تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 98 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چند تا پیشنهاد برای قیمت 1.5 تا 2.6 م.
    1--Canon Powershot SX50 HS ------> 1.5 1.6
    2--Canon Powershot G15--------------->1.6 1.7
    3--Canon EOS M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM ------->2.4 2.6
    آخری از همه بهتره ولی اسمشو نمی دونم درست نوشتم یا نه؟

2. 2 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    ممنون از توضیحات دوستان
    در مورد دوربین قرار نیست به صورت حرفه ای و یا به عنوان درآمد عکاسی کنم در واقع با توجه به علاقه و لذت عکاسی با یک دوربین DSLR
    مبتدی نیستم اصول اولیه عکاسی رو بلدم ولی خب حرفه ای هم نیستم به نظر شما با بودجه کمتر مثلا تا 1500 چی میشه خرید ؟ میخوام حتما DSLR باشه مارک هم مهم نیست
    در مورد دست دوم جایی هست که بشه اطمینان کرد و خرید ؟ بازار جمهوری در کل چطوره ؟
    ممنون از وقت و راهنمایی شما

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با سلام و سپاس
    ممنون از توضیحات دوستان
    در مورد دوربین قرار نیست به صورت حرفه ای و یا به عنوان درآمد عکاسی کنم در واقع با توجه به علاقه و لذت عکاسی با یک دوربین DSLR
    مبتدی نیستم اصول اولیه عکاسی رو بلدم ولی خب حرفه ای هم نیستم به نظر شما با بودجه کمتر مثلا تا 1500 چی میشه خرید ؟ میخوام حتما DSLR باشه مارک هم مهم نیست
    به نظرم یدونه D3100 یا 550D دست دوم با لنز 55-18 بگیرید که قدیمی هم نیستند و دوربین های خوبی هستند
    اینو یکی از بچه های عکاسی گذاشته برای فروش به قیمت 1300 مورد خوبی به نظر میاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

باشه حتما شما درست می گید.من تجربه و نظر خودم رو گفتم هر کسی میتونه خودش فکر کنه و تصمیم بگیره.بویینگ تقلبی هم خواستید قطعاتش رو چین براتون می زنه.برای لنز هم یه سری به بازار خودمون بزنید بد نیست.
    دوست عزیز نیازی به بازار رفتن نیست لنزهای آشغال مانند Samyang هم از اسم هم از کیفیتشون معلومه چی هستن اما اینکه لنز تقلبی ای باشه که روش زده باشه نیکون یا کنون (اصلا کل برندهای لنز!!!)و ساخت تایلند یا چین هم باشه نه در بازار بلکه شاید در خواب بشه دید!

7. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

[QUOTE=rafaelmehraban;7626173]سلام ساناز جان.
    من بهتون میگم هرگز دست 2 نخرید
    1:مشکل باتری 100 در 100 هست و قیمت باتریش فقط یه 100 تا 200 تومانی خرج داره براتون.
    2:مشکل خط و خش رو لنز یا عوض کردن با لنز تقلبی
    و.....
    من سرم خیلی شلوغه فرصت بیشتر برای راهنماییتون امروز ندارم.تا بعد ولی قید این دست 2 رو بهم بزنید جدا از مشکلات فوق خیلی بالا بهتون قیمت داده(خیلی خیلی)[/QUOTE
    سلام
    من دوربين d90 دارم.
    از لحاظ باتري باس بگم ظرف 2 ساعت شارژ ميشه و مي توني باهاش به بي رحمانه ترين وضعيت عكس بگيري تا از كت و كول و پر و پا بيوفتي. تازه وقتي كه علامت باطري ضعيف است روي صفحه مياد خيالت راحت باشه حداقل 60 ،70 تايي عكس مي توني بگيري. با اين اوصاف اگه كارآيي باطري نصف هم بشه ميشه گفت راحت 200 تا 300 تا عكس ميگره.
    لنزش هم نه تقلبيه و نه خط و خش داره، اگر هم بخوام بفروشمش به همين شكل و شمايل ميفروشم و بهش ميگن دست دوم.
    ما الان داريم چار پنچ برابر قيمت دنيا پول ميديم براي يه دوربين، چه ميشه كرد! كي بدش مياد دوربين نو داشته باشه.

9. 2 کاربر از gambil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

با سلام و سپاس
    ممنون از توضیحات دوستان
    ساناز جان از راهنمایی های اساتید عزیز فروم استفاده کنید. در مورد خرید دوربین دست 2 هیچ نگرانی ای وجود نداره و من این بحث رو به شما تضمین میدم. خودم چند بار دوربین حرفه ای دست دو خریدم. لنز تقلبی در بازار وجود نداره مگر لنز سامیانگ بگیرید که کلا بدرد نخوره. هرچند اصلا لنز ارزون قیمت نداره در بازار فعلی ایران. گزینه های پیشنهادی پایما جان خوبه .بیشتر روی لنز تمرکز کنید.وقتی دوربین رو خریدید به اهمیت لنز پی خواهید برد.
    سرتون رو درد نیارم بهترین گزینه پیشنهادی من خرید بدنه ی 450دی هست با لنز 18-135 آی اس. یا 500دی با لنز 18-55 آی اس.

11. 2 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون
    فکر میکنم اگه یه دست دوم خوب پیدا کنم بهتره لااقل شاید بتونم مدل بهتری رو بگیرم

بین نیکون و کنون نظرشما چیه آیا این درسته که اگر نیکون رو دست یه مبتدی بدیم نمیتونه باهاش عکس بگیره ؟ و یا اینکه عکاسی با اون خیلی مشکله ؟ اکثرا پیشنهاد کنون رو میدن اما شخصا از آرگونومی نیکون بیشتر خوشم میاد مخصوصا 90D نظر شما چیه ؟ در ضمن یکی از دوستانم میگفت 30 اردیبهشت نمایشگاه دوربین برگزار میشه درسته ؟

ممنون از و قت و حوصله و راهنمایی دوستان گرامی

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون

بین نیکون و کنون نظرشما چیه آیا این درسته که اگر نیکون رو دست یه مبتدی بدیم نمیتونه باهاش عکس بگیره ؟ و یا اینکه عکاسی با اون خیلی مشکله ؟ اکثرا پیشنهاد کنون رو میدن اما شخصا از آرگونومی نیکون بیشتر خوشم میاد مخصوصا 90D نظر شما چیه ؟ در ضمن یکی از دوستانم میگفت 30 اردیبهشت نمایشگاه دوربین برگزار میشه درسته ؟

کسانی که کنون رو معرفی میکنن یعنی با نیکون کار نکردن.اتفاقا این کیفیت تصویره که در نیکون بهتر از کنونه .اما معمولا کیفیت فیلمبرداری کنون حرفه ای تر و بهتر از نیکون هستش .
    کار با هر دو دوربین هم مشابه هم هست. هیچ فرد مبتدی نخواهد توانست در همون گام ابتدایی با دوربین dslr کار کنه .مگر اینکه قبلا ریویو ای چیزی دیده باشه .اما در کل مدتها طول میکشه تا بتونه عکسای خوب بگیره حتی اگه کاملا مسلط به دروبینش باشه
    بله d90 در کلاس خودش یکی از بهترین دوربین هاست

14. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

ممنون

دی اس ال آر گردونه ای داره که روش چنتا گزینه داره،یکی از این گزینه ها M هست ینی مَنواِل به معنای دستی،یعنی اپرچر،شاتر،ایزو و وایت بالانس رو خودتون باید تنظیم کنید و این چیزیه که در همه ی دوربین های دی اس ال آر یکسانه و هیــــــــچ فرقی نداره. نه سونی،نه فوجی،نه کانن،نه نیکون و نه هیچ برند دیگه ای. بعد از یک مدت کارکردن با دوربین روی این گزینه،دوربین در کنترل شما خواهد بود.
    هیچ نظریه و منطق و مقایسه ای هم نمیگه که کیفیت عکس نیکون بهتره و یا کیفیت فیلم کانن بهتره. هرچند بهترین دوربین های دنیا در اختیار کانن هست. به هر صورت با توجه به اینکه با نیکون حال میکنید پس اصلا سمت کانن نرید. انتخابتون دی90 خواهد بود. با تشکر

پ.ن: با بهزاد جان عزیز خط رو خط شدیم امیدوارم ببخشه بنده حقیر رو.

16. 4 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ممنون
    منظورتون رو از مدل بهتر متوجه نشدم
    اگه اشتباه نکنم شما تاحالا DSLR نداشتید پس امکانات پائین ترین رده های DSLR کاملا کفاف نیاز شما رو خواهد کرد(شما حداقل 1 سال طول میکشه با همین دوربین ها راه بیفتید)
    دوست عزیز اصلا اینطور نیست چه کنون و چه نیکون باشه مهم اینه شما اصول عکاسی و تنظیمات دوربینتون رو کامل یاد بگیرید تفاوت عکاسی در هم رده های این دو برند بسیار ناچیزه!
    جمله ای رو که بارها گفتم مجدد خدمت شما عرض میکنم
    " عکسی که عکاس حرفه ای با دوربین کامپکت میندازه بنده با DSLR خودم نمیتونم مشابهش رو بگیرم!!! "

به شما توصیه شدید میکنم فعلا از خرید دست نگه دارید و در زمینه دوربین و تکنیک های عکاسی مطالعه کنید یکم که اطلاعاتتون بالاتر رفت با دید بهتری دوربین رو بخرید چون ممکنه الان خرید لنز در اولویت شما نباشه ولی در آینده بخاطر لنز مجبور به تعویض برند و هزینه مجدد برای دوربین بشید

ولی اگه خیلی عجله دارید و بودجش رو هم دارید و حدس میزنم ابعاد بزرگتر و استایل D90 دلتون رو برده اون رو به همراه لنز 105-18 خریداری کنید (توجه کنید حتما حتما با لنز 105-18 بخرید چون با توجه به قیمت لنز بی نظیری هست)
    موید باشید
    Last edited by payma; 11-05-2013 at 23:39.

18. 5 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •