امیر خان نگفتیا اون هلی کوپتررو هامی دونی چند وقته خمارم
از وقتی این هواپیماها رو دارم دیگه از اون قدیمیا استفاده نمی کنم چون هم اینا سرعترن هم دو تا موشک می اندازن !
امیر خان نگفتیا اون هلی کوپتررو هامی دونی چند وقته خمارم
از وقتی این هواپیماها رو دارم دیگه از اون قدیمیا استفاده نمی کنم چون هم اینا سرعترن هم دو تا موشک می اندازن !
و اما بهترین ماشین و ضد هوایی که می تونه 4 تا هواپیما رو در یک دوره حمله بندازه
البته محدودیت ساخت داره 5 تا بیشتر نمیشه ازش ساخت ولی اگر اونا رو سه مداله کردید دیگه بدونید که حریف ندارید ...
![]()
سلام بچه ها
باید بگم این بهترین بازی ازنوع خودش تو چند سال گذشته بوده!
""آخر استراتژی باز""
امین جان شما هم اگه ترفندی کاری بلدی به ما یاد بده یا از این بازی عکس بذار ...
دوستان این بازی با زندگی وداع گفته !
بابا شماها چرا انقدر از بازیهای قدیمی بازی میکنید ؟
شرکت سونی میاد Ps3 میزنه ، شماها میرید بازی 2000 بازی میکنید ؟!!!!
راستی من هنوز منظور شماها رو از این عکس ها نمیفهمم !
سلام اقایون.چجوری میتونم از بازی عكس بگیرم.برنامه ی خاصی میخوا?
اقا چطوری اینکارو کردی ؟ به ما هم بگو
یه ترفند قدیمه
هر چند تا عشقته نیروگاه اتمی روسیه بساز و با بمب اتم بزن وسطشون حالشو ببر ...
داداش معما گفتی !؟ منم میدونم یه ترفنده گفتم چطوری بمب های اتمی رو زیاد کنم به ما هم یاد بده !
سلام دوستان دوباره این تاپیک رو بالا میارم با یک پست استثنایی! خیلی ها هستند که نمیتونن رد آلرت2 رو آنلاین بازی کنند چون پچ قدیمی دارند و چون اکثر کسانی که تا حالا باهاشون صحبت کردم بازی رد آلرت2 شون ورژن 1.000 یا 1.001 یا 1.003 بوده که آخرین ورژن یعنی 1.006 رو نداشتند که من الان رد الرتی که براتون میذارم هم کم حجمه و به صورت کرک اتوماتیک دارای آخرین پچ هم هست یعنی 1.006 که دیگه مشکل آنلاین بازی کردن با دیگران رو برطرف کرده، چون بیشتر کسانی که رد آلرت2 آنلاین بازی می کنن از آخرین ورژن یعنی 1.006 استفاده می کنن و برای آنلاین بازی کردن باید ورژن بازی ها یکی باشه ، مثلاً شما اگر ورژن 1.001 رو داشته باشی نمیتونی با کسی که ورژن 1.006 داره آنلاین بازی کنی بخاطر همین من امروز این رد آلرت استثنایی رو اینجا میذارم که هم کم حجمه و هم محتوی آخرین پچ یعنی 1.006 به صورت اتوماتیک هست و اصلاً بعد از نصب مشاهده خواهید کرد که ورژن بازی شما 1.006 هست! پس اگر دانلود نکنید از دستتون رفته
Download Automatic installation version 1.006 Red Alert 2
کد را در مرورگر خود پِیست کنید و اینتر بزنید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)