دوستان من این مثالو برای کسایی زدم که بدبین و نا امید هستن
به هر حال من هنوز هم امید دارم . با نا امیدی و بد بینی به هیچ کجا نمیرسیم . نه کشور نه خودمون
بنده تا دیروز شبها بین 2 تا 3 گیگ دانلود میکردم دیشب 5 گیگ
دوستان من این مثالو برای کسایی زدم که بدبین و نا امید هستن
به هر حال من هنوز هم امید دارم . با نا امیدی و بد بینی به هیچ کجا نمیرسیم . نه کشور نه خودمون
بنده تا دیروز شبها بین 2 تا 3 گیگ دانلود میکردم دیشب 5 گیگ
دوست عزیزم
برای شما یه نفر خوب شده. اما الان من همین صفحه فروم رو 12 بار رفرش کردم تا باز شد.
دانلود که تعطیله. بازی هم نمیشه کرد. سرعت آپلود که افتضاح شده.
الان به چی خوش بین باشیم ؟
این تاپیک با یه اگر شروع شدو اخبارش پخش شدو پهنای باند به ایران رسیدو همه کاراش جور شدو همه خوشحال شدنو پهناشون زیاد شدو
ولی همش در حد حرف بود و حالا کو منبعو کو پهنای باندو![]()
اصلا از کجا باید فهمید
کلا شعر شدو![]()
به جان خودم این کابل فیبر نوری که از ایران رد فقط میخواست سرعت اینترنت کشور عمان رو زیاد کنه
و روئیس جمهور الکیشلوغش کرد اومد افتتاحش کرد
هی...کی بشه ما هم اینترنت 60 مگی داشته باشم
60مگابیتی...........؟
اینونمیخوایم توقع نداریم
اونا 6 مگابیت رو برای کاربرای خونگی راه بندازن بسته
سنگ بزرگ نشانه نزدنه.ببینید اگه کل کابل های اینترنت دنیا از ایران بگزره و ایران بشه مرکز اتینرنت جهانی سرعت اینترنت از این بیشتر نمیشه این رو من به شما قول میدم.
تازه اقایون مانور اینرنتی هم برگزار میکنن که این قعط شدن های مکرر مال همین هاست یه بار هم که قعط میشه زنگ میزنی میگه موش صحرای کابل اینترنت رو خورده
امروز امار رو در اوردم مخابرات 10 مگابیت پهنای باند داره اون وقت 1000 تا یوزر داره
بعد میگیم چرا سرعت این جور میشه و چرا پینگ میره بالا
بعد میگن چرا جون مملکت دچار سو رفتار میشه پرخاشگر میشه خوب شما دارین حقش رو میخورین طرف دیوانه که نیست انسانه عقل داره میبینه تحملش تموم میشه مزنه به سیم اخر.
![]()
من الان اینترنت 8 مگابیتی دارم. پرسرعت اما بی کیفیت
تورنت دانلود میکنم فضایی اما چه فایده یه بازی آنلاین که هر 1 دقیقه 10 کیلوبایت هم جابجا نمیکنه رو نمیتونه ساپورت کنه. لگ میزنه
دانلود تک کانکشن رو هم که انگار مدوله کردن رو نمودار سینوسی. میره رو 700 کیلوبایت در ثانیه بعد میاد میشه 5 کیلوبایت در ثانیه. اصلا ثابت نیست.
من حاضرم یک پنجم این سرعت داشته باشم اما کیفیت داشته باشه.
همین الان هر سرعتی که به شما داده میشه 50% پایین تر از اون چیزی هست که باید باشه شک ندارم همین الان میتونن سرعت اینترنت رو بالا ببرن ولی نمیخوان
من 1 مگ مخابرات دارم در مجموع از روز اول تا همین الان 512 بوده و هست به این کار میگن دزدی تو روز روشن همینی که میگنو بهمون نمیدن اونوقت بیان یه چیزی بزارن روش؟
بالا رفتن پینگ و تایم اوت هم مال اینه که یه عده مریض که تو ایام خاص اینترنت رو قطع میکنن هم باید حقوق بگیرن دیگه نه؟ احتمالا اینا پروزه ای بودن حالا کامل استخدام شدن شغلشون ازار دادن کل کاربران اینترنته غیر از خودیا
اینا برای اینکه حقوقشون حلال بشه میان شب جمعه ها و روزهای تعطیل مثل اون یه هفته تعطیلی چند وقت پیش اینترنت رو شل میکنن یعنی یه جوری که شما تو اینترنت نتونی انلاین چیزی ببینی بازی نتونی بکنی سایتهای خارجی نتونی بری فیلتر میکنن خلاصه اموراتشون با این کارهای کثیف میگزره
یه نکته مهمی هست که من واقعا متوجه نمیشم اونم اینه که این تصمیم گیرندگان هدفشون چیه؟ اینه که ما رسانه های خارجی رو نبینیم؟ که الان برعکسه اگه هدفشون اینه که ملت از فیلترینگ رد نشن اونم که امار ثبت نام کننده های ایرانی فیسبوک میگه شکست خوردین یعنی همه جوره مورد تنفر کاربرای اینترنت هستین
الان این همه هزینه ای که میکنین داره برعکس جواب میده و هیچ نتیجه مثبتی نداشته بیاین مثل یه انسان متمدن دست از ازار و اذیت بردارین بلکه ما مردمی که انقدر با سانسور به شعورمون توهین کردین و حقمون رو خوردین ببخشیمتون
امیدوارم این دولت جدید با شعارهای امیدوار کننده ای که داده تو این زمینه کاری انجام بده البته بعید میدونم
هرگز نمی بخشیم . سانسورچی باید محاکمه بشه . اون روز میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)