حامدی من خودم اونو KO کردم ، اینجوری باشه دو نفره از top 10 انئداختیمش بیرون ! بی بغلمولی یک سوال..تا الان هر کی اومده و تاپهاشو بیان کرده اثری از این TWD:e2 تو تاپهاش نبود پس این چجوری تا الان تحمل کرده رفته بین 20 تا...؟من که حالشو جا اوردم
حتما ارمین 10 داده
خوب به نکته خوبی اشاره کردی ، افرین 20 امتیاز برای حامد خودمرکورد نمره 10 رو ارمین زد : دی
این همه 10 دادی عزیز من به GTA هم که عشقته 10 دادی بعد چطوری معیاربندی کردی![]()
امسال خیلی ساله باحالیه کلا ! معیار چیه بابا میخوای منم مثله محسن 6.78 نمره بدم به یه بازی ؟
محسن جدی 6.8 اشتیاق یعنی چی بیا توضیح بده
+
نه ! من حقو به شایان میدممرد مومن مراد که داستان متال گیر رو میدونه با اون سر پیر شدن اسنیک اشاره می کنی
یکی هم باید بیابیم کارهای تو رو ترول کنه![]()
+
مرسی رفیق حامد ، نزار مارو ببرنشایان و ارمین دیگه بعدا نیایید بگید واسته بشم تا بن نشید ها : دی تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که انفرادی نرید سیاه چال بهتره
سعی می کنم تا هفته ای دو تا کمپوت سیب براتون بفرستم سفارش کردم تا دو تا پتو گلبافت میرسونم دستتونمن کمپوت دوست ندارم میشه جاش کیک شکلاتی بی بی بگیری بیاری ؟
+
آرین سلیقرو دیدی ؟ یعنی یه سبکه جدید اصلا ابداع کرد با اون خورشیدش ! پست پست مدرنیزمولی اون نمودارت تو حلقم خداییش! (خورشیدشم تو لوز المعدم)![]()
+
CAPCOM ! من قلبم گرفت با این حرفتهمه سازنده ها خیلی هم خوب هستن! دوشواری نداریم اصلاً! همه بازی ها هم یکه یکن !
+
ولی دوستان قبول دارین سال بعدم با این همه بازی بازم FIFA و بازی های ارکیدو بیشتر بازی می کنیم !
+
پ.ن :
البته احتمال هست اصلیت Snake از قزاقستان باشه ( اشاره به مادر Borat : )))شایان تازه برات خواهرشم بود !
![]()