تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 302 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان تو بازی دیروز دروازبان رئال کی بود؟

+

رئال با لیون بازی داره؟
    کی؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

دوستان تو بازی دیروز دروازبان رئال کی بود؟
    دیگو لوپز

Match
    Olympique de Lyon - Real Madrid
    Wednesday 24/07/2013
    21:00
    استادیوم Gerland (فرانسه)

3. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

آریگو ساکی که در حال حاضر مقام مسئول تیم های جوانان ایتالیا به شمار میره، بعد از زیر نظر گرفتن رقابت های زیر 21 سال اروپا از افرادی هست که تحت تاثیر دو استعداد ویژه این مسابقات
    یعنی ایارامندی و ایسکو قرار گرفته، در همین راستا اخیرا پرسش و پاسخی با ساکی انجام شده که قسمت های مرتبط با ایارامندی و ایسکو به این صورته:

سوال : شما در جریان رقابت های زیر 21 سال اروپا، اسپانیا را از نزدیک زیر نظر قرار دادید، آیا (قبل از جذب این دو بازیکن توسط رئال) در جریان عملکرد ایسکو و ایارامندی بودید؟

ساکی : البته که بودم، من مسئول قوتبال جوانان ایتالیا هستم، عملکرد ایارامندی مرا شگفت زده کرد، او یک بازیکن فوق العاده است، او می تواند دفاع کند، به خوبی رو به جلو حرکت می کند
    بازی خوانی خوبی دارد و می تواند پاس های کوتاه یا بلند ارسال کند، من فکر می کنم او قابلیت های زیادی برای نشان دادن در رئال دارد. ایسکو متفاوت است، او نیز یک بازیکن عالیست، استعداد
    ذاتی بسیار بالایی دارد و می تواند بازیکنی باشد که به تنهایی سرنوشت یک بازی را رقم می زند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نگفتم اینا یکی هستن!
    گفتم مثل اون گل و ضربه که کارلوس دیوار دفاعی حریف رو از جریان بازی خارج کرد، کریس هم همون کار رو کرد...
    با کات توپ رو از کنار دیوار دفاعی رد کرد که خب این رو زیاد نمیبینیم...
    صحبت من این بود که ضربه کاشته های زیادی رو دیدیم که بازیکن راست پا توپ رو از سمت راست (و تقریبا بالای) دیوار دفاعی وارد دروازه کنه(یا بازیکن چپ پا از سمت چپ دیوار دفاعی)
    در حالی که به ندرت دیدیم که یک بازیکن چپ پا بتونه توپ رو از همون سمت راست دیوار دفاعی عبور بده و وارد دروازه کنه ... جدای از اون مسئله مقدار کاتی که توی ضربه کارلوس هست
    جوری که به ازش به "موز" تعبیر میشه خودش خیلی منحصفر به فرده تا این حد که توی سال های اخیر از نظر فیزیکی و معادلات حرکت مورد بررسی قرار گرفته، یعنی چه از نظر تکنیک زدن
    ضربه به توپ (که کارلوس با کات بیرون پا میزنه و رونالدو تقریبا با انگشت شست) و چه از نظر مقدار کات شباهت آنچنانی با هم ندارن و هر گونه استفاده از برند کارلوس برای "توصیف" سبک
    ضربه ای که به ثمر رسید گمراه کننده هست

5. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

جوری که به ازش به "موز" تعبیر میشه خودش خیلی منحصفر به فرده تا این حد که توی سال های اخیر از نظر فیزیکی و معادلات حرکت مورد بررسی قرار گرفته، یعنی چه از نظر تکنیک زدن
    ضربه به توپ (که کارلوس با کات بیرون پا میزنه و رونالدو تقریبا با انگشت شست) و چه از نظر مقدار کات شباهت آنچنانی با هم ندارن و هر گونه استفاده از برند کارلوس برای "توصیف" سبک
    ضربه ای که به ثمر رسید گمراه کننده هست
    توی ضربه ی رونالدو ، انگشت شست کمترین نقش رو داره ، ضربه طوری زده میشه که پای راست تقریبا چرخشی 45 درجه ای به بیرون داره و محل برخورد توپ
    با پا قسمت داخلی پا هستش و
    تفاوتی که با کاشته های دیگه مثل بکام داره اینه که توپ فقط به پا برخورد میکنه ولی در شیوه ی بکام ، توپ با پا سایش پیدا میکنه
    که به همین دلیل توپ (بکام) اصطلاحا چرخشی به خودش میگیره و طبق انتظار ، معمولا از سمت راست دیوار دفاعی توپ عبور میکنه و در ادامه سمت چپ اون فرود میاد .

این نوع ضربه اگر در شرایط خوبی زده بشه شانس گل شدنش خیلی بالاس ،
    نوع ضربه و مسیر توپی که مورد انتظار دروازه بان ها هستش به نوعی هست که اونا گمان میکنند توپ در حال گذر از دروازه و اوت شدن هستش ولی
    توپ هرچه به دروازه نزدیکتر میشه تمایلش به نزدیک شدن به دروازه بیشتر میشه تا جایی که
    اختلاف بین مسیر توپ مورد انتظار دروازه بان و مسیر اصلی توپ 3 متر بوده!
    بارهار دیده شده گلر هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده دلیلش همین اختلاف هستش .
    شیوه ضربه زدن طوریه که با تمرین زیاد میشه به اون رسید ||| منبع : ترجمه ی شنیداری از Cristiano Ronaldo Tested to the Limit

7. 14 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

claim Gareth Bale has told Spurs he wants to leave & agreed to join Real Madrid

Spurs bid €26m (+ €4m incentives) for Roberto Soldado, Valencia expected to confirm deal
    تاتنهام به دنبال روبرتو سولدادو هستش همچنین یه بازیکن جوون بلژیکی رو هم خریدن هم پست گرث بیل و سبک بازیش هم خیلی شبیه اونه ...
    همچنین صحبت هایی هستش که خود بیل اعلام کرده میخواد اسپورز رو ترک کنه و به مادرید بپیونده ...

9. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

11. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دیگو لوپز

Match
    Olympique de Lyon - Real Madrid
    Wednesday 24/07/2013
    21:00
    استادیوم Gerland (فرانسه)
    آنجلوتی هم کارو با لوپز شروع کرده
    به نظرتون این یعنی تکرار قضیه ساله قبل یا چون بازیای پیش فصله کاسیاس دروازبان نبوده؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آنجلوتی هم کارو با لوپز شروع کرده
    به نظرتون این یعنی تکرار قضیه ساله قبل یا چون بازیای پیش فصله کاسیاس دروازبان نبوده؟
    بازیکنانی که تو جام کنفدراسیونها بودن فکر میکنم هنوز تمریناتشون با تیم رو شروع نکردن و در تعطیلات هستن ..

14. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازیکنانی که تو جام کنفدراسیونها بودن فکر میکنم هنوز تمریناتشون با تیم رو شروع نکردن و در تعطیلات هستن ..
    پس تو بازی دیروز راموس ، مارسلو و ... بازیکنانی که تو جام کنفدراسیون ها بودن ، نبودن دیگه؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس تو بازی دیروز راموس ، مارسلو و ... بازیکنانی که تو جام کنفدراسیون ها بودن ، نبودن دیگه؟
    Lopez, Carvajal, Nacho, Pepe, Coentrao, Modric, Khedira, Ronaldo, Isco, Ozil, Benzema

تعویض:

Di Maria, Casemiro, Higuain

بقیه هم اصلا با تیم نرفتن. حالا کاسیاس و راموس زودتر از تعطیلات برگشتن، اما کلاً آماده برای بازی نبودن. مارسلو هم نمیدونم از تعطیلات برگشته یا نه.

17. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •