تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 29 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 289

نام تاپيک: Batman: Arkham Origins

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب بازی رو گرفتم و دو ساعتی بازی کردم .....باید بگم که شروع بازی اصلا در حد و اندازه های دو نسخه ی قبلی نبود ، یه خورده طول میکشه آدم جذب بازی شه ، خیلی شبیه Arkham City هست تقریبا از هر نظر ....گرافیک باید خیلی بهتر میبود چون بعضی جاها حتی نسخه قبلی سرتر میشه ! کامبت ها خب بهتر شدن و خیلی سختر من رو Hard میرم و باید بگم فوق العاده سخت هست و متاسفانه گزینه ای هم ندیدم برای پایین آوردن درجه سختی ....باس فایت ها خیلی بهتر و سختر شدن ، مد کارگاهی واقعا عالی شده خیلی گسترده و با جزئیات ، از نظر داستانی هم به نظر میرسه با یکی از بهترین بازی های امسال طرف باشیم ....خیلی امید دارم به داستانش .....شخصیت پردازی هم از همون اول مشخصه که عالی هست

اینم باید بگم منوی بازی کلن با اضافه کردن رنگ آبی کمرنگ و تلفیقش با سیاه ایده ی خیلی مضخرفی بوده ....واقعا جور درنمیاد ....

در هر حال با وجود اینکه خیلی شبیه نسخه قبلی هست ولی شدیدا توصیه میشه که بازی کنید

2. 9 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا با اون باسی که نقاب رنگی داره و یه چوب دستی که باید باهاش بجنگیم چطور باید مبارزه و شکستش داد ؟

قلق خاصی داره کشتنش ؟؟؟؟ تا اونجایی که میزنم نقالبش میافته میرم اما بعدش میزنه ناکارمون می کنه

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم نصب کردم ببیبینیم بت من چجوریه

داره خودمونی میشه koroz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا با اون باسی که نقاب رنگی داره و یه چوب دستی که باید باهاش بجنگیم چطور باید مبارزه و شکستش داد ؟

قلق خاصی داره کشتنش ؟؟؟؟ تا اونجایی که میزنم نقالبش میافته میرم اما بعدش میزنه ناکارمون می کنه
    شما باید در هنگام مبارزه (مخصوصا لحظاتی که اهسته میشه)باید دقت کنی چه زمانی چی دکمه ای بزنی (پایین صفحه میگه) و کلید اضافه هم نباید بزنی...
    علاوه بر نکات مثبت این بازی قاطی داره مثلا یهو وسط پرواز بال بال میزنه یا با اون برقیه که میخواستم مبارزه کنم که تا پریدم اون ورش جون طرف صفر شد و فیلم شو نشون داد که با لگد میزنه لحش میکنه و برج سمت پایین راست وقتی قلفشو باز میکنی طرف پنجره بسته میشه وباید از دریچه بالا بری اما هر کار کردم داخل نمیره....
    برای شما هم همین جوریه؟یا کرک خاصی لازم داره
    Last edited by koroz; 29-10-2013 at 10:12.

داره خودمونی میشه koroz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای حل مشکل برج burnelyبه این جا برین(من از ویدیو 2 استفاده کردم جواب داد)"با چیز شکنی چیزی برین تا FLASH PLAYER نشون داده بشه"
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by koroz; 29-10-2013 at 10:48.

داره خودمونی میشه hellpatrol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم تا الان که 55% بازی رو رفتم به نظرم ماموریت های جانبی تو خود شهر هم نسبت به نسخه قبلی خوب کار نشده.بعضی قسمتا واقعا احتیاج به خیلی فکر کردن داره البته شاید من خنگم نمیدونم صبر کنید به اون نوچه اسنایپری ماسک سیاه برسید تا بفهمید باس رو اعصاب چیه

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.
    من اینجا گیر کردم:

محتوای مخفی: m 
    معموریتی به نام Assess the Gotham Merchants Bank
    یه ساختمون بزرگ هست که معموریت علامتش توی این ساختمون هست ، ولی هیچ راه ورودی نداره این ساختمون ...
    یه در بالا پشت بوم هست که بسته و یه در هم پایین ساختمون هست که اونم بسته ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا من همچنان با این یارو ادم اهنی که چوب دستی داره مشکل دارم . نمی تونم بزنمش !!!!!!! تا اونجا که نقابش رو میندازم پیش میرم ولی هر چی حمله می کنم ضد حمله میزنه و جونمون رو میگیره

- چطور باید با این مبارزه کرد ؟؟
    2- ایا میشه جون بتمن رو زیاد کرد وقتی جونش داره کم میشه ؟؟

کم کم برای بازی کردن دارم پیر میشم باید خداحافظی کنم از عرضه بازی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام اونجایی که دختره رو به اسم tracy زندانی میکنی بعدش کجا باید بریم؟ من برمیگردم همونجایی که باید با یه عالمه آدم مبارزه کنی.همونجایی که قسمت بال و موتورای هواپیما هست از کجا باید وارد اتاقی که به penguin مربوط میشه برم؟ هیچ راه ورودی پیدا نمیکنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا من همچنان با این یارو ادم اهنی که چوب دستی داره مشکل دارم . نمی تونم بزنمش !!!!!!! تا اونجا که نقابش رو میندازم پیش میرم ولی هر چی حمله می کنم ضد حمله میزنه و جونمون رو میگیره

- چطور باید با این مبارزه کرد ؟؟
    2- ایا میشه جون بتمن رو زیاد کرد وقتی جونش داره کم میشه ؟؟

کم کم برای بازی کردن دارم پیر میشم باید خداحافظی کنم از عرضه بازی ها
    یعنی کسی با این یارو مبارزه نکرده و اونو نکشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا یکی راهنمایی کنه دیگه

اقا وقتی اون یارو با اون سیم کپسول رو به سمت ما پرت می کنه با چه دکمه ای باید کپسول رو گرفت و به خودش پرت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •