دوستان تو بازی دیروز دروازبان رئال کی بود؟
+
رئال با لیون بازی داره؟
کی؟
دوستان تو بازی دیروز دروازبان رئال کی بود؟
+
رئال با لیون بازی داره؟
کی؟
دیگو لوپزدوستان تو بازی دیروز دروازبان رئال کی بود؟
Match
Olympique de Lyon - Real Madrid
Wednesday 24/07/2013
21:00
استادیوم Gerland (فرانسه)
آریگو ساکی که در حال حاضر مقام مسئول تیم های جوانان ایتالیا به شمار میره، بعد از زیر نظر گرفتن رقابت های زیر 21 سال اروپا از افرادی هست که تحت تاثیر دو استعداد ویژه این مسابقات
یعنی ایارامندی و ایسکو قرار گرفته، در همین راستا اخیرا پرسش و پاسخی با ساکی انجام شده که قسمت های مرتبط با ایارامندی و ایسکو به این صورته:
سوال : شما در جریان رقابت های زیر 21 سال اروپا، اسپانیا را از نزدیک زیر نظر قرار دادید، آیا (قبل از جذب این دو بازیکن توسط رئال) در جریان عملکرد ایسکو و ایارامندی بودید؟
ساکی : البته که بودم، من مسئول قوتبال جوانان ایتالیا هستم، عملکرد ایارامندی مرا شگفت زده کرد، او یک بازیکن فوق العاده است، او می تواند دفاع کند، به خوبی رو به جلو حرکت می کند
بازی خوانی خوبی دارد و می تواند پاس های کوتاه یا بلند ارسال کند، من فکر می کنم او قابلیت های زیادی برای نشان دادن در رئال دارد. ایسکو متفاوت است، او نیز یک بازیکن عالیست، استعداد
ذاتی بسیار بالایی دارد و می تواند بازیکنی باشد که به تنهایی سرنوشت یک بازی را رقم می زند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت من این بود که ضربه کاشته های زیادی رو دیدیم که بازیکن راست پا توپ رو از سمت راست (و تقریبا بالای) دیوار دفاعی وارد دروازه کنه(یا بازیکن چپ پا از سمت چپ دیوار دفاعی)
در حالی که به ندرت دیدیم که یک بازیکن چپ پا بتونه توپ رو از همون سمت راست دیوار دفاعی عبور بده و وارد دروازه کنه ... جدای از اون مسئله مقدار کاتی که توی ضربه کارلوس هست
جوری که به ازش به "موز" تعبیر میشه خودش خیلی منحصفر به فرده تا این حد که توی سال های اخیر از نظر فیزیکی و معادلات حرکت مورد بررسی قرار گرفته، یعنی چه از نظر تکنیک زدن
ضربه به توپ (که کارلوس با کات بیرون پا میزنه و رونالدو تقریبا با انگشت شست) و چه از نظر مقدار کات شباهت آنچنانی با هم ندارن و هر گونه استفاده از برند کارلوس برای "توصیف" سبک
ضربه ای که به ثمر رسید گمراه کننده هست![]()
توی ضربه ی رونالدو ، انگشت شست کمترین نقش رو داره ، ضربه طوری زده میشه که پای راست تقریبا چرخشی 45 درجه ای به بیرون داره و محل برخورد توپ
با پا قسمت داخلی پا هستش و
تفاوتی که با کاشته های دیگه مثل بکام داره اینه که توپ فقط به پا برخورد میکنه ولی در شیوه ی بکام ، توپ با پا سایش پیدا میکنه
که به همین دلیل توپ (بکام) اصطلاحا چرخشی به خودش میگیره و طبق انتظار ، معمولا از سمت راست دیوار دفاعی توپ عبور میکنه و در ادامه سمت چپ اون فرود میاد .این نوع ضربه اگر در شرایط خوبی زده بشه شانس گل شدنش خیلی بالاس ،
نوع ضربه و مسیر توپی که مورد انتظار دروازه بان ها هستش به نوعی هست که اونا گمان میکنند توپ در حال گذر از دروازه و اوت شدن هستش ولی
توپ هرچه به دروازه نزدیکتر میشه تمایلش به نزدیک شدن به دروازه بیشتر میشه تا جایی که
اختلاف بین مسیر توپ مورد انتظار دروازه بان و مسیر اصلی توپ 3 متر بوده!
بارهار دیده شده گلر هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده دلیلش همین اختلاف هستش .
شیوه ضربه زدن طوریه که با تمرین زیاد میشه به اون رسید ||| منبع : ترجمه ی شنیداری از Cristiano Ronaldo Tested to the Limit
claim Gareth Bale has told Spurs he wants to leave & agreed to join Real Madrid
Spurs bid €26m (+ €4m incentives) for Roberto Soldado, Valencia expected to confirm deal
تاتنهام به دنبال روبرتو سولدادو هستش همچنین یه بازیکن جوون بلژیکی رو هم خریدن هم پست گرث بیل و سبک بازیش هم خیلی شبیه اونه ...
همچنین صحبت هایی هستش که خود بیل اعلام کرده میخواد اسپورز رو ترک کنه و به مادرید بپیونده ...
کلیپ ۵ دقیقه ای از ضدحملات رئال مادرید
.
.
آنجلوتی هم کارو با لوپز شروع کرده
به نظرتون این یعنی تکرار قضیه ساله قبل یا چون بازیای پیش فصله کاسیاس دروازبان نبوده؟
بازیکنانی که تو جام کنفدراسیونها بودن فکر میکنم هنوز تمریناتشون با تیم رو شروع نکردن و در تعطیلات هستن ..
پس تو بازی دیروز راموس ، مارسلو و ... بازیکنانی که تو جام کنفدراسیون ها بودن ، نبودن دیگه؟
Lopez, Carvajal, Nacho, Pepe, Coentrao, Modric, Khedira, Ronaldo, Isco, Ozil, Benzema
تعویض:
Di Maria, Casemiro, Higuain
بقیه هم اصلا با تیم نرفتن. حالا کاسیاس و راموس زودتر از تعطیلات برگشتن، اما کلاً آماده برای بازی نبودن. مارسلو هم نمیدونم از تعطیلات برگشته یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)