تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 27 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 270

نام تاپيک: تلویزیون سامسونگ ال ای دی با زبان فارسی وعدم نمایش زیرنویس فیلمها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم من منظورم بد رسوندم.
    من منوی فارسی نمیخوام و با همون منوی انگلیسی راحت ترم ولی من اگر فیلمی با زیرنویس فارسی اجرا کنم نوشته ها را بر عکس نشان میده مثلا کلمه سلام را "م ا ل س "اینجوری نشان میده و در منو های زبان یا انکد هیج کدام نه زبان عربی هست نه زبان فارسی . تنها چیزی که تلویزیون من احتیا ج داره کدک های فارسی یا عربی هست که نمیدونم میشه اونا رو نصب کرد یا چون تو هیج جای تلویزیون عربی یا فارسی نیست اکثرا کشورهای اسیای یا اروپایی هست .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم من منظورم بد رسوندم.
    من منوی فارسی نمیخوام و با همون منوی انگلیسی راحت ترم ولی من اگر فیلمی با زیرنویس فارسی اجرا کنم نوشته ها را بر عکس نشان میده مثلا کلمه سلام را "م ا ل س "اینجوری نشان میده و در منو های زبان یا انکد هیج کدام نه زبان عربی هست نه زبان فارسی . تنها چیزی که تلویزیون من احتیا ج داره کدک های فارسی یا عربی هست که نمیدونم میشه اونا رو نصب کرد یا چون تو هیج جای تلویزیون عربی یا فارسی نیست اکثرا کشورهای اسیای یا اروپایی هست .
    دوست عزیز
    شما اگر نیاز به این دارید که از زیر نویس فارسی استفاده کنید باید اول آن را از روش فارسی سازی فارسی کنید و بعد اگر خواستید می توانید از منوی اصلی در قسمت منوی سیستم زبان را انگلیسی انتخاب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پس با این حساب من اول باید لوکال و همه چیز تلویزیون را فارسی کنم سپس اونا رو به انگلیسی تغییر بدم ؟
    امتحان میکنم اگر شد خبرتون میکنم. تشکر

در آغاز فعالیت F.A.R.S.H.I.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh √

پيش فرض

دوستان من توی F8880 هر دو روش رو انجام دادم ولی نشد یعنی اصلا توی زیرنویس رمزگذاری شده نه فارسی هست نه عربی ...

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من توی F8880 هر دو روش رو انجام دادم ولی نشد یعنی اصلا توی زیرنویس رمزگذاری شده نه فارسی هست نه عربی ...

دوست عزیز
    باید از روش فعال سلزی استفاده کنید
    از روش فعال سازی استفاده کنید
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید وlanguage-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام من هم همین مشکل رو دارم. تلویزیون ما مدلش 46F5570 هست. وقتی هارد اکسترنال به تلویزیون وصل میکنیم همه چی خیلی خوب است و فیلم رو میاره و نشون هم میده ولی ما وقتی به قسمت تنظیمات زیر نویس میریم و می خواهیم انکود کنیم تو گزینه هایی که برای انتخاب هست اصلا عربی یا حتی انگلیسی نداره. گزینه هاش اروپای شرقی، اروپایی غربی، الفبای سیریلیک، یونانی، ترکی، ویتنامی، تایلندی هست و من نمی دونم چه جوری به این لیست عربی، فارسی یا انگلیسی رو اضافه کنم. لطفا راهنمایی کنید. با سپاس

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام من هم همین مشکل رو دارم. تلویزیون ما مدلش 46F5570 هست. وقتی هارد اکسترنال به تلویزیون وصل میکنیم همه چی خیلی خوب است و فیلم رو میاره و نشون هم میده ولی ما وقتی به قسمت تنظیمات زیر نویس میریم و می خواهیم انکود کنیم تو گزینه هایی که برای انتخاب هست اصلا عربی یا حتی انگلیسی نداره. گزینه هاش اروپای شرقی، اروپایی غربی، الفبای سیریلیک، یونانی، ترکی، ویتنامی، تایلندی هست و من نمی دونم چه جوری به این لیست عربی، فارسی یا انگلیسی رو اضافه کنم. لطفا راهنمایی کنید. با سپاس
    دوست عزیز
    توضیحات کامل آن را در پست بالا دادم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ببخشید شما نوشتید «برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید». چطور وارد قسمت منوی
    سرویس بشم و شما دقیقا منظورتون کدوم منو هست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببخشید شما نوشتید «برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید». چطور وارد قسمت منوی
    سرویس بشم و شما دقیقا منظورتون کدوم منو هست؟
    دوست عزیز
    این منو مخفی می باشد و برای ورود باید از روش زیر استفاده کنید
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    لازم به ذکر است که اگر تلویزیونتان گارانتی داشته باشد با ورود به این قسمت گارانتی باطل خواهد شد و در ضمن وقتی وارد این قسمت شدید به آیتمهایی که نمی شناسید دست نزنید که باعث خسارت شدید خواهید شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بسیار ممنون توضیحات شما بسیار کامل و عالی است و من مرحله به مرحله با توجه به گفته های شما جلو رفتم. اول منو مخفی را پیدا کردم سپس تا آخر مرحله « برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. »
    اما از مرحله « ودر قسمت sub option وارد شوید وlanguage-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. » را دیگر نتوانستم مشاهده کنم. یعنی در sub option این چیزهایی که شما گفتید نبود. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    Last edited by a-alikhani; 31-01-2014 at 19:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •