تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 71 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب کاملا معلومه pc بیشتر هست ! شما به تفنگ و صورت فرد نگاه کنی میفهمی!
    بله باید بپردازی! ولی xbox حدود 1 تومن هست! البته قبلا هم با همین نستب بوده ولی کمتر!
    خوب الان کیفیت کدوم بالاتره به نظر شما.؟
    اگه خواسته باشی یه گرافیک در حد این بازی بگیری حداقل باید 300 بذاری کنار بعدم تازه گرافیک نیست حداقل 70 رم و....حالا کدومشون میارزه
    دوست عزیز باید قبول کنی که کنسول بهتره .تو باید کنسول رو با کامپیوتر سال 2007 مقایسه کنی نه با سیستم الان؟

دوست عزیز شما که تجربه بازی با کنسول رو زیاد نداری نمیتونی بیای نظر بدی .اگه زیاد بازی کنی اتفاقا خیلی هم بهتر هست

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان تاپیک بازی هست نه مقایسه کنسول و پی سی

دقت کنین
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه
    • نوع فايل: rar Doc1.rar (15.0 کيلو بايت, مشاهده : 8)

3. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

صفحه ی اول تایپیک رو دیدم نزده بود تاریخ ریلیز باشی.تاریخ دقیقش مشخص نیست؟و هنوز مشخص نیست چه سیستمی برای اجرای بازی لازمه؟

باتشکر

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

صفحه ی اول تایپیک رو دیدم نزده بود تاریخ ریلیز باشی.تاریخ دقیقش مشخص نیست؟و هنوز مشخص نیست چه سیستمی برای اجرای بازی لازمه؟

باتشکر
    تاریخ دقیقش فکر نمیکنم معلوم باشه
    سیستم هم به احتمال زیاد باید شاخ باشه
    METRO:ll
    2 تا گرافیک تایتان میخواد
    دیگه ببین Battle چی از آب در بیاد

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا تاریخ عرضه بازی کی هست خبر دارید؟میگن 27 شهریور راسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

تاریخ دقیقش فکر نمیکنم معلوم باشه
    سیستم هم به احتمال زیاد باید شاخ باشه
    METRO:ll
    2 تا گرافیک تایتان میخواد
    دیگه ببین Battle چی از آب در بیاد
    کاش اینجور که شما میگید نباشه وگرنه باید قید بازی رو بزنیم.خیلی دوست دارم بازی کنمش.کی مشخص میشه چه سیستمی میخواد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه مقاله و سررسی درباره ی بتلفیلد میذارم خدمتتون

نسخه قبل این بازی توسط کمپانی DICE ساخته و توسط EA منتشر شد این بازی در زمان عرضه رقیبی سر سخت برای COD بود ولی پیش بینی نتیجه این نبرد از پیش مشخص بود چرا که کمپانی اکتیویژن از MW2 تا آن زمان موتور گرافیکی و هسته اصلی گیم پلی خود را تغییر نداده بود و اگر با همان روش پیش میرفت برنده نهایی این نبرد از ابتدا مشخص می شد.در نسخه سوم این بازی بازیکنان در نقش سربازی آمریکایی ظاهر میشوند و به کشوری حمله میکنند.هسته گیم پلی نسخه 3 با موتور گرافیکی FB2 ساخته شده بود به همین منظور جزو بهترین گرافیک های یک بازی اول شخص به شمار می آمد.اما در ادامه بررسی خواهیم کرد نسخه چهارم این بازی چه پیشرفت هایی داشته و تا کجا میتواند موفق شود و از رقیب دیرینه خود یعنی COD فاصله بگیرد؟
    جذابیتی متفاوت:

نسخه اول این بازی توسط Digital illusions CE ساخته شد ولی این عنوان در بخش داستانی و یا همان سینگل پلیر موفقیت های زیادی نداشت و دلیل نمرات به مراتب کم این نسخه نسبت به زمانی که صرف ساخت بازی گرفت همین بخش داستانی بود که اهمیت چندانی به آن ندادند و بیشتر روی بخش مولتی پلیر مانور داده بودند.اما به تازگی طی خبری جدید اعلام شده است که این بازی در بخش داستانی خود همان جذابیتی را داراست که در بخش مولتی پلیر آن خواهیم دید اگر این خبر صحت داشته باشد ما صد در صد میتوانیم عنوانی بی نظیر را از سری بتلفیلد شاهد باشیم که در نوع نگرش ما نسبت به بخش داستانی نسخه قبلی تغییری عمده ایجاد کند.اما نباید از این قافل بمانیم که گرافیک بازی نیز پیشرفت هایی به مراتب چشم گیری داشته و ما در این عنوان با عنوانی نسل بعدی مواجه خواهیم شد.
    محلی متفاوت:

این بار کمپانی DICE باکو را هدف اصلی این جنگ معرفی کرده اما بررسی اینکه چرا در ادامه خواهیم دید.باکو در این نسخه در محور جنگ هاست این مکان به دلیل داشتن جزئیات بالا چه از لحاظ خط فرهنگی تنوع ماشین ها و گاهی با صحنه هایی عجیب از فقیر نشینان مواجه خواهید شد از علل اصلی انتخاب باکو بوده البته در باکو برج هایی هم هستند که بودن آن ها در بازی خالی از لطف نیست و میتواند بر بازی هیجان خاصی ببخشد که این جزئیات برای موتوری که برای پردازش این مکان ها و ساختن این بازی در نظر گرفته شده مناسب است.
    موتوری جدید؟

در دمو 17 دقیقه ای که از بازی منتشر شد ما شاهد پردازش جزئیات فراوانی در بازی بودیم ولی آیا این بازی با نسخه قبل خود فرقی دارد؟در جواب باید گفت بله!اگر به موتورFB2 که بازی های MOH:WF و نسخه سوم بتلفید بر پایه آن ساخته شد نگاهی بیاندازی فرق بین گرافیک این دو بازی به صورت واضح مشخص میشود.این بازی به گفته مسئولان AMD بر روی کارت گرافیک جدید آن ها صورت گرفته است و بر رئی 60 فریم ثابت اجرا میشود. که اگر نسخه کنسولی این بازی هم بر روی 60 فریم باشد شاهد عنوانی بی نقص از شرکت DICE خواهیم بود البته هسته گیم پلی بازی هم دچار تغییراتی شده و ما هنوز هم صحنه های سینمایی فوق العاده ای را در بازی میبینیم و شاهد آنها هستیم
    شبیه ساز جنگی؟

قطعا شبیه ساز جنگی که ما میشناسیم با آن چیزی که در بازی ها میبینیم فرق های گسترده و زیادی دارد برای مثال سری بازی arma را در نظر بگیرید یک شبیه ساز جنگ است که شما با خوردن یک تیر می میرید اما ما از بتلفیلد چنین کاری را انتظار نداریم اما انتظار داریم مبارزات بیشتر شبیه به واقعیت شود و شما صرفا با یک بازی بکش و برو جلو طرف نباشید.طبق تریلر 17 دقیقه ای منتشر شده میتوان گفت که در آن تجربیات یک نظامی دخیل بوده برای مثال وقتی تیر به پای همرزمتان میخورد با چاقو پای او را قطع میکنید.و بسیاری از اقدامات دیگر که یکی از آنها کنترل سلاح میباشد توی سری COD وقتی reload میکنید باید صبر کنید تا به طور کامل خشاب پر شود برای مثال در شاتگان ها که تیر ها به طور مجزا وارد میشود.در BF3 میتوانستید با شاتگان اگر reload تکمیل نشده بود تیری که درون آن گذاشتید را مصرف کنید البته این که این المان در این نسخه هم حفظ شود بسیار است و یکی از کارهایی که DICE میتواند انجام دهد این است که برای اسلحه ها آپگرید هایی بگذارد تا با بدست آوردن غنائم بتوانید آنها را در سلاح خود به کار ببرید

صداگذاری خوب:

اگر دمو منتشر شده را مشاهده کرده باشید به عالی کار شدن این بخش و ظرافتی که در آن به کار رفته است پی میبرید.صدای واقعی اسلحه هایی که در طول تریلر دیدید میتواند شما را در درک بیشتر زیبایی بازی یاری کند.صداگذاری خوب کاراکتر ها هنگام گفتن دیالوگ نیز به خوبی حس میشود و همچنین سربازانی را میبینید که با صدای نالان خود در طی جنگ هیجان و اضطراب خاصی به شما وارد میکند.صدای هلی کوپتر ها بی نظیر است پایین و بالا شدن بیس صدا هنگام رد شدن هواپیما و هلی کوپتر شما را از آنچه که فکر میکردید بیشتر به احساس بودن در میدان نبرد باز میدارد

چالش و هوش مصنوعی بیشتر:

اگر نسخه 3 این عنوان را تجربه کرده باشید.قطعا چیزی که در طول انجام گیم پلی شما را بیشتر متوجه خود میکند هوش مصنوعی کمی است که بازیکنان نسبت به شما دارند برای مثال شما به آنها نگاه میکنید و تیر هایی که از کنار شما رد میشود را ملاحظه میکنید و این شما را آزار میدهد.نکته بعدی در مورد چالش هاست که شما همیشه تیر به طور زیاد در دسترس دارید و کمبود تیر نخواهید داشت نکته ای که از این تریلر برداشت شده بودن چالش هایی برای تیر های شما هست که اگر دقت کرده باشید در ابتدای تریلر شما تیری در دسترس نخواهید داشت و سازنده ها قول داده اند که چالش های زیادی برای شما قرار دهند.

نویسنده:علیرضا علی بخشی

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اینجوری که شما میگید فکر کنم گرافیکش خیلی بالا باشه و با گرافیک 1گیگ نتونم بازی رو اجرا کنم.آخه چه خبره اینهمه گرافیک رو بالا میبرن.یجوری باشه همه بتونن بازی کنن.مثلا همون black ops گرافیک خوبی داشت یا همون modern warfare خوبه گرافیکش و همه میتونن بازی کنن.بازی های دیگه ای مثل hitman و یا بایوشاک گرافیک خوبی دارن و نصب کردم و بازی کردم.باید یجوری بازی رو درست کنن که همه بتونن بازی کنن

با این تفاسیر فکر کنم برای اجرای بازی گرافیک 2گیگ لازم باشه و 1گیگ کفاف نده.باز باید منتظر باشیم ببینیم چه سیستمی لازم هست برای اجرای بازی.امیدوارم همه بتونیم بازی کنیم

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

اینجوری که شما میگید فکر کنم گرافیکش خیلی بالا باشه و با گرافیک 1گیگ نتونم بازی رو اجرا کنم.آخه چه خبره اینهمه گرافیک رو بالا میبرن.یجوری باشه همه بتونن بازی کنن.مثلا همون black ops گرافیک خوبی داشت یا همون modern warfare خوبه گرافیکش و همه میتونن بازی کنن.بازی های دیگه ای مثل hitman و یا بایوشاک گرافیک خوبی دارن و نصب کردم و بازی کردم.باید یجوری بازی رو درست کنن که همه بتونن بازی کنن

با این تفاسیر فکر کنم برای اجرای بازی گرافیک 2گیگ لازم باشه و 1گیگ کفاف نده.باز باید منتظر باشیم ببینیم چه سیستمی لازم هست برای اجرای بازی.امیدوارم همه بتونیم بازی کنیم
    شما سیستمت چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

به یکی از کاربرای عزیز این تایپیک مدل سیستمم رو گفتم و بهم گفتن سیستمت میکشه ولی با این توضیحات و تفاسیر شک دارم اینطور باشه

گرافیک 1گیگ:invidia geforce GT320m
    رم 4گیگ DDR3

البته pc نیست.لپ تاپ asus هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •