منم این مشکلو داشتم البته رفتم مغازه گفتم 5 تومن میگیری یه بازی درست بده معذرت خواهی کرد گفت کرکش خراب بوده و از این حرفا بعدشم یه دی وی دی آپدیت بهم داد نصب کردم درست شد خیلی عجیبه معلوم نیست چی به چیه !![]()
منم این مشکلو داشتم البته رفتم مغازه گفتم 5 تومن میگیری یه بازی درست بده معذرت خواهی کرد گفت کرکش خراب بوده و از این حرفا بعدشم یه دی وی دی آپدیت بهم داد نصب کردم درست شد خیلی عجیبه معلوم نیست چی به چیه !![]()
کسی هست لینک DLC های بازی رو بذاره ! لینک خوب باشه مثل رپید یا نت لود
دقیقا افت فریم منم 20 تا تو بوستون هست و حالت عادی 60
فقط اعلام نکرده کی این پچایی که میگه واسه ی بازی میزنیم رو میدن بیرون؟
من همچنان منتظرم
اینجوری که این رفیقمون گفت مشکل برا همس
من فک کردم ققط برا خودمه
ولی انشالله درست میکنه یوبییییییییییی
داداش اون دی وی دی آپدیت چند گیگ بود یا چند مگ بود ؟؟؟؟ چه جوری بود ؟؟ آخه منم آپدیت دانلود کردم میگه با این نسخه یعنی بلک باکس سازگار نیست![]()
داداش من یه نسخه ای که بلک باکس نبود و 2 dvd 9 بود رو اولین روزی که اومد گرفتم
ولی بازم اپدیتش باهاش سازگار نبود
رفتم بلک باکس گرفتم ردیف شد
ببخشید شما فایلی به نام AC3MP.exe دارین ؟؟ میتونین این رو برای من آپلود کنین ؟؟؟؟ ممنون میشم![]()
دوستان کمک کنید
من هم مشکل شما رو دارم قبلش خوب بود راحت میومد ولی وقتی درایور کارت گرافیک رو ابدیت کردم توی صفحه میمونه من چون لبتابم 2 تا گرافیک داره روی اینتل به راحتی میاد ولی افت فریم داره شما اگه میخوای به ورزن بایین تر دانگرید کنید یا مثل من منتظر بمونید . مشکل از این فایلی که می خواهید نیست .
دوستان مشکل حل شد (شگفتااااااااااااا)
دوستان باید آپدیت گرافیکتون رو قدیمی بریزین مثلا برای من که ATI هست 12-4 ریختم رفت تو بازی دم همتون بابت راهنمایی گرم ما رفتیم بازی![]()
Last edited by messiTNT_2011; 27-11-2012 at 21:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)