تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 10 از 328 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مهتاب خانم ما یه طرفه به قاضی میرن،همین نکته ای که در مورد پسرها گفتین در مورد دخترا هم صادقه،درسته پسرا ارتباط جنسی دارن تو دوران مجردیشون ولی خوب این مشکل یا هر چی رو خود دخترام دارن،الان دخترام عینه پسران هیچ فرقی نمیکنه،اونام قبل ازدواج مطمنن رابطه داشتن،مخصوصا تو این دوره و زمونه،شما که می فرمایید پسری که تو دانشگاه فلان فلان بوده خب دخترام همینن،تجربه شخصی من میگه تجربه س ک س دخترا در حال حاضر مثل پسراس و هیچ فرقی نمیکنه،نیاز جنسی یه امر طبیعیه،می تونم مثالم بزنم که ملموستر بشه
    یه دختری که رابطه ج*سی داشته قبلا چطور میتونه ازدواج کنه ؟ تا جایی من میدونم هیچ نشونه ای برای پسرها نیست که قبلا رابطه داشتن یا نه اما دخترها ......
    هی من میخوام حرف زشت نزنم نمیشه که :d

تجربه شخصی من میگه تجربه س ک س دخترا در حال حاضر مثل پسراس و هیچ فرقی نمیکنه،نیاز جنسی یه امر طبیعیه،می تونم مثالم بزنم که ملموستر بشه
    نه کی گفته ؟ فرق دخترها با پسرها فقط تو شرم و حیاء و اخلاقه و هر گردی هم گردو نیست
    پس اگه اون دخترهای یک متر و 40 سانتی تو دانشگاه هارو می گی که اونا اصلا نمیشه اسم دختر رو روشون گذاشت و فرقی هم با پسرا ندارن
    اما من تا جایی دیدم دخترهایی که واقعا میشه اسم دختر رو روشون گذاشت خیلی باشخصیت و سنگین هستن

2. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه دختری که رابطه ج*سی داشته قبلا چطور میتونه ازدواج کنه ؟
    برای چی نتونه؟

4. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه دختری که رابطه ج*سی داشته قبلا چطور میتونه ازدواج کنه ؟ تا جایی من میدونم هیچ نشونه ای برای پسرها نیست که قبلا رابطه داشتن یا نه اما دخترها ......
    هی من میخوام حرف زشت نزنم نمیشه که :d
    چه ربطی به نشونه داره آخه ! مگه سمبولیک این داستان ؟ هیچ نشونه ای برای پسرها نیست ؟ شما مطمئن باشید 99 و نیم درصد مردا رابطه ج رو تجریه کردن و داشتن،اینو شک نکنید هر کی هم موقع خواسگاری یا دوستی منجر به ازدواج غیر این حرفو بزنه دروغ گفته! اصن حرف زشتی نیس داریم آسیب شناسی میکنیم
    و یه نکته خیلی راحت میشه تشخیص داد دختری رو که قبلا س داشته رو،تو عصر سنگ که زندگی نمیکنیم

نه کی گفته ؟ فرق دخترها با پسرها فقط تو شرم و حیاء و اخلاقه و هر گردی هم گردو نیست
    پس اگه اون دخترهای یک متر و 40 سانتی تو دانشگاه هارو می گی که اونا اصلا نمیشه اسم دختر رو روشون گذاشت و فرقی هم با پسرا ندارن
    اما من تا جایی دیدم دخترهایی که واقعا میشه اسم دختر رو روشون گذاشت خیلی باشخصیت و سنگین هستن
    درسته هر گردی گردو نیست،ولی هر دختری هم دس نخورده و آفتاب مهتاب ندیدهم نیس،منظورمو بد متوجه شدین،بنده عرضم اینه که الانه تو جامعۀ ما این مسائل دیگه مثله 30 سال پیش نیس که دخترا بشینن خونه واسشون خواسگار بیاد و این حرفا،دختر یه متر و 40 هم دختره دیگه مگه نه ؟ اینجارو شما دارین زیرآبی میرین و حرفتون منتطقی نیست،اگه اونجوری که شما میگین باشه بله دختر خوبم هس به همون تعدادی که پسر خوب هس

برای چی نتونه؟
    خب این الان شد بحث فمینیستی
    من کی گفتم دختری که قبلا رابطه ج داشته نمینونه ازدواج کنه ؟ خو اگه پسر این رابطه هارو داره دخترم داره دیگه،والا به آمارها،اطرافیان خودتونم یه نگاه بندازین بد نیستاااا

6. 4 کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

عزیزان چرا اینقدر بحث ج+ن+س+ی می کنید؟

ازدواج فقط اولش ج هست بعدش یواش یواش این مسائل میره تو حاشیه و ج با اون طرف خسته کننده و تکراری میشه.

مثلاً فکرشو کنید زن و شوهری که 10 سال با هم زندگی می کنن دیگه چه لذتی از ج با هم می برن؟

اینجاست که محبت دو طرف و وجود بچه میتونه روابطشون رو نگه داره.

دوستانی که به ج خیلی توجه دارند بهتره بجای ازدواج دائم صیغه کنند که ضرر نکنن.

8. 11 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزان چرا اینقدر بحث ج+ن+س+ی می کنید؟

ازدواج فقط اولش ج هست بعدش یواش یواش این مسائل میره تو حاشیه و ج با اون طرف خسته کننده و تکراری میشه.

مثلاً فکرشو کنید زن و شوهری که 10 سال با هم زندگی می کنن دیگه چه لذتی از ج با هم می برن؟

اینجاست که محبت دو طرف و وجود بچه میتونه روابطشون رو نگه داره.

دوستانی که به ج خیلی توجه دارند بهتره بجای ازدواج دائم صیغه کنند که ضرر نکنن.

یه سوال ساده

اگه اینجوریه که شما میگی پس چرا بعد ازدواج مرد و زن رو میارن به خیانت ؟ مگه عادی نمیشه ؟ مگه فرزند به تداوم زندگی کمک نمیکنه ؟ پس چرا اینجوریه ! این یه باور سنتی غلطه که میگن هی بابا عادی میشه،اگه عادیه چرا زنه شوهر داره ماشین شاسی بلند اخرین مدل داره بچه داره دسته گل،چرا اینکارو میکنه ! تو کشورهای پیشرفته س ک س و لوژیست دارن هر وقت دیدن کم اوردن تو اینجور....میرن مشکلشونو رو حل میکنن،مثله ماها که نیستن اینجا این یه امر عجیبه اونجاها نه،مطلب فوق در مورد اقایونم صدق میکنه

10. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

یه سوال ساده

اگه اینجوریه که شما میگی پس چرا بعد ازدواج مرد و زن رو میارن به خیانت ؟ مگه عادی نمیشه ؟ مگه فرزند به تداوم زندگی کمک نمیکنه ؟ پس چرا اینجوریه ! این یه باور سنتی غلطه که میگن هی بابا عادی میشه،اگه عادیه چرا زنه شوهر داره ماشین شاسی بلند اخرین مدل داره بچه داره دسته گل،چرا اینکارو میکنه ! تو کشورهای پیشرفته س ک س و لوژیست دارن هر وقت دیدن کم اوردن تو اینجور....میرن مشکلشونو رو حل میکنن،مثله ماها که نیستن اینجا این یه امر عجیبه اونجاها نه،مطلب فوق در مورد اقایونم صدق میکنه
    من کلی گفتم.
    آدم های خائن و فاسد و چشم چرون و هوسباز رو فاکتور گرفتم.

12. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

Waltz عزيز چرا فكر ميكنيد همه مردها حتما بايد قبلا رابطه داشته باشن يا كسي پيدا نميشه كه نداشته باشه ؟؟ يا هركي بگه نداشته دروغ گفته ؟؟ اصلا درست نيست اين حرف . . .

نميشه گفت ازدواج همش مسائل ج هست اما نميشه ناديده گرفت اين مسئلرو .
    هميشه زن و مرد به هم نياز دارن سر اين مسئله اما بعد از مدتي عادي ميشه واسه دو طرف اون موقع بايد چيكار كرد ؟؟ مهر و محبت هست كه يه رابطرو ادامه ميده . اون آرامشي كه زن و مرد بهم ميدن باعث ادامه رابطه ميشه . البـته مسائل ديگه اي هم هس اما همش مسائل ج نيست .

14. 7 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Waltz عزيز چرا فكر ميكنيد همه مردها حتما بايد قبلا رابطه داشته باشن يا كسي پيدا نميشه كه نداشته باشه ؟؟ يا هركي بگه نداشته دروغ گفته ؟؟ اصلا درست نيست اين حرف . . .

نميشه گفت ازدواج همش مسائل ج هست اما نميشه ناديده گرفت اين مسئلرو .
    هميشه زن و مرد به هم نياز دارن سر اين مسئله اما بعد از مدتي عادي ميشه واسه دو طرف اون موقع بايد چيكار كرد ؟؟ مهر و محبت هست كه يه رابطرو ادامه ميده . اون آرامشي كه زن و مرد بهم ميدن باعث ادامه رابطه ميشه . البـته مسائل ديگه اي هم هس اما همش مسائل ج نيست .
    من نظر شخصی خودم رو مطرح نکردم،این چیزیه که بنده تو جامعه می بینم،نمیشه رو این موضوعات سرپوش گذاشت و چشمامونو ببندیم و خودمونو بزنیم به کوری،من حرفم چیز دیگه ای بود،شما مردا رو محکوم میکنید به داشتن رابطه و خانم های محترم رو نه! خب این رابطه دو طرفه اس دیگه درسته یا نه ؟ خب دخترم حتما به این رابطه راضیه دیگه،شما فقط اقایون رو متهم میکنید در حالیکه این سکه یروی دیگه هم داره،تو جامعه ای که اگه پاک باشی کثیفت میکنن،اگه دوس داشته باشی خرت میکنن،اگه عاشق بشی مسخرت میکنن،چه انتظاری میشه داشت

اتفاقا مسایل جنسی خیلی مهمه،اینا همه شعاره،تاکید میکنم تجربه شخصی و دیداری !من با اینجای حرفتون موافقم که میگین بعد مدتی عادی میشه خب این مدت چقدره ؟ شش ماه،یه سال دو سال ؟ من کسیو میشناسم که بعد ازدواج به ۲۰ روز نکشیده تو بغل یکی دیگه.......
    ماها خوب شعار میدیم،کشوره شعار زده،ادمهای شعار زده ولی وقتی پای عمل میاد وسط همه اینارو فراموش میکنیم.

16. 4 کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من خودم با مهریه مخالفم و قبول دارم رسم بیخودیه! ولی تو ایران این مهریه برای دختر ها یه پشتوانه حساب میشه! فرض کنید دختره ازدواج کرد و گیر یه مرد زبون نفم خلافکار افتاد که هر روز اذیتش میکنه حالا زن چیکار میتونه بکنه؟ طلاق هم که نمیتونه بده در این مواقع دخترا تکیه میکنن به مهریه
    به نظر من هم توی این ازدواج های از نظر من احمقانه سنتی که نه شناخت درست و درمونی وجود داره و نه عشقی مهریه باید باشه. فکر کنید اگه نبود دیگه چه گندکاری هایی بالا میومد.
    ولی ازدواجی که بر پایه شناخت و عشق باشه مهریه برای طرفین یه توهین بزرگه.

18. 5 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

درسته پسرا ارتباط جنسی دارن تو دوران مجردیشون ولی خوب این مشکل یا هر چی رو خود دخترام دارن،الان دخترام عینه پسران هیچ فرقی نمیکن
    یه قانون ساده میگه به همون اندازه که پسرها تو دوران مجردیشون رابطه ج.ن.س.ی داشتن دخترها هم همونطور بودن!

دوستان به موارد خوبی اشاره کردن

راستش جامعه ما وارد یه مسابقه برای رفاه و ثروت بیشتر شده.این از نظر اقتصادی......

از نظر فرهنگی و اجتماعی هم جامعه ما وارد یه بازی برای زیبایی بیشتر شده!!!!آمار فروش لوازم آرایشی و عمل زیبایی حرفامو تصدیق میکنه
    دوست خوبمون به این نکته اشاره کرد که بعد از مدتی دلزدگی تو روابط ج و همچنی عاطفی پیش میاد.این حرف درسته و برای همه زوجها این اتفاق می افته.اما مسئله تازه اینجا شروع میشه
    تازه اینجاست که مهارت ازدواج معنی پیدا میکنه.اینجاست که اعتقادات خودشو نشون میده.اینجاست که هوا و هوس و خلقیات طرف مقابل بروز داده میشه

اگه همسر حس مسئولیت و تعهد در روحش نهادینه شده باشه برای زیباتر شدن و از تکرا خارج شدن رابطه اقدام میکنه.
    زن میتونه خودشو تو خونه زیباتر جلوه بده.مرد میتونه تو اجتماع چشمو به روی نامحرم ببنده و...........

با این کراها میشه رابطه رو تا ابد گرم و صمیمی نگه داشت.حتی عاشقانه تر از روز اول...........
    مشکل ما اینجاست که همسارنمون رو با دیگران مقایسه میکنیم.یه خانم میتونه از نظر مادی و شغلی همسرشو با دیگران مقایسه کنه و با زخم زبون غرور و عذت یه مرد رو برای همیشه پایمال کنه
    یک مرد هم میتونه با چشم چرانی زیبایی زنشو با دختران مجرد و مانکن خیابونی مقایسه کنه و همین کار باعث از هم گسیختگی یه رابطه میشه

20. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •