سلام من هم آیدیم رو بلدم هم پسوردمو وقتی آیدی و پسوردمو وارد میکنم سوال امنیتی رو میپرسه که اون رو یادم نیست هر راهی که شده امتحان کردم چندین بار پسوردمو عوض کردم ولی این مشکل درست نشده اگه شما راهی بلدین لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون
سلام من هم آیدیم رو بلدم هم پسوردمو وقتی آیدی و پسوردمو وارد میکنم سوال امنیتی رو میپرسه که اون رو یادم نیست هر راهی که شده امتحان کردم چندین بار پسوردمو عوض کردم ولی این مشکل درست نشده اگه شما راهی بلدین لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون
اگر آی پی عوض بشه یاهو بهتون شک میکنه و ازتون سوال امنیتی رو میپرسه . اگر ایمیل جایگزین alternate دارین میتونین از مسیر پاسوورد فراموش شده جلو برین .
داداش من این کارا رو میکنم ولی علامت نامه نمیاد میشه عکس بگیری ؟؟؟؟؟ ترو خدا کمک کنین
داداش ترو خدا کمک کن منو من مراحل رو میرم ولی علامت نامه نمیاد
دوستان من یک ایدی یاهو دارم که رمز عبورش رو فراموش کردم از طریق سایت یاهو یک بخش داره که شماره تلفن بدی تا رمز ریست رو برای شما بفرسته آیا این روش جواب میده تا بتونم برگردونم ایمیل ام رو؟(موقع ساخت ایمیل شماره تلفنی ندادم.)
اگر اون موقع شماره تلفنی ثبت نکردین پس الان نمیتونین پاسخی بگیرین .
مگر این که از طریق سوال های امنیتی بتونین پسورد رو ریکاوری کنین . از همه مهمتر این که اگه برای مدت طولانی از اکانتتون استفاده نکرده باشین به احتمال زیاد اون اکانت منقضی Expire شده .
وارد بخش پاسخ به سوالات هم میشم اما باز یک شماره تلفن میخواد بهش بدم!
سلام کمیل جان . من همین مشکلو با آیدیم دارم اگه میشه بیای یاهو ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اینجا نمیتونم خصوصی بدم
من خیلی راه ها رو امتحان کردم...
و تنها راهی که جواب داد مکاتبه با خود یاهو بوده،
منم این مشکل رو دارم میشه راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)