تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 23 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 228

نام تاپيک: بــازی‌های مــورد انتــظار ۲۰۱٣

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ولی یک سوال..تا الان هر کی اومده و تاپهاشو بیان کرده اثری از این TWD:e2 تو تاپهاش نبود پس این چجوری تا الان تحمل کرده رفته بین 20 تا...؟ من که حالشو جا اوردم
    حتما ارمین 10 داده
    حامدی من خودم اونو KO کردم ، اینجوری باشه دو نفره از top 10 انئداختیمش بیرون ! بی بغلم
    رکورد نمره 10 رو ارمین زد : دی
    این همه 10 دادی عزیز من به GTA هم که عشقته 10 دادی بعد چطوری معیاربندی کردی
    خوب به نکته خوبی اشاره کردی ، افرین 20 امتیاز برای حامد خودم امسال خیلی ساله باحالیه کلا ! معیار چیه بابا میخوای منم مثله محسن 6.78 نمره بدم به یه بازی ؟ محسن جدی 6.8 اشتیاق یعنی چی بیا توضیح بده
    +
    مرد مومن مراد که داستان متال گیر رو میدونه با اون سر پیر شدن اسنیک اشاره می کنی
    یکی هم باید بیابیم کارهای تو رو ترول کنه
    نه ! من حقو به شایان میدم
    +
    شایان و ارمین دیگه بعدا نیایید بگید واسته بشم تا بن نشید ها : دی تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که انفرادی نرید سیاه چال بهتره
    سعی می کنم تا هفته ای دو تا کمپوت سیب براتون بفرستم سفارش کردم تا دو تا پتو گلبافت میرسونم دستتون
    مرسی رفیق حامد ، نزار مارو ببرن من کمپوت دوست ندارم میشه جاش کیک شکلاتی بی بی بگیری بیاری ؟
    +
    ولی اون نمودارت تو حلقم خداییش! (خورشیدشم تو لوز المعدم)
    آرین سلیقرو دیدی ؟ یعنی یه سبکه جدید اصلا ابداع کرد با اون خورشیدش ! پست پست مدرنیزم
    +
    همه سازنده ها خیلی هم خوب هستن! دوشواری نداریم اصلاً! همه بازی ها هم یکه یکن !
    CAPCOM ! من قلبم گرفت با این حرفت
    +
    ولی دوستان قبول دارین سال بعدم با این همه بازی بازم FIFA و بازی های ارکیدو بیشتر بازی می کنیم !
    +
    پ.ن :
    البته احتمال هست اصلیت Snake از قزاقستان باشه ( اشاره به مادر Borat : )))
    شایان تازه برات خواهرشم بود !
    Last edited by amin 2010; 22-01-2013 at 15:57.

2. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

چه خبره اینجا ..
    .
    .
    .
    کلا خیلی وقت بود که همچین جوی بین بچه های گیم نبود ... ولی ممنون از کار ارزشی شایان ... I love you shayan !
    من که میدونستم شایان همچین کاری میکنه ، کامنت ندادم ... البته جلوتر کامنت هام خواهد بود ... که امیدوارم شایان نبینتشون ... تقصیر هومان بود ! گفته بود اگه خواستین حتی کامنت ندین برای بازی ها ! اینطوری شد که شما از کامنت های کارشناسانه من محروم شدین تا این جا
    +
    آرمین مبارک باشه ... شیرینیش رو ندادی !
    من کلا از هر اقدامی که باعث بشه آرمین کمتر تو انجمن آفتابی بشه استقبال میکنم
    حالا میخواد ازدواج و بچه دار شدن ! باشه ، میخواد مدیر شدن مسعود باشه

+
    جای یه سری از بچه ها امسال خالیه .. از جمله البرز و حسین ( سم فیشر ) و مجید ( یادش بخیر ) و یحیی و سهیل و ساسان و ... خیلی های دیگه ... هر کی هم از قلم انداختم دوباره بزارینش رو قلم

خدا بگم چه کارت نکنه شایان ! ده بار کامنتم رو خوندم نکنه به یه چیزیش گیر بدی

4. 14 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- دقت کنین، خیلی عالی نشد، احتمالا همون عالی شده ! Go home vahid, you’re drunk
    HA HA HA He HE HE وحید بیا پاسخ گو باش ، وحید که ترول میگرفتی صفحه پیش ، دیدی ترول شایان چجوری وحید گرفت ؟ ( من باید شاعر میشدم استعدادم هدر رفته )
    شایان هر سری یه بار اسم منو میاره اونم احتمالا برای خالی نبودم عریضه یا همچین چیزایی هست
    آره شایان اتفاقا DA2 به طور کلی حساب کنی عالی بود چون بخوام بهش امتیاز بدم 8.0-8.5 می گیره. اگه امتیازش 8.5-9.0 بود اون موقع می گفتم خیلی عالی فقط چون بازی شماره قبلیش خیلی فوق العاده بود و از شماره دوم هم انتظار بالا بود دیگه میشه یه بازی دور از انتظار که طرفدارانش رو کامل راضی نکرد...
    حالا جالبه پستای اون تاپیک DA2 هست که شایان چه قدر درگیر بازی بود و توی درجه وری هارد می رفت و همش دنبال استراتژی های مختلف بود برای کشتن دشمنان بود. آخرش هم که یه باس فایت سخت بازی رو نتونست بکشه و بی خیال بازی شد و گفت اصلا از بازی خوشش نیومده! خب عزیز دل برادر مجبورت نکردن که روی وری هارد بری : دی

حالا شایان به بازی هایی مثل جی تی ای برسیم هزار تا گیر میشه به نظرات خودت داد
    البته تو دیگه خیلی ترولگر حرفه ایی هستی و شاید به ادمین ها گفتم که عنوانت رو بذارن ترولگر فروم که البته این خودش دو سه درجه داره و توی درجه آخرش دیگه کلا بن یا همون game over میشی : دی

ولی یک سوال..تا الان هر کی اومده و تاپهاشو بیان کرده اثری از این TWD:e2 تو تاپهاش نبود پس این چجوری تا الان تحمل کرده رفته بین 20 تا...؟ من که حالشو جا اوردم
    حتما ارمین 10 داده
    نه دیگه آرمین فکر نکنم اصلا سبک ماجرایی کلیک و اشاره بدونه چه سبکیه چه برسه به اینکه به اون 10 هم بده!
    آره حامد این نکته جالبیه و منم فکر نمی کردم جزو 20 تا قرار بگیره! ولی اونایی که زیاد اهل سبک ماجرایی هستن و همین طور اونایی که فصل قبلی رو کامل رفتن ، به بازی امتیاز نسبت بالایی میدن. شاید بازی امتیاز 10 اصلا نداشته باشه ولی به نظر می رسه امتیازها همه نزدیک بهم باشن و صد در صد دیگه از 5 و 6 هم خبری نیست.
    کلا با توجه به شناختی که از سلیقه بچه ها دارم حدس می زنم هومان ، شایان ، حسین ، مسعود ، شهاب و سعید امتیاز نسبتا بالایی به بازی داده باشن. دیگه خودم که جای خود داره و وقتی از فن های بازی هم هستم مطمئنا به بازی 5 ندادم
    پیش بینی می کنم در رده 20 یا 19 قرار گرفته...

این همه 10 دادی عزیز من به GTA هم که عشقته 10 دادی بعد چطوری معیاربندی کردی
    آره حامد دقیقا این خیلی مهمه.
    الان مثلا آرمین به Arma اومده 10 داده در مقابل به بازیی مثل GTA هم همین امتیاز رو داده و اینجا نتیجه می گیریم که آرمین برای این دو بازی تقریبا به یه اندازه منتظره!

من اولش به 5-6 تا بازی 10 داده بودم ولی بعدش دیدم که به یک اندازه منتظر این بازی ها نیستم و تعداد 10 هایی که دادم خیلی کمتر شد و همین طور هم سعی کردم امتیازای مشابه هم کمتر داده باشم...

جای یه سری از بچه ها امسال خالیه .. از جمله البرز و حسین ( سم فیشر ) و مجید ( یادش بخیر ) و یحیی و سهیل و ساسان و ... خیلی های دیگه ... هر کی هم از قلم انداختم دوباره بزارینش رو قلم
    از اینایی که گفتی چند تاشون که پارسال هم شرکت کرده بودن و امسال هم از اونا هومان خواست که شرکت کنن ولی خودشون جوابی ندادن و شاید گرفتار بودن و نمی تونستن امسال باشن...
    Last edited by vahidgame; 22-01-2013 at 18:07.

6. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شایان هر سری یه بار اسم منو میاره اونم احتمالا برای خالی نبودم عریضه یا همچین چیزایی هست
    آره شایان اتفاقا DA2 به طور کلی حساب کنی عالی بود چون بخوام بهش امتیاز بدم 8.0-8.5 می گیره. اگه امتیازش 8.5-9.0 بود اون موقع می گفتم خیلی عالی فقط چون بازی شماره قبلیش خیلی فوق العاده بود و از شماره دوم هم انتظار بالا بود دیگه میشه یه بازی دور از انتظار که طرفدارانش رو کامل راضی نکرد...
    حالا جالبه پستای اون تاپیک DA2 هست که شایان چه قدر درگیر بازی بود و توی درجه وری هارد می رفت و همش دنبال استراتژی های مختلف بود برای کشتن دشمنان بود. آخرش هم که یه باس فایت سخت بازی رو نتونست بکشه و بی خیال بازی شد و گفت اصلا از بازی خوشش نیومده! خب عزیز دل برادر مجبورت نکردن که روی وری هارد بری : دی

حالا شایان به بازی هایی مثل جی تی ای برسیم هزار تا گیر میشه به نظرات خودت داد
    البته تو دیگه خیلی ترولگر حرفه ایی هستی و شاید به ادمین ها گفتم که عنوانت رو بذارن ترولگر فروم که البته این خودش دو سه درجه داره و توی درجه آخرش دیگه کلا بن یا همون game over میشی : دی
    اصلا از تو بعیده
    اون DA2 حتی از نظر کلی هم عالی نبود. بازی خوب یا خیلی خوبی بود.
    اتفاقا باس‌هاش خیلی از DAO آسونتر بود دقیقا یادمه رسیدم به یه جنگلی بود کوهی بود چی بود 4 تا الف اولش زر میزدن یکم گذشت خیلی رفت رو اعصاب! اصلا سیستم آپگرید و ... خیلی چرت شد دیگه کاربرد نداشت + یک چیزی دیدم تو شخصیت‌ها Plot Hole بود فکر کنم کلا حالم بد شد اصلا بازی رو هم تموم نکردم همونجا Delete کردم
    GTA رو که طبیعی من رفتار نمیکنم جلوش اصلا دست خودم نیست ناخداگاه چرت و پرت مینویسم میره
    ولی خدانکنه اول نشه... یعنی خواب و خوراک نخواهید داشت
    منو از بن میترسونی؟ به اندازه کافی بن و مرخصی و رفت و برگشت داشتم تو انجمن تا دلت بخواد

پارسالم یادمه کاملا کارشناسانه به خاطر عزیزانم مسعود و حسین از خجالت3 ME در اومدم ، خدا رحم کرد حسین اون موقع ناظر نبود
    یعنی آرمین عاشقتم! سره همون 8ت GTA V اول شد 0.02 اختلاف! ای هیترهای نامرد! امسال که همه ترکوندنش GTA رو!
    ها راستی یک نقل قول واسه ترکوندن GTA پیدا کردم از این کامنت ها
    نوید (GTA Version)
    اینایی هم که به GTA گیر میدن میخوان خیلی خاص و اُلد اسکول جلوه بدن خودشون رو!
    Last edited by 779; 22-01-2013 at 18:35.

8. 13 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

چه خبره اینجا ..

.
    .
    .
    کلا خیلی وقت بود که همچین جوی بین بچه های گیم نبود ... ولی ممنون از کار ارزشی شایان
    ...
    I love you shayan !
    شهابی داریم ترول می کنیم می خندیم ، پاش بیا .... اهان درس داری متوجه ام
    +
    من که میدونستم شایان همچین کاری میکنه ، کامنت ندادم
    ... البته جلوتر کامنت هام خواهد بود ... که امیدوارم شایان نبینتشون
    ... تقصیر هومان بود ! گفته بود اگه خواستین حتی کامنت ندین برای بازی ها ! اینطوری شد که شما از کامنت های کارشناسانه من محروم شدین تا این جا
    هومان چرا با احساسات این جوون بازی می کنی ؟
    آرمین مبارک باشه ... شیرینیش رو ندادی !

من کلا از هر اقدامی که باعث بشه آرمین کمتر تو انجمن آفتابی بشه استقبال میکنم

حالا میخواد ازدواج و بچه دار شدن ! باشه ، میخواد مدیر شدن مسعود باشه
    مسعودی این میخواد بین ما تفرقه ایجاد کنه ، اگه دمه دسته بنش کن بی زحمت شهاب قهرمانی رئال تو لیگ قهرمانان هم به گزینه های فوق بیافزای عزیزمی
    +
    جای یه سری از بچه ها امسال خالیه .. از جمله البرز و حسین ( سم فیشر ) و مجید ( یادش بخیر
    ) و یحیی و سهیل و ساسان و ... خیلی های دیگه ... هر کی هم از قلم انداختم دوباره بزارینش رو قلم
    اصن من به عشق سهیل به Rising نمره دادم میدونستم نیستش نمره بالاتر میدادم ، حامد مقصر من نیستم سهیل باید پاسخگو ی رتبه Rising باشه
    نه دیگه آرمین فکر نکنم اصلا سبک ماجرایی کلیک و اشاره بدونه چه سبکیه چه برسه به اینکه به اون 10 هم بده!

آره حامد این نکته جالبیه و منم فکر نمی کردم جزو 20 تا قرار بگیره! ولی اونایی که زیاد اهل سبک ماجرایی هستن و همین طور اونایی که فصل قبلی رو کامل رفتن ، به بازی امتیاز نسبت بالایی میدن. شاید بازی امتیاز 10 اصلا نداشته باشه ولی به نظر می رسه امتیازها همه نزدیک بهم باشن و صد در صد دیگه از 5 و 6 هم خبری نیست.
    کلا با توجه به شناختی که از سلیقه بچه ها دارم حدس می زنم هومان ، شایان ، حسین ، مسعود ، شهاب و سعید امتیاز نسبتا بالایی به بازی داده باشن. دیگه خودم که جای خود داره و وقتی از فن های بازی هم هستم مطمئنا به بازی 5 ندادم

پیش بینی می کنم در رده 20 یا 19 قرار گرفته...
    اقا هی من میخوام سیکرت باشه قضیه ، هی میخوام سیکرت باشه وحید نمیزاره ! هومان تو شاهد باش که خودش شروع کرد ، من تا الان در جهت مصلحت فروم سکوت اختیار کرده بودم اقا من به 19 تا بازی نمره کاملو تعلق دادم دیگه برین حساب کنین ببینین از این 20 تای باقی مونده چند تا 10 دادم وحید به کوری چشم دشمن ها هم که شده به TWD:e2 یکی از 10 هامو دادم . الان شناختت از بچه ها چی میگه عزیزم
    آره حامد دقیقا این خیلی مهمه.
    الان مثلا آرمین به Arma اومده 10 داده در مقابل به بازیی مثل GTA هم همین امتیاز رو داده و اینجا نتیجه می گیریم که آرمین برای این دو بازی تقریبا به یه اندازه منتظره!

من اولش به 5-6 تا بازی 10 داده بودم ولی بعدش دیدم که به یک اندازه منتظر این بازی ها نیستم و تعداد 10 هایی که دادم خیلی کمتر شد و همین طور هم سعی کردم امتیازای مشابه هم کمتر داده باشم...
    نخیر عزیز من ، من بصورت کارشناسی اینا رو مورد بررسی قرار دادم ، اصلا سلیقه دخیل نیست ، بجز دو مورد که یکیش تقصیره سهیله مثلا سر Tomb Raider کاملا کارشناسی به خودم گفتم دلت به میاد به نیت مونث کمتر از 10 بدی انصافا ؟ من پارسالم یادمه کاملا کارشناسانه به خاطر عزیزانم مسعود و حسین از خجالت3 ME در اومدم ، خدا رحم کرد حسین اون موقع ناظر نبود
    +
    یعنی آرمین عاشقتم! سره همون 8ت GTA V اول شد 0.02 اختلاف! ای هیترهای نامرد! امسال که همه ترکوندنش GTA رو!
    شايان يادته ؟ حركتم كم ازجنبش هاي اين مارتين لوتر كينگ فقيد نداشت
    اقا ما گول خورديم ميدونستيم ممكنه GTA اول نشه به همه از دم 1 ميداديم منتظر انقلابي از جانب من و Comrade شايان باشين
    Last edited by amin 2010; 22-01-2013 at 18:56.

10. 11 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بعد از پست شایان عزیز که به نمرات پایین بعضی از دوستان گیر داده بود)و واقعا هم جای گیر دادن داشت اون نمرات)بر آن شدم که دلیل این امتیازات پایین رو بررسی کنم.
    بعد از تحقیقات خیلی زیاد از 2 روز پیش به این نتیجه رسیدم که اکثر دوستان به بازی ها نمرات خیلی خیلی بالا داده بودن،طوری بود که اگه اصل نمرات قرار داده میشد حدود 30-40 تا بازی با امتیاز بالای 9 داشتیم و هر عقل سلیمی میگه که این رویداد که اکثر بازی ها بالایه 9 بشن شایسته نیست.در این زمان مدیریت کل انجمن تصمیم میگیره با کمک چند تا از ناظم ها یه دستی به نمرات بکشه تا نمرات یکم حالت طبیعی تری به خودشون بگیرن.
    اوطور که به من اطلاع دادن مدیر محترم نمرات اون دسته از کاربرانی که بیشتر باهاش دوست بودن رو بدون تغییر قرار داده یا اینکه تغییر آنچنانی توی نمرات بوجود نیاورده(همگی شاهد امتیاز های 10 زیاد و پشت سر هم یه سری از کاربرها هستید) و اون دسته از افرادی که برخود سرد تری با مدیریت داشتند هم تغییرات زیادی در نمراتشون بوجود اومده(مگه میشه نمرات 5 رو نادیده گرفت؟)
    پس لطفا کمتر به آقای X که امتیاز پایین دادن تیکه بپرونید این ها همش حاصل حکومت دیکتاتوری انحمن هست.............
    +
    وحید گفتش که اسم شایان رو "ترول فروم" بزاریم،ولی به نظر من شایان الان حکم Good Guy Gregـه انجمن رو داره.
    بخاطر اینکه پست های سوژه رو یه جا جمع میکنه و کار ما رو خیلی خیلی راحت تر میکنه،و در کل مجبور نیستیم اون همه کامنت الکی رو بخونیم...............

+

الان تمامی قدرت انجمن(توی تصمیم گیری و....) بین 3 نفر پخش شده و باور کنید این اصلا به نفع ما نیست.باید فکری کنیم قبل از اینکه کاملا تبدیل به بازیچه بشیم............
    دلیل بن نشدن من تا الان هم اینه که مدیریت میخواد نشون بده که مثلا به کاربرها آزادی بیان میده......
    اگر من رو دیگه توی فروم ندیدید(الان که نه،وقتی انجمن یکم ساکت تر شد)،خودتون میدونید که باید سراغ چه افرادی برید.......
    +

ویرایش:
    به من خبر رسیده شایان(779) عامل نفوذی مدیر و ناظم های انجمن هست............دیگه خودتون تا ته قضیه رو برید.
    Last edited by Leon-117; 22-01-2013 at 19:24.

12. 12 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به به جشن و سروری برپاست به این میگن جشن قبل از جنگ امشب که 10 تای جدید اضافه بشن ممکنه خبر سکته انی چند تن از اعضای مجلس به گوشمون برسه (شاید یکیش خودم )

و بعدش خین ریزی ، اعدام ، ترور ، افشاگری و اخر سر در سیاه چاله های اسکاریم : دی

ها راستی یک نقل قول واسه ترکوندن GTA پیدا کردم از این کامنت ها
    نوید (GTA Version)
    وای من یک 6 به عشقتون دادم.
    من.=الو فرودگاه :
    خانم خوشتیپ اطلاعات = بله کجا و تا کی.؟
    من = به کلمبیا در سریع ترین وقت ممکن من رفتم دیگه

+

خب دوستان با توجه به اشتیاق زیاد علی به اب خنک خوردن این امر رو براش فراهم کردم روحش شاد

محتوای مخفی: ...پسر خوبی بود.. 
    Last edited by Layken; 22-01-2013 at 20:56.

14. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب شایان یه کم هم از خودت گفته بشه بد نیست : دی

شایان : با برگشت سازنده‌ی اصلی بازی (Wasteland) برای کار روی نسخه‌ی دوم، و همینطور وجود Kickstarter، امیدم به بازی زیاد هست. من نسخه‌ی اول رو بازی نکردم و فکر هم نمیکنم کسی اینجا تونسته باشه تو زمان خودش اون رو بازی کرده باشه، ولی با وجود Kickstarter آدم اطمینان خاطر پیدا میکنه که هیچ چیز جلودار بازی نبوده.
    Kickstarter به جز اینکه راهی بوده برای تامین بودجه ی بازی ، چه اطمینان خاطر/تضمینی می تونه بده که این قدر باعث دلگرمی و اطمینان خاطرت شده؟ خصوصا که خودت هم نسخه ی اول رو بازی نکردی (بازی روی فلاپی دیسک عرضه میشده!)
    برداشت من: یه جا شنیدی که این بازی پدر معنوی Falloutـه و به عنوان یه فن به طور غیر مستقیم داری حمایت می کنی ، هر چند که بعید می دونم Fallout 1 و حتی 2 رو هم بازی کرده باشی... چون این بازی پدر معنوی شماره 3 نیست : دی

شایان : از وقتی که Conviction اومد این سری چندین گام به نابودیش نزدیک شده. تا الان چیزایی که از بازی معرفی شده، بازی رو بیشتر برای من نابود کرد.
    معمولا وقتی دمیج به 100% می رسه جسم نابود میشه ، این چجوریه که یه بار نابود میشه و باز هم نابودتر میشه : دی

شایان : با تمام اینکه خیلی ناامید هستند از تغییری که قراره توی این نسخه به وجود بیاد،‌ اما من هنوز امید دارم.
    نقش دستوری کلمه ی "تمام" چیه دقیقا؟

...اصلا بازی رو هم تموم نکردم همونجا Delete کردم
    GTA رو که طبیعی من رفتار نمیکنم جلوش اصلا دست خودم نیست ناخداگاه چرت و پرت مینویسم میره
    ولی خدانکنه اول نشه... یعنی خواب و خوراک نخواهید داشت
    منو از بن میترسونی؟ به اندازه کافی بن و مرخصی و رفت و برگشت داشتم تو انجمن تا دلت بخواد
    چند صفحه قبل بحث یه معادل فوتبالی برای SimCity بود ... اگه قرار بود معادل فوتبالیت انتخاب بشه قطعا میشد اون فوتبالیست با استعداده که اتفاقا همیشه هم خبر ساز میشه => Why Always Me

16. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

GTA V و GPS 3 - Masters of the World

18. 2 کاربر از mrmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خب شایان یه کم هم از خودت گفته بشه بد نیست : دی

Kickstarter به جز اینکه راهی بوده برای تامین بودجه ی بازی ، چه اطمینان خاطر/تضمینی می تونه بده که این قدر باعث دلگرمی و اطمینان خاطرت شده؟ خصوصا که خودت هم نسخه ی اول رو بازی نکردی (بازی روی فلاپی دیسک عرضه میشده!)
    برداشت من: یه جا شنیدی که این بازی پدر معنوی Falloutـه و به عنوان یه فن به طور غیر مستقیم داری حمایت می کنی ، هر چند که بعید می دونم Fallout 1 و حتی 2 رو هم بازی کرده باشی... چون این بازی پدر معنوی شماره 3 نیست : دی

معمولا وقتی دمیج به 100% می رسه جسم نابود میشه ، این چجوریه که یه بار نابود میشه و باز هم نابودتر میشه : دی

نقش دستوری کلمه ی "تمام" چیه دقیقا؟

چند صفحه قبل بحث یه معادل فوتبالی برای SimCity بود ... اگه قرار بود معادل فوتبالیت انتخاب بشه قطعا میشد اون فوتبالیست با استعداده که اتفاقا همیشه هم خبر ساز میشه => Why Always Me
    هاهاهاهاها عاشقشم! یعنی عاشقتم
    میدونی که من به این راحتی‌ها تسلیم ظالمان تاریکی!!! (مسعود :-w) نمیشم!
    خوب در رابطه با مورد اول باید بهت بگم که Kickstarter فراتر از یک تامین بودجه‌ی ساده هست. Kickstarter قدرت انتخاب رو به سازنده میده و دست اون رو باز میزاره. اگه اصولا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خونده بودی، که نخوندی بهتر میگرفتی موضوع Kickstarter رو.
    در مورد دوم هم هیچ کس اینجا بازی نکرده اون بازی و در این مورد مطمئنم. باید بگم که من به اندازه‌ای که به دنبال اطلاعات Project Eternity و Wasteland 2 بودم هیچ کس اینجا نبوده، حتی قرار بود یک مقاله در حد همون مقاله‌ی قبلی آماده کنم از تیم کارکنان و کلا دست اندر کارانشون (که خوب آماده نکردم )
    در مورد اون قضیه Fallout هم که شوخی میکنی دیگه اصولا فکر نکنم منو بشناسی، بنده (استاد شایان) نه تنها Fallout بازی کردم (که کاملا بازی خزی تو RPGهای کلاسیک محسوب میشه، منظورم از خز اینکه تقریبا هرکی عاشق Fallout هست بازی کرده) بلکه 80٪ CRPG های اون دوران از Baldurs Gate 2 و PlaneScape و IceWind Dale گرفته تا Neverwinter Nights و Arcanum رو بازی کردم (جونه تو اینو گفتم احساس خوبی بهم دست داد : )) ) این نیز بگذرد، اینجا همه فکر کنم منو میشناسن که FF هم زیاد بازی میکنم (اصولا دوستان Yahooای رو میگم) همین الانم در حال بازی کردن Enhanced Edition هستم. (البته خودمونیم، نصف این بازی‌ها رو سال 2009 بازی کردم اصولا اون زمان دبیرستانی بودم چیز زیادی نمیفهمیدم)
    خوب پس where were we?
    آها،
    چندین گام به نابودیش نزدیک شده
    و بعد :
    بازی رو بیشتر برای من نابود کرد.
    دقت داشته باشین در نقل قول دوم تاکید روی بیشتر هست، حالا یکبار دیگه بخون ببین چه مشکلی داره
    اون قسمت بعد هم یک "ها" جا افتاده. باشه، این همه سوتی گرفتم یک ها هاهاهاهاها هم از من سوتی بگیرین : ))))
    در مورد فوتبال هم زیاد فوتبالی نیستم چیز زیادی نمیتونم بگم (حتی نفهمیدم کی رو میگی ، البته فوتبال رو هم ترول میکنم )

20. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •