تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 10 از 28 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: مسی، نیمار و تیم ملی اسپانیا نامزد های کسب اسکار ورزشی

اسکار ورزشی در 11 مارس در ریو دو ژانیرو اهدا می شود

سایت گل- لیونل مسی، نیمار و تیم ملی اسپانیا جزو نامزده ای نهایی دریافت جایزه لائوروس سال 2012 هستند که در روز 11 ماه مارس در شهر ریو دو ژانیرو اهدا خواهد شد.

لیونل مسی که امسال برای مال خود کردن توپ طلا و کسب چهارمین توپ طلای متوالی اش نیز نامزد شده، رقبایی مثل یوسائین بولت، دونده جامائیکایی، سباستین فتل، قهرمان دنیا در فرمولا وان و مایکل فلپس، شناگر آمریکایی را پیش روی خود می بیند.

مسی که در هر سه دوره پیشین نیز نامزد دریافت جایزه لائوروس (اسکار ورزشی) بود، امسال هم نامش را در این لیست می بیند. جایزه معتبر لائوروس در سال 2011 به نوواک جوکوویچ رسید.

هیئت داوری، از 42 عضو تشکیل شده که این 42 نفر، ورزشکاران سابق دنیا هستند که در میان آنها نام افرادی چون بکر، بکن باوئر، ناوراتیلووا، پله، تونی هاوک و دان مارینو دیده می شود و آنها پادشاه سال ورزش دنیا را انتخاب می کنند. در این میان لئو مسی هم کار آسانی نخواهد داشت. چون به عنوان مثال یوسائین بولت با کسب سه مدال طلا در المپیک لندن (در دوی 100، 200 و 100*4 متر) یکی از نامزدهای قدرتمند کسب این جایزه است و مو فرح هم به خاطر درخششش در المپیک نامزد صاحب نام دیگر است. فلپس به خاطر 4 مدال طلایی که در المپیک کسب کرد و توانست مجموع مدال های المپیکی اش را به 22 برساند هم یکی دیگر از نامزدهاست و سباستین فتل به خاطر قهرمانی در فرمولا یک و کسب سومین موفقیت بزرگش هم شانس کسب این جایزه را دارد. ویگینز هم مدال طلای المپیک و عنوان قهرمانی تور دو فرانس را یدک می کشد و از همین روست که مسی کار سختی پیش رو خواهد داشت؛ او نیز با زدن 88 گل در سال 2012 میلادی و کسب عنوان پی چی چی لالیگا (با 50 گل) و برترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا با 14 گل، شانس زیادی برای کسب این عنوان را دارد.

بولت در اولین دوئل رودررویش با مسی، توانست عنوان «قهرمان قهرمانان در سال 2012» روزنامه اکیپ را مال خود کند.

جالب اینجاست که کریستیانو رونالدو شانسی برای کسب این جایزه ندارد و اصلا نامش را در لیست نامزد های کسب جایزه اسکار ورزشی سال 2012 نمی بیند.

محتوای مخفی: ادامه 
    تمام فینالیست ها بدین ترتیب هستند

بهترین ورزشکار مرد سال

لیونل مسی (آرژانتین- فوتبال)

یوسائین بولت (جامائیکا- دو و میدانی)

مو فرح (بریتانیا- دو و میدانی)

مایکل فلپس (آمریکا- شنا)

سباستین فتل ( آلمان- فرمولا وان)

بردلی ویگینز (بریتانیا- دوچرخه سواری)

بهترین ورزشکار زن سال

جسیکا انیس (بریتانیا- دو و میدانی)

الیسون فلیکس (آمریکا- دو ومیدانی)

سرنا ویلیامز (آمریکا- تنیس)

میسی فرانکلین (آمریکا- شنا)

شلی آن فراسر (جامائیکا- دو و میدانی)

لیندزی فان (آمریکا- اسکی)

بهترین تیم سال

تیم ملی فوتبال اسپانیا

تیم ملی پینگ پونگ چین

تیم اروپایی ریدر کاپ گلف

میامی هیت (ان.بی.ای)

تیم فرمولا یک ردبول

تیم ملی بسکتبال آمریکا

پدیده سال

نیمار (برزیل- فوتبال)

یانیک آنجل (فرانسه- شنا)

گابی داگلاس (آمریکا- ژیمناستیک)

کرانی جیمز (گرانادا- دو و میدانی)

اندی ماری (بریتانیا- تنیس)

یه شیوون (چین- شنا)

بازگشت سال

تیرونش دیبابا (اتیوپی- دو و میدانی)

ارنی الس (آفریقای جنوبی- گلف)

آنا میرس (استرالیا- دوچرخه سواری)

فلیکس سانچس (دومینیکا- دو و میدانی)

اوچون سین تیمونل (آلمان- رمو)

تیم اروپایی ریدرکاپ (گلف)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/12/15

2. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زلاتان: زیدان در زمین جادو می کرد؛ مسی شایسته دریافت توپ طلاست

ستاره سوئدی برای توصیف عملکرد خوب مسی به مشکل بر می خورد و بر این باور است که زین الدین زیدان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی باشگاه پاری سن ژرمن در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که با وجودی که مسی سه بار به توپ طلا رسیده، ولی امسال هم شایسته فتح این جایزه معتبر است.

این روزها همه رقابت حساس و فشرده بر سر فتح توپ طلای امسال را میان مسی و رونالدو می دانند و در این میان ایبرا بر این باور است که ستاره آرژانتینی بارسا کاملا برتر از حریف است.

ایبراهیموویچ در صحبت هایی به بلن اسپورت گفت:« مسی بهترین بازیکن دنیاست. او شایسته توپ طلاست. من می دانم که او چندین بار این جایزه را برده ولی شایستگی اش را دارد. او طوری بازی می کند که حس می کنی در پلی استیشن بازی می کند. این باور نکردنی است. کسانی که غیر از این بگویند، یا چیزی از فوتبال نمی فهمند و یا اینکه حرفهایی بی معنا را بر زبان می آورند.»

ایبرا در ادامه صحبت هایش به تمجید از عملکرد زین الدین زیدان، ستاره سابق باشگاه رئال مادرید پرداخت و به این نکته اشاره کرد که او دوست دارد تا به اندازه زیدان، بر روی تیمش تاثیر مثبت بگذارد. ایبرا ادامه داد:« زمانی که زیدان گام به زمین چمن می گذاشت، 10 بازیکن دیگر تیمش فقط بهتر از قبل می شدند. خیلی ساده است. این یک جادو است. او یک بازیکن بی نظیر بود. او فراتر از یک بازیکن خوب بود. زیدان از سیاره دیگری آمده بود. هم تیمی های او، وقتی زیدان در داخل زمین بود، دقیقا مثل او می شدند. یک بازیکنی که تفاوت ها را رقم می زند، بازیکنی است که دیگران را بهتر می نماید. نمی دانم که آیا کسی مثل او خواهیم دید یا نه. ذهنیت من این است . دوست دارم باعث شوم تا بقیه هم بهتر بازی کنند. چون اگر آنها بهتر باشند، من هم خیلی بهتر می شوم.»

Messi deserves the Ballon d'Or, says Ibrahimovic

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

مراحل پایانی ساخت توپ طلا توسط Michel Gerault

6. 8 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: مسی و دل بوسکه، پادشاهان اروپا به انتخاب ال پائیس اروگوئه

تیم منتخب سال 2012 به انتخاب روزنامه ال پائیس اروگوئه هم بدین ترتیب است: کاسیاس، دانی آلوس، سرخیو راموس، جرارد پیکه، جوردی آلبا، چابی ارناندس، پیرلو، اینیستا، مسی، فالکائو و رونالدو

سایت گل- لیونل مسی و بیسنته دل بوسکه از روی روزنامه ال پائیس اروگوئه به عنوان پادشاهان فوتبال اروپا در سال 2012 معرفی شدند.

این بیست و هفتمین دوره اهدای این جایزه است که برندگان آن با رای گیری در میان 250 روزنامه نگار روزنامه ها، مجلات و آژانس های خبری در آمریکا و اروپا مشخص می شوند.

این چهارمین سال متوالی است که لیونل مسی فوروارد آرژانتینی باشگاه بارسلونا به این عنوان برگزیده شده و بهترین بازیکن قاره اروپا لقب گرفته و بعد از چهارمین دوره انتخاب به این عنوان، با رکورد زین الدین زیدان برابری می کند.

لیونل مسی با کسب 108 رای و با کسب 15 رای بیشتر از آندرس اینیستا در صدر رنکینگ قرار گرفت و کریستیانو رونالدو در رده سوم جای گرفت. ایکر کاسیاس و رادامل فالکائو هم بازیکنان چهارم و پنجم بودند.

در انتخاب بهترین سرمربی سال هم بیسنته دل بوسکه با کسب بیشترین رای به عنوان سرمربی برتر سال 2012 انتخاب شد و مورینیو و گواردیولا در رده های بعدی قرار گرفتند.

تیم منتخب سال 2012 به انتخاب روزنامه ال پائیس اروگوئه هم بدین ترتیب است:« کاسیاس، دانی آلوس، سرخیو راموس، جرارد پیکه، جوردی آلبا، چابی ارناندس، آندره آ پیرلو، اینیستا، مسی، فالکائو و رونالدو.»

8. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فردا مي‌روم سوئيس، پس‌فردا برمي‌گردم/ علي دايي: شانس مسي بالاست اما گوارديولا نه!

همان‌طور که قبلا هم گفته بودم فکر می‌کنم شانس مسی در میان بازیکنان بیشتر از همه باشد اما گواردیولا به اندازه مسی شانس ندارد

سايت گل- باز هم پايان سال ميلادي و جشن بهترين‌هاي دنيا. و باز هم علي دايي كه مثل هر سال نماينده كشور ما در اين مراسم خواهد بود. آقاي گل جهان بامداد فردا (دوشنبه 18 دی ماه) تهران را به مقصد سوییس ترک می‌کند تا در مراسم انتخاب بهترین‌های سال فوتبال جهان شرکت کند. آخرين صحبت‌هاي علي دايي درباره اين سفر را به نقل از سايت باشگاه راه‌آهن بخوانيد. او برنده توپ طلا را هم پيش‌بيني كرده است.

مراسم انتخاب بهترین‌های سال فوتبال جهان دوشنبه شب مثل سه سال اخیر به صورت مشترک توسط فیفا و مجله فرانس فوتبال برگزار می‌شود و در آن بهترین بازیکن و مربی سال 2012 جهان انتخاب خواهند شد. البته در این مراسم انتخاب‌های دیگری هم وجود دارد اما مهم‌ترین بخش آن انتخاب بهترین بازیکن و مربی سال است که به نظر می‌رسد شانس مسی و رونالدو در میان بازیکنان و مورینیو، گواردیولا و دل‌بوسکه در میان مربیان بیشتر از بقیه باشد.

علی دایی که مثل سایر اعضای فیفا در گزینش اولیه افراد شرکت می‌کند، لیونل مسی و گواردیولا را به عنوان انتخاب‌های اول خود در نظر گرفته و به آن‌ها رای داده است. او معتقد است شانس مسی برای اول شدن بسیار بیشتر از بقیه بازیکنان است اما درباره گواردیولا تردید دارد. دایی در آخرین تمرین راه‌آهن پیش از سفرش به سوییس که امروز برگزار شد به خبرنگاران گفت: «بامداد دوشنبه پرواز دارم و به محض این‌که برسم باید آماده حضور در مراسم شوم. فردا شب مراسم برگزار می‌شود و من به نمایندگی از همه ایرانی‌ها در این مراسم شرکت می‌کنم. روز سه‌شنبه هم به سمت ایران پرواز دارم تا به تمرین روز چهارشنبه راه‌آهن برسم.»

دایی درباره انتخاب‌های امسال گفت: «همان‌طور که قبلا هم گفته بودم فکر می‌کنم شانس مسی در میان بازیکنان بیشتر از همه باشد اما گواردیولا به اندازه مسی شانس ندارد. باید تا برگزاری مراسم صبر کنیم و ببینیم چه افرادی انتخاب می‌شوند.»

2013/1/6

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

مراسم از ساعت 21:30 امروز ، دوشنبه شروع میشه .

بچه هایی که دسترسی دارن شبکه های Eurosport و aljazeera sport+3 مستقیم مراسم رو نشون خواهد داد .

در قسمت خانم ها هم سه کاندید حضور دارند : آلکس مورگان از امریکا ، مارتا از برزیل و ابی وامباک از امریکا .

به جز بهترین بازیکن و مربی به قسمت های دیگه هم می پردازه این مراسم . جایزه بهترین گل به اسم جایزه پوشکاش و جایزه بازی جوانمرادنه و جایزه پرسیدنتچل ! ( جایزه ای که هر ساله به کسی یا بنیادی داده میشه که سهم عالی برای فوتبال داشته و زحمت زیادی به قولی کشیده . سال گذشته الکس فرگوسن این جایزه رو کسب کرد . )

اینیستا شایسته ترین هست به نظرم ولی فکر می کنم توپ طلا به رونالدو داده بشه اگر هم موفقیت های باشگاهی و هم ملی رو در نظر بگیریم ولی احتمالا مسی جایزه رو ببره

به همین دلیل طرفدار قسمت بانوان میشیم و منتظر دیدن الکس مورگان پای گیرنده ها می شینیم

12. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

به همین دلیل طرفدار قسمت بانوان میشیم و منتظر دیدن الکس مورگان پای گیرنده ها می شینیم
    دقیقا هیچ وقت اون گلی که دقیقه ۱۲۲ تو مسابقات المپیک زد یادم نمیره و احتمالا هم خود آلکس توپ طلا قسمت بانوان رو میبره ُ چون واقعا تو المپیک تاثیر گذار ترین بازیکن زمین بود.

14. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

قبل از آغاز رسمي انتخاب برترين هاي فوتبال جهان
    رونالدو و نيمار هم به مسي راي دادند

رونالدو و نيمار قبل از شروع مراسم انتخاب برترين‌هاي فوتبال جهان، به انتخاب مسي به عنوان مرد سال فوتبال دنيا راي دادند.

رونالدو در مورد حضورش در مراسم انتخاب بهترين‌هاي فوتبال جهان اظهار داشت: خوشحالم که در اين مراسم حضور دارم. انتخاب من ليونل مسي است و فکر مي‌کنم او اين عنوان را براي چهارمين بار کسب خواهد کرد.

وي ادامه داد: من معتقدم مسي يک قدم جلوتر از رونالدو است. به نظرم آينده فوتبال براي بازيکني مانند نيمار است و اميد زيادي به او براي جام‌جهاني 2014 که ميزبانش هستيم داريم.

نيمار که در اين مراسم حضور داشت اظهار داشت: اين يک ميهماني و جشن بزرگ براي فوتبال است و لحظه بزرگي براي خودم محسوب مي‌شود.

بازيکن تيم ملي برزيل ادامه داد: نمي‌دانم در آينده چه اتفاقي برايم رخ خواهد داد. بايد صبر کنيم. انتخاب من هم براي بهترين بازيکن جهان ليونل مسي است.

16. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کد خبر : 995116 زمان ارسال : دوشنبه 1391/10/18 19:25

مسي،رونالدو واينيستا درمراسم گالا چه گفتند؟

سه نامزد نهايي کسب توپ طلاي جهان در سال 2012 در مراسم پيش از اهداي جايزه به اظهار نظر پرداختند.

به گزارش ايسنا، در حالي که چند ساعت تا آغاز مراسم توپ طلاي فوتبال جهان زمان داريم نامزدان کسب اين جايزه در کنفرانسي خبري شرکت کردند که واکنش آن‌ها درباره اين مراسم را مرور مي‌کنيم.

کريستيانو رونالدو

از اينکه جزو 3 نفر برتر مرد سال فوتبال جهان انتخاب شده‌ام خوشحالم. اما اگر به عنوان مرد سال انتخاب نشوم زندگي به اتمام نمي‌رسد. من وجدان روشني دارم.

رونالدو درباره اينکه زماني که بچه بودي فکر مي‌کرديد روزي در جمع بهترين‌هاي دنيا قرار بگيريد گفت: آن زمان را زياد به ياد نمي‌آورم. بازي کردن براي پرتغال براي من افتخار بود اما هيچ وقت فکر نمي‌کردم، روزي بهترين بازيکن شوم. هر اتفاق امشب رخ دهد من به هدف خود رسيده‌ام.

وي ادامه داد: عملکرد ليونل مسي براي من نااميد کننده نيست و هر کدام براي تيم‌هايمان بازي مي‌کنيم.

ليونل مسي

ستاره آرژانتيني بارسلونا درباره شانس خود براي کسب چهارمين مرد سال جهان گفت: نمي‌دانم که آيا مي‌توانم چهارمين توپ طلا را بگيرم يا نه. حقيقت اين است که خيلي خوشبختم از اينکه در بهترين تيم جهان بازي مي‌کنم و واقعا لذت مي‌برم. به چيز ديگري فکر نمي‌کنم. جوايز تيمي را به جوايز انفرادي ترجيح مي‌دهم.

ليونل مسي در ادامه درباره کريستيانو رونالدو گفت: احمقانه است اگر او را يکي از بهترين بازيکنان جهان ندانيم. اما من با توجه به هم‌تيمي‌هايم ترجيح دادم به ژاوي، اينيستا و سرخيو آگوئرو راي دهم.

مسي در ادامه گفت: من و کريستيانو رونالدو و با يکديگر رقابت نمي‌کنيم. ما براي تيم‌هايمان بازي مي‌کنيم تا به قهرماني برسيم.

اينيستا

هافبک خلاق بارسلونا نيز قبل از مراسم توپ طلاي جهان نيز اظهار کرد: زماني که بچه بودم در فکر اين بودم که در فوتبال پيشرفت بکنم و بهترين باشم، اما هيچ وقت فکر نمي‌کردم يک روزي در اين مراسم حضور داشته باشم. براي من افتخار است که در بهترين تيم جهان بازي مي‌کنم. اينکه اينجا هستم حس بسيار خاصي براي من دارد زيرا بازيکنان بزرگي در فوتبال جهان هستند که مي‌توانستند امشب در اين مراسم حضور داشته باشند. بودن در کنار ليونل مسي و کريستيانو رونالدو براي من افتخار است.

18. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    سایت هست که زنده پخش کنه مراسم رو؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •