تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 116

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Resident Evil 6

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام به همه
    آقایون یه راهنمایی میخواستم تو بازی وقتی شخصی که زخمی شده و مجروح شده --- من میرم تو بخش آیتم و اون گیاه سبز رنگو انتخاب میکنم که 2 گزینه و در بعضی مواقع 3 تا گزینه باز میکنه که یکیش سطل آشغال هست یکیش هم که ترکیب با یه گیاه دیگه اس یک گزینه دیگه هم داره که عکس فلش روشه
    حالا مشکل من اینه که چه طوری اون گیاه رو مصرف کنم تا اون لیون که کاراکنر بازی هست درمان بشه؟
    هر موقع میزنم اون گزینه رو هیچ فرقی نمیکنه و ضربان قلب اون شخص که یه گوشه زده بازم قرمز می مونه و اگه یه زامبی بهم حمله کنه میمیرم
    چه طوری میشه اون گیاه دارویی رو مصرف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هر گیاه سبز با یک قرمز میشن 6 تا قرص.1سبز+1سبز=3قرص و هر 1 گیاه سبز 1 قرص و گیاه های قرمز به خودی خود قابل استفاده نیستن.
    وقتی رو گیاه space رو میزنی علامت + یا ترکیب با یک گیاه دیگه رو انتخاب کن بعد گیاه دومت رو انتخاب من تا با هم ترکیب بشن و بهت یک بسته قرص 6 تایی یا 3 تایی بدن.بعد رو بسته قرص space رو بزن و نوشته store in case همونی که فلش داره به سمت یک کیف رو بزن.بعد از اون منو بیرون بیا.(با زدن کلید V یا E)بعد کنار مربع های جونت یک عدد میاد که تعداد قرص هایی رو که میتونی مصرف کنی رو بهت نشون میده.بعد اگه هر چند بار که کلید 1(اونی که بالا کیبورده نه اونی که سمت راسته)رو بزنی در هر بار یک دونه از قرص ها رو مصرف میکنه و در هر بار مصرف یک دونه از مربع های جونت پر میشه.سوال دیگه های داشتی در خدمتیم.
    Last edited by sh79; 23-07-2013 at 14:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

با سلام.من تو مرحله 3(با لیان و هلنا)یه جاش هست که یه کوسه میاد دنبالتون اول یکم بهش تیر زدم رفت.بعد دیگه نمیاد.همینجوری تو آب سر میخورن میرن(لیان و هلنا).در حالی که وقتی Q رو میزنم برای objective مینویسهefeat the B.O.W یا یه چیزی تو همین مایه ها.هر چی واستادم کوسه نیومد.چیکار باید بکنم؟
    حل شد.انقدر واستادم تا با هلنا از یه آبشار افتادن پایین.مگه شما نگفتین بعد از اینکه لیان و کریس رو هم اسلحه میکشن بعد لیان میمیره(منظرم خراب بودن بازیه).مال من که نمرد؟
    یه سوال دیگه اون مگسه که وقتی میخوای با هلنا سوار هلیکوپتر بشی میاد رو چیجوری باید بکشی؟اون سیمنس(simmones یا یه چیزی تو همین مایه ها)یه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

salam dostan
    bebakhshid farsi systemam kharab shode

lotfan komak konid
    2 roze mokhamo khorde in error
    unsupported function
    in errore
    ta capcom mire ye dafe in error o mide mipare biron
    toorooo khoda komakam konidddddddddd

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام بچه ها...
    بالاخره بعد دو شب دانلود بازی تموم شد! 7 گیگ نصبیش، نصب شدش هم 13 گیگ! مشتاقانه می خوام بازی کنم ولی اجرا نکرده ارور Stop Working رو می ده.
    چیکار کنم؟
    درضمن ویندوزم هم ویندوز 8 هست.

پیروز باشید

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام بچه ها...
    بالاخره بعد دو شب دانلود بازی تموم شد! 7 گیگ نصبیش، نصب شدش هم 13 گیگ! مشتاقانه می خوام بازی کنم ولی اجرا نکرده ارور Stop Working رو می ده.
    چیکار کنم؟
    درضمن ویندوزم هم ویندوز 8 هست.

پیروز باشید

آخرین ورژن دایرکت اکس 9 رو نصب کردم حل شد

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام شاید یه کم دیر باشه برای این پست ولی من تو نصب بازی مشکل دارم بازی روو 99% گیر میکنه و این پیغام روو میده[IMG][/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم راهنماییم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام.من موقع اجرای بازی در بعضی اوقات مثلا در هر 5بار 1 بار با مشکل fatal error مواجه میشم البته ارورش مثل ارور های دیگه نیست.آنتی ویروسم هم خاموشه.میهش بگین مشکل از کجاست.اینم از عکس:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام ببخشید من این بازیو گرفتم و نصب کردم موقعی که بازیو اجرا می کنم قبل از ورود به منو بازی یه پنجره باز میشه به اسم "Windows Live" و میگه باید sign in کنی و وقتی میزنم cancel میگه بدون سیو کردن باید بازی کنید میشه من رو راهنمایی کنید ممنون
    خوب چرا sign in نمیکنی؟من کردم.سیو شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من اول این ارور میومد بعدش رفتم فایل dll رو دانلود کردم
    کپیش کردم و حالا این پیغام میاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل از چیه؟
    باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی درهنگام نصب آنتی ویروس اون فایل رو به عنوان یه تروجان میشناسه و حذفش میکنه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    بازی resident evil 6 رو نصب و اجرا کردم ولی وقتی تو اول بازی اوجایی که از ماشین گیاه بر میداری و میخوای به هلن کمک کنی وقتی میخواد chek point کنه این ارور رو میده:
    D3DERR_DRIVERINTERNALERROR:present_result
    FATAL EROR
    کسی هست بدونه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •