گالاکسی اس هم در بدو ورودش در آلمان ۷۰۰ یورو قیمت داشت . الان ۴۹۰ یورو شده. مطمئن باشید افت میکنه.
گالاکسی اس هم در بدو ورودش در آلمان ۷۰۰ یورو قیمت داشت . الان ۴۹۰ یورو شده. مطمئن باشید افت میکنه.
یا ابرفرض...........
خیلی گرونه
من عهد کردم اگه بالای دو تومن بود قیمتش نخرم چون نمیارزه. با دو تومن میشه یه سیستم کامل بست.
ولی خیلی هم امیدی به پایین اومدنش نیست. اس تری مدت نسبتا زیادی روی 1100 فیکس بود الان رو 1400 که بالاتر هم میره.
حالا اگه بخاد از اس تری 200 دلار بیشتر باشه میشه 1400 + 530 = 1930 تومن که خیلی هلو تو ایران میشه 2 تومن.
حالا قیمت حبابی اولیه و سود فروشنده و گارانتی به کنار...
آپدیت» از قرار معلوم اس تری حدود 1600 هست. دلار هم که تا نوت بیاد میشه3 تومن که 200 دلارش میشه 600 پس داریم 2200
حالا اگه بیاد ایران حدود 100 تومن قیمت اضافی اولیشه. گارانتیش هم حداقل 200-300 تومنه. 2500-2600. یه زمان نه چندان دوری 2500 پول یه سیستم خفن گیم بود :(
باید از پشت ویترین مغازه ها ببینیمش و آه بکشیم :(
Last edited by vista7; 27-09-2012 at 20:10.
این رو هم در نظر بگیر ، اگر بعد از عرضه ی جهانی قیمتش افت کنه ، به تلافی از اون دلار ایران از مرز 3 تومن میگزره !
کلا چند وقت دیگه ماکتش رو هم نمیشه خرید![]()
حدود ۱ ماه دیگه تو آمریکا هم عرضه میشه
ولی من خوشبینم با قیمت ۱.۸۰۰ بشه تو ایران خریدش
آره منم فکر کنم با ههمین 1.800 بیاد چون هرچی باشه این گوشی طرفدارهای خاص خودشو داره ... و هرکسی اینو نمیخره ...
دلار شد 2900 حالا اگه نوت2 700 دلار بیاد میشه فیکس دو میلیون. حداقل حداقل رو گرفتم که نگید نه اینطوری نیست. دوستان دو پست قبلی، شما به چی خوشبینید که نوت2 ، 1800 بیاد ایران وقتی دلار با این روندی که داره میره بالا تا موقع ورود نوت2 به بالای 3000 تومن میرسه؟!
بر اساس نرخ قبل دلار و البته کمی خوشبینی اون رو گفتند.
ص قبل خودم گفتم که نرخ دلار بزودی واقعی میشه که 3000 ت هستش حالا ممکنه کمی بیشتر.البته اینو از پارسال داشتم میگفتم ولی بعضیها باور نمیکردند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)