خوب بیاین دیگه
از کجا شروع کنیم؟
خوب بیاین دیگه
از کجا شروع کنیم؟
اقا زنگ بزنید مخابرات کل ایران بگید این چه وضعشه. ایمیل اعتراضی بفرستید. شکایت نامه تنظیم کنید. خلاصه با انواع و اقسام روشها مخابرات رو پر کنید از اعتراض و انتقاد از نحوه سرویس دهی مخابرات مشهد. حتما یه اقدامی میکنن.
شهردار کیه ؟ هنوز مهندس پژمان هست ؟
یقینا میشه یه کارایی کرد اگه اون باشه ....
مثل اینکه شرکتهای استان های دیگه هم دارن از مخابرات خراسان رضوی یاد میگیرن و طرح هاشون رو حذف میکنن و ...
من که فکر میکنم مشکل واقعا از اون بالا ها باشه یعنی این شرکتهای ذیرربط طبق دستور از اون مراجع بالا همچین کاری میکنن و کم کم دارن اینترنت رو روز به روز محدود تر میکنن و کسی هم ککش نمیگزه . یعنی شما اگه به مخابرات کل ایران یا هر سازمان بزرگی هم اعتراض کنین فکر نکنم جواب بده .
ملت ما فقط باید خودشون یه کاری بکن . هیچ سازمان و شرکتی واقعا دلش به حال مشتری نمیسوزه که بخواد به نفع مشتری کار کنه . من که چشمم اب نمیخوره که اگه از طریق یه سازمانی بخوایم اقدام کنیم جواب بگیریم . اعتراض حضوری هم که میدونین عاقبتش چی میشه . مخصوصا الان .
راستی امروز رفتم قضیه اینکه چرا توی استان های دیگه طرح ها فرق میکنه و هنوز نامحدود دارن رو به امور مشترکین گفتم بدبخت دختره هول شد مثل اینایی که بهشون گفته باشن چیزی از دهنتون در نره چرت و پرت تحویل من داد از اخر هم موضوع رو عوض کرد .
مه و باد و خورشید و فلک در کارند که یک جوون ایرانی نتونه به کوچکترین خواسته اش که اینترنته برسه .
روزنامه های خراسان، قدس و ....... وبلاگها و وبسایتهامون، و............ایمیل فرستادن به همه و اطلاع رسانی. البته معقول و منطقی. این رو نوشت ایمیلامه که دیگه جواب ندادن!!!!!!!!!!!!!! سلام در سایت شرکت مخابرات ایران > > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد محصول: ADSL-256-U8-B ماهانه 15000 تومان. مد نظرم میباشد. لطفا بررسی فرمایید. با تشکر. --- On Fri, 3/8/13, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wrote: From: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subject: Re: سلام خسته نباشید. To: "A T" Date: Friday, March 8, 2013, 9:48 PM با سلام طرح نامحدود به نام الماس ارائه مي شود و در صورتي كه طرح ديگري مد نظر شما مي باشد به صورت شفاف با مشخصات آن در متن نامه خود بنويسيد تا جهت بررسي ارسال شود On 2013-03-07 03:23, A T wrote: > سلام > > خسته نباشید. > > چرا شرکت مخابرات خراسات رضوی فقط > مواردی را که بنفعش هست، از سرویسشهای > ارایه شده شرکت مخابرات ایران برای > اینترنت، ارایه میکند؟ نامحدود را > ارایه نمیدهند!!! طرحها هم کم شده اند. > > شده شرکت مخابرات ایران > > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > > شرکت مخابرات خراسات رضوی > > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AliTavakoli7; 27-03-2013 at 23:42.
هر چی بنویسیم باز اونا حرف خودشون رو میزنند دیوس ها.
یکی نیست بگه خوب عمه **** مگه بتونه بره برجی ۱۸۰ تومن رو بده به یه اینترنت مثلا نامحدود.
خاک بر سرشون.
اره به خدا . حتی اون سرویسهای ارت شاتل با اون قانون مسخره شون باز از این طرح الماس مضخرف مخابرات بهترن .
دوستان اینم forum مخابرات خراسان رضوی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ی ایمیل تند زدم به همون آدرس بازرسی مخابرات بقیه هم بزنید و شماره تلفنتونم بزارید آخر ایمیل و ببینید چیکار میکنن!
همه معترض باشین تو ایمیل ها!
ای بابا دوستان یه حرکتی چیزی ممن که خسته شدم از بس هر روز زنگ زدم 135
کم کم باید از مشهد کوچ کنیم شهر دیگه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)