یک بار سایتش رو دیدم ولی اطلاع چندانی ندارم
به نظر برند حرفه ای میاد...نمیدونستم در ایران هم موجوده!
اگه از ایران و تهران خریدن لطفا ازشون بپرسید از کجا گرفتن.
یک بار سایتش رو دیدم ولی اطلاع چندانی ندارم
به نظر برند حرفه ای میاد...نمیدونستم در ایران هم موجوده!
اگه از ایران و تهران خریدن لطفا ازشون بپرسید از کجا گرفتن.
Last edited by Ali_softcenter; 13-10-2013 at 00:10.
تهران نه
ولی اصفهان از پاساژ عالی قاپو خریدن ... قیمتشم فکر کنم 10 تومن
ده تومن؟
بعید میدونم اصل باشه!
ممنون شما عکسی از این محصولا دارید که رفتیم بخریم بدونیم چه شکلیه ؟ اگر در مورد کیفیت و حدود قیمتش هم اطلاع دارید ممنون میشم بگید
سلام خدمت همه دوستان ژلی یا چیزی سراع دارین وقتی به موی سرم میزنم ثابت بمونه
از نیترو استفاده میکردم ریزش مو داشتم هر ژلی هم استفاده میکنم بعد حالت دادن موم بعد نیم ساعت حالتش از دست میده میاد پایین
موهای سرم هم صافه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا از منو به قسمت استایلینگ برید و روی هر برندی که کلیک کنید محصولاتش میاد
برای آخری هم اینو گوگل کنید
lakme fiber paste
در مورد کیفیت محصولات که بهترین کیفیت رو در بین محصولاتی که در ایران هستند دارند...ضمن اینکه توی اند گای و ولا ی آلمان برند های تخصصی فشن و استایلینگ هستن که فقط در سالن های مد و فشن استفاده میشن! و قیمت بالاتری هم دارند.
اکثرا بالای 40 تومن!
لاکمه اسپانیا 22 تومن!
اینو هم شاید در منوچهری بتونید گیر بیارید موها رو برق نمیندازه
یه پاساژ جدید باز شده در سمت راست خیابون منوچهری که داخلش مغازه های لوازم آرایشی هست....بیرون پاساژ سمت چپ یه مغازه هست که تابلوش برند ایندولاس! برید داخل ببینید این paste رو داره یا نه....من سوال نکردم
نیترو کچلی میاره
شما از ژل فوقا لعاده قوی ultra strong مثلا نیوآ استفاده کن...و حتما حتما هم باید تافت فوق العاده قوی بزنی بعدش! مثل تافت فوق قوی نیوآ
Last edited by Ali_softcenter; 20-10-2013 at 09:45.
ممنون یکی دو روز پیش داشتم از اطراف منوچهری رد میشدم یسریم رفتم اونجا تونی اند گای که اصلا نبود ، ولا هم ندیدم جایی. فقط همون lakme بود که خریدمش .کلا مثل اینکه این paste مو یا همون خمیر به این راحتیا گیر نمیاد منوچهریم از خیلیا پرسیدم نداشتن
این lakme هم بدک نیست از لحاظ مات کردن و حالت دهی خوبه نسبتاً ولی نگهدارنده زیاد قوی نیست کلاً . یه خوبی هم که داره که اثراتی مثل چرب و یا خشک شدن محصولای دیگه مثل واکس یا ژل رو نداره که مثلا مجبور بشی چند ساعت دیگه سرت رو بشوری راحت جذب مو میشه و خودشو نشون نمیده. البته من موهام کوتاهه و زیاد ازش نمیزنم به موهام
بله برای تثبیت حتما باید تافت استفاده بشه.
سلام کسی نمایندگی شورازکوف SchwarzKopf رو میدونه کجاس تو تهران حالا طرف آیت الله کاشانی صادقیه باشه چه بهتر
من محصولات Osis و Gliss رو می خوام
من osis رو منوچهری دیدم در مغازه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)