سلام
من موزیک های با حال برای ورزش میخواستم
ممنون
سلام
من موزیک های با حال برای ورزش میخواستم
ممنون
موزیک های ورزشی در این لینک
| forum.p30world.com/showthread.php?t=366465 |
موزیک ( NEW Mann_Feat._T-pain_-_Get_It_Girl ) به پست اول اضافه شد
خیلی باحاله حتمآ دانلودش کنید سبکش هم یه چیزی تو مایه های rap و R&b هست![]()
تاپیک خیلی خوبی هست چرا دیگه اپدیت نمیشه؟؟؟
سلام
همینطوری 2 - 3 روز پیش احوال این تاپیک رو از حسین عزیز گرفتم
بعد اومدم دیدم خوابیده
خیلی حیفه واقعا
حالا با یه آهنگ بیاریم بالا فعلا:
Akcent feat Ruxandra Bar - Feelings On Fire ( radio edit ) :
فکر میکنم این لینک مستقیمش باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مستقیمه ممنون میشم یکی از دوستان بهم اطلاع بده که بقیه آهنگ ها رو هم بتونیم مستقیم کنیم :X
این آهنگ یه خورده قدیمیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این ورژنش با ورژنش اولیش فرق میکنه و خیلی قشنگ تر شده
برای هرکی گذاشتم تا الان خیلی خوشش اومده :
Linkin Park Numb Encore Ft Jay Z :
به امید اینکه این تاپیک دوباره با حمایت دوستان راه بیفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ATB - Dont Stop
قسمتی از آهنگ
http://www.4shared.com/audio/xsz5kGx0/Record__ATB_-_Dont_Stop_smmn.html
لینک دانلود
http://www.4shared.com/audio/aA0pivqq/ATB_-_Dont_Stop.html
با تشکر مهران...
درود
دوست من حقیقت من کم میرسم بیام همه باید همکاری داشته باشن اما بازم چشمـ
درود یار دبستانی قدیمـ
فدات امیری دست گلت درد نکنهـ
فقط اون لینکهای hipfile پاک شدن به همین خاطر هم هست که من روی 4shared میگم آپ کنن حداقل دوامش بیشتره
چشم به امید فعالیت دوباره
درود
ممنون مهران جان بسیار زیبا
-------------------------------
لینکها به پست اول اضافه شدند![]()
من و داداشم تو ماشین بیشتر آهنگ های راک و متال گوش میدیم. ولی خب چون آهنگ های راک و متال عامه پسند نیستن و همه افراد نمیتونن باهاش ارتباط برقرار کنن اصلا معرفی نمیکنم.
اگه وقت داشتم حتما هر چند روز یه بار میام اینجا و آهنگ های خوب الکترونیک رو معرفی میکنم تا این تاپیک مجددا فعال بشه.
من همه پست های این تاپیک رو نخوندم و نمیدونم این آهنگ ها تکراری هستن یا نه اگه تکراری بودن منو ببخشید.
برای شروع فکر نمیکنم هیچ فردی بهتر از تیستو باشه.
دیجی تیستوی هلندی برای من بهترین دیجی محسوب میشه و با وجود اینکه تو این چند ساله یه مقدار افت داشته اما بازم قبولش دارم چون با آهنگ هاش خیلی خاطره دارم.
میخوام لینک چند تا از آهنگ های خوب تیستو رو بذارم.
اولی آهنگ زیبای adagio for strings هست که یه آهنگ کاملا پر انرژی هست.
دومین آهنگ،آهنگ زیبای Forbidde paradise هست به معنای بهشت فراموش شده که ریتم جالبی داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سومین آهنگ اسمش young Lion هست به معنای شیرهای جوان که یه آهنگ ناب تیستویی هست و به نظر من یکی از زیباترین کارهای تیستو به حساب میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهنگ sparkles که خیلی خیلی قشنگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی به شرط چاقوئه آهنگ فوق العاده elements of life از آلبوم elements of life که به نوعی آهنگ اصلی اون آلبوم هم محسوب میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه آهنگ از آخرین آلبومش که اسمش September sun و بهترین آهنگ این آلبومش هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساشا لاپسن با نام هنری Dj Sash اسم یه دیجی آلمانی هست که مطمئنا هر کدوم از ما حداقل برای یکبار یکی از آهنگ هاشو شنیدیم.(از طریق تلویزیون،رادیو و غیره)
این دیجی آلمانی از سال 95 کار خودش رو شروع کرد و تو سال های اولیه فعالیت خودش جزء بهترین دیجی های دنیا محسوب میشد و تونست با آلبوم زیبا و به یادماندنی Trilenium اسم خودش رو به عنوان یکی از برترین دیجی های دنیا ثبت کنه.
معروف ترین آهنگ این آلبوم آهنگ زیبای Adelante هست که شک ندارم بچه ها حداقل سه چهار بار این آهنگ رو شنیدن چون بارها رو بارها تو شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای ازش استفاده شده و انصافا آهنگ خیلی قشنگیه.
من لینک چند تا از کارهای این دیجی که خودم بیشتر ازبقیه دوستشون دارم رو میذارم امیدوارم خوشتون بیاد البته امکان داره این آهنگ ها برای خیلی از بچه ها تکراری باشه اما مطئنا پخش کردن این آهنگ ها تو ماشین شما یه حس و حال دیگه ای داره.
اولین آهنگ همون آهنگ Adelante هست.
با حجم 9 مگابایت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومین آهنگ از همین آلبوم Trilenium هست با نام Rock The Block که وکال تو استفاده شده تو این آهنگ بسیار زیباست و من که واقعا عاشق این آهنگم.
سومین آهنگ با نام Stay نام داره که یکی از کارهای خوبش هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهارمین آهنگ آهنگیه که تو این چند سال خیلی محبوب بوده و Ecuador نام داره که البته من رمیکس این آهنگ رو بیشتر از ورژن اصلیش دوست دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پنجمین آهنگ هم رمیکس آهنگ Ecuador هست که رمیکسش قشنگ تر از ورژن اصلیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا آهنگ هایی هستن که من بیشتر ازبقیه دوستشون دارم متاسفانه این دیجی نسبت به سالهای اولیه خودش یه مقدار افت کرده و کارهای جدیدش به قشنگی سابق نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
اینم لینک آهنگ های ترکیه ای واسه ماشنی و جاده واقعا معرکه هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)