تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 143

نام تاپيک: Hearthstone : Heroes of Warcarft

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

جالبه بعد از 3برد تو رنک مود بهت یه اسب جایزه میدن که فقط تو WOW میتونی ازش استفاده کنی! حالا اگه یکی اونجا اکانت نداشته باشه و بازی نکنه تکلیفش چیه؟ نمیشد یه چیز بهمون بدن تو همین بازی ازش استفاده کنیم؟
    یه نکته جالب دیگه 500تا برد باید تو رنک مود بگیرین تا گولدن هیرو رو باز کنین! 500تا چقدر کم...!

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره battle.net ام درست شد و تونستم بازی رو دانلود کنم ولی خداییش بیلیزارد چی ساخته !!!!! بازیه باحالیه در کل
    بچه ها battle tag هاتونو بدید اد کنم

بتل تگ من : 1363#

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بتل تگ من Dragon#22427

یه سوال واسم پیش اومده..چطوریه بعضیا تمام کارتاشون طلائیه؟! هرکارتی که میندازه طلائی چه basicچه natural.
    یه چیز جالب دیگه راجبه رنک مود...اصلا امکان نئاره بتونی بیشتر از 4یا5تا بازی رو ببری..انگار بازی از قصد بعد از چند برد چند دست پشت سر هم بهت کارتهای مزخرف میده تا ببازی...چند روزه تو رنک 13-14 بالا پائین میرم...

4. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ادت کردم داداش اکسپت کن با هم چند دست بزنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان که میخوام وارد بازی بشم یه ارور میاد که اولش نوشته oops playful sprites have disrupted !!!!!!!
    مشکل از چیه ؟؟؟؟
    چییییییییکار کنم؟؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان میگم من گویا یه نفر وارد اکانتم شده ولی نتونسته پسورد رو عوص کنه برای سوال امنیتی . پسوردمو عوض کردم , دیگه چه کارایی بکنم برا امنیت بیشتر ؟

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

از امروز صبخ تا الان کل نوشته های منوهای بتل نت و... شده چینی! الانم نمیشه وارد بازی شد! حالا چون این بازی مثل wow یا بقیه بازیهای بلیز براش درآمد زائی نداره باید همیشه اینطوری داغون باشه؟! یا سرور قطعه یا بازی پر باگه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    بازی یک سره تقلب و پول هست.
    یارو وضعش خوبه کارتاش طلائیه ، منه بدبخت ....
    پدر خودمو در میارم ، هر جور هم که بازی می کنم طرف با یک کارت ارزون نتیجه بازی رو عوض می کنه ، آخه این شد بالانس؟
    دائم هم که کارت هاشون پره ، و کارت هم کم نمی یارن ، حداقل می خواد من رو بندازه یا یکی هم سطح خودم بندازه
    این طوری می خواد ما رو مجبور کنه بریم پول خرج کنیم ، حالا نه که خیلی زحمت کشیده سر ساخت این بازی که می خواد پول هم دریاره ازش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

می دونی وقتی بازی می کنی حس می کنی مسخره دیگرانی ، راحت بازیت می دن ، به تو آخر بازی کارت های یکی دو دونه مانا می ده ، به حریفت کارت ده تایی میده راحت باهات بازی کنه و بهت بخنده
    واقعا بلد نیست بازی بالانس بیرون بده بلیزارد
    همون WoW هم که بازی می کردیم ، یارو با rogue بدون هیچ آیتمی می تونست راحت Warrior فول آیتم رو بکشه!.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام
    بازی یک سره تقلب و پول هست.
    یارو وضعش خوبه کارتاش طلائیه ، منه بدبخت ....
    پدر خودمو در میارم ، هر جور هم که بازی می کنم طرف با یک کارت ارزون نتیجه بازی رو عوض می کنه ، آخه این شد بالانس؟
    دائم هم که کارت هاشون پره ، و کارت هم کم نمی یارن ، حداقل می خواد من رو بندازه یا یکی هم سطح خودم بندازه
    این طوری می خواد ما رو مجبور کنه بریم پول خرج کنیم ، حالا نه که خیلی زحمت کشیده سر ساخت این بازی که می خواد پول هم دریاره ازش.
    کارت طلائی تاثیری رو قدرت نداره و واسه زیباییه .
    می دونی وقتی بازی می کنی حس می کنی مسخره دیگرانی ، راحت بازیت می دن ، به تو آخر بازی کارت های یکی دو دونه مانا می ده ، به حریفت کارت ده تایی میده راحت باهات بازی کنه و بهت بخنده
    واقعا بلد نیست بازی بالانس بیرون بده بلیزارد
    همون WoW هم که بازی می کردیم ، یارو با rogue بدون هیچ آیتمی می تونست راحت Warrior فول آیتم رو بکشه!.
    شما با TCG ها آشنا نیستی ، تو همشون شانس خیلی مهمه . بدون دادن پول و با حرفه ای بودن میشه تا رنک 10 حتی پیش رفت .
    اگه کارت خاصی میخواید که ندارید میتونید بسازیدش . چیزی که بیشتر TCG های دیگه نیست و به بالانس شدن این بازی خیلی کمک کرده . بازی غیر بالانس میخواید یه سر برید Duel of Champions .
    WoW هم این چیزی که میگید تنها در حالتی ممکنه که اون Warrior شدید نوب باشه .

قبل اینکه اینطوری یه بازیو بکوبونید پیشنهاد میشه یه 100 دستی بازی کنید بعد .

12. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •