اسفند 91
![]()
1.در کراپ کردن عکساتون حریص باشید
2. وقتشه که لنز شارپی تهیه کنی
Camera
Canon EOS 40D
Focal Length
50mm
Aperture
f/3.5
Exposure
1/320s
ISO
100
با اجازتون
!
![]()
رامین جان اجازه مام دسته شماست. دلیل کراپ نکردنم هم بخاطر دِ فورمه نشدن عکس بود البته برای کاره دیگه ای نباید دفورمه میشد.
سفیر افغانستان
![]()
Camera
Canon EOS-1Ds Mark III
Focal Length
50mm
Aperture
f/4
Exposure
1/160s
ISO
320
این چند عکس آخری اصلا جالب نبودن و کار عکاسی نبودن!
یکم بیشتر سعی کن
البته لطفا ناراحت نشو بلخره یکی باید ایراد کارهاتو بگه.
شاید بهتر باشه بگی باید بیشتر دقت میشده توی انتخاب کادر و ادیت و ...
مثلا سفیر خیلی مات شده و کلیت چهرش پیدا هس ، البته پرچم که تمام قد توی کارده شکوه خوبی داره ، یا شانس تو بلنگو بد جا بوده
یا دسفروش، درخت چرا اون جاست ؟ از جا بکن بنداز اون ور ، یعنی برو یه زاویه دیگه پیدا کن
باوخواستم این کادر رو تست کنم که فک کنم ...
اینم برای اف نشد
Camera
Canon EOS-1Ds Mark III
Focal Length
50mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/500s
ISO
200
Canon EOS-1Ds Mark III
50mm f/1.4 usm
Last edited by Amateِur; 15-05-2013 at 11:07.
عکس قشنگی هست.
البته باز هم جا داره که روش کار بشه.
به نظرم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت کنید جوایز نسبتا خوبی داره برای نفرات برتر.
گوشه های عکس کمی تیره هست ، ادیت خودتونه یا ناخواسته اینجوری شده ؟
منظورم اینه که یه نفر شاید عکس خوبی هم گرفته باشه اما با سلیقه ی ما جور نباشه. دلیلی نداره همه به سلیقه ی ما عکاسی بکنن. من خودم کار خیلی از اساتید بزرگ عکاسی رو نمی پسندم.
انتقاد ها باید فقط بر اساس عقل باشه نه اینکه خیلی راحت بگیم اسنپ شات هست و هدفت اصلا چی بوده و کی گفته این خلاقیته و هنوز مونده تا در حد شاگردت شیم و ...
خیلی محترمانه میشه گفت به نظرم اینجوری میگرفتی بهتر میشد .
البته اکثر مواقع دیدم که همه محترمانه انتقاد میکنن ، اما تو این تاپیک چون دو سه مورد لحن تند دیدم ، دارم میگم.
کسی که بد عکس گرفته جرم که نکرده ، اگر توانایی ش رو دارین بهش آموزش بدین .
عکس نگرفتن بهتر از اسنپ شات گرفتنه .... انتقاد نکردن هم بهتر از بد انتقاد کردنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)