تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 70 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

چیزی که خیلی جالبه اینه که امکان داره با تیم گالاتسرای بازی کنیم که ابوئه بازیکن سابق آرسنال تو این تیم بازی میکنه
    موردی که می تونه جذاب تر باشه رویارویی هیگواین با آرسنال هست که مطمئنا بعد از اون ماجرای انتقال انگیزه های زیادی برای نشون دادن قابلیت هاش(گلزنی) به آرسنال داره.

2. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال 2 - 2 ناپولی

مصاحبه ی ونگر بعد از تساوی برابر ناپولی

در مورد بازی...

به طور کلی بازی خوبی بود.سرعت خوبی داشت و در برابر تیم خوبی بازی کردیم.ناپولی تیم خوبی است.آنها سال گذشته لیگ ایتالیا را در رده ی دوم به اتمام رساندند.آنها در ضد حملات بسیار خوب هستند.من احساس میکنم به طور کلی در طول نود دقیقه در حملات بسیار خوب بودیم.در برخی زمانها از نظر دفاعی هماهنگ بودیم.این بازی یک آزمون روانی خوب برایمان بود زیرا ما 2-0 عقب بودیم در برابر یک تیم خوب و دوباره با دو گل به بازی برگشتیم.این برای ما بسیار جالب بود.

در مورد صحبت کردن علنی در مورد نقل و انتقالات...

من این نوع تفکر را درک نمیکنم و نمیخواهم علنی در مورد مذاکرات صحبت کنم زیرا این هدف من در کنفرانس مطبوعاتی نیست.من تنها میتوانم آن چیزی که دیروز گفتم را تکرار کنم،تا پایان نقل و انتقالات،یک ماه پیش روی ماست ،ما میخواهیم برای تقویت ترکیبمان به سختی کار کنیم بدون نام بردن از هیچ نام خاصی چون باور ندارم این کار مذاکرات را آسانتر میکند.بعد از آن شما میتوانید همه نوع تفکری در مورد قیمت بازیکنان داشته باشید.

در مورد مذاکرات در تقل و انتقالات...

زمانی که شما هر بازیکنی را میخواهید بخرید نیاز دارید که موافقت باشگاه را بگیرید با بازیکن به توافق برسید و بر سر یک قیمت توافق کنید.بنابراین شما نیاز به سه توافق نامه دارید.این مثل آن است که شما به خانه ی همسایه ی خود بروید و بگویید:من میخواهم خانه ی شما را بخرم،بنابراین شما فردا صبح خانه را ترک کنید،او لزوما درمورد این موضوع خوشحال نخواهد بود.

ما باید بر روی بازیکنانی که داریم تمرکز کنیم.ما بیش از حد داستانها را کش دار نمیکنیم.من میتوانم درک کنم برای آنهایی که عاشق فوتبال هستند این داستانها جالب است اما این مهمترین چیز در بازی نیست.

ما میخواهیم در هر انتقال با قوانینی که همیشه دنبال کرده ایم،با شیوه ای منصفانه و محترمانه،رفتار کنیم.این باشگاه ماست.باشگاههای دیگر کار متفاوتی انجام میدهند و این مشکل آنها است.اما ما کاملا به ارزشهایی که فکر میکنم در اینجا مهم است وفاداریم .

در مورد بردن جامها...

من مطمئن هستم.چرا باید اینجا بنشینم و به شما بگویم ما نمیتوانیم جامی با بازیکنانی که داریم ببریم؟

در مورد عملکرد تیمتان...

من فکر میکنم دفاع ما در نیمه دوم بازی بسیار خوبی انجام داد.از نظر دفاعی در نیمه ی اول بیش از حد فاصله بین بازیکنانمان وجود داشت.ما فاصله ی زیاد بین آنها را مشخص کردیم و در نیمه ی دوم آن را کمی کوتاهتر کردیم.فاصله ی بین خطوطمان کوتاهتر شد و ما بازی بهتری انجام دادیم،و به طور کلی بسیار خوب از پس این کار بر آمدیم.

در مورد گونزالو هیگواین...

چه کاری میتوانید انجام دهید اگر هر بازیکنی که من نخریدم گلی به ثمر برساند و آیا این یک فاجعه میشود؟ آنها فوتبال خود را متوقف نکردند و به جایی دیگر برای بازی کردن رفتند.هیگواین بازیکن خوبی است.اگر او امروز گلزنی میکرد،او امروز گلزنی کرده بود و این چیزی را در ذهن من تغییر نمیدهد.

درمورد بازیکنانی که احتمالاً باشگاه را ترک خواهند کرد...
    درمورد ژروینیو در حال حاضر ما نزدیک به توافق با باشگاهی که او باید به آن برود هستیم، درمورد بنتنر در حال مذاکره با هیچ باشگاهی نیستیم، در حال حاضر او کاملاً در اینجاست. شاماک ممکن است به تیم دیگری برود، طی 48 ساعت آینده این موضوع مشخص خواهد شد. انتقال آن ها دائمی است.

درمورد ناپولی...
    معتقدم آن ها تیمی بسیار خوبی هستند، خیلی خوب سازمان دهی شده اند. من عملکردی که آن ها در خط میانی داشتند را دوست دارم، می توانید ببینید که این تیم برای چند سال است که با هم بازی می کند. همسیک به خصوص در نیمه اول برجسته بود، در آن بخش مشکلات زیادی را برای ما به وجود آوردند. در مجموع آن ها تیم یک دست، متحد و بسیار سازمان یافته ای هستند که این خیلی خوب است.

درمورد تمدید قرارداد باکاری سانیا...
    سعی خواهیم کرد که قرارداد باکاری سانیا را تمدید کنیم اما نزدیک به یک توافق نیستیم.

درمورد ارائه پیشنهاد برای لوئیس سوارز...
    هیچگاه نگفتم که به لیورپول پیشنهاد داده ایم اما اکنون می توانم به شما بگویم که یک پیشنهاد داده ایم بنابراین حداقل این اطلاعاتی است که دارم به شما می دهم، سایر اطلاعات را مایلم نزد خودمان نگه دارم. اگر در آن موقعیت پیشرفتی حاصل شود به شما اطلاع خواهیم داد، در حال حاضر این موقعیتی است که در آن قرار داریم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

جزوینیو رفت رم.
    تو آرسنال نتونست خودشو نشون بده امیدوارم تو رم بدرخشه.

اولین باره میبینم که ونگر اینقدر صریح در مورد خرید یه بازیکن صحبت میکنه.
    در مورد سوارز گفته میشه که خودش میخواد بیاد ولی لیورپول نمیزاره و گفته میشه که اون بند کذایی هم تو قرارداد هست ولی لیور داره بازیکن رو میپیچونه.

نمیدونم چرا همش حس میکنم آرسنال داره زیر زیرکی در مورد فلایینی یه کارایی میکنه.

6. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

و باز هم کابوس آرسنال یا بهتره بگم قاتل آرسنال، دروگبا
    اومد تو بازی 2 گل زد و بردن، همین

تا الان 15 تا گل به آرسنال زده.
    از لیگ برترم که رفته دست از سرمون بر نمیداره

ویرایش: ونگر تایید کرد که جروینیو و شماک به صورت دائمی رفتن.
    Last edited by VBYOFSKI; 04-08-2013 at 21:35.

8. 6 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و باز هم آرسنال و کابوس همیشگی یعنی دیدیه دروگبا

هر چند که دروگبا قاتل آرسنال بوده و 15 تا گل به ما زده اما بازم دوستش دارم چون تا وقتی یه همچین مهاجم قلدری جلوی مدافع ها نباشه اینا حساب کار دستشون نمیاد!

اینطور که معلومه آرسنال خوب بازی کرده و همین هم میتونه ما رو خوشحال کنه چون به هر حال بازی دوستانه است و نتیجه اهمیتی نداره!

محتوای مخفی: مصاحبه ونگر بعد از بازی 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدرا مقابل گالاتاسرای.
    در مورد عمکرد تیم...
    عملکرد متناقضی داشتیم. در نیمه اول عملکرد خوبی ارائه کردیم. تحت کنترل بودیم، آنها زیاد خطرناک به نظر نمی رسیدند و از نظر فیزیکی قادر نبودیم آن سرعت و ریتم را حفظ کنیم. در نیمه دوم افت کردیم. از وقتی اینگونه دو نیمه متفاوت دیده ام مدت ها می گذرد. همچنین باور دارم قادر به حفظ توپ نبودیم و از این بابت مجازات شدیم. اما عملکرد خوبی برایمان بود.
    در مورد یایا سانوگو...
    بله، از او راضی بودم. با توجه به اینکه او از تعطیلات بازگشته و تنها 3 یا 4 روز برای تمرینات فرصت داشت، آنچه انجام داد دلگرم کننده بود.
    در مورد دیدیه دروگبا...
    وقتی به زمین امد خوب کار کرد. او هنوز منابع لازم برای بازی در این سطح را در اختیار دارد و دیروز هم می توانستید این موضوع را ببینید. او آن توان فیزیکی، بازی هوشمندانه و قدرت تمام کنندگی را حفظ کرد. اما باید بگوید ما در پایان خسته بودیم، خصوصا مرته ساکر که در دو دیدار کامل حضور داشت و از تور اسایی برگشته بود. دروگبا از این مزیت استفاده کرد. صادقانه بگویم پنالتی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ساده لوحانه بود! آن حرکت کلاس دروگبا بود.
    در مورد قرعه کشی لیگ قهرمانان در روز جمعه...
    تنها می خواهیم آماده باشیم. اکنون تنها 90 دقیقه پیش از شروع فصل فرصت داریم و مهم است که توان از دست رفته در این دو روز را جبران کنیم و برای دیدار بعدی مقابل منچستر سیتی به خوبی خود را آماده کنیم. آنوقت مهم است که لیگ را قدرتمند شروع کنیم زیرا بر روی عملکرد ما در لیگ قهرمانان تاثیر میگذارد.
    در مورد چشم انداز یک قرعه سخت...
    سخت است، یک موقعیت استرس زا است اما به سختی برای حضور در این موضعیت جنگیده ایم و اکنون زمان آن است تا از مزیت این حقیقت استفاده کنیم که در جایگاه چهارم کار را تمام کردیم و فرصتی برای صعود به دور گروهی داریم. البته این همواره دوره مشکلی است اما تجربه لازم را داریم و قبلا نیز این کار را انجام داده ایم.
    در مورد جذب بازیکنان قبل از رقابت های اروپا...
    ابتدا بگذارید بر روی انچه در اینجا داریم حساب بازی کنیم و اگر بتوانیم چیزی به تیم اضافه کنیم این کار را خواهیم کرد. بسیار سخت است که پیش بینی کنید همه مسائل پیش از دور مقدمانی لیگ قهرمانان انجام می شود. فکر می کنم با بازیکنانی که در این لحظه در اختیار داریم به انداز کافی کیفیت داریم تا به آن برسیم و اگر بتوانیم بازیکنان بیشتری را قبل از آن به خدمت بگیریم شرایط ما حتی بهتر خواهد شد.
    در مورد سسک فابرگاس...
    آن صحبت هایی که گزارش بدهد فابرگاس قصد خروج از بارسلونا را دارد نشنیده ام. چیزی نخوانده ام بنابراین همواره در قبال آنچه یک مربی قرار است بگوید محتاط هستم. نمی دانم. آنچه می دانم این است که فابرگاس دست کم یک سال دیگر در بارسلونا میماند، این اطلاعاتی است که من دارم. نمی دانم اگر این اوضاع تغییر کرده باشد، اما در هر صورت به من چنین چیزی گفته شده.
    در مورد رویکرد آرسنال در قبال سوارز...
    سعی می کنیم به درستی عمل کنیم. همواره سعی در انجام این کار داریم. اما نقل و انتقالات همواره توافقی میان 3 طرف است. ما همواره این کار را انجام داده ایم.
    در مورد جروینیو و شماک...
    جروینیو در مسیر خوبی برای انتقال به رم قرار دارد و شماک نیز در مسیر خوبی برای انتقال به کریستال پالاس است.
    در مورد ریو میایچی...
    او مصدوم است. ترکی روی دنده های خود دارد که در اولین دیدار ژاپن با آن روبرو شد. او این موضوع را از ما مخفی کرد زیرا شدیدا می خواست در ژاپن بازی کند. در این لحظه او برای دو هفته مصدوم است.

10. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براندون راجرز سرمربی لیورپول گفته سوارز هم قیمت گرت بیل هست و هر قیمتی که رئال برای بیل بده آرسنال هم باید همون مقدار رو بده تا بتونه سوارز رو بگیره!

این اولین باری نیست که سرمربی لیورپول در مورد انتقال سوارز صحبت میکنه و قبلا هم چندتا مصاحبه کرده بود و تو یکی از اونا گفته بود که رفتن سوارز به آرسنال اشتباهه و از این حرف ها.....

دیگه نمیدونم در مقابل این حرف ها چی میشه گفت....

12. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

چه مصاحبه خفنی کرده سوارز.
    حال لیورپولی ها رو درک میکنم، دقیقا مثل پارسال خودمون شدن الان.

با این مصاحبه یه جورایی میشه سوارز رو قطعی دونست، البته هیچ چیز معلوم نیست.

لینک مصاحبه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-----------------------

این رو هم HaMeD تو GT گذاشته بود:

سوال : جف آبا واقعاً فکر میکنی که ما شانسی برای جذب گوندوگان داشته باشیم ؟

جف : صادقانه بگم فکر میکنم هدف بزرگتری (در پست هافبک) وجود داره ...

14. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این برنارد برزیلی رو مگه آرسنال نمی خواست؟
    امروز با قراردادی حدود 22 میلیون پوندی به شاختار دونتسک پیوست!

کلا آرسنال داره بازیکنای خیلی خوبی رو از دست میده و می تونست حداقل هیگوئن و برنارد رو بگیره
    خروجی های آرسنال رو که نگاه می کنیم نسبت به ورودی های بازیکنای سرشناس تری دیده میشن
    اگه آرسنال یه فکری برای نقل و انتقالات نکنه ممکنه این فصل به مشکل بخوره چون تیم های دیگه لیگ برتر حتی تیمای نه چندان بزرگ هم خرید های خوبی داشتن
    به نظرم دنبال بازیکنی مثل سوارز رفتن که قیمتشو 5 برابر کردن یعنی 100 میلیون اشتباهه و بهتره کلا بی خیال اون بشن!
    Last edited by vahidgame; 08-08-2013 at 20:14.

16. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

این برنارد برزیلی رو مگه آرسنال نمی خواست؟
    امروز با قراردادی حدود 22 میلیون پوندی به شاختار دونتسک پیوست!

کلا آرسنال داره بازیکنای خیلی خوبی رو از دست میده و می تونست حداقل هیگوئن و برنارد رو بگیره
    خروجی های آرسنال رو که نگاه می کنیم نسبت به ورودی های بازیکنای سرشناس تری دیده میشن
    اگه آرسنال یه فکری برای نقل و انتقالات نکنه ممکنه این فصل به مشکل بخوره چون تیم های دیگه لیگ برتر حتی تیمای نه چندان بزرگ هم خرید های خوبی داشتن
    به نظرم دنبال بازیکنی مثل سوارز رفتن که قیمتشو 5 برابر کردن یعنی 100 میلیون اشتباهه و بهتره کلا بی خیال اون بشن!
    مثل اینکه هیچ علاقه جدی ای برای برنارد از طرف آرسنال در کار نبوده و فقط یه پرس و جو کوچیک بوده.
    مشکلی که در مورد هیگواین بود اینه که سبک بازیش زیادی شبیه جیروده (منظورم سطح بازیشون نیست). پارسال وقتی شایعات دمبابا پیچیده بود ونگر گفته که برای ما یا جیرود یا با. که دقیقا این حرف در مورد هیگواین هم صدق میکنه.

اینطور که معلومه آرسنال بیشتر تمرکزشو گذاشته برای سوارز که خوب با این مصاحبه های جدید سوارز مثل اینکه داره اوضاع خوب پیش میره.
    خروجی ها که زیاد بودن امسال ولی اکثرا نخاله های تیم رفتن. البته اگه آرشاوین رو فاکتور بگیریم که هیچ وقت نتونست به اوج خودش برگرده.

البته گفته میشه که آرسنال دنبال یه هافبک دفاعی که تو لیگ آلمان بازی میکنه هست.
    بازیکن جدید هم فقط یه سانوگو بوده که یه جورایی برای آیندست.

در کل آرسنال فعلا رو سوارز تمرکز داره. اون 100 میلیون هم که راجرز گفته رو میشه فقط یه حرف دونست مخصوصا با این مصاحبه های جدید سوارز.
    به شخصه فکر میکنم که سوارز خیلی به درد آرسنال میخوره، یه مهاجم تیز و سرعتی و خوش تکنیک که کمبودش فصل پیش کاملا احساس شد.

اصلی ترین مشکل آرسنال در حال حاضر اول یه هافبک دفاعیه و بعدش یه مهاجم.

18. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

هه، فکر کنم دیگه باید بی خیال سوارز شد با این حرف های مدیر لیورپول که گفته قسم می خورم که به آرسنال نمی فروشیم.
    کلا همه چی برعکس اون چیزی که انتظار داشتم شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •