سلام لطفا کمک کنید من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم تمام اطلاعات روی لبتابم حجم داره ولی بازنمی کنه چیکار کنم لطفا کمک کنید ممنون
سلام لطفا کمک کنید من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم تمام اطلاعات روی لبتابم حجم داره ولی بازنمی کنه چیکار کنم لطفا کمک کنید ممنون
سلام. یکی کمک کنه لطفا!!! من یه مشکلی با درایور گرافیک لپ تاپم (HP pavilion dv6-6190se) دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! لطفا یکی کمک کنه!!!!
دراویر بلوتوث لب تاب Dell Inspirron 1440
روی ویندوز 8 نصب نمیشه. هر چی گشتم پیدا نشد. آیا هنوز تولید نشده؟
ببین من هم ایسوس دارم این مشکل رو داشتم ویندوز رو آپدیت کردم درست شد
برو به سایت سازنده گرافیک
واضح تر بگین
درود دوست عزیز لپ تاب من اچ پی 4540sبلوتوث نصبه ولی سرچ که میکنه چیزی رو پیدا نمیکنه اگه میتونی کمکم کن در ضمن اگر لطف کنی سایت دانلود درایو بهم بگی ممنون میشم![]()
سلام به همه دوستان
لپ تاپ من سونی وایو VGN-CR420E هستش . ویندوز قبلی من 7 و 32 بیت بود .بخاطر نرم افزار نسخه 64 رو نصب کردم مثل بیشتر دوستان با وایرلس اون مشکل دارم و درایور ها نصب نمیشه یکی دوتا نرم افزار آپدیت درایور رو هم تست کردم و نشد. درایورهارو با دقت از سایت خود سونی دانلود کردم ونصب کردم . پیشنهاد شما چیه؟ خیلی به وایرلس لپ تاپ نیاز دارمبا نگاهی به آینده آغازگر حرکتی نو در عرصه فیلمسازی و تبلیغات هستیم
توسط جمعی از جوانان فارغ التحصیل انجمن سینمای جوانان ایران
با مجوز رسمی از اداره کل ارشاد اسلامی
tsfarda.ir
Last edited by tsfarda; 01-03-2013 at 15:24.
سلام
من لب تاب ایسر خریدم مدل ACER e1-571g و ویندوز 8 روش نصبه هر چی گشتم دنبال درایور کارت گرافیکش nvidia geforce 710m نتونستم پیدا کنم تو سایت خودشم رفتم اما اون که مال خودشم بود دانلود کردم ولی نصب نمیشه ! هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم لطفا اگه کسی میتونه پیدا کنه لینکشو بده ممنون میشم اگه نصب بشه و درست بشه پولم حاضرم بدم بابتش .
چی شد؟ پیدا نشد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)