تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 28 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 277

نام تاپيک: کالیبراسیون و رفع عیب آن در تلویزیون سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

\
    ممنون درست شد

الان راهی دارد گیرنده دیجیتال رو فعالش کنم اومده در منو جستجوی دیجیتال ولی چیزی پیدا نمی کنه لطفا راهنمای کنید.
    دوست عزیز
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    مدتی هست رو صفحه ال ای دی(سری 5) digital noise filter خود بخود ظاهر می شود هر بار هم که از منوی picture option اونو غیر فعال می کنم بعد از چند دقییقه دوباره ظاهر می شه ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    آیا در موقع دیدن کانالهای تلویزیون دیجیتال این اتفاق می افتد؟

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوست عزیز
    [FONT="]طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در [/FONT][FONT="]TV [/FONT][FONT="] سامسونگ[/FONT]
    [FONT="]برای شروع وقتی که در منوی سرویس [/FONT][FONT="] وارد می شوید قسمت [/FONT][FONT="]OPTION[/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]ok [/FONT][FONT="] میکنید ودر منوی آن [/FONT][FONT="]local set [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]ed-iran [/FONT][FONT="] انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه [/FONT][FONT="]tuner [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]auto [/FONT][FONT="] ودر پایینتر [/FONT][FONT="]ch table [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]iran [/FONT][FONT="] انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت [/FONT][FONT="]sub option [/FONT][FONT="] وارد شوید و [/FONT][FONT="]language-arabic [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]iran [/FONT][FONT="] و در همان صفحه [/FONT][FONT="]ttx group [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]arabi/Hbrw [/FONT][FONT="] و در همان صفحه [/FONT][FONT="]Region [/FONT][FONT="]را [/FONT][FONT="]ED-DTV [/FONT][FONT="] و [/FONT][FONT="]PnP language [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]Per [/FONT][FONT="] انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT]
    [FONT="]بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روش[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ساخت را توضیح می دهد[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]
    [/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT="][/FONT]
    [FONT="] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/FONT]
    وقتی سرج می کنم در حالت دیجیتال نشون میده که مثلا ده تا کانال پیدا کرده ولی وقتی خارج میشم هیچی نیست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

وقتی سرج می کنم در حالت دیجیتال نشون میده که مثلا ده تا کانال پیدا کرده ولی وقتی خارج میشم هیچی نیست
    دوست عزیز
    برای دیدن کانالها ممکن است شماره های آن مثلا از 805 به بعد باشد برای دیدن آن به قسمت اسمارت هاب بروید و در آن قسمت روی آیکون کانال که عکس یک دیش است کلیک کنید بعد کانلها و شماره آن را خواهید دید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بله موقع دیدن کانالها noise filter ظاهر میشه
    Last edited by rohhollah; 03-09-2013 at 00:08.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله موقع دیدن کانالها noise filter ظاهر میشه
    دوست عزیز
    کابل وفیش و آنتن تان را چک کنید که اتصال کوتاه نداشته باشد و یا سیم سرفیش درست و سفت بسته باشد حتی یک سیم نازک نباید با مغزی کابل در ارتباط باشد و اتصال آنتن به خوبی وصحیح نسب شده باشد که همه این موارد تاثیر گذار هستند.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام
    من تلویزیون سری 6 مدل es6950 چهل اینچ دارم
    از تمام امکاناتش راضی ام و از لحاظ کیفیت رنگ و نور و.... هم خیلی خوبه
    فقط یه مشکل اساسی داره که میخوام باهاتون در میون بزارم
    مشکل سر حرکت سریع اجسام یا همون لرزش تصویره جسم متحرکه
    خدمتتون بگم که منوی mationplus رو در تمامی وضعیت هایی که داشت گذاشتم و چک کردم اما مشکلم حل نشد و واقعا داره اذیتم میکنه وقتی به مدت طولانی فیلمی رو میبینم که تحرکش زیاده و این قسمت و قلقلک میده ، خیلی اذیت میشم و سر درد میگیرم
    حالا سوال من از شما دوستان عزیز اینه که آیا این ضعف این سری تلویزیوناست و یا تکنولوژی شون در همین حده
    یا اینکه باید تنظیم خاصی انجام بدم که نمیدونم
    البته اینم بگم که منوی mation plus تا حدی این قضیه رو کم میکنه اما باز تو بهترین وضعیتش هم که باشه اذیت میکنه و کاملا محسوسه
    لطفا راهنماییم کنید اگه هم طولانی نوشتم ببخشید خواستم دقیقا شرح بدم
    ممنونم منتظر راهنماییتون هستم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز در همان صفحه که motion plus است از digital noise filter هم استفاده کنید ببینید روی چه وضعیتی باشد مشگلتان حل می شود.

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوست عزیز
    برای دیدن کانالها ممکن است شماره های آن مثلا از 805 به بعد باشد برای دیدن آن به قسمت اسمارت هاب بروید و در آن قسمت روی آیکون کانال که عکس یک دیش است کلیک کنید بعد کانلها و شماره آن را خواهید دید.

دقیقا تنظیمات که گفته شده برای دیجیتال فعال کردن انجام دادم هیچی پیدا نمی کنه اون سری اشتباه گفته پیدا کرد

اصلا تلویریون 550d گیرنده دیجیتال داره یا خیر؟

چکار کنم؟

ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دقیقا تنظیمات که گفته شده برای دیجیتال فعال کردن انجام دادم هیچی پیدا نمی کنه اون سری اشتباه گفته پیدا کرد

اصلا تلویریون 550d گیرنده دیجیتال داره یا خیر؟

چکار کنم؟

ممنون
    دوست عزیز
    مدل تلویزیو نتان را بطور کامل بنویسید تا دقیق ببینم که دیجیتال دارد یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •