نمیدونم چرا با 2012 خیلی بیشتر حال می کردم...شاید بخاطر اینکه تو دو فصل نتایج رویایی گرفتم و استارت بازیم با برد های متوالی بود...تو این بازی همش میبازم...واسه شما تاحالا تو ورژن های قبل پیش اومده؟
نمیدونم چرا با 2012 خیلی بیشتر حال می کردم...شاید بخاطر اینکه تو دو فصل نتایج رویایی گرفتم و استارت بازیم با برد های متوالی بود...تو این بازی همش میبازم...واسه شما تاحالا تو ورژن های قبل پیش اومده؟
سهیل فقط از یک نوع تاکتیک استفاده می کنی؟
تاكتيك مناسب رو براي تيمتون دان كني وبذاري بازيكنات مچ بشن شايد راي اوائل بازي بدنباشه با fmrteيه ذره مچ بودن بازيكنا وشهرتتون رو بالاببري
من كلا تو هيچ سري از بازيها مربيگري تقلب نمكنم اما فقط مخام شهرتمو بالا ببرم اين fmrte رو ندارم كه
از همون تاكتيكي كه تو fm12 موفق بودم گلم
هوش مصنوعی بازی خیلی پیشرفت کرده، از یه تاکتیک اگه به مدت طولانی ( بیشتر از یک فصل ) به طور مداوم استفاده کنی دیگه نتایج جالبی نمی گیری، مثل این میمونه که دستت واسه بقیه مربی ها رو شده و ضدتاکتیکت رو پیدا کردن، سیستمت رو تغییر بده، من خودم دارم با یووه پیش میرم و در طول فصل از سه تا تاکتیک استفاده کردم، هر سه تا هم موفق بوده، بستگی به سیستم تیم مقابل سیستمت رو تغییر بده، من 2 - 3 - 1 - 4 و 4 - 2 - 4 و 2 - 5 - 3 ئه کونته رو استفاده می کنم، اگه خواستی میتونم سیستم هام رو بهت بدم امتحان کنی.
شمام سي دي كي خريدي ؟
نه دوست عزیز من نسخه مک رو بازی می کنم
یعنی همین نسخه ویندوزی رو مک همم نصب میشه و اون مشکل رو نداره؟
juve327 عزیز من یه سوال دارم...شما الان فصل اولی درسته؟تیمتم یووه انتخاب کردی و حتما reputation شما خیلی بایین هستش...من الان تیمم لاتسیو هستش و دوماه هست که مربی این تیم شدم و کسی ازم حساب نمیبره با این reputation*..شما که یووه ایی جای خود داری...
دیگه اینکه سیستم 4-2-4 خیلی تخیلی دیگه این دوره ها...امکان نداره جواب بده..چطوری نتیجه گرفتی...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)