تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 27 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 269

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Far Cry 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سیو منم پرید. باید سیو های قبلیو پاک و از اول شروع کرد. اگه پاک نشده بازم سیو هارو نمیخونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فکر کنم مربوط به اون فایل 1کیلو بایتی داخل پوشه سیو باشه. آدرسی که اونجا مینویسه رو نمیتونه بخونه واسه همین نمیاره ادامه بازیو

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

فکر کنم مربوط به اون فایل 1کیلو بایتی داخل پوشه سیو باشه. آدرسی که اونجا مینویسه رو نمیتونه بخونه واسه همین نمیاره ادامه بازیو
    نه فکر کنم محل سیو بازی اینجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

یه سوال
    این بازی چرا مثل بازیهای دیگه مراحل رو به ترتیب و جدا نشون نمی ده تو منو؟یعنی من الان مثلا تمومش کردم از منوی بازی دیگه نمی تونم برگردم به اخرین check point و یه جور دیگه تموم کنم آخر بازی رو!یه سیو دیگه هم بود تو منو که از وسط بازی میاد!یعنی چی آخه؟من فکر نمی کردم باید سیو کنی هر مرحله رو به طور جدا گانه!بابا این همه بازی رفتیم ما آخرش تمام مراحل رو جدا جدا می تونستی بری.این نمی شه.الان من بخوام مثلا دوستام رو بکشم که ببینم چی می شه باید یه بار دیگه بازی رو تموم کنم!این ubisoft هم یه چیزیش می شه ها!

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ما که فعلا با سیو بازی مشکل داریم :|

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یه سوالاین بازی چرا مثل بازیهای دیگه مراحل رو به ترتیب و جدا نشون نمی ده تو منو؟یعنی من الان مثلا تمومش کردم از منوی بازی دیگه نمی تونم برگردم به اخرین check point و یه جور دیگه تموم کنم آخر بازی رو!یه سیو دیگه هم بود تو منو که از وسط بازی میاد!یعنی چی آخه؟من فکر نمی کردم باید سیو کنی هر مرحله رو به طور جدا گانه!بابا این همه بازی رفتیم ما آخرش تمام مراحل رو جدا جدا می تونستی بری.این نمی شه.الان من بخوام مثلا دوستام رو بکشم که ببینم چی می شه باید یه بار دیگه بازی رو تموم کنم!این ubisoft هم یه چیزیش می شه ها!
    شما باید بعد از اتمام هر چند مرحله بازی رو سیو میکردی...این بازی auto save هست ولی تموم checkpoint ها رو روی یه نقطه میریزه!!!شما هم اگه میخوای میتونی یه سیو 100% رو از یه سایت بگیری بعد از یه نقطه خاص بازی رو ادامه بدی تا بتونی روایات مختلف داستان بازی رو ببینی...
    ما که فعلا با سیو بازی مشکل داریم :|
    یادتون باشه در طول یه مرحله قادر به سیو بازی نیستید و باید یه ماموریت روتموم کنید تا بتونید بازی رو سیو کنید!!

7. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما باید بعد از اتمام هر چند مرحله بازی رو سیو میکردی...این بازی auto save هست ولی تموم checkpoint ها رو روی یه نقطه میریزه!!!شما هم اگه میخوای میتونی یه سیو 100% رو از یه سایت بگیری بعد از یه نقطه خاص بازی رو ادامه بدی تا بتونی روایات مختلف داستان بازی رو ببینی...یادتون باشه در طول یه مرحله قادر به سیو بازی نیستید و باید یه ماموریت روتموم کنید تا بتونید بازی رو سیو کنید!!
    من تا اونجایی که میره خونه ی دکتر سیو کردم اونم به صورت دستی باز هم بازی رو دوباره اجرا کردم سیو نداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم ایه که نقشه بازی کامل بهم نشو ن نمیده فقط همون نقشه که اول بازی بود دارم نقشه هم خریدم ولی بازم همینطوریه چه کنم
    Last edited by shahin_sh; 21-12-2012 at 02:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی جواب نمید ؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من مشکل کند شدن شدید دارم.

سی پی یو Q6600 ، رم 4 ، GPU 6970 هست. 6600 رو هم اورکلاک کردم ، توی بازی های دیگه فقط Ultra ها رو نمیتونم بازی کنم ولی اینجا High و Optimal هم شدیدا" فریم میندازه. طوری که همون اول ِ بازی که اون چندتارو نشون میده تقریبا" هر ثاینه 2 فریم میده !

واسه اینکه احساس کردم غیر طبیعی هست میخوام بدونم مشکل میتونه چیا باشه ؟ پچ نیومده ؟ گرافیکمم آپدیته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •