تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 39 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:

سلام داداش گلم ، اینا سئوالات آخر من هستند . زیاد بودند ولی بخاطر اینکه وقتتونو نگیرم خیلیاشونو حذف کردم .

به رپ علاقه داری ؟ بیشتر آهنگ کدوم یکی از رپرا رو گوش میدی ؟

نه علاقه زیادی ندارم. آهنگ هایی که معروف میشن رو گوش میدم.

از بین انیمیشن هایی که تا الان پخش شده کدوم یکی رو بیشتر دوست داری ؟

فوتبالیست ها

چه سازی بلدی بزنی ؟ در چه سطحی ؟

هیچ سازی! استعدادش رو هیچ وقت نداشتم.

گواهینامه گرفتی ؟ رانندگی رو با چه ماشینی و چه سنی یاد گرفتی ؟

بله. با پراید در 18 سالگی.

اگه امکانش هست بگو بزرگترین فرصتی که از دادی چی بوده ؟

فرصت مهمی رو هیچ وقت از دست ندادم.

به موتورسواری علاقه داری ؟ نهایت چندتا رفتی با موتور ؟ و چه موتوری بوده ؟

نه اصلا. هیچ وقت موتور نروندم

سریال فرار از زندان رو دیدی ؟ به جز مایکل اگه قرار بود انتخاب کنی بری سرصحنه بازی کنی ، دوست داشتی چه نقشی رو بگیری ؟ اگه هم ندیدی یا سریال دیگه ای رو بیشتر دوست داری ، اونو بگو !

بله دیدم. نقش الکس.

به وجود موجودات فضایی اعتقاد داری ؟ اگه داری میتونی با چندتا جمله منو قانع کنی وجود دارند ؟

من اعتقاد دارم که احتمال وجودشون بسیار بیشتر از عدم وجودشونه (چون صرفا دنیا بسیار بسیار بزرگه) و نسبت شرایطی که پیش اومده تا زمین با این خصوصیات پدید بیاد به اندازه کیهان طوریه که میلیارد ها بار می تونسته زندگی بوجود بیاد.اگه منظورت اینه که به این تئوری های توطئه که در نشریات می بینیم مثل UFO ها و اینکه موجودات فضایی ما رو زیر نظر دارند و ناسا داره اینها رو مخفی می کنه و از این قبیل حرف ها اعتقاد دارم، نه به این چیزها اعتقادی ندارم.

اگه موقعیت دعوا با محمدرضاگلزار پیش میومد ، دوست داشتی بزنه یا بخوره ؟ ( دعوا با خودت نه ، منظورم با کس دیگس )

هیچ کدوم. دوست دارم جلوشون رو بگیرن. با دعوا هیچ مشکلی هیچ وقت حل نمیشه.

اگه بهت پیشنهاد طراحی لباس برای جاستین بیبر رو میدادند ، با مبلغ نجومی 3.000 میلیارد معروف ، قبول میکردی براش کار کنی ؟ و اجازه میدادی با طراحی های تو ازون عکسا که گذاشتم بگیره ؟

قطعا بله برای همه سوالات

منفورترین شخصیت کمیک های بتمن بنظرت کیه ؟

از Poison Ivy خیلی بدم میاد

با کدوم یکی از بازی های کامپیوتر بیشتر حال کردی ؟

سوال ساده ای نیست. در دوران جدید، سری Assassin's Creed.

دوست داری رو سقف ماشین بشینی و راننده با 140 تا بره ؟

مسلما نه! مگه مرض دارم

محتوای مخفی: پ.ن 
    * راستی درباره پ.ن ، سئوالام رو هی اضافه و حذف میکردم در آخر باید دوباره شماره بندی میکردم یادم رفت اینطوری شدند .

نو پرابلم

2. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

سلام بر آرمان های پی30

سوال اولم این است که صندلی داغ دیگه ای نیست شرکت کنی در آن ؟‌ خوب گشتی ؟‌ sure ؟‌ خیالم راحت ؟‌

سوال دومم این است که آیا مقامات میدانند که آرمان الکی نیست این همه تایپ میکنه تایپ کردن با کی بورد مکانیکیش مثل یه سری کار بی تربیتی لذت بخشه ( اگه این نظریه که با کی بورد مکانیکی تایپ میکنی درست باشه و لذت هم ببری اینقدر،‌ ما که ندیدیم خودت تعریف کردی )‌

نظرت رو در باره we live in a computer simulation میگی ؟‌ یکم هم در مورد این نظریه برای من و حضار توضیح میدی ؟‌ من که نخوندمش گذاشتمش تو evernote بعدا بخونم وقت نشد ولی از تایتلش خوشم آمد و به ایدیولوژی اصلی ذهن من بدل شد . اصلا همه چیز دنیا رو میشه با این نظریه (‌ فقط تایتلش )‌ توضیح داد خیلی بهش فکر کردم حتا.

ازونجا که انجمن ورزشه و هیچ جای ورزش هیچ جذابیتی برام نداره مگه اینکه درمورد AcMilan باشه خودت یه چیزی بگو به Milan مربوط باشه و من بعد از خوندنش ازش راضی باشم چون خیلی اخبار امسال تیم خوشحالم نکرد

سوال خاص دیگه ای ازت ندارم

یه شب لازمت داشتم نبودی، صبح لکچری داشتم در مورد Machine learning مجبور شدم برم کل کرس ماشین لرنینگ coursera رو نصف شبی نگا کنم بفهمم چیه به خیر گذشت ولی علاقه مند تر شدم بهش. احتمالا ریسرچ خودم رو تو همین زمینه و دیتاماینینگ و این مزخرفات ادامه بدم (‌ چون انجمن غیر مربوطه هست گفتم مزخرفات که هم حسی ایجاد شه با مخاطب عذر میخام البته )‌

آها یه سوال که نباید تو پابلیک بپرسم ظاهرا ولی به نظرت من باید "حرفه ای" بشم صبر کنم این پیک کاریم بگذره بعد برگردم یا ساسپند بمونم نظر شخصی ، اخلاقی و مدیریتیت جدا جدا چیه

---------

کلا میگردم برات صندلی داغ جور میکنم بازم کلا لذت می برم از جواب هات و هم سلیقه بودنمون تو اکثر زمینه ها خصوصا خیلی جاها به ویژه ازونا بله
    با تشکر از مسعولین که بساط آرمان برامان فراهم میکنن

4. 8 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام.
    خوبه ابتدا اجازه رو گرفتم.از دیگر بزرگان نیز اجازه میخوام.
    از موسیقی شروع میکنیم :
    1-کنسرت کتی پری ( Katy Perry ) که به مدت یک سال در سراسر جهان برگذار شد و به انگلیس :لیورپول و منچستر هم اومدند.احتمالا نرفتی !
    2-الان هم ریحانا (Rihanna‌ ) همچین توری رو داره (( البته به اولی نمیرسه )) نمیدونم اومدند اونجا یا نه ! رفتی یا میری ؟

3-اگه شما وزیر فناوری اطلاعات ایران بودید برنامه پیشنهادیت برای ایرانی ها چی بود ؟
    4-ما ایرانی ها خیلی محدویت در فضای مجازی داریم.مثل فیلترینگ-در دسترس نبودن پول مجازی (منظور مسترکارت و...)دلیلش چیه‌؟بین این همه کشور درجهان ما از همه جلوتریم!
    5-اونجا توی فضای مجازی چیزی هم فلیتر میشه ؟
    6-پهنای باند اینترنت مورد استفاده شما ؟
    7-بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت جهان از آن کدام شرکت و کجاست‌ ؟

8.اگر انتخابی داشتی که بتونی از نو متولد بشی قبول میکردی ؟(با فرض اینکه اگه قبول میکردی شاید به این جایگاهت نمیرسیدی )
    راستی لهجه انگلیسی بهتره یا آمریکایی !؟

ممنون.

6. 6 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سری داروینی علیرضا عزیز

انگار کم کم گفتگوی ما تبدیل به یک بحث دو طرفه شد
    البته فکر نمیکنم با فلسفه صندلی داغ منافاتی داشته باشه چون صندلی داغ صرفا پرسش نیست

آرمان جان تخصص من دنیای ادبیاته
    اما من هم مثل خیلیها وقتی تخصص چیزی رو نداشته باشم برای پیدا کردن اطلاعات در موردش به همه چیز و همه جا سر میزنم و در این بین یاد گرفتم که تا جای ممکن نه چیزی رو رد کنم نه بپذیرم
    چون هر چه در این دنیا خوندم و بیشتر غرق شدم اون رو مبهم تر و غیر قابل توضیح تر دیدم
    نه در داروین بهانه ای دیدم برای رسیدن به حقیقت نه در علم نجوم نه در پزشکی نه در مذهب و نه هیچ چیز دیگه ای
    هدف من صرفا به چالش کشیدن توئه نه مخالفت با نظریه داروین یا اثبات خدا و البته در این بین گیرنده هام بسیار حساس هستن تا شاید از لابه لای جوابهات رگه ای از حقیقت پیدا کنم

اوکی
    پس هدفت به چالش کشیدن منه با هر نوع مطالبی (صحیح، غلط، عجیب )

ما در خدمتیم

بله به سایتهای فارسی هم سر زدم
    اما این فیلم کوتاه رو ببین فکر نمیکنم این رو مذهبیهای ایران درست کرده باشن
    البته بعید نیست کار بسیجیهای نیویورک باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه کامل این مستند هم توی اینترنت فراوونه

نسخه کاملش رو مدتی پیش دیدم، راستش این اصلا مستند علمی نیست، بلکه بیشتر به علمی تخیلی شبیه هست و البته کوچکترین ارتباطی به تکامل نداره و حرفی که ایشون می زنه اینه که "منشاء حیات" در نظریه داروین و کلا علم مشخص نیست، و خب هیچ کس هم ادعا نکرد که مشخصه.

نظریه داروین یک نظریه علمی برای توضیح نحوه تکامل موجودات زنده است، نه یک نظریه تمام و کمال برای توضیح همه مجهولات زیست شناسی. این چیزیه که باید خیلی ها متوجه بشن. یک نظریه علمی که بطور علمی اثبات میشه، بطور علمی بررسی میشه و ارزش علمی داره، همین.

نکته اینجاست که یک عده، نه داروینیست های واقعی، یک سری باورهاشون که بسیار متعصبانه هم روش ایستادند رو با نظریه تکامل داروین در تناقض می بینند و حاضرن دست به هر چیزی بزنن که اطلاعات غلط درباره این نظریه به عموم مردم بدن تا ذهنیت عموم رو نسبت به این نظریه خراب کنند، تا در خیال خودشون به باورهاشون خدشه ای وارد نشه. در واقعیت، اون افرادی که باورهایی فرای طبیعت مادی دارند و لایق عناوینی که بهشون داده شده هستند، هیچ کدوم حتی یک کلمه درباره نظریه داروین چیز بدی نگفتن. خیلی از دانشمندان و رهبران مسلمان، پاپ و تقریبا همه مقام های کلیسای کاتولیک هم کاملا پشت قضیه تکامل هستند چون می دونند در افتادن با چیزی که مثل روز روشنه به استناد باورهایی که مثل روز روشن نیست به ضرر خودشون تموم میشه. من هم اگه شروع کنم و بگم زمین مسطحه مسلما کسی به حرفم گوش نمی کنه.

اما همه اینها به کنار و موقتا حرف تو رو قبول میکنم که نمیشه به این منابع استناد کرد
    اما به کتاب جناب داروین که میشه
    من الان ترجمه دکتر نورالدین فرهیخته رو دارم

برای من جالبه که اسم این کتاب منشا انواع یا گونه هاست بعد تو اصرار داری که نظریه داروین ربطی به منشا حیات نداره

علیرضا جان دو تا اشتباه کردی.

1. نظریه داروین رو باید بر اساس فرضیات و مطالبش بررسی کرد، نه عنوان کتاب. چند برگ بزن و برو داخل و شروع به خوندن بکن، گرچه کتاب خود داروین بهترین کتاب برای یادگیری تکامل برای یک شخص عادی نیست، کتاب های جدیدتر و "ساده تر" که مخالطبشون افراد عادی باشه، نه دانشمندان، وجود دارن.

2. اسم کتاب در اصل اینه:

On the Origin of Species by Means of Natural Selection, or the Preservation of Favoured Races in the Struggle for Life.

اسم کتاب اصلا و ابدا "منشا انواع یا گونه ها" نیست گرچه خلاصه اش می کنند به "On the origin of species". نکته ای که باید بهش توجه کنی اینه که این کتاب برای مخاطب های علمی نوشته شده (یک کناب عموم نیست، یک کتاب علمی است) و در علم زیست شناسی هم کلمه Species به هر موجودی بر نمی گرده، به مکانیزم های پیچیده بیولوژیکی برمی گرده که قابلیت های مختلفی رو دارند و موضوع هم نحوه تکامل چنین مکانیزم هایی در موجودات هست، نه نحوه ایجاد حیات.

پیشنهاد می کنم عمقی تر به قضیه نگاه کنی، یا حداقل موقع به چالش کشیدن من، من رو عمقی تر به چالش بکشی اینها آسونه

دکتر در مقدمه مترجم بر اصل علیت تاکید میکنه و میگه در دنیای جاندار هر رویدادی علتی داره
    وقتی ما با این نگاه بخوایم در مورد تکامل حیات یا گونه ها حرف بزنیم مگه میشه به علت پیدایش حیات کاری نداشته باشیم

صحبت اصلا این نیست که کاری نداشته باشیم. صحبت اینه که ما بطور علمی چه می دانیم و چه نمی دانیم. ما بطور علمی نمی دونیم منشاء حیات چیست، من در پست قبلیم هم گفتم این بزرگ ترین سوال علم زیست شناسی است و شاید بعد از منشاء دنیا، بزرگ ترین سوال علمی جهان باشه، ولی ما پاسخش رو نمی دانیم. بهت گفنم مسلما این پرسش بزرگترن پرسش در ذهن دانشمندان است.

ولی این دلیل نمیشه دیگه هر چیز دیگه رو رد کنیم. تکامل داروین بطور بسیار دقیق و علمی توضیح می ده چگونه یک گونه زیستی تبدیل به یک گونه دیگه میشه، طی میلیون ها و میلیارد ها سال. این دو قضیه ارتباط مستقیمی به همدیگه ندارن طوری که بدون حل و فصل کردن منشاء حیات، صحت نظریه تکامل داروین زیر سوال بره.

دقیقا این نحوه تفکر مثل اینه که بگی برگردیم در غارها زندگی کنیم و از هیچ چیز علمی استفاده نکنیم و هیچ پیشرفت در علم رو باور نکنیم و همه علم رو غلط بدونیم چون هنوزکشف نکردیم منشاء دنیا کجاست.

ما داریم در مورد سیر تکامل حیات حرف میزنیم اما تو بخشی از وسط این داستان رو بریدی و معتقدی که با ابتدای داستان متفاوته

ما داریم درباره نظریه داروین حرف می زنیم. نظریه ای که فرضیاتش مشخصه، مطالبی رو که پوشش می ده مشخصه و اثباتش هم بسیار بسیار محکم و قوی است. من معتقدم که ابتدای داستان رو توضیح نمی ده، ولی ابتدای داستان یک مشکل دیگه است که دانشمندان 10 یا 100 یا 1000 یا صد هزار یا صد میلیون سال دیگه حل می کنند.

منشا حیات به هر شکلی که باشه، به هیچ وجه منکر این نخواهد شد که موجودات فعلی در اثر تکامل موجودات ساده تر پیشین به وجود آمدند. همونطور که منشاء دنیا هم به هر شکلی که باشه منکر این نخواهد شد که نیروی جاذبه وجود داره، منکر این نخواهد شد که زمین به دور خورشید می چرخه و همه واقعیات علمی دیگه.

دکتر نوردالدین در مقدمه میگه:
    هر پدیده داغ گذشته را بر پیشانی دارد لذا از طریق زمین شناسی، تشریح مقایسه ای،جنین شناسی( و امروزه) متابلیسم شناسی ریشه واحد جانداران برملا خواهد شد

الان قراره از مقدمه مترجم این کتاب نتیجه خاصی بگیریم؟
    ایشون نظر شخصی خودش (که علمی هم نیست به اون صورت) رو درباره روشی که ما در 10 یا 100 یا 1000 یا صد میلیون سال آینده ریشه واحد جانداران (منشاء حیات) رو کشف خواهیم کرد رو گفته. بسیار خوب. منکر صحت نظریه داروین نیست.

اصلا مسئله منشا حیات تقریبا برای هر کسی که کتاب منشا گونه های داروین رو خونده باشه تبدیل به یک دغدغه اساس میشه

حدس می زنم به احتمال 99.9 درصد این کتاب رو نخونده باشی، پس لطف کن و دغدغه هایی که در ذهن ایجاد میشه رو بعد از خوندن اشاره کن

واضحه که هر کتاب زیست شناسی رو که می خونیم تفکر درباره منشاء حیات به ذهنمون میاد. ولی باز هم کاملا واضحه که هر کس کتاب داروین رو می خونه سریعا متوجه میشه اصلا موضوع کتاب منشاء حیات نیست و داروین قصد نداره در این باره توضیح بده. مسلما وقتی مخاطب های کتاب دانشمندان اون زمان هستند (نه مردم عادی 150 سال بعد) ، نحوه نگارش به گونه ایه که سوالات بیشتری رو در ذهن دانشمندان ایجاد کنه تا علم رو پیش ببره.

پیشنهاد می کنم به جای توجه بیش از حد به این عنوان کتاب، خود کتاب رو با دید یک کتاب علمی بخون یعنی به جای اینکه به باورهای شخصی و مذهبی خودت یا سایرین رجوع کنی، یا از اثرات صحت چنین نظریه ای بر باورهای سایرین، بر اعتقادات موجود، بر تفکرت نسبت به موضوعاتی مثل خدا و ... ؛ باید به مدارک و مستندات علمی این قضیه توجه کنی و نتیجه بگیری صحیحه یا غلط چون این یک موضوع علمی است، برداشت های مردم از این قضیه باعث میشه با سایر باورها مخلوط بشه و به اصل قضیه شک کنی.

من فکر میکنم داروین در کتابهای خودش بسیار صادقانه تر و بی اعداتر از طرفداران فعلیش حرف میزنه
    به نظر من ما در حال حاضر با داروینیسم طرف هستیم نه داروین
    داروینیسمی که بر اساس برداشتی از یک فرضیه بدون تلاش برای آوردن دلیلی قانع کننده وجود خدا رو هم زیر سوال میبره

در اکثر مواقع افراد خودشون بی ادعاتر از طرفدارانشون هستن. نمونش مسی خودمون

"داروینیسم" یک باور علمی بسیار صحیح درباره تکامل موجودات است که دانشمندان بهش اعتقاد دارند. همیشه یک عده افراد متعصب هستند که از هر بهونه ای برای باورهای متعصبشون استفاده می کنند (چه وجود خدا، چه عدم وجود خدا) و نظریه داروین سلاح خوبی برای اون افراد شده که مقابل بی سواد ها ازش استفاده کنند. این رو به حساب خود نظریه داروین یا دانشمندان داروینیست نگذار.

شما گفتی "برداشتی از یک فرضیه" ، غلط است. تکامل داروین یک حقیقت در دنیاست که محکم ترین حقیقت علمی تاریخ ما هم هست چون هیچ موضوع علمی دیگه ای با این وسعت به تست و آزمایش گذاشته نشده و از 100 درصد اونها سربلند بیرون نیومده. مشکل اساسی، وقتی است که از این حقیقت علمی، نتایج غیر منطقی گرفته میشه.

نکته: نظریه داروین یک سری داستان های مذهبی/تخیلی گذشتگان رو نقض می کنه ولی ارتباطی با وجود یا عدم وجود خدا نداره. هیچ دانشمندی رو هم نمی شناسم که از نظریه داروین نتیجه بگیره خدایی وجود نداره، در اصل نظریه داروین توضیح می ده برای این توضیح پیچیدگی موجودات زنده لزوما نیازی به فرضیه وجود خدا نیست. این دو باور با هم خیلی تفاوت دارن که در پست قبلی هم گفتم.

خود مرحومداروین برعکس داروینیستهای متعصب امروزی که البته متاسفانه اکثریت هم هستن در صفحه 213 میگه:
    جهل ما نسبت به قوانین حاکم بر تغییر(جانداران) ژرف است حتی نمیتوان ادعای سبب واقعی یکی از صد تغییر را داشت
    از این دست جمله ها که اقرار به گنگ بودن مسئله و ندانستن در اون موج میزنه اگر دلت بخواد بیش از 100 نمونه میارم

در آوردن یک جمله از یک متن کار سختی نیست. نه چیزی رو ثابت می کنه و نه چیزی رو رد. متوجه نمی شم وقتی کل کتاب و نظریه در همه مجامع علمی دنیا پذیرفته شده است، یک جمله از این کتاب قراره چی رو ثابت کنه؟ که داروین دانای محض نیست یا قصد داری بگی خودش هم نمی دونست داره چی می گه؟

نکته: جمله ای که آوردی نمونه بارز در آوردن یک جمله از متن بدون در نظر گرفتن Context و موضوع بحث بود. منظور داروین از این جمله برای توضیح Uncertainty موجود در پروسه تغییرات ژنتیکی (Genetic Variations) توضیح می ده که توضیح می ده این یک پروسه Unguided هست، نه از ناتوانی خودش در توضیح این قضیه. حدس می زنم 100 نمونه هم 90 تاش به این شکل باشه، اون 10 تا هم برای بیان سوالات جدید و تحقیقات آینده.

پیشنهاد می کنم درباره مناظره سال 1860 در دانشگاه آکسفورد درباره همین موضوع رو یه مطالعه کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه در حال حاضر نظریه داروین برای داروینیستها تبدیل به اصل داروین شده

نظریه تکامل داروین یک اصل هست، یعنی یک اپسیلون در صحتش شک نیست. این یه نظریه علمی است نه فلسفی یا ادبی، دقیقا مثل نیروی جاذبه یا مسطح نبودن زمین یا چرخش زمین به دور خوشید. با فاکتورهای علمی بررسی میشه، اثبات میشه و کوه ها مدارک علمی براش وجود داره.

قبلا هم گفتم، مسئله نتیجه گیری هایی غیر علمی است که از این پدیده علمی توسط افراد متعصب گرفته میشه و باعث میشه شما فکر کنی خود نظریه ایراد داره.

اصلا نمیشه کتمان کرد که نظریه داروین پس از خودش بهانه ای شد برای سرکوب فلسفه وجودی خدا
    و من دقیقا با این مشکل دارم
    من نه به خودم جرات میدم نظریه داروین رو رد کنم نه این نظریه رو لایق این میدونم که قبولش کنم
    رفتار من در برخورد با مفهومی به نام خداوند هم به همین شکله

نظریه داروین وسیله ای شد برای بیان اینکه "لزوما پیچیدگی در جهان، از یک منشا پیچیده تر از خود نمیاد" (دقت کن، نفی ادعای مطلق).

همیشه ادعاهایی می شد برای اینکه مثلا "چشم" اینقدر پیچیده است که حتما حتما حتما مطلقا می بایستی توسط یه هوش پیچیده تر از خودش طراحی می شده. داروین گفت: نه لزوما (نفی وجود طراحی نیست، فقط نفی ادعای مطلق بودن فرضیه پیشین).

شما نمی تونی نظریه داروین رو رد کنی، چون برای رد کردن یک نظریه علمی باید با علم وارد بشی و از نظر علمی این نظریه محکم ترین نظریه تاریخ علم انسانه و صحتش از نظر علمی قوی تر از وجود نیروی جاذبه، مسطح نبودن زمین، چرخش زمین به دور خوشید و ... است. اینکه دیدگاه های فلسفی من و شما یک نظریه علمی رو لایق می دونه یا خیر کاملا بی اهمیته چون اصلا اهمیتی نداره. فرضا که بر اساس همه فلسفه و باورهای تک تک افراد دنیا زمین بایستی مسطح می بود، وقتی علم نشون می ده زمین گرد هست یعنی گرده، تمام!

چیزی که من و شما می تونیم لایق ندونیم، برداشت ها و نتیجه گیری های یک عده از یک موضوع علمی مثل تکامل داروین درباره موضوعاتی مثل خداست. که من هم باهات موافقم تکامل داروین به هیچ وجه نفی وجود خدا نیست و اصلا ارتباطی هم نداره.

اما داروینیستها چنین نیستن و به راحتی دیدم که بر اساس هیچ ، دلایلی برای رد خدا یا رد دستگاه خلقت آوردن
    داروینیستهایی که خیلیهاشون کتاب داروین رو نخوندن

کسی که کتاب داروین رو نخونده باشه اصلا داروینیست نیست چون داروینیست بودن یک باور صحیح علمی است و کسی که صلاحیت علمی درباره چنین موضوعی رو نداره، نمی تونه خودش رو یک داروینیست بنامه.

چیزی که من از حرف هات برداشت می کنم اینه:

"رد خدا ممکن نیست" -> پیش فرض صحیح مطلق (من هم با این پیش فرض موافقم).
    "نظریه داروین ادعایی درباره رد خدا داره یا حداقل عده ی چنین برداشتی می کنند" -> فرض نادانسته
    "پس، نظریه داروین نمی تونه حتما صحیح باشه حتی اگه همه شواهد علمی دنیا بهش اشاره کنند" -> نتیجه گیری

این طرز فکر اشتباهه چون هیچ دلیلی برای "رد خدا" از نظریه داروین نمیشه آورد، پس باورهای خودت مبنی بر اینکه "رد خدا ممکن نیست" رو با "صحت نظریه داروین" مخلوط نکن. نظریه داروین به هیچ شکلی به "رد خدا" نمی انجامه.

نکته: فکر کنم شما مشکل داری با افرادی که قصد دارن از نظریه داروین نتیجه های عجیب مثل عدم وجود خدا بگیرن. من هم مشکل دارم، ولی نباید این رو با صحت علمی نظریه داروین در توضیح تکامل موجودات زنده مخلوط کنیم. علم جای خود، برداشت های فلسفی از موضوعات علمی هم جای خود. تکامل داروین یک موضوع کاملا علمی است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با احترام من نمیتونم بپذیرم که کسی که به دنبال چگونگی تکامل گونه ها باشه از گذرگاه منشا حیات عبور نکرده باشه

مسلما.
    من هم نمی تونم بپذیرم که داروین به این موضوع فکر نکرده باشه !! معنیش این نیست که نظریه تکامل داروین اشتباهه یا توضیح دادن نحوه تمامل موجودات زنده نیازمند دونستن منشاء حیاته. مسلما وقتی منشاء حیات رو بفهمیم درباره تکامل خیلی چیزهای بهتری رو متوجه می شیم، ولی این قضیه این رو عوض نمی کنه که موجودات زنده طی میلیون ها و میلیارد ها سال بر اثر تکامل تغییر می کنند و داروین توضیح داده این تکامل داره به چه صورت شکل می گیره.

ما وقتی به شکل منطقی علمی و اصولی به طبقه پنجم میرسیم که از طبقه های پایینتر عبور کرده باشیم
    پریدن با هر وسیله ای به طبقه پنجم کار ماجراجوهاست نه دانشمندی که دنبال اثبات مسائل بر اساس علیته

من از این حرف برداشت می کنم که شما کلا مطالعات زیست شناسی و همه یافته های علمی رو فقط و فقط به دلیل اینکه هنوز منشاء حیات پیدا نشده، بدون توجه کردن ذره ای به مدارک موجود و مستندات علمی، ماجراجویی می دونی نه علم و این همه افرادی که در این زمینه کار می کنند رو (از جمله خود داروین) ماجراجو نه دانشمند. خوبه

بر اساس این منطق شما: چون ما هنوز منشاء جهان هستی رو پیدا نکردیم، پس کل علم دنیا رو تعطیل کنیم چون هنوز از طبقات پایین تر عبور نکردیم.

این تصوری که شما داری دقیقا ضد علمه، یعنی چون یک موضوع اساسی رو حل و فصل نکردیم پس همه چیز تعطیل تا وقتی این حل بشه. کار دانشمندان بسیار Focused ـه و یک نظریه نیست که همه چیز رو توضیح بده و اتفاقا علم همیشه بصورت Gap های خالی در بین یافته های ماست که Gap ها همیشه به هم وصل میشن. علم رو می تونی تکه پنیر خال خالی (پنیر های تام و جری ) فرض کنی، نه یک ساختمان که طبقه اولش باید ساخته بشه و بعد بریم طبقه دوم و ...

ممنون بابت به چالش کشیدن

8. 14 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات نیما - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مدیر انجمن <head> که در NetFramework. سکونت داره

سلام بر آرمان های پی30

سلام بر نیما های پی 30

سوال اولم این است که صندلی داغ دیگه ای نیست شرکت کنی در آن ؟‌ خوب گشتی ؟‌ sure ؟‌ خیالم راحت ؟‌

نمی دونم پیدا کردی بهم بگو

سوال دومم این است که آیا مقامات میدانند که آرمان الکی نیست این همه تایپ میکنه تایپ کردن با کی بورد مکانیکیش مثل یه سری کار بی تربیتی لذت بخشه ( اگه این نظریه که با کی بورد مکانیکی تایپ میکنی درست باشه و لذت هم ببری اینقدر،‌ ما که ندیدیم خودت تعریف کردی )‌

بله می دانند!
    ای مقامات! من با کیبورد مکانیکی 130 پوندی خود دارم تاپیک می کنم، هوشیار باشید!

نظرت رو در باره we live in a computer simulation میگی ؟‌ یکم هم در مورد این نظریه برای من و حضار توضیح میدی ؟‌ من که نخوندمش گذاشتمش تو evernote بعدا بخونم وقت نشد ولی از تایتلش خوشم آمد و به ایدیولوژی اصلی ذهن من بدل شد . اصلا همه چیز دنیا رو میشه با این نظریه (‌ فقط تایتلش )‌ توضیح داد خیلی بهش فکر کردم حتا.

اون مقاله رو که بهت دادم خوندی؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بگذار توضیح بدم:

یک مقوله ایست به نام Simulation Argument یا Simulation Hypothesis که توضیح می ده حداقل یکی از سه فرضیه زیر صحیحه:

1. در کل کیهان هیچ تمدن و موجودات زنده ای، به حدی از پیشرفت و علم نخواهند رسید که بتونیم اون رو پست مدرن بنامیم. در چنین دوره ای اون موجودات قادر خواهند بود یک جامعه موجودات رو (اعم از انسان یا حیوانات، به شکل کامل یا ناقص) همراه با قوانین علمی (کامل یا ناقص) در یک شبیه سازی کامپیوتری قرار بدهند و طبیعتا کامپیوتر هایی که چنین قدرتی داشته باشند هم باید داشته باشند.

2. هر تمدنی که در این سطح فوق باشه، علاقه ای به اجرا کردن تعداد قابل توجهی از این شبیه سازی ها نخواهد داشت.

3. ما به احتمال بسیار زیاد (0.99999999999999999999999999999) در یک شبیه سازی کامپیوتری هستیم.

نکته اینجاست که حداقل یکی از این سه فرضیه باید صحیح باشه. اثبات منطقی و فلسفی محکمی داره که دانشمندان زیادی روش کار کردند و من دربارش بحث نمی کنم (پیدا کردنش بسیار ساده است).

درباره فرضیه اول: اگه این فرضیه صحیح باشه، یعنی ادعا می کنیم هیچ تمدن بشری به اون سطح از علم و دانش نخواهد رسید. نه فرضا ما که حدود 50 هزار سال از تمدنمون می گذره، نه ما در صد هزار سال دیگه، نه ما در صد میلیون سال دیگه، نه در صد میلیارد سال دیگه. نه تمدن های موجوداتی که هوش و توانایی چند صد برابر ما دارند. صحیح دونستن این فرضیه لازمه اینه که یکی از این دو فرضیه زیر صحیح باشه:

A. یا همه تمدن های کیهان قبل از رسیدن به این مرحله نابود خواهند شد.
    B. یا رسیدن به این مرحله از تمدن اصلا ممکن نیست.

درباره فرضیه دوم: اگه این فرضیه صحیح باشه، یعنی اصلا این موضوع، موضوع جالبی نیست که افراد رو نسبت به اجرای چنین شبیه سازی هایی مشتاق کنه. اینکه منظور از عدد قابل توجه چقدره، به نسبتی برمی گرده که ما از اون در فرضیه سوم استفاده می کنیم. فرضا اگه چنین شبیه سازی ای فقط یک بار اجرا بشه، احتمالی که ما در فرضیه سوم داریم 50 درصد خواهد بود. اگه 100 بار انجام بشه، 99 درصد خواهد بود و ...

نکته: سنگین بودن پردازش چنین شبیه سازی هایی دلیل موجه برای صحیح دونستن فرضیه دوم نیست چون سنگین بودن پردازش ها فاکتوری است وابسته به زمان، فرضا محاسباتی که امروز ما با لپ تاپ خودمون می تونیم خیلی راحت انجام بدیم 30 سال پیش اصلا با سوپر کامپیوتر ها هم ممکن نبود. محاسباتی که صد سال آینده می تونند انجام بدن رو ما الان با کل کامپیوتر های دنیا هم نمی تونیم. بنابرین حتی اگه در زمانی چنین محاسباتی سنگین باشه، در آینده همون تمدن سنگین نخواهد بود.

درباره فرضیه سوم: این فرضیه به این صورت شکل می گیره (خلاصه) که در صورتی که هر دو فرضیه اول و دوم لزوما صحیح نباشند، یعنی اینکه تمدنی می تواند پدید بیاید که چنین شبیه سازی هایی را انجام دهد و چنین شبیه سازی هایی هم مورد علاقه خواهند بود، پس تعداد دنیاهایی که موجودات زنده (انسان یا غیر انسان) در آنها هستند بسیار بالاست، ولی در عین حال فقط یک دنیای واقعی وجود دارد و تعداد بسیار زیادی دنیاهای شبیه سازی شده، و احتمال اینکه ما در این دنیاهای شبیه سازی شده باشیم بسیار بالاتر است (قانون احتمال).

نکته: به فرض اینکه تمدنی به چنین مرحله ای از پیشرفتگی برسه، یعنی بتونه چنین شبیه سازیی هایی رو انجام بده، و علاقه داشته باشه تعداد زیادی از این شبیه سازی ها رو انجام بده، در حقیقت داره ثابت می کنه اون دو فرض ابتدایی لزوما صحیح نیستند، پس در همون لحظه نشون داده به احتمال بسیار زیادی خودش هم در یک شبیه سازی به سر می بره. یعنی هر وقت ما تونستیم چنین شبیه سازی هایی کنیم، در اصل ما داریم نشون می دیم به احتمال بسیار زیاد خودمون هم در یک شبیه سازی هستیم.

جالب، ترسناک و جذاب!

ازونجا که انجمن ورزشه و هیچ جای ورزش هیچ جذابیتی برام نداره مگه اینکه درمورد AcMilan باشه خودت یه چیزی بگو به Milan مربوط باشه و من بعد از خوندنش ازش راضی باشم چون خیلی اخبار امسال تیم خوشحالم نکرد

AC Milan سوراخه

سوال خاص دیگه ای ازت ندارم

قربونت

یه شب لازمت داشتم نبودی، صبح لکچری داشتم در مورد Machine learning مجبور شدم برم کل کرس ماشین لرنینگ coursera رو نصف شبی نگا کنم بفهمم چیه به خیر گذشت ولی علاقه مند تر شدم بهش. احتمالا ریسرچ خودم رو تو همین زمینه و دیتاماینینگ و این مزخرفات ادامه بدم (‌ چون انجمن غیر مربوطه هست گفتم مزخرفات که هم حسی ایجاد شه با مخاطب عذر میخام البته )‌

اتفاقا یه فریمورک توووووووووپ مایکروسافت #C دارم برای همین Machine Learning و کلا Inference (اسمش Infer.NET) که خداااااااااست خواستی بیا بهت یاد بدم

آها یه سوال که نباید تو پابلیک بپرسم ظاهرا ولی به نظرت من باید "حرفه ای" بشم صبر کنم این پیک کاریم بگذره بعد برگردم یا ساسپند بمونم نظر شخصی ، اخلاقی و مدیریتیت جدا جدا چیه

برو بابا

---------

کلا میگردم برات صندلی داغ جور میکنم بازم کلا لذت می برم از جواب هات و هم سلیقه بودنمون تو اکثر زمینه ها خصوصا خیلی جاها به ویژه ازونا بله
    با تشکر از مسعولین که بساط آرمان برامان فراهم میکنن

مرسی

رکورد مال دوران صندلی نشینی تو بود فکر کنم امروز نشکست

10. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

سلام.
    خوبه ابتدا اجازه رو گرفتم.از دیگر بزرگان نیز اجازه میخوام.

از موسیقی شروع میکنیم :
    1-کنسرت کتی پری ( Katy Perry ) که به مدت یک سال در سراسر جهان برگذار شد و به انگلیس :لیورپول و منچستر هم اومدند.احتمالا نرفتی !

سلام
    خیر نرفتم. علاقه ای بهش ندارم.

2-الان هم ریحانا (Rihanna‌ ) همچین توری رو داره (( البته به اولی نمیرسه )) نمیدونم اومدند اونجا یا نه ! رفتی یا میری ؟

کنسرت Rihanna رو رفتم. البته خودم همچین مشتاق نبودم ولی دوستان نزدیک می رفتن و منم رفتم. خیلی خوش گذشت در کل.

3-اگه شما وزیر فناوری اطلاعات ایران بودید برنامه پیشنهادیت برای ایرانی ها چی بود ؟

برنامه پیشنهادیم برای ساختار اینترنت که مسلما بالا بردن سرعت و کیفیت اینترنت در کشور و حذف محدودیت ها بود. ولی برای مردم در شرایط فعلی، می گفتم هیچ چیز نمی تونه شما رو متوقف کنه

4-ما ایرانی ها خیلی محدویت در فضای مجازی داریم.مثل فیلترینگ-در دسترس نبودن پول مجازی (منظور مسترکارت و...)دلیلش چیه‌؟بین این همه کشور درجهان ما از همه جلوتریم!

مسلما مشکلات سیاسی که با بقیه دنیا داریم.

5-اونجا توی فضای مجازی چیزی هم فلیتر میشه ؟

بله یک سایت اینجا فیلتر شده. The Pirate Bay که بعد از رای دادگاه فیلتر شد البته فقط دامین اصلیش، بقیه دامین هاش کار می کنه و اگه بخوان اونها رو هم فیلتر کنن رای دیگه ای از دادگاه لازمه

6-پهنای باند اینترنت مورد استفاده شما ؟

120 مگابیت در ثانیه، بدون محدودیت حجم.

7-بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت جهان از آن کدام شرکت و کجاست‌ ؟

بالاترین سرعت خانگی رو فکر می کنم گوگل بطور آزمایشی در Kansas City آمریکا می ده که 1 گیگابیت در ثانیه است البته فایده نداره چون اکثر سرور های دنیا نهایتا به یک یوزر بیشتر از 120-200 مگابیت در ثانیه دسترسی نمی دن.

اینترنتی که بطور راحت و ساده در اختیار تعداد زیادی از مردم با قیمت منطقی باشه همین حدود 100 تا 150 مگابیت در ثانیه است که در انگلیس، بعضی کشورهای اروپایی و بعضی شهرهای آمریکا موجوده تا جایی که می دونم.

8.اگر انتخابی داشتی که بتونی از نو متولد بشی قبول میکردی ؟(با فرض اینکه اگه قبول میکردی شاید به این جایگاهت نمیرسیدی )

نه قبول نمی کردم.

راستی لهجه انگلیسی بهتره یا آمریکایی !؟

هر کدوم باحالی خودشون رو دارن

ممنون.

ممنون از شما.

12. 14 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون بابت به چالش کشیدن
    آرمان جان جداً از جوابات لذت بردم وحقیقتا استفاده کردم

اصلا پنهان نمیکنم که در بین سوالاتم البته بیشتر در مورد داروین سعی کردم گاهی با جوابات گفته های بعضی از سایتهای به قول تو مذهبی رو محک بزنم
    بعضی جاها سوالاتی رو که در یک فروم دیگه از دوستان پرسیده بودم از تو هم پرسیدم چون دغدغه من هستن

بعضی جاها قانعم نکردی که کاملا طبیعیه. به ندرت جواب حاشیه ای دادی و البته خیلی جاها از اینکه در حال خوندن جوابت بودم خوشحال بودم
    تو این دنیای سرشار از پیچیدگی و ابهام و به نظر من ضد تعریف، کسی که در مورد چیزی به یقین رسیده باشه واقعا خوشبخته

در انتها میخوام بدون احساس نشستن روی صندلی داغ و به چالش کشوندنت نظرت رو در مورد یکی از معدود حرفهایی که به من آرامش میده بدونم
    مثالیه در جلد اول از کتاب سه جلدی «خواستگاه آگاهی در فروپاشی ذهن دو جایگاهی» نوشته جولیان جینز
    با کوروش در اون یکی صندلی داغ هم در میون گذاشتم
    من از این مثال اونقدر مفهوم استخراج کردم که دیگه میتونم بگم این مثال در حد درک من هست و از توانِ بیانم فراتر، هر جا به بی جوابی رسیدم این مثال دستم رو گرفت هر جا سردرگم شدم این مثال کمکم کرد

«توی یک اتاق کاملا تاریک به یک چراغ قوه میگیم خودشو روشن کنه و ببینه که جایی در این اتاق تاریک هست یا نه چراغ قوه بعد از ساعتی گشتن این طرف و اون طرف اتاق به این نتیجه میرسه که اتاق کاملا روشنه.»
    Last edited by گرافيكار; 09-12-2012 at 14:57.

14. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب سری n ام سوالات بنده

1-پنج تا آهنگ برتر LP رو از نظر خودت بگو ببینیم سلیقت چطوره

2-منتظر کنسرت کدوم خواننده هستی؟

3-نظرت در رابطه با بازی امشبتون مقابل بتیس چیه؟ ابر و باد و مه و خورشید در کارند ....

4-به نظرت دنیا چه زمانی و به چه علت میتونه به پایان برسه؟

5-تا حالا کاری کردی که خودت فکر کنی نابغه ای؟

6-یک خاطره باحال تعریف کن

7-تا حالا چه کانفیگی(P.C) داشتی که از کار کردن باهاش واقعا لذت بردی؟

8-به نظرت افراد متعصب دینی میتونند تو زندگی موفق باشند؟

9-تو عقایدت از کس خاصی الگو میگیری یا عقایت کسی بهت جهت میده؟

10-اگه بخوای خودت رو تو دو خط تعریف کنی چی میگی؟

ادامه سوالات جدی در پست بعدی

16. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات دویل عزیز:

خوب سری n ام سوالات بنده

مخلصیم

1-پنج تا آهنگ برتر LP رو از نظر خودت بگو ببینیم سلیقت چطوره

Breaking the Habit
    From the Inside
    In the End
    Catalyst
    I'll Be gone

2-منتظر کنسرت کدوم خواننده هستی؟

One Direction که فوریه 2013 میان اینجا.

3-نظرت در رابطه با بازی امشبتون مقابل بتیس چیه؟ ابر و باد و مه و خورشید در کارند ....

دقیقا همین حس بهم دست داد بعد از اون به تیر خوردن ها... به قولا "مردیم تا بردیم".

4-به نظرت دنیا چه زمانی و به چه علت میتونه به پایان برسه؟

هیچ دلیلی وجود نداره که فرض کنیم اصلا دنیا (Universe) قراره روزی به پایان برسه. الان می دونیم سرعت گسترش دنیا در حال افزایشه و هیچ دلیلی هم پیدا نشده که بخوایم فرض کنیم قراره همه اینها نابود بشن.

زمان پایان یافتن عمر کره زمین که مسلما زمانی است که سوخت خورشید تموم میشه، خورشید شروع به بزرگ شدن می کنه تا زمانی که زمین رو هم فرا می گیره که البته زندگی در زمین میلیون ها سال قبل از اون از بین رفته. البته جای نگرانی برای ما نیست نزدیک 5 میلیارد سال تا اون زمان باقی مونده. آیا این پایان کار موجودات زنده زمین و تمدن ما یا موجودات جانشین ما بر روی زمینه؟ بستگی به میزان پیشرفت تمدنشون داره ولی من قطعا اینطور فکر نمی کنم. وقتی تمدن ها طی 50 هزار سال تا اینجا اومده، مسلما تا اون زمان راهی برای ادامه زندگی پیدا می کنند.

5-تا حالا کاری کردی که خودت فکر کنی نابغه ای؟

بله من نابغه هستم همین الان

6-یک خاطره باحال تعریف کن

یادم نمیاد اصلا....

7-تا حالا چه کانفیگی(P.C) داشتی که از کار کردن باهاش واقعا لذت بردی؟

راستش دقیقا کانفیگ پی سی رو یادم نیست ولی وقتی که Geforce 6800 Ultra گرفتم واقعا در فضا به سر می بردم تا مدتی

8-به نظرت افراد متعصب دینی میتونند تو زندگی موفق باشند؟

بله دلیلی نمی بینم که نتونن موفق بشن البته طبق تجربه من اکثر افراد موفق، در این چارچوب قرار نمی گیرن.

9-تو عقایدت از کس خاصی الگو میگیری یا عقایت کسی بهت جهت میده؟

نه مستقیما از کسی الگو نمی گیرم ولی صحبت های خیلی ها رو گوش می دم. اسم می خوای؟

10-اگه بخوای خودت رو تو دو خط تعریف کنی چی میگی؟

یک جوون دنبال حقیقت و علم و آزادی و پیشرفت.

ادامه سوالات جدی در پست بعدی

در خدمتیم

18. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلامی دوباره
    من یه سری سوال دیگه برام پیش اومد مرسی اگه جواب بدی
    1:الان برات افت داره که بگی ایرانی هستی یا به ایرانی بودنت افتخار میکنی؟؟ یا اصلا کاری به ملیتت نداری و سعی میکنی خودت باشی؟؟
    2:یه خورده درباره اواتارت توضیح میدی؟؟ قبلا مسی بود یهو زیادی تغییر کرد
    3:اگه قرار باشه یکی از سه بازیکن بارسا که میگم از تیم خط بخوره تو ترجیح میدی کدوم باشه؟
    1: مسی 2: ژاوی 3: اینیستا 4: همه موارد
    4:به نظرت هوش یه چیز اکتسابی هست یا ژنتیکی؟؟
    5: تحصیلاتتو میشه بگی؟ و همینطور رتبت توی کنکور!!! یا اصلا مدرک خریدی؟
    6:توی زندگی به خودت از 10 چند میدی؟؟ فک میکنی ادم موفقی هستی؟
    7:تا حالا تست هوش دادی ؟ نتیجش چی بوده؟؟ اصلا بنظرت این تست هوش ها نتیجه ی واقعی رو میگن یا هوش ادما طی یک زمان طولانی و در ابعاد گسترده باید سنجیده بشه
    8: سوال اصلیم داشت یادم میرفت
    قبلا گفتی وجود خدا اثبات نشده وبرای چیزی که اثبات نشده لازم نیست عدم وجودشو اثبات کرد
    خب بنظرت باید چه اتفاقی بی افته که وجودش ثابت شه؟ چه چیزی میتونه وجودش رو ثابت کنه؟؟
    9:به شانس اعتقاد داری؟؟ خوش شانسی یا بد شانس؟؟
    10: سرعت اینترنتت برای من قابل درک نیست 120mb/s یه مثال ساده بزن والا ما 256 داریم روزی هزار بار نماز شکر میخونیم

خلاصه ببخشید اگه سوال نسبتا تکراری یا سوالی بود که خوشت نیاد
    Last edited by Hatek; 10-12-2012 at 21:35.

20. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •