سلام دوست عزیز...
طبق گفته دوستان تا دو هفته دیگه در نمایندگی ها میتونید این TV رو ببینید !
ولی من فکر نمیکنم تا اون موقع بیاد ! با توجه به کیفیت ساخت این برند میتونید به راحتی بدون گارانتی رو تهیه کنید !
موفق باشید...![]()
سلام دوست عزیز...
طبق گفته دوستان تا دو هفته دیگه در نمایندگی ها میتونید این TV رو ببینید !
ولی من فکر نمیکنم تا اون موقع بیاد ! با توجه به کیفیت ساخت این برند میتونید به راحتی بدون گارانتی رو تهیه کنید !
موفق باشید...![]()
از شما بابت اطلاع رسانی متشکرم ولی شما که همکار انجمن هستی دیگه چرا
عنوان تا پیک "تاپیک مخصوص پلاسمای پاناسونیک VT20/25 "
شما درست میگین دوست عزیز به زودی پستها از این تاپیک به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل میشه.
Last edited by *Alucard*; 16-08-2010 at 22:37.
بالاخره امروز V20 سفارش دادم بیارن-قول دادن که تا امشب دستم برسه-بلافاصله بعد از اینکه دستم رسید ازش عکس می گیرم و می زارم اینجا تا نظر بدین![]()
سلام دوست عزیز...
آقا مبارکتون باشه ، انشاالله لحظات شادی رو باش بگذرونین...
اگه براتون مقدور بود، سر فرصت موارد زیر رو هم تست کنید تا اطلاعات بیشتری از کارایی این TV داشته باشیم...
1- تست فرمت های رایچ تصویری نظیر avi و mkv با رزولوشن و بیت ریت بالا ! (احتمال ساپورت mkv خیلی کمه ولی فایل های DivxHD رو باید اجرا کنه). لطفا" رزولوشن 1080p رو تست کنید...
2- انعکاس نور لامپ های خونه روی پنل !
3- داشتن ----T
ببخشید که درخواست بیجا داشتم...
موفق و شاد و سلامت باشین...![]()
عزیز قربون دستت فقط عکس که میندازی سعی کن از 360 یا ps3 و فیلم hd باشهراستی فلاش دوربینم خاموش کن
![]()
با سلام ، مبارک باشه ، لطفاً در صورت امکان بفرمایید کجا سفارش دادید ؟ چند اینچه؟ قیمت چند ؟
خوب بالاخره امروز ساعت 6 عصر برام v20 آوردن.تو نگاه اول اون چیزی نیست که اینقدر ازش تعریف شنیدم.هرچه زودتر کلی عکس تهیه می کنم و براتون می زارم![]()
اگه hdtv اولته حق داری چون hdtv کلا زیاد روی sd خوب نیست باید آنتن و اتصالای خونتونو عوض کنی از ورودی vga کامپیوترم روی پلاسماهای پانا نمیتونی فول اچ دی بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)