تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند لپ تاپ از نظر شما؟؟

راي دهنده
132. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lenovo

46 34.85%
  • Asus

49 37.12%
  • Acer

8 6.06%
  • Sony

21 15.91%
  • Hp

24 18.18%
Multiple Choice Poll.
صفحه 10 از 23 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 224

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من نميدونم اين دوستان چه حرفيه ميزنن خوب بله GE70 اصن خدا اما نميدونم چطوري ممكنه كمپاني‌اي مثل لنوو كه الان بهترين برند تو لپتاپ هاس كارت گرافيك مدل پايين سفارش ميده؟؟؟اصن نميدونم يعني چي؟؟؟
    يكي ميشه مارو روشن كنه كه GTx660m كه رو لنوو هستش با Msi چه فرقي ميكنه در ضمن شما اين جارو ببينين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصن من نميدونم 660 داره GE70
    گرافیک 660 سرعت Memory اش باید 2000 باشه اما روی لنوو وقتی GPU-Z رو ببینی نوشته 1250MHz اونجاست که به شرکت معظم لنوو فحش میدی!!!
    عزیز GE70 گرافیک 660 هم داره تو فروم دوستان دارنش میتونی تاپیکش رو هم ببینی!!!
    شما شدید به لنوو علاقه داری سراغ هر برند دیگه ای بری مطمئن باش پشیمون میشی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ge70 ond با گرافیک 660 هست ماتریس هم فقط ond داره
    در مورد لنوو چند جا دیدم که میگن گرافیک 660 رو یه مقدار ضعیفتر بسته اما نمیدونم دلیلش چیه شاید به خاطر مشکل گرمایی این کارو کرده شایدم به خاطر چیز دیگه
    حلال زاده ای تا اسم لپتاپت رو خواستم بیارم خودت اومدی

3. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گرافیک 660 سرعت Memory اش باید 2000 باشه اما روی لنوو وقتی GPU-Z رو ببینی نوشته 1250MHz اونجاست که به شرکت معظم لنوو فحش میدی!!!
    عزیز GE70 گرافیک 660 هم داره تو فروم دوستان دارنش میتونی تاپیکش رو هم ببینی!!!
    شما شدید به لنوو علاقه داری سراغ هر برند دیگه ای بری مطمئن باش پشیمون میشی
    بله درست میگن ایشون لنوو 660 کمی ضعیفتر هستش و نسبت به 650 حدود 5 تا 10 درصد قوی تر هست یه چیزی حدود 7-8 فریم بیشتر از 650 میده البته تو بازی خود این 7-8 تا تاثیرش ملموسه منتها بحث فقط گرافیک نیست زیبایی - صفحه نمایش -و... مثلا لنوو کیفیت اسمبل کردنش تو این مدل یکم میتونتست بهتر باشه کیبورد بالا سمت چپ یکم شله من اینو تو سه تا مغازه چک کردم هر سه یکم لق بود بک لایتش واقعا عالیه اس اس دیش معرکست کمتر از 10 ثانیه بوت میشه منتها صفحه نمایش ضعیفی داره و اینو زمانی متوجه میشید که یه لب تاب دیگه کنارش باشه توصیه میکنم قبل خرید حتما برید ببینید از نزدیک شاید اون 660 بودن و اس اس دی مشکل صفحشو پوشش بده

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

بله دوستان مثل اينكه سو تفاهم شد خوب منم يه ذره تند رفتم نميخواستم اينجوري بشه در كل معذرت و ممنون به خاطر اينكه روشنمون كردين

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فوق العاده مشکوک خود این مدل جدید که با وین 8 ارایه شده قبل یعنی کی؟؟؟؟؟ کلا موقع خرید این مدل n56 خیلی باید حواستون جمع باشه من دیروز یه جا دیدم که تو پاساژ پارسیان طرف n56 vz با گرافیک 650 رو گذاشته واسه فروش همونطوط که میدونید این مدل نایابه تقریبا تازه با گارانتی سازگار!!!! اصلا سازگار فول اچ دی وارد نمیکنه کلی با فروشنده کلنجار رفتم گفتم ضمانت میدی این fhd باشه بعد گفت بزا زنگ بزنم با ریسم بپرسم زنگ زد گفت hd هست در حالی که تا 1 دقیقه پیش میگفت فول کلا تو این مدل یکم باید مراقب بود همین n56 vjنرمش بین 3400-3550 هست
    منم به خاطر همین اینجا مطرح کردم.موقع خرید چه چیزایی رو چک کنم ؟ از کجا ریفربیشد بودنش رو بفهمم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

منم به خاطر همین اینجا مطرح کردم.موقع خرید چه چیزایی رو چک کنم ؟ از کجا ریفربیشد بودنش رو بفهمم ؟
    اگر Hp خریدید چون ویندوز ارجینال داره اولین بار که روشنش کی پیغام فعال سازی ویندوز میده اگه نداد بدون قبلا روشنش کردن

8. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بله درست میگن ایشون لنوو 660 کمی ضعیفتر هستش و نسبت به 650 حدود 5 تا 10 درصد قوی تر هست یه چیزی حدود 7-8 فریم بیشتر از 650 میده البته تو بازی خود این 7-8 تا تاثیرش ملموسه
    فکر نکنم 5-10 در صد در عمل بشه 7-8 فریم ها!معلومه 7-8 فریم تو بازی ملموسه!من تجربه نکردم.ولی بعید می دونم نهایت 3-4 فریم بیشتر فرق داشته باشه!شاید هم کمتر.حالا باز بنچمارکها و فریمها رو ببینید از سایتهای معتبر شایدم شد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

12

سلام دوستان

من قصد خرید یکی از این 2 مدل رو دارم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.خودم بیشتر دوست دارم سونی بگیرم چن قبلا سونی داشتم.

SONY VAIO-SVE 1511\BTO

HP DV6T-7000

سونی رو 31680000 ریال و اچ پی 32800000 ریال قیمت دارم.
    سونی کمی کانفیگش پایینتره اما خیلی خوشگلتره در عوض اچ پی کانفیگش بالاتره.
    خوشحال میشم نظر شما رو برای انتخاب صحیح تر بدونم زیاد هم اهل بازی نیستم.باری هایی هم که انجام میدم فقط
    call of duty
    ,medal of honor
    need for speed
    ,soccer.

به این شکل که هر کدوم رو یه بار تموم کنم دیگه نمیرم از اول بازی کنم.
    Last edited by crash611; 12-01-2013 at 13:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

داداش hp خیلی سرتره.حتما hp بگیر

-----------------------------------------------------------------------------

دوستان توجه کنند کارت گرافیک gtx 660m که رو لپتاپ لنوو y580 هست با لپتاپ msi ge70 هیچ فرق در فرکانس و .... نداره .من هر دو لپتاپ رو دارم.پهنای باند هر دو رم 80 Gb/s هست.فرکانس رم هردو در GPU-Z برابر 1250 هست.دوستان بدون دلیل حرف نزنند.

استحکام بدنه لنوو از MSI GE70 خیلی بهتره.مدل MSI فقط صفحه نمایش با کیفیت و صدای بهتر داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد خرید یکی از این 2 مدل رو دارم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.خودم بیشتر دوست دارم سونی بگیرم چن قبلا سونی داشتم.

SONY VAIO-SVE 1511\BTO

HP DV6T-7000

سونی رو 31680000 ریال و اچ پی 32800000 ریال قیمت دارم.
    سونی کمی کانفیگش پایینتره اما خیلی خوشگلتره در عوض اچ پی کانفیگش بالاتره.
    خوشحال میشم نظر شما رو برای انتخاب صحیح تر بدونم زیاد هم اهل بازی نیستم.باری هایی هم که انجام میدم فقط
    call of duty
    ,medal of honor
    need for speed
    ,soccer.

به این شکل که هر کدوم رو یه بار تموم کنم دیگه نمیرم از اول بازی کنم.
    به نظر من اچ پي أروي بيتي داره هم ظاهر خوري داره هم كانفيگ برتر از سوني كه كفه توازو رو با وجود زيبايي سوني به سمت اچ ميچرخونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •