تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 624 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واژه --- مخفف عبارت Digital Video Broadcasting و يا پخش ويدئوي ديجيتال مي باشد .
    --- روشي براي ارسال همزمان چندين کانال صوتي و تصويري ، اطلاعات مشترک آنها ، اطلاعات مربوط به نام کانال ها و اطلاعات Teletext ، EPG و ... مي باشد .
    --- يک استاندارد اروپايي است که توسط EBU يا European Broadcast Union به عنوان روشي براي ارسال اطلاعات ديجيتال رسانه اي به وجود آمده است .
    در حقيقت استاندارد --- شامل زير مجموعه هايي است که هر کدام براي منظوري خاص بکار مي روند ، اين زير مجموعه ها شامل موارد زير مي شوند :
    ----S : مخفف ----Satellite مي باشد و براي ارسال ديجيتال اطلاعات رسانه اي از طريق ماهواره استفاده مي شود .
    ----C : مخفف ----Cable مي باشد و استانداردي براي ارسال ديجيتال اطلاعات رسانه اي از طريق کابل براي تلويزيونهاي ديجيتال كاربرد دارد .
    ----T : مخفف ----Terrestrial مي باشد و براي ارسال اطلاعات رسانه اي ديجيتال از طريق آنتن هاي زميني براي تلويزيون هاي ديجيتال کابرد دارد .
    ----SI : مخفف ----Service Information مي باشد و کاربرد آن در ارسال ديجيتال اطلاعات رسانه اي وابسته به نوع سرويس مي باشد .
    ----CI : مخفف ----Common Interface conditional access مي باشد . از اين استاندارد براي ارسال اطلاعات مربوط به سرويس هاي کد شده و کارتي ويژه استفاده مي شود .

دوست عزيز منظور شما اينه كه اوني كه برا دانلود استفاده ميشه s هست؟
    اگه آره پس با همين رسيورها ميشه انجام داد؟

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببين ريسيورهاي معمولي خونگي، ----S هستند
    كارتهاي PCI كه رو PC ميبندند و همين ماهواره هاي هاتبرد و نايل ست و يا اينترنت ميگيرند،هم ----S هست
    كارتهاي PCI و BOX ها يا ماجولهاي USB‌كه به نوت بوك يا PC خونگي ميزنند و روش نوشته ----T كانالهاي ديجيتال فرستنده محلي يا صدا وسيما رو ميگيره و كاره ديگه اي نميكنه.حالا امكانات ضبط تصوير و اينا هم داره ديگه
    ريسور هاي خونگي هم كه روش نوشته ----T هم براي همين كاره اما نه براي ماهواره هاي كه ما ميبينيم.

3. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

والا من کارشناس نیستم اما فکر کنم برای یک اتاق 3 در 4 مناسب باشه هرچی باشه اسمش مانیتور و تلویزیون دیجیتال هست

قیمت هم که گفتن ولی من از سایت رایان صبا خریدم 470 که با این اوصاف گرون خریدم اون سایتم دو روز بعد قیمت رو کرد 460

فعلا هم پرس و العالم قطع هست ولی یک شبکه دیگه اضافه شده به اسم شبکه استانی ولی بجز بوق چیزی پخش نمیکنه
    سلام خونه شما كجاست . من مي خوام اين مانيتور رو بخرم خونه ما كرج هستش مي خواستم ببينم ديجيتال مي گيره يانه
    دوستان كرجي كه دارن راهنمايي كنند . اگر تو كرج ديجيتال بگيره همين يك شنبه مي رم مي گيرم

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض براي خريد ست تاپ باكس دست نگهداريد!

امروز رفته بودم نمايشگاه الكامپ . يكي از مسئولان غرفه ماديران ست آپ باكس ساخت ماديران را معرفي كرد و گفت قيمتش حدود هفتاد هزار تومنه و تا بيست روز ديگر به بازار مي آيد. ضمنا" مطالب زير را هم بيان كرد كه نمي دونم تا چه حد درسته:
    • الان صدا و سيما براي اينكه جلوي چاچاق ست تاپ باكس را بگيره مرتب سيستمش را عوض مي كنه
    • ست تاپ باكس ساخت ماديران اين توانايي را داراه كه با امواجي كه از طرف آنتن مي آد خودش رو آپ گريد كنه
    • ست تاپ باكس هاي متفرقه اي كه مورد تاييد صدا و سيما نباشه ممكنه مشكل داشته باشند و نتوانند در مقابل اين تغييرات آپ گريد بشوند يا حداقل مجبور بشويد آنها را براي آپ گريد شدن به نمايندگي ببريد .
    نظر ساير دوستان چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خونه شما كجاست . من مي خوام اين مانيتور رو بخرم خونه ما كرج هستش مي خواستم ببينم ديجيتال مي گيره يانه
    دوستان كرجي كه دارن راهنمايي كنند . اگر تو كرج ديجيتال بگيره همين يك شنبه مي رم مي گيرم
    ما خونمون تهران هست و در مورد کرج اطلاعی ندارم

================================================== =======

امروز رفته بودم نمايشگاه الكامپ . يكي از مسئولان غرفه ماديران ست آپ باكس ساخت ماديران را معرفي كرد و گفت قيمتش حدود هفتاد هزار تومنه و تا بيست روز ديگر به بازار مي آيد. ضمنا" مطالب زير را هم بيان كرد كه نمي دونم تا چه حد درسته:
    • الان صدا و سيما براي اينكه جلوي چاچاق ست تاپ باكس را بگيره مرتب سيستمش را عوض مي كنه
    • ست تاپ باكس ساخت ماديران اين توانايي را داراه كه با امواجي كه از طرف آنتن مي آد خودش رو آپ گريد كنه
    • ست تاپ باكس هاي متفرقه اي كه مورد تاييد صدا و سيما نباشه ممكنه مشكل داشته باشند و نتوانند در مقابل اين تغييرات آپ گريد بشوند يا حداقل مجبور بشويد آنها را براي آپ گريد شدن به نمايندگي ببريد .
    نظر ساير دوستان چيه؟
    شما که نمایشگاه رفتی در مورد این مانیتورها M9427DP سوال نکردی چون اگر صدا و سیما داره موجهاش رو تغییر میده این مانیتور تا حالا که همه رو گرفته و نیازی به آپدیت کردن از طرف مادیران نداشته.

بعدهم یه شماره سریال سیستم دیجیتال داره جدا از شماره سریال خود دستگاه که کلمه MAAD در وسط این شماره سریال هست که فکر کنم اینهم تو صدا و سیما موثر باشه یه چیزی تو مایه های شماره سریال گوشی من چیزی در این مورد نمیدونم و فقط فکر میکنم

اگر نظر شخصی من رو میخوای من میگم همین سیستم دیجیتال این مانیتور رو تو همون ست تاپ باکسها گذاشتن فقط ممکن که فارسی هم اضافه کرده باشن نظر شخصی من هست
    Last edited by saeedraz; 28-11-2009 at 10:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله در کرج 8 کانال تلویزیونی و10 کانال رادیو قابل دریافت است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

بله در کرج 8 کانال تلویزیونی و10 کانال رادیو قابل دریافت است
    آقا خودت تست كردي كه ديجيتال مي گيره ؟ اگه تست كردي كجا كرج سكونت داشتيد كه تونستيد تصاوير رو بگيريد .

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض توليد SET-TOB BOX با برند X.VISION

مدير عامل صنايع ماشين ها اداري ايران در بخش ديگري از سخنان خود به توليد SET-TOB BOX توسط ماديران اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه تلويزيون هاي داخل کشور آنالوگ هستند و در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا وسيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب قرار مي گيرد،ماديران از ماه آينده به توليد SET-TOB BOX با نام DVBT و برند X.VISION مي‌پردازد،اين دستگاه سيگنالهاي فشرده و يا کد شده ديجيتالي فرستاده شده از صدا وسيما را پس از دريافت و کد گشايي، به سيگنالهاي آنالوگ قابل نمايش روي صفحه تلويزيون تبديل مي کند. کيفيت ديجيتال از آنالوگ بيشتر است و هزينه آن کمتر مي شود .همچنين اگر تاييديه صدا و سيما روي اين دستگاه نباشد ودستگاه به طور قاچاق وارد کشور شود با تغير فرکانس ديگر کارايي نخواهد داشت و اين موضوع از خريد كالاي قاچق جلوگيري مي كند.البته در 6ماه آينده تلويزيون هاي توليدي ماديران نيز داراي اين برد تبديل ديجيتال به آنالوگ خواهند شد

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا خودت تست كردي كه ديجيتال مي گيره ؟ اگه تست كردي كجا كرج سكونت داشتيد كه تونستيد تصاوير رو بگيريد .
    تمام مناطق کرج قابل دریافت است - منطقه خود را ذکر کنید تا از دوستان بپرسم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مدير عامل صنايع ماشين ها اداري ايران در بخش ديگري از سخنان خود به توليد SET-TOB BOX توسط ماديران اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه تلويزيون هاي داخل کشور آنالوگ هستند و در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا وسيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب قرار مي گيرد،ماديران از ماه آينده به توليد SET-TOB BOX با نام DVBT و برند X.VISION مي‌پردازد،اين دستگاه سيگنالهاي فشرده و يا کد شده ديجيتالي فرستاده شده از صدا وسيما را پس از دريافت و کد گشايي، به سيگنالهاي آنالوگ قابل نمايش روي صفحه تلويزيون تبديل مي کند. کيفيت ديجيتال از آنالوگ بيشتر است و هزينه آن کمتر مي شود .همچنين اگر تاييديه صدا و سيما روي اين دستگاه نباشد ودستگاه به طور قاچاق وارد کشور شود با تغير فرکانس ديگر کارايي نخواهد داشت و اين موضوع از خريد كالاي قاچق جلوگيري مي كند.البته در 6ماه آينده تلويزيون هاي توليدي ماديران نيز داراي اين برد تبديل ديجيتال به آنالوگ خواهند شد

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ابتدا بگویم من مخالف قاچاق هستم ودوست دارم از تولیدات داخلی استفاده کنم ولی به جمله این آقا خوب دقت کنید که شعور مشتری را زیر سوال برده " با تغییر فرکانس دیگر کارایی نخواهد داشت " ابتدا تصاویر با کدک mpg2 پخش می شد که به علت حجم دیتای بالا و مشکلات در ارسال و دریافت آنرا به کدک mpg4 که حجم دیتا را کاهش می دهد تغییر دادند و این هیچ ارتباطی به تغییر فرکانس ندارد ضمنا در اینترنت دستگاههایی با قیمت 25 هزار تومان به صورت عمده بفروش می رسید حالا مادیران می خواهد این دستگاه را تا 60 تا 70 هزار تومان بفروشد دنبال این است که روی دستگاههای دیگر عیب بگذارد تا بالا بودن قیمت را توجیه کند همان بلایی که ال سی دی های بانه بر اقتصاد کشور وارد کردند ( (می گفتند ال سی دی های ما کره ای و ژاپنی است و ال سی دی های بانه تقلبی و چینی! )) اگر از همان اول شرکتهای توزیع کننده ال سی دی مانند سام سرویس و گلدیران و ... ال سی دی ها را با سود منطقی می فروختند این فاجعه اتفاق نمی افتاد که مردم بجای خریدن ال سی دی با گارانتی به سمت بانه هجوم ببرند و ...

12. 2 کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •