شرمنده واقعا نمیشه چون حجمش 1 گیگ میشه!!!!
این کاری که گفتما بکنید و بعد داخل my documents/fifa 13 یک فولدر بسازید به اسم instance0
و فایل replay0.bin ک ساختین را داخلش کپی کنید،ایشالا مشکلتون حل بشه!!!
شرمنده واقعا نمیشه چون حجمش 1 گیگ میشه!!!!
این کاری که گفتما بکنید و بعد داخل my documents/fifa 13 یک فولدر بسازید به اسم instance0
امکان نداره که نداشته باشه
به عکس زیر توجه کن:
در این دسته دکمه های LT و RT با هم کار نمیکنن
نمیشه Running Jockey انجام داد و یکسری حرکان دیگه هم نمیشه
مشگل دیگه ای نداره
یکسال ازش استفاده کردم
به نسبت پولی که میدی بد نیست
دوستان چطوری میشه تنظیمات رزولوشن بازی و کلا تنظیمات گرافیکش رو تغییر داد؟
ممنون
سلام
ببخشید من یع مشکل خیلی ساده دارم
هم در فیفا 12 و الان در 13 موقع زدن پنالتی دروازبانم حرکت نمیکنه.
مشکلش چیه؟ دسه هام از این معمولی هاست و ازشم راضی هسم.
مرسی
سلام
دوستان تمام موارد زیر رو انجام بدین تا مشکلتون رفع بشه و بازیتون اجرا بشه:
1-بعضی ها پارتای دانلودشون خراب بوده و مقداری فایل اکستراکت نشده براشون : اونا اگه بتونن بازی رو هم اجرا کنن با مشکلات زیر روبرو خواهند شد: زمین سیاه هست،بازیکن و تماشاگرا هم نیستند...
>>> این افراد یا باید اون پارتایی که ارور میده رو در درجه اول ریپر کنن(توی محیط winrar روی همون پارت alt+r بزنن) یا باید پارتهایی که ارور میده رو دوباره دانلود کنن.
2-فایل هایی که در فلدر __Installer هست رو حتمااااااااا باید نصب کنی از قبیل:Cleanup ، Touchup ،directx ، dotnet، vc (اگه نصب نشه میره تو بازی و میپره بیرون)
3-کرک هم که حتما بریزید (برای اون دسته از افراد که مبتدی هستند : فایل های کرک رو باید جایگزین فایل های همنامی که تو فلدر گیم هست بشه)
4-در صورتی که بازم مشکل داشتید میرسیم بر سر کارت گرافیکتون که باید آپدیتش کنین...
تمام
only fifa
تنظیم دسته در fifa13
سلام می خوام تنظیمات دسته رو که باعث میشه انالوگ سمت راست دسته ها کار کنه براتون بزارم
اینم لینک برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده که پسوردو نزاشتم اینم پسوردش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلو از حالت فشرده خارج کنید بعد تو مسیر FIFA 13\Game جایی که کرکو ریختین بریزین بعد برنامه رو اجرا کنین دسته تونو تنظیم کنید.
منبع : تقریبا میشه گفت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همینطوریم،تا این جا ک من میدونم با این دسته معمولیا نمیشه دروازه بان موقع پنالتی حرکت داد
شما باید موقع پنالتی کیبورد را انتخاب کنی و با استفاده از قسمت ماشین حساب کیبورد دروازه بانا حرکت بدی
البته جهش دروازه بان ی تغییراتی نسبت به فیفا 12 داره ک من هنوز سر در نیاوردم ولی تنها راهش همینه
این face bug چیه .و چطوری پاکش کنیم؟
سلام دوستان يه سوال داشتم .توي مستر ليگ يا همون career چطوري ميشه قبل بازي روحيه بازيكنا رو ديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)