من لیگ رو رفتم بعد از 2 ماه تموم شد. کاپ رو گرفتم با تیم ثاندر
دیگه حوصله ی بقیه ی قسمت ها رفتن ندارم
![]()
من لیگ رو رفتم بعد از 2 ماه تموم شد. کاپ رو گرفتم با تیم ثاندر
دیگه حوصله ی بقیه ی قسمت ها رفتن ندارم
![]()
دوستان من مشكلكو اينجا مطرح كردم. خواهش ميكنم كمك كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی بسکتبال دوست دارم ... نسخه ی 11 رو بازی کردم ولی چند روز پیش رفتم بخرم مغازه داره گفت بازی مشکل داره نمیدونم چی ! الان یادم نمیاد ... دیگه نمی آورم ...
سلام
یک کلیپ در وبسایت یوتیوب دیدم 8-7 دقیقه ای
توی این کلیپ یک نفر داره ان بی ای بازی میکنه. قشنگ میره توی یک قسمت بنام all-star game اونجا چند نوع بازی داره:
1. شرق و غرب - مسابقه اسلم دانک - مسابقه 3 امتیازی - ریسینگ گیم. اتفاقا با ایکس باکس هم هست
الان توی nba 2k13 که من دارم فکر کنم 100 بار همه ی قسمت هاشو زیر و رو کردم نیست که نیستمن عاشق all-star game هستم. کلا بازیش رو بخاطر همین قسمت خریدم فکر کردم مثل شماره های قیبلیش درست کرده...
ترو خدا کسی که اطلاعات داره بهم کمک کنه. صد در این دنیا هزار در اخرت اجر داره
من خودم ایکس باکس دارم. بشدت دنبال all-star game هستم. چه کار باید بکنم؟؟
من خودم این بازی در کامپیوتر بازی کردم برای انتخاب کردن بازیکن های آل استار باید تا یک مرحله ی از حالت گیم مود بگذری وقتی که زمانش برسه اون تیم ها باز میشه خودم دو بار جام گرفتم و قهرمان شدم![]()
ممنون شما برادری رو به حد اعلا رسوندید. واقعا تشکر ولی دوتا نکته هم بگید من دست بوس شما میشم
1. گیم مود دقیقا کجاست
2. یک مقدار دقیق تر توضیح بدین. یعنی چی انتخاب بازیکنان ال استار؟ من منظورم تیم شرق و غرب هست
جسارتا این دو نکته رو هم جواب بدین
ببخشید دیر متوجه پست جدید شما شدم
اول این که ال استار همون دو تیم معروف شرق و غرب هستن که ترکیبی از همه ی بازیکن های معروف میشود
و درباره ی حالت گیم مود هم زیاد نمیتونم راهنماییتون کنم چون بازی خیلی وقته حذف کردم ولی چیزی که یادم هست وقتی بازی اجرا میشه همون اول بازی راست کلیک میکردم و چند تا گزینه میومد یکی از ایتم ها (game mode)بود.![]()
در ادامه ی صحبت ها در پست بالا به ادرس همین سایت مراجعه کنیدکه دو تیم ال استار معرفی میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ان بی ای 2 کی رو رو ایکس باکس بازی می کنم تو مای کاریر بازی دوم بعد بازی موقعی که اوت رو می زنم گیر می کنه و نمی تونم هیچ کاری انجام بدم 2 تا دی وی دی بازی دارم هر دو این مشکل دارن ممنون می شم کمک کنید.
سلام
ببخشید یه سوال داشتم:
چجوری میشه 2k13 رو Online بازی کرد؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)