این مدیا پردازشه خله؟چرا اینقد دیر؟!
این مدیا پردازشه خله؟چرا اینقد دیر؟!
آره
اما بیچاره تازه نمایندگی ال جی رو گرفته خوب![]()
من الان بازار موبایل بودم پرسیدم ، از شنبه تو نمایندگی های فروش ال جی توزیع میشه
قیمت حدود 2 میلیون
2 میلیون؟! دابلیو تی اف؟!!! نکسس ۴ که خیلی بیشتر از این میصرفه...
اگه 2 تومان هم باشه ارزش خرید داره نسبت به نکسوس هم از نظر دوربین و باتری و حافظه برتری داره که ارزششو بیشتر میکنه
اکسپریا زد با همین قیمت یه نسل هم تقریبا جلوتره... کجای این ارزش داره اونوقت اونم 2 تومن؟؟؟
دوست عزیز اولا من با Z مقایسش نکردم و نسبت به نکسوس گفتم که برتری های خاصی داره
دوما از نظر سخت افزاری اپتیموس G و اکسپریا Z یکسان هستند
از نظر دوربین و صفحه نمایش هم اپتیموس G برتره
حالا یک نسل جلو بودن نمیدونم نسلها چطور تعریف میشه چون معرفی اپتیموس G تقریبا 4 ماه زودتر بوده و به نسل نکشیده![]()
از نظر تئوری یکسان هستند٬ اما توی عمل زی قوی تر بوده. صفحه نمایش هم هر چه قدر کانترست و رنگ ها و ... زی ضعیف تر باشه در هر حال ۱۰۸۰ هست. مسئله بسیار مهم دیزاین رو هم در نظر نگرفتید. علاوه بر این ساپورت سونی هم همیشه بهتر از ال جی بوده.
جی با این قیمت فروش نخواهد داشت.
آقا مدیاپردازش هم نکسوس 8 گیگ رو اول با قیمت 2 میلیون و خورده ای وارد کرد ، به 3 هفته نکشید مدل 8 گیگ اومد روی 1600-1700
این هم قیمتش زودتر از نکسوس فروکش میکنه ، قیمت واقعیش باید حدود 1600 باشه
در نظر داشته باشید اپتیموس جی بهترین تلفن ال جی هست ( غیر از جی پرو ) که بهترین ساپورت و امکانات ال جی رو داره
بحث اندروید استوک و ساپورت گوگل رو کنار بزاریم اپتیموس جی گزینه معقول تر و مناسب تری نسبت به نکسوس هست
اکسپریا زی غیر از صفحه 1080 و ضدآب بودن چیز دیگه ای نداره که از جی بهتر باشه
بنظر منم اپتیموس جی از لحاظ نرم افزاری و امکانات بسیار بسیار بهتر از زد هست
تازه سایزش هم مناسبتره کیفیت صفحه ش هم بهتره
دوستان تو فروم همسایه اکثرا از کیفیت صفحه ی زد راضی نبودن یعنی میگن اونطور که انتظار میرفت نیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)