همکف نوشته GF برای پارکینگ و زیر زمین یا 1- یا 2- .. یا با اندیس نشون میدن مثل A1 یا A2
بعضی وقتا هم همکف رو 0 نوشته البته بعضی جاها قسمت ورودی پارکینگ هم با 0 نشون داده شده و طبقه های زیرین با 1- یا -2 ... نشون داده میشه
همکف نوشته GF برای پارکینگ و زیر زمین یا 1- یا 2- .. یا با اندیس نشون میدن مثل A1 یا A2
بعضی وقتا هم همکف رو 0 نوشته البته بعضی جاها قسمت ورودی پارکینگ هم با 0 نشون داده شده و طبقه های زیرین با 1- یا -2 ... نشون داده میشه
بعضی وقت ها جاهایی که پارکینگ 2 طبقه داره به جای پارکینگ طبقه اول B میذارن.به جای پارکینگ طبقه دوم p
نمیدونم اینو کسی گفته یا نه
وقتی تو یه اتاق با چند نفر هستین و یکی میاد تو شروع میکنه به صحبت و سوال کردن تا مطمئن نشدین با شماست چیزی نگین .
چند وقت پیش رفته بودم خونه داییم تو اتاق پسر داییم و داماد داییم نشسته بودن منم اونجا بودم
زن داییم از سر کار اومد احوال پرسی کرد و شروع کرد گفت امروز چطور بود و چه خبر و ... تو کل این مدت دامادش داشت جواب میداد زن داییم هم توجه نمیکرد فقط سوال میپرسیدبعد اخر صحبتاش گفت تو مگه امروز کلاس نداشتی؟! (اینجا بود که تازه دوزاری افتاد خانوم از اولش با پسرش صحبت میکرده چون دامادشون اصلا دانشگاه نمیرفت!!)
آقا این دامادشون مثل گچ سفید شد من و پسر داییم هم بی اختیار زدیم زیر خنده)
خـــعلی ضایع شد بنده خدا
حواستون جم باشه![]()
آره واقعا.
یه سری من با یکی سلام علیک کردمو و عید رو بهش تبریک گفتم .
بعد 5 مین خودشو دیدم با زنش، خب خودشو 5مین پیش دیده بودم، این سری سلام علیک کردم و احوالپرسی خب طبیعتا با زنش بودم نه خودش
بعد دوتاشون شروع کردن جواب منو دادن که خیلی ممنون عید شمام مبارک
تو دلم گفتم آخه چیزخل تو رو که 5مین پیش دیدم آلزایمر داری![]()
گفتی عید...!!!
یاد عید افتادم!می گم بچه ها یواش یواش داره بوی عید می یاد خلاصه این قضیه روبوسی روجدی بگیرین! از الان تمرین کنید بد نیست!!!
![]()
بابا نامردا تکلیف آدمو مشخص نمیکنن ...
یکی دو بار بوس میکنه یکی سه بار ...
من سر این بوس خیلی ضایع شدم
به نظرم بهتره خودمون اصا روبوسی نکنیم بزاریم طرف مقابل بیاد جلو، بعد به ازای هر بوسی که کرد یه بوس تحویلش بدیم![]()
دست راست که تو دست راست طرفه!! دست چپو بپیچونیم دور گردن طرف و مجبورش کنیم که 3تا بوس کنه!![]()
بچه ها این کاربرد داره تو بوس سوم:
در هر صورت شما خواستار بوس سوم باشید و برای اینکه طرف سرش رو برای بوس سوم نکشه عقب
همینطوری که دستتون تو دست همدیگه هستش دست طرف رو بکشید
خودش دوزاریش میوفته![]()
همیشه شما 2تا بوس بدید اگه طرف خواست 3تا بده و شما صورتتونو کشیدید اون ضایع شه![]()
من اکثرا نه با دست دادن و نه با بوس حال نمیکنم!!...
دوستام سه تایی هستن شدید!! دایی اینا دوتایین....
خلاصه من همیشه مجبورم به دایی محترم که داره میره عقب بگم سهتا ماچ دیگه بعدشم کلی ضایع بشم!!
الان یاد گرفتم از قبل هماهنگ میکنم!!! میگم یه سه تا ماچ ابدار بکنم از فلانی و بعد بعدی و یا یه همچین چیزایی...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)