پرسپولیس قرار است در کشورش -برزیل- یک مووسه خیریه تاسیس کند. او در گفتوگوی مفصل با فارس خبر داد: «دوست دارم به افرادی که نیاز دارند کمک کنم، وقتی این افراد را میبینم خدا را بیشتر شکر میکنم که همه چیز در زندگیام دارم، من نمیتوانم فقط خودم و خانوادهام را ببینم، کمکی از دستم بربیاید انجام میدهم، آرزویم این است که وقتی به کشورم برگشتم یک موسسه خیریه برای کمک به افراد نیازمند تأسیس کنم تا به آنها در زمینههای پزشکی و مسائل دیگر رایگان خدمات بدهد.»
...............
بازیکن پرسپولیس فتحاللهزاده را به شکایت تهدید کرد
مدافع ملیپوش پرسپولیس میگوید بازی با تراکتورسازی قابل پیشبینی نیست.
سیدجلال حسینی در گفتوگو با
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، درباره آخرین شرایط پرسپولیس در آستانه آغاز فصل جدید لیگ برتر اظهار کرد: خوشبختانه امسال کارمان را خیلی زود شروع کردیم و همه چیز خوب پیش رفته است. روحیه بازیکنان بالاست و کادرفنی هم برنامههای منظمی برای تیم در نظر گرفته است. امیدوارم بتوانیم با قدرت لیگ را شروع کنیم.
وی درباره شکست پرسپولیس در دو بازی تدارکاتی آخر خود گفت: بازی تدارکاتی برای این است که نقاط ضعف و قوت خود را پیدا کنیم. ما هم در دو بازی آخر خوب بازی کردیم. درست است که باختیم اما خیلی چیزها را فهمیدیم و آمادگی بدنی و تاکتیکیمان را حفظ کردیم.
حسینی درباره دیدار نخست تیمش برابر تراکتورسازی گفت: مطمئنا بازی بسیار سختی برای هر دو تیم خواهد بود. تراکتورسازی جزو تیمهایی است که در چند سال گذشته مدعی بوده و تماشاگران خوبی هم دارد که حتی در تهران از این تیم حمایت میکنند. در کنار آن اولین بازیهای لیگ همیشه سخت است. واقعا دیدار با تراکتورسازی قابل پیشبینی نیست و باید تلاش کنیم که بهترین نتیجه را بگیریم.
مدافع پرسپولیس درباره حضور کریمی و انصاریفرد در تراکتورسازی گفت: فوتبال حرفهای همین است و بازیکن نمیداند فصل بعد برای کدام تیم بازی میکند. آنها جزو بهترینها هستند و الان هم برای موفقیت تراکتورسازی تلاش میکنند اما در آزادی بازی میکنیم و برد میخواهیم.
حسینی درباره جدیدترین صحبتهای فتحاللهزاده که باز هم به مساله پورشه گرفتن بازیکن پرسپولیس اشاره کرده است، اظهار کرد: دوست ندارم دیگر درباره این مساله صحبتی کنم. فقط این را میدانم که بازیکن پرسپولیس این روزها از این حرفها خیلی ناراحت هستند و واقعا خسته شدهاند. اگر کسی بار دیگر از این حرفها بزند، مطمئن باشید که بازیکنان پرسپولیس از او شکایت خواهند کرد. آقای فتحاللهزاده باید ثابت کند که بازیکنان پرسپولیس پورشه گرفتند. آیا سندی برای حرفهایتان دارید؟ اگر اتهامات خود را ثابت نکنند، نه من بلکه همه بازیکنان پرسپولیس شکایت خواهیم کرد. اصلا به استقلالیها ربطی ندارد که چه کار میکنیم. همین طور به ما ربط ندارد که آنها چه میکنند. متاسفانه فقط میخواهند فشارها را روی پرسپولیس بیشتر کنند اما مردم واقعیتها را میدانند. پرسپولیس را دوست دارم و با تمام وجودم برای موفقیت این تیم تلاش میکنم اما از مردم میخواهم که فریب این چیزها را نخورند.
.........................
این تیم در هتل قصر زرین اسکان داشتند و دیشب به میزبانی آستان قدس رضوی به زیارت حرم امام رضا(ع) رفتند.
جنوب نیوز- کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در قالب دو گروه به مشهد مقدس سفر کرد.
به گزارش فارس، با تصمیم علی دایی تیم فوتبال پرسپولیس برای زیارت حرم آقا امام رضا(ع) در دو گروه ساعت 12 و 16 بعد از ظهر دیروز عازم مشهد شد. کاروان اول شامل 17 نفر از اطرافیان تیم و کاروان دوم شامل بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس بودند. در شرایطی کاروان دوم پرسپولیس وارد مشهد شد که حدود 500هوادار با داشتن پلاکاردهایی در حمایت از علی دایی و پرسپولیس در فرودگاه حضور پیدا کردند و شعارهایی را علیه استقلالیها سر دادند.
پرسپولیسیها با کمک نیروی انتظامی موفق به ترک فرودگاه شدند. این تیم در هتل قصر زرین اسکان داشتند و دیشب به میزبانی آستان قدس رضوی به زیارت حرم امام رضا(ع) رفتند. پرسپولیسیها ساعت 8 و 30 دقیقه صبح شنبه به تهران باز گشتند.
.....................
فاصله کوتاه ستاره سابق فوتبال تا آزادی
افرادی مثل علی پروین، افشین پیروانی و علیرضا منصوریان و برخی چهره های دیگر به دنبال بخشش اکبریان از راه قانونی بودند که ظاهرا موفق هم شده اند.
به گزارش دادناک، علی اکبریان مهاجم سابق پرسپولیس و استقلال چند سال پیش گرفتار غول اعتیاد و قاچاق مواد مخدر شد و به زندان افتاد و دادگاه براساس قانون برایش حکم حبس ابد تعیین کرد. این اتفاق تلخ برای مهاجم سرخابی ها باعث شد بسیاری از بزرگان فوتبال برای نجات این بازیکن سابق دست به کار شوند و از راه های قانونی تلاش کنند تا بتوانند اکبریان را به زندگی برگردانند.
یک منبع آگاه در این زمینه گفت: با پیگیری های اهالی فوتبال و با توجه به قوانین عفو اسلامی، حکم حبس ابد اکبریان شکسته شده است و این حکم تبدیل به 15 سال حبس شده است. البته مراحل اداری برای ابلاغ حکم هنوز طی نشده است ولی به زودی این اتفاق رخ می دهد و بر این اساس اکبریان به احتمال زیاد حدود دو سال دیگر از زندان آزاد می شود.
افرادی مثل علی پروین، افشین پیروانی و علیرضا منصوریان و برخی چهره های دیگر به دنبال بخشش اکبریان از راه قانونی بودند که ظاهرا موفق هم شده اند. این افراد به اکبریان اولتیماتوم داده اند که پس از شکسته شدن حکم و آزادی اش از زندان باید سالم و پاک زندگی کند و بتواند پدر خوبی برای فرزندانش باشد.
شنیدیم که علی نظری جویباری قام مقام باشگاه استقلال نیز حاضر شده که پس از آزادی اکبریان، شغلی در اختیارش قرار بدهد.
..........................
کریمی و کریم با دایی چشمتوچشم میشوند
این همهتلی شدن دو تیم میتواند رودررویی انصاریفرد و علی کریمی با دایی را در پی داشته باشد و حتی تنشها و حساسیتهایی را بین هواداران دو تیم ایجاد کند
قانون آنلاین- چهار روز دیگر به برگزاری دیدار حساس پرسپولیس و تراکتورسازی باقی مانده و همگان منتظر رویارویی پرسپولیسیهای سابق و شاکی در ترکیب تراکتور با پرسپولیس هستند. اما این رویارویی زودتر از این موعد و یک روز قبل از بازی رخ خواهد داد.
بنا به گفته مدیرعامل باشگاه تبریزی، این تیم روز اول مرداد وارد تهران میشود و در هتل المپیک استقرار پیدا میکند.
در همین حال قرار است پرسپولیسیها هم در هتل المپیک اردوی قبل از اولین بازی خود در لیگ سیزدهم را برگزار کنند. این همهتلی شدن دو تیم میتواند رودررویی انصاریفرد و علی کریمی با دایی را در پی داشته باشد و حتی تنشها و حساسیتهایی را بین هواداران دو تیم ایجاد کند.
.....................