تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 10 از 28 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میدونید چیه..........

ما یه چارچوپ ح.ک.و.م.ت.ی رو قبول کردیم.شاید تو این چارچوب یه چیزهایی متضاد باشه و یگیم نمیشه کاریش کرد.اما باور کنید تو همین چارچوب هم میشه برخی از کارها رو انجام داد.اما کسی نیست که این زحمت رو به خودش بده و بره دنبال نواوریهایی که باعث بشه زندگی بهتری داشته باشیم.

یه چیز جالبی که تو دینمون هست اینکه که به خاطر برخی شرایط برخی قوانین عوض میشه......تو دنیایی که غرب داره زن رو به شکل یه کالا معرفی میکنه(البته بگم که برابری و حق زن در غرب بسیار بیشتر از اینجاست و شکی درش نیست)و اونو با هر مکتب و عقیده ی نوظهور میخواد وارد جامعه کنه و اصلا اصل خانواده و حریمهای انسانی براشون مهم نیست......ما باید با نوآوری و پیش دستی بتونیم همون کار رو بکنیم اما نه به شکلی که اونا دارن انجام میدن.....به سبک خودمون.با توجه به عقاید و اعتقاداتمون
    دوست عزیز . توی همین ایران خودمون دارن دخترها رو به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس صادر میکنن و میدن دست عرب های بیابان گرد . بعد شما میگی غرب از زنان بصورت کالا استفاده میکنه !؟
    دم از غیرت میزنیم ولی همچین مورد آشکاری رو توی کشور خودمون نمی بینیم و اگر هم می بینیم خودمون رو به ندیدن میزنیم .
    اونجا خیلی بیشتر و بهتر به حریم های اختصاصی افراد پرداخته میشه و هر کسی حد و حدود خودش رو میدونه . ولی توی ایران طرف خیلی راحت زنش رو میزنه و آب از آب تکون نمیخوره !
    مسائل دیگه ای هم که مد نظر شماست شامل حال همه نمیشه . هر کس بنا بر تفکرش پیش میره.

2. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بله دوست عزیز طبق دین و قانون رسمی کشور زن ها نصف مردها ارزش دارند
    این دوستان هم از کره مریخ که نیامدن پس حق دارند خود را برتر از زن ها بدانند
    نمیخواستم اینجا پست بدم چون عصبانی هستم
    نتیجه پستم هم مشخصه پاک شدن! اما عیبی نداره مهم امضام هست
    پاینده باشید

tapa talked
    همین عقاید و اعتقادات هست که ما رو بدبخت کرده
    درمورد استفاده کالایی از زن درغرب هم اونجا هرکس میتونه درمورد رفتار خودش تصمیم بگیره و یک مشت ادم کوته فکر برای حقوق اساسی یشون تصمیم نمیگیره

tapa talked
    دوست عزیز شما دارید موضوع را به بیراهه می کشونید
    من تخصصم آموزگاری هست و شما هم احیاناً با توجه به سابقتون در فروم در امر ماهواره و ...تخصص دارید و شاید موارد دیگه که من آگاهی ندارم.دست گذاشتید روی مساله ای که نه در ایران بلکه در دنیا انسانهای متخصص در زمینه دین و اعتقادات در مورد اون نظر میدن سالها مطالعه کردن و مناظرشون رودر رو هست و نه از پشت مانیتور
    متن بلد اولی شبه ای است که بارها پاسخ داده شده است و اگر بی پاسخ بود دلیلی بود بر ضعف دین مورد نظر و رویگردانی مردم(نه در ایران بلکه در دنیا)
    از خودتون مایه بذارید ما به اعتقادمون افتخار می کنیم بدبختی ما بله همون جمله بلد دوم هست البته برداشتی که ازش میشه.لطفاً اعتقادات دیگران را از طرف خودتون مایه بدبختی اونها ندونید.شما هر اعتقادی دارید برای خودتون بذارید ما هم با این اعتقادمون به کمالمون برسیم
    مخالفت من و دیگران به خاطر شرایط موجود هست که در سوال آمده است

4. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوست عزیز . توی همین ایران خودمون دارن دخترها رو به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس صادر میکنن و میدن دست عرب های بیابان گرد . بعد شما میگی غرب از زنان بصورت کالا استفاده میکنه !؟
    دم از غیرت میزنیم ولی همچین مورد آشکاری رو توی کشور خودمون نمی بینیم و اگر هم می بینیم خودمون رو به ندیدن میزنیم .
    اونجا خیلی بیشتر و بهتر به حریم های اختصاصی افراد پرداخته میشه و هر کسی حد و حدود خودش رو میدونه . ولی توی ایران طرف خیلی راحت زنش رو میزنه و آب از آب تکون نمیخوره !
    مسائل دیگه ای هم که مد نظر شماست شامل حال همه نمیشه . هر کس بنا بر تفکرش پیش میره.
    خوب فکر کنم بحثمون اگه بخواد اینطور پیش بره کیرسیم به دمکراسی و آزادی بیان و حقوق بشر و اسلام و.............که تاپیک به بی راهه میره

به چند تا نکته اشاره کنم و دیگه در این مورد حرفی ندارم......دخترانی که به کشورهای خلیج فارس صادر میشن که رسما این کار انجام نمیشه .....یه عده ای هستند که این کار رو میکنند چه رابطی به اون چیزی که من گفتم داشت...همه جا ادم بد هست تا دلت بخواد

در مورد زدن زنها تو ایران خوب این برمیگرده به فرهنگ مردسالاری و بی شعوری عده ای از مردان .....در ضمن زنان امروز خوب با حقوق خودشون آشنا هستند و اگعه مرد بیماری همچنی کاری رو انجام بده خوب از خجالتش برمیان

6. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما دارید موضوع را به بیراهه می کشونید
    من تخصصم آموزگاری هست و شما هم احیاناً با توجه به سابقتون در فروم در امر ماهواره و ...تخصص دارید و شاید موارد دیگه که من آگاهی ندارم.دست گذاشتید روی مساله ای که نه در ایران بلکه در دنیا انسانهای متخصص در زمینه دین و اعتقادات در مورد اون نظر میدن سالها مطالعه کردن و مناظرشون رودر رو هست و نه از پشت مانیتور
    متن بلد اولی شبه ای است که بارها پاسخ داده شده است و اگر بی پاسخ بود دلیلی بود بر ضعف دین مورد نظر و رویگردانی مردم(نه در ایران بلکه در دنیا)
    از خودتون مایه بذارید ما به اعتقادمون افتخار می کنیم بدبختی ما بله همون جمله بلد دوم هست البته برداشتی که ازش میشه.لطفاً اعتقادات دیگران را از طرف خودتون مایه بدبختی اونها ندونید.شما هر اعتقادی دارید برای خودتون بذارید ما هم با این اعتقادمون به کمالمون برسیم
    مخالفت من و دیگران به خاطر شرایط موجود هست که در سوال آمده است
    منظورم از ما من بود و اون دوستی که احتمالا زیر پستم تشکر کرده در هر صورت با من و ما اعتقادات کسی زیر سوال نرفته و نخواهد رفت
    اگر هم شما خوشبختید خوشبحالتون اما اوضاع ما خرابه..
    درمورد پست اولی گه نقل قول کردید اگر میتونید خلافش رو ثابت کنید من از همه عذر میخوام
    تا جایی که من اطلاع دارم شما حدودا یک دهه با من اختلاف سنی دارید پس طبیعی هست نظراتمون به هم شبیه نیست

tapa talked
    Last edited by SNOW PATROL; 01-11-2012 at 20:01.

8. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی لطف کنند از وارد شدن به مسائل اعتقادی - سیاسی خودداری کنند تا بتونیم کماکان شاهد بحث ها و گفتگو ها باشیم در تاپیک /

پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری دوستان

10. 15 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دمت هات .... چمله ای گفتی که تمام صحبت ها و نظرات دوستان موافق رو پاسخ داد ...... همش این حرفا رویاس .... حاضرم شرط ببندم تا اسلام و جمهوری اسلامی پابرجاست و تا این انقلاب هست خانم ها باید خوابشو ببینند .
    نه اینقدر ها هم رویا نیست ! یه نگاهی به تغییرات جامعه توی ده سال گذشته بکنی میبینی چیز امکان پذیریه ، خود آقای رئیس هم اول میخواست این کار رو بکنه ولی نشد ، ولی کم کم خب درست میشه ! البته اگه از من میشنوین تا وقتی ورزش دولتیه نمیشه ، یعنی درواقع توی استادیوم دولتی گمون نکنم که بشه ، باید بخش خصوصی شروع به فعالیت کنه ، یه نگاه به دانشگاه های آزاد و دولتی بندازی میفهمی چی میگم (اون طرف فیلم خوابگاه مختلط میاد بیرون ، این ور قانون برای جداسازی دانشگاه )، بخش خصوصی الان اینقدر جلو رفته که استخر مختلط هم ساخته ! یکی دونفر پولدار همت کنند ، استادیوم مختلط هم میسازن ، فقط دوسه تا کله گنده میخواد !

12. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث تکراری و بی فایده و با دلایل کاملاً منطقی و از دیدی دیگر غیر منطقی
    هرگز این بحثها به نتیجه نمیرسه
    از همه مهمتر تصمیم گیرنده نظر شما براش پشیزی ارزش نداره
    بعد دو سال لاگین کردم فقط جوابتو بدم کیا جان !

14. 7 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من با در نظر گرفتن سطح فکری و فرهنگی کسانی که میان ورزشگاه، سرکوب شدن جنسی، عقده ها و مسائل روانی دیگربا حضور دختران در استادیوم ها مخالفم!
    نظر دیگران هم محترمه اما شعار ندید خواهشا!
    دارید تو ایران زندگی میکنید...

من یه پست دادم منتها انگار نامرئی بود هیچکس جواب نداد یا کسی جوابی نداشت که بده بگزریم
    ببخشید شما دوست عزیز با چه معیاری میگید که سطح فکری و فرهنگی تماشاگرهای فوتبال پائین هست؟
    لطفا بگین در مقایسه با چه کسانی به این نتیجه رسیدین
    ایا این کسانی که به ورزشگاه میرن همسایه ها و خواهر و برادران خود ما نیستن؟ دوستان ما نیستن؟
    اگه همینطور هست پس لطفا از بقیه جامعه جداشون نکنید
    به عنوان کسی که از سال 75 پام به ورزشگاه ازادی باز شده میگم فحاشی تماشاگرهای ما دلیلی به جز سوء مدیریت نداره از سوء مدیریت در تیم های ورزشی بگیر تا سوء مدیریت در نحوه برخورد و خدمات دادن به اونها که یه سری از مشکلات بدیهی رو تو پستهای قبلیم عنوان کردم و نیاز به تکرار نیست
    حالا سوال اصلی اینجاست که اگر این فرهنگ فحاشی داخل استادیوم که من خودم شاهد رشدش به دلیل ندیده گرفتن طی این سالها بودم به محیط جامعه کشیده بشه ایا شما باز هم مخالف حضور بانوان در جامعه هستین؟
    بهتر نیست به این مشکل در این مرحله رسیدگی بکنیم و بیایم به جای محدود کردن رفتن بانوان به اینجا و اونجا شرایط محیطی رو فراهم برای حضور خانواده ها بکنیم؟
    بهتر نیست به جای اینکه به جای همدیگه تصمیم بگیریم اجازه بدیم هر کس خودش تصمیم بگیره تا در طول این تصمیم گیری رشد بکنه؟
    دوستان این مسئله تصمیم گرفتن به جای همدیگه به همینجا محدود نمیشه و دامن ما اقایون رو هم میگیره همونطور که شما صاحب قدرت تصمیم گیری برای بانوان میدونین افرادی هم این حق رو برای خودشون قائل میشن که به جای شما تصمیم بگیرن
    تصمیم میگیرن که شما اگر اینترنت با سرعت بیشتر از 128 استفاده کنید منحرف میشید
    تصمیم میگیرن که سایت یوتوب با همه فیلمهای اموزشی مفیدی که داره به روی ما بسته باشه
    تصمیم میگیرن که اینترنت به روی ما بسته باشه
    تصمیم میگیرن که ما چه لباسی بپوشیم و چی نپوشیم
    فقط کافیه یه دور تو اخبار همین سایتهای داخلی بچرخین و ببینین چقدر به جای ما تصمیم گرفته میشه که در نهایت باعث سرخوردگی و ناراحتیه ما میشه و عدم رضایت از زندگی
    پیشنهاد میکنم بیایم تصمیم گرفتن به جای همدیگه رو متوقف کنیم و اجازه بدیم هر انسانی خودش انتخاب کنه
    حرفای خیلی قشنگیه ولی در عین حال امکانپذیر هم هست به شرطی که اول از همه از خودمون شروع کنیم بیایم به جای هم تصمیم نگیریم و به هر انسانی حق انتخاب بدیم
    Last edited by J@viD; 01-11-2012 at 20:53.

16. 9 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مشکل اینجاست که به دلیل تفکری که بین مردم ایران و یا بهتر بگم مردان ایرانه رایج هست , دید درستی نسبت به خانم ها وجود نداره.
    مثلا همین که دوستان میگن به ناموست نباید اجازه بدی بره ورزشگاه و من نمیذارم خواهر و مادرم بره ورزشگاه . این غیرت نیست . این میشه برده داری . چون که شما به طرف مقابلت (خانم) اجازه تفکر و تصمیم گیری و حق انتخاب نمیدی .
    بعد فکر می کنیم که اوج هنرمون بوده و هر چی شدتش بیشتر باشه یعنی غیرت بیشتری به خرج دادیم . در صورتی که داریم شخصیت یک بانو رو زیر سوال میبریم . چون که از مهمترین عامل زندگی یعنی تصمیم گیری در مورد امور شخصی محرومش میکنیم.

هنوز توی ایران بعضی ها بانوان رو با لفظ ضعیفه صدا میزنن ! توی قانون مملکت زن همیشه نصف مرد سهم میبره و از خیلی مسائل محرومه .
    پس تا موقعی که همچین دیدگاهی در جامعه و توی قانون مملکت باشه نمی تونیم امید آنچنانی به اصلاح اون داشته باشیم . مگر این که خودمون شروع کنیم به ترمیم یا از نو ساختن تفکر و دیدگاه و رفتارمون.

اگر بتونیم خودمون رو تغییر بدیم بعد از اون میدونیم که میتونیم بقیه رو هم تغییر بدیم . وقتی تغییرات شروع بشه میشه امید داشت که سطح فرهنگی و دیدگاه کلی مردم جامعه رشد کنه .
    اول از همه باید قبول کنیم و یاد بگیریم که بانوان خودشون باید در مورد علایق و مسائل شخصیشون تصمیم گیری کنن .

توی ورزشگاه ها هم بهتره فعلا جایگاه بانوان جدا باشه و از اون طرف یک سری آموزش ها و تبلیغات به آقایونی که به ورزشگاه میرن داده بشه که بتونن بهتر و بیشتر احساساتشون رو کنترل کنن و از الفاظ رکیک بصورت شعار و ... استفاده نکنن.
    جایگاه های ورودی و خروجی بانوان هم جدا بشه و سرویس آبخوری و بهداشتی رو هم جدا کنن .

در کل جدای از مسائل ورزشگاه اصل قضیه به طرز تفکر و بینش ما برمیگرده . مطمئن باشید با حبس کردن خانمها توی منزل و محدود کردن اونا مشکلات برطرف که نمیشه هیچ , بدتر هم میشه.
    کسی اینجا قصد برده کشی و برده داری و حبس اجباری در منزل و [حذف شد] رو نداره . خونواده ما هم هرکس به نسبت علاقش هر جا دوست داشته باشه و درشاءنش باشه میره و کسیم کسیو مجبور به کاری نمیکنه .
    بحث ورزشگاه و اماکن ورزشی جدا ولی فرض کنید خانم شما ویا خواهرتون قصد داره بدون شما و تنها یا حتی با خودتون بره جایی که شما میدونید اونجا رفتن میتونه تاثیر بدی روی روح و روانش بزاره و حتی ممکنه بهش هتک حرمت و شخصیت بشه اونوقت شما حاضرید قبول کنید و بسپاریدش به امان خدا به این خاطر که نباید تو کارش فضولی کنید ؟
    باشه قبول بره ولی اگر اتفاقی افتاد و پیامد بدی داشت (روحی و جسمی) شما بی تفاوت از کنارش میگذرید؟ خودتون رو مسئول نمیدونید؟
    این اسمش برده داری نیست دلسوزیه. بله اگر مثلا من اجازه ندم خانمم یا خواهرم یا بچم بره ادمه تحصیل بده یا کار مورد علاقش رو ادامه بده یا برای علایقش تصمیم بگیره و... اون میشه برده داری نه این.

ولی یه عده ای ظاهراً فرقی بین محیط و فرهنگ حاکم بر استادیومهای ورزشی ما( بخصوص فوتبال) با جاهایی مثل سینما ها نمایشگاه پارکها و... قائل نیستن . متاسفانه فعلا جوی که اونجا حاکمه مناسب حتی یه مرد بالغ هم نیست چه برسه به خانما که روحیات لطیف تری دارن.
    حتی عده ای رو دیدم تا وارد ورزشگاه میشن شروع به فحاشی میکنن درصورتیکه همون آدم بیرون ورزشگاه یه شخصیت دیگس . پس این نشون میده جو حاکم بر اونجا چقدر روی افراد تاثیر گذاره و استادیوم براش میشه جایی که میتونه خودشو با پرخاشگری و فحاشی تخلیه کنه .
    البته این با فرهنگسازی و کار ریشه ای قابل درمانه ولی یه پروسه زمانبره و باید از خود خانواده و سطوح مختلف جامعه شکل بگیره و تسری پیدا کنه.

حضور بانوان میتونه تا حدی تو بهبود فضای اماکن ورزشی و استادیومها موثر باشه ولی واقعاً الان با شرایطی که میبینید و اینکه هیچ کار جدییم برای بهبود فرهنگ داخل ورزشگاه ها انجام نمیشه صلاحه اجرایی شدن موضوع بحث؟

در کل ما داریم تو کشوری زندگی میکنیم که الگوها و فرهنگ خاص خودشو داره. پس نمیشه انتظار داشت یه الگوی غربی که حتی درستم باشه برای فرهنگ خودش رو تو این کشور کامل پیاده سازی کرد. متاسفانه گفتم خیلیا فقط تیریپ روشنفکری برمیدارن (منظورم به هیچ کس خاصی تو اینجا نیست منظورم کلیت جامعس) . و فکر میکنن تمام اتفاقی که اونور میفته درسته و ما باید تمامشو الگو برداری کنیم و تمام الگوها وباورهای ما کلا مزخرف و بی مصرف و از رده خارج و باز گشت به جاهلیت و ارتجاعی هستش . البته این خاص الان نیست و از زمان قاجار که جریان روشنفکری تو ایران جا باز کرد تا امروز مدل و الگوی درستی که با فرهنگ این مملکت همخونی داشته باشه و باعث پویایی و ارتقای سطح این مملکت از همه لحاظ بشه اجرا نشده و همیشه هرز رفتیم
    Last edited by Ezel; 01-11-2012 at 23:20. دليل: توهین آمیز

18. 4 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز چیزی داریم با نام و عنوان قدرت تفکر و تصمیم گیری . افرادی که به بلوغ فکری میرسن و رشد نسبی یا کاملی داشته باشن با دیدن عوامل محیطی میتونن تصمیم گیری کنن که چه چیزی خوب و چه چیزی بد هست.
    همونقدری که یک مرد میتونه تفکر کنه و تصمیم گیری کنه از یک زن هم بر میاد و هیچ فرق و اختلافی بین قدرت تصمیم گیری نیست .

محتوای مخفی: ... 
    مثلا بعضی جاهای خاص گفته شده که عقل زن , نصف مرده !

حالا شما میخوای با منع کردن این افراد از رفتن به ورزشگاه بهشون لطف کرده باشی . ولی میشه بجای منع کردن , از شرایط , جو و محیط ورزشگاه برای اونا بگی و تصمیم گیری پایانی رو در اختیار خودشون بذاری.
    بعضی ها با شنیدن دلایل قانع میشن . یک سری دیگه هم بصورت تجربی بررسی میکنن . (بررسی تجربی همون رفتن به ورزشگاه و ... میشه)

نه بحث روشن فکریه و نه بحث کلاس گذاشتن و متفاوت نشون داد خود ! ... اصل قضیه اینه که باید یاد بگیریم که به حقوق فردی بقیه احترام بذاریم .
    در ضمن قرار نیست همین فردا ورود بانوان به ورزشگاه ها تثبیت بشه . من هم در پست های قبلی اشاره کردم که قبل از این که ورود بانوان به ورزشگاه آزاد بشه ما باید خودمون - رفتارمون و جو ورزشگاه ها رو اصلاح کنیم.

20. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •